Najboljše denarnice Cardano (ADA) v letu 2019 – kje shraniti Cardano Safe

Cardano, imenovan blockchain tretje generacije, je platforma, ki temelji na blockchainu in skuša podpirati široko paleto funkcij, vključno s stranskimi verigami, večstranskim računanjem, pametnimi pogodbami in decentraliziranimi aplikacijami. Denarnico Cardano potrebujete za domačo valuto ADA.

ADA je bil uradno predstavljen leta 2015 in je po velikosti trga med največjimi kriptovalutami. Spodaj so navedene najboljše možnosti denarnice Cardano Wallet na trgu, s katerimi lahko zagotovite, da so vaši kovanci ADA varni.

slika1 3

Vir: daedaluswallet.io

1. Denarnica Daedalus Cardano

Spletno mesto Cardano Wallet: https://daedaluswallet.io/

Tip denarnice Cardano: Namizje

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: Zelo varno

Stroški: Prost

Daedalus je uradna namizna denarnica za omrežje Cardano. Uporabnikom omogoča, da v celoti nadzirajo svoja sredstva, tako da ne hranijo zasebnih ključev. Denarnica deluje na Electronu, ki je odprtokodna razvojna platforma, ki ji omogoča razvoj namiznih aplikacij na več platformah s HTML, CSS in Javascript. Daedalus je namizni odjemalec s polnim vozliščem. Zato morajo uporabniki prenesti celotno verigo blokov in počakati, da se sinhronizira. Podpira operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Po navedbah njenih razvijalcev potekajo načrti za izdelavo prihodnjih različic denarnice, ki bodo uporabnikom omogočale, da si ustvarijo lastne aplikacije. To bo izboljšalo funkcionalnost denarnice, zlasti ko gre za občasna plačila ali zamenjavo enega virtualnega sredstva za drugega.

Omeniti velja, da se Daedalus še vedno razvija in se bo zagotovo zgodilo več sprememb, kot je opisano v Načrt Cardano. Najboljše je, da je enostaven za namestitev, z zelo neposrednim vmesnikom. Je najboljša Cardanova denarnica za uporabnike Maca, saj jim omogoča pošiljanje in prejemanje kovancev ADA ter ogled njihove zgodovine transakcij v realnem času.

image4 3

Vir: medium.com

2. Denarnica Guarda Cardano

Spletno mesto Cardano Wallet: https://guarda.com/

Vrsta denarnice Cardano: Multi-platforma

Enostavnost uporabe: Preprosto, enostavno za uporabo

Varno: Varno

Stroški: prost

Guarda je ena najbolj uporabnih in enostavnih denarnic Cardano na trgu. Ta denarnica vam omogoča hiter in enostaven način shranjevanja, prejemanja, pošiljanja in izmenjave kartice Cardano. Ena glavnih značilnosti te denarnice je, da lahko uporabniki preprosto držijo Cardano in številne druge digitalne valute. 

Da, Guarda vam ne omogoča samo shranjevanja kartice Cardano, temveč tudi široko paleto digitalnih sredstev, vključno z žetoni ERC-20. Nekatere virtualne valute, ki jih podpira Guarda, med drugim vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Gold (BTG), XRP, Binance Coin (BNB) in Litecoin (LTC).. 

Poleg tega denarnica uporabnikom ponuja možnost nakupa kriptovalut prek njihove platforme. Trenutno lahko v tej denarnici uživate v namiznem računalniku, mobilnem telefonu ali prek Googlovega kroma. 

To denarnico za kriptovalute so sprejela tudi različna združenja in fundacije. Kot poročajo na njihovi uradni strani, je Changpeng Zhao, ustanovitelj borze Binance, dejal, da ta denarnica podpira BNB že od samega začetka. Poleg tega ustanovitelji Bitcoin Gold menijo, da je denarnica za njihovo skupnost neprecenljiva. Guarda je sodeloval tudi s fundacijo Zcash (ZEC) za razvoj denarnice in knjižnice SPV ter z Ethereum Classic. 

Skoraj 85% uporabnikov Guarde razmislite da so imeli odlično ali odlično izkušnjo. Le 9% uporabnikov je trdilo, da so imeli slabo izkušnjo. 

3. Denarnica ADA Lite

Spletno mesto Cardano Wallet: https://AdaLite.io/

Tip denarnice Cardano: Splet

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: Da

Stroški: Prost

Če iščete varno, varno in lahko denarnico za shranjevanje svojih kovancev ADA, potem je ADA Lite lahko idealna možnost. Ta denarnica je kreacija skupnosti Cardano —Vaccumlabs Developers. Za začetek uporabnikom ni treba ustvariti računa niti ničesar prenesti. Vse, kar morajo storiti, je dostop do denarnice prek uradni URL.

