Najboljše denarnice Ethereum Classic (ETC) iz leta 2019 | Katere so najvarnejše denarnice za shranjevanje itd

Ethereum Classic je nastal zaradi trde vilice iz prvotnega bloka Ethereum. Tako kot Ethereum ima tudi izvorni žeton, imenovan Ether, vendar z oznako ETC. Več informacij o ETC si oglejte tukaj.

Pridružite se prihodnosti kriptovalut in trgujte s svojimi najljubšimi kovanci Binance!

Trenutno je med 20 najboljših kriptovalut in čeprav morda nima toliko možnosti za shranjevanje kot njegov kolega ETH, ima nekaj denarnic, ki so na voljo na trgu. Spodaj je naš seznam z najboljšimi ETC denarnicami, ki jih lahko uporabite za shranjevanje Ethereum Classic.

Ledger Nano Ethereum Classic

Vir: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Spletno mesto denarnice:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Vrsta denarnice:  Strojna oprema, večvalutna, združljiva z Windows, MAC, Linux

Enostavnost uporabe:  Težko

Varno:  Povečana varnost

Stroški: Plačano

Ledger Nano S je ena najbolj cenjenih strojnih denarnic, ki so na voljo, saj vsebuje najboljše varnostne izvedbe za shranjevanje Ethereum Classic. Denarnica se lahko poveže s katero koli napravo, ki ima vrata USB, in poleg Ethereum Classic podpira na stotine kriptovalut, kot so Bitcoin, Litecoin in Ethereum.

Naprava, podobna USB-ju, ima zaslon OLED, kjer lahko s pritiskom na gumbe preverite podrobnosti transakcije.

Varnost je tisto, zaradi česar je Ledger ena najboljših denarnic Ethereum Classic. Varnostno seme, dvofaktorska avtentikacija in zaščitena koda PIN so med izvedbami, zaradi katerih je ta naprava izjemno varna.

Trezor Ethereum Classic

Vir: toshitimes.com

2. Klasična denarnica Guarda Ethereum

Spletno mesto denarnice Guarda:  https://guarda.co/

Vrsta denarnice: mobilna naprava, namizje, splet, razširitev za Chrome

Enostavnost uporabe: enostavno

Varno: varno

Cena: brezplačno

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni skrbniška in bi uporabnikom omogočala hrambo, shranjevanje, pošiljanje in prejemanje digitalnih valut. Uporabniki Ethereum Classic (ETC) se bodo lahko ukvarjali s tem digitalnim sredstvom in upravljali široko paleto drugih kriptovalut. Nekateri med njimi vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) in mnoge druge. 

Ker denarnica Guarda uporabnikom Ethereum Classic ponuja možnost, da z istim vmesnikom ravnajo s številnimi kovanci, ponuja tudi rešitev za več platform za posameznike, ki želijo trgovati z digitalnimi valutami na različnih platformah, vključno s spletom, namizjem, razširitvijo za Google Chrome in mobilni. 

Guarda si v zadnjih letih prizadeva, da bi ponudil rešitve za vlagatelje kriptovalut, ki želijo na hiter in enostaven način ravnati in upravljati s svojimi digitalnimi valutami. Natančneje, Guarda so na spletnem mestu Ethereum Classic navedli kot uradno denarnico za Android. 

Eden od kupcev, J.J. Palmer, je komentiral:

»Sem uporabnik ETC, odkril sem aplikacijo Guarda na uradnem spletu itd. Všeč mi je vmesnik in ideja, da ostanemo zasebni ključ v napravi. “

Omeniti velja tudi, da je Guarda ima približno 84% pozitivnega ugleda na Trustpilot-u. Slabe ocene predstavljajo le 9% vseh. Večina uporabnikov trdi, da Guarda ne ponuja le denarnice za kriptovalute z več platformami in več sredstev, temveč tudi odlično podporo strankam, ki deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.. 

3. Atomska denarnica

Atomska denarnica

Ena izmed najboljših možnosti za shranjevanje vašega ETC je lahko Atomska denarnica. Gre za programsko denarnico, ki ni skrbniška in ima uporabniku prijazen vmesnik ter podporo za več kot 40 ločenih verig blokov in 500 žetonov, vključno z vsemi žetoni ERC-20. Atomic, ustanovljen leta 2018, je pridobil veliko priljubljenost med 500.000 uporabniki na vseh glavnih namiznih platformah, Android in iOS, ki ponuja izjemne storitve in široko paleto funkcij.. 

Najprej lahko poleg pošiljanja in prejemanja vaših ETC, BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, ZIL ali drugih kriptov po vaši izbiri v denarnici z lahkoto izmenjate, kupite in vložite v digitalna sredstva. Poleg tega boste za vsako takojšnjo in anonimno izmenjavo (več kot 60 kripto parov) dobili povrat denarja, ki se bo pridružil programu članstva Atomic. 

Še več, možnost nakupa kripto je zdaj na voljo za 19 vrhunskih digitalnih sredstev z bančno kartico 17 lokalnih fiat valut, vključno z USD, EUR, BDP, RUB, AUD itd. Poleg tega Atomic svojim uporabnikom ponuja nagrade za decentraliziran vlog s 5 -23% APR za 10 PoS, kot so XTZ, ATOM, ZIL, KMD itd., Kmalu pa ICX, DOT in ADA.

Za uporabo Atomic Wallet lahko ostaneš anonimen, saj ni potrebno preverjanje, ustvarjanje računa in KYC. Vaš ETC in katero koli drugo premoženje je zagotovljeno varno, ker nihče razen vas ne prevzame nadzora nad svojimi sredstvi z zasebnimi ključi, šifriranimi samo v vaši napravi. Nenazadnje, če naletite na kakršne koli težave z aplikacijo, se obrnite na odlično službo za podporo, ki je pripravljena 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da vam zagotovi skladen in hiter odziv.

4. TREZOR  

Spletno mesto denarnice:  https://trezor.io/

Vrsta denarnice:  Strojna oprema, večvalutna, združljiva z Windows, MAC, Linux

Enostavnost uporabe:  Težko

Varno: Povečana varnost

Stroški: Plačano

TREZOR je še ena strojna denarnica, ki ima impresivne varnostne značilnosti in je združljiva s široko paleto kripto. Naprava se sicer razlikuje od USB-ja, vendar je majhna, prenosna in ima vgrajen zaslon ter fizične gumbe za potrditev transakcij.

Poleg ETC lahko shranjujete tudi Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) in še več. Za dostop do naprave morate vnesti kodo PIN in ob prvem vstopu v denarnico se bo ustvarilo 24-besedno obnovitveno seme. Ta denarnica Ethereum Classic je ena najboljših in najbolj varnih možnosti shranjevanja na trgu.

Aplikacije, ki jih je mogoče namestiti v denarnico, so TREZOR Wallet, Mycelium in Multibit HD.

Denarnica je združljiva z napravami Windows (različica 7 in novejše), OS X (različica 10.8 in novejša), Linux in Android.

slika6 4.

Vir: finder.com

5. Coinomi

Spletno mesto denarnice: https://www.coinomi.com/en/

Vrsta denarnice: Večvalutna, združljiva z mobilnim in namiznim sistemom

Enostavnost uporabe: intuitiven GUI

Varno: Visoko

Stroški: Prost

Denarnica Coinomi