Nove denarnice Ada Lite imajo 12-besedno besedno zvezo Mnemonic, ki ima enak namen kot zasebni ključ vaše denarnice Cardano. Če izgubite ta ključ, so ogrožena vsa vaša sredstva. Zato ga morate imeti vedno na varnem. Upoštevajte tudi, da je denarnica Ada Lite samostojna, zato nihče nima dostopa do vaših podatkov, razen vas.

Omeniti velja tudi, da je Ada Lite združljiv z drugimi denarnicami, kot sta model Trezor T in Daedalus. Da zagotovite, da bo denarnica ostala varna, je priporočljivo, da je mnemonika varno, tako da namestite najnovejšo različico priporočenega protivirusnega programa. Prav tako bi lahko razmislili o dostopu do sredstev prek strojne denarnice in se izognili lažnemu predstavljanju, tako da vedno uporabite uradni URL.

slika2 2

Vir: medium.com

4. Denarnica Infinito Cardano

Spletno mesto Cardano Wallet: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.infinito.wallet ali https://itunes.apple.com/us/app/infinito-wallet/

Tip denarnice Cardano: Splet

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: ja

Stroški: Prost

Infinito je prva univerzalna denarnica na svetu, ki omogoča varen, hiter in enostaven postopek prijave. Platforma ima vsestransko vzdrževanje in redne posodobitve, ki omogočajo učinkovite in hitre transakcije. Poleg tega Infinito pomaga uporabnikom, tako da vodi seznam pogostih naslovov za nemotene in enostavne transakcije. Denarnica Infinito velja za naprave iOS in Android.

Ker Infinito ne shranjuje podatkov na nobenem strežniku, ostaja ena najboljših Cardanovih denarnic – nihče vam ne more ukrasti sredstev prek spleta. Priporočljivo je tudi, da gesla in gesla hranite v tajnosti, da se izognete nepooblaščenemu dostopu do shranjenih sredstev.

Kar zadeva kapaciteto shranjevanja, je denarnica Infinito naprava z več valutami. Podpira glavne kriptovalute, kot so Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ADA in še veliko več. Sprejema tudi vse žetone ERC20 in NEP5. Novi žetoni se seznamu pridružijo skoraj vsak dan. Pomembno je, da je denarnica Infinito optimizirana za mobilne naprave in lahko podpira naprave iOS in Android; na voljo je v 12 jezikih, z načrti za dodajanje več.

Kar zadeva varnost, Infinito vključuje različne varnostne funkcije, kot so ID na dotik, geslo in gesla.

Z najboljšo spletno prakso lahko s to denarnico zaščitite svoja sredstva. Tako vaši osebni podatki kot tudi podatki o kovancih, vključno z javnimi in zasebnimi ključi, niso v centraliziranih strežnikih. V denarnici Infinito je trenutno več kot 1000 kovancev.

image3 1

Vir: toshitimes.com

5. Trezorjeva denarnica

Spletno mesto Cardano Wallet: https://trezor.io/

Tip denarnice Cardano: Strojna oprema, večvalutna

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Trezor je pionirska denarnica za Bitcoin. Denarnica, ki so jo zasnovali češki strokovnjaki, je priznana kot ena najboljših denarnic Cardano. Na voljo je z najvišjimi varnostnimi funkcijami, ki ščitijo sredstva uporabnikov pred fizično in navidezno krajo. Njegov OLED zaslon uporabnikom olajša navigacijo po vmesniku, majhna, elegantna oblika pa omogoča enostavno premikanje. Trezor se prek vrat USB varno poveže z osebnim računalnikom ali telefonom.

Če iščete denarnico za shranjevanje pomembnih količin Bitcoinov, potem je Trezor lahko idealna rešitev. Vaši zasebni ključi ostanejo brez povezave, medtem ko naprava podpisuje transakcije. Med prvotno povezavo z računalnikom boste opazili 9-mestno kodo PIN, ki se prikaže na zaslonu OLED denarnice.

Ko se prikaže koda, preprosto kliknite zaslon računalnika, da vnesete isto kodo. Denarnica generira kodo naključno vsakič, ko denarnico povežete z računalnikom. Zagotavlja, da vaši zasebni ključi ostanejo varni in varni, tudi če računalnik naleti na zlonamerno programsko opremo. Po vnosu kode PIN morate napisati edinstveno 24-besedno obnovitveno seme. Samo s tem semenom lahko obnovite svoja sredstva, zato jih morate hraniti zelo varno. Prav tako je mogoče dodati še en sloj zaščite, tako da v obnovitveno seme dodate geslo. Tako lahko katera koli oseba, ki najde vašo geslo, dostopa do vaših sredstev.

slika5

Vir: tokenclub.co

6. Ledger Nano S

Spletno mesto Cardano Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tip denarnice Cardano: Strojna oprema

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Denarnica Ledger Nano S je idealna za uporabnike, ki bi radi imeli napravo z izboljšano varnostjo. Denarnica je izdelek francoskega podjetja in se lahko poveže s katero koli napravo z vrati USB, vendar se zažene šele, ko je povezana z računalnikom ali mobilno napravo. Nima baterije. Poleg tega Nano S zajema kriptografski postopek, ki potrdi celovitost naprave takoj, ko se vklopi.

Poleg OLED zaslona ima denarnica še dva stranska gumba za potrditev transakcij. Čeprav gre za plačljivo napravo, je cena zelo konkurenčna in je ena izmed njih Cardanove najcenejše strojne denarnice.

Če želite začeti z novo denarnico v knjigi, morate nastaviti edinstveno kodo PIN, s katero bo denarnica ostala varna. Naslednji korak je, da zapišete besedno zvezo za izterjavo in jo shranite zelo varno, ker je to še en ključ, ki omogoča dostop do vaših shranjenih sredstev. Denarnica Ledger Nano S zagotavlja varno in varno shranjevanje vaših kovancev ADA, ker vaš zasebni ključ ostane brez povezave. Velja za vse računalnike in telefone Android. Poleg ADA so med drugimi podprtimi kovanci še Bitcoin, Ether, DASH, ZEC in mnogi drugi.

slika6 1

Vir: medium.com

7. Atomic Cardano Denarnica

Spletno mesto Cardano Wallet: https://atomicwallet.io/

Tip denarnice Cardano: Tako namizni kot mobilni

Enostavnost uporabe: Preprost, enostaven za uporabo

Varno: Srednje

Stroški: Prost

Atomic Wallet uporablja tehnologijo izmenjave atomskih zamenjav, ki uporabnikom omogoča, da trgujejo s kriptovalutami na neskrbniški, nespremenljivi in ​​pregledni način. Denarnica podpira tako namizne kot mobilne povezave in uporabnikom omogoča izvajanje transakcij, ne da bi jim bilo treba skozi faze preverjanja, ki bi lahko razkrile njihove osebne ali transakcijske podatke. Poleg tega ima vgrajene vtičnike za ShapeShift in Changelly, ki uporabnikom omogočajo običajno trgovanje s svojimi žetoni..

Atomska denarnica lahko sprejme več kot 300 digitalnih valut, vključno s Cardanovim ADA. Pomembno je, da denarnica dobro deluje z operacijskimi sistemi Windows, Ubuntu, Mac, Fedora in Debian. Podpira tudi iOS in Android naprave. Priljubljene značilnosti atomske denarnice vključujejo impresivno podporo kripto sredstev, navigacijski in uporabniku prijazen vmesnik, trgovanje ShapeShift / Changelly in atomske zamenjave..

Poleg tega denarnica ponuja lokalno shranjevanje podatkov, ki ni skrbniško, podporo za stalno nadgradnjo in 12-besedno varnostno kopijo. Nekaj ​​pomanjkljivosti atomske denarnice je njena odprtokodna oblika in nezmožnost vključevanja večznakovnih in dvofaktorskih avtentikacijskih funkcij. Kljub temu je to ena najboljših Cardanovih denarnic, ki jo je treba upoštevati.

8. Yoroi denarnica 

Spletno mesto Cardano Wallet: https://yoroi-wallet.com/#/

Tip denarnice Cardano: Tako namizni kot mobilni

Enostavnost uporabe: Preprosto, enostavno, hitro

Varno: Varno

Stroški: Prost

Yoroi je lahka Cardano denarnica in je ime dobila po japonski samurajski oklepnici. Denarnica deluje v kromu in uporabnikom omogoča upravljanje digitalne valute v telefonu. Denarnica se hitro zažene, tako da lahko uporabniki začnejo pošiljati ali prejemati ADA v nekaj minutah. 

Denarnica je varna, hitra in preprosta. Denarnica vsebuje šifrirane zasebne ključe, ki so v skupni rabi z brskalniki ali neodvisnimi ponudniki. Za zagotovitev zasebnosti denarnica ne uporablja analitike. Poleg tega vam ni treba prenesti verige blokov, ko odprete denarnico, tako da lahko takoj pošiljate in prejemate transakcije. 

Izvedite več o denarnicah ADA in Cardano

Cardano je odmeven projekt. Če želite izvedeti najnovejše, preverite UseTheBitcoin za pomembne in pomembne novice in analize Cardano, na primer o tem, kako bi lahko odhod Michaela Parsonsa vplival na projekt, ali posodobitve projekta ustanovitelja Charlesa Hoskinsona. Preverite tudi, zakaj je eToro dejal, da je Cardano med najbolj razburljivimi projekti v kripto.

Vas zanima naložba v ADA? Najprej opravite svoje raziskave. Nato si oglejte naš članek o napovedovanju cen ADA. Z našim vodnikom se lahko naučite, kako kupiti ADA na Binanceu, in kako shranite žetone Cardano v novo denarnico.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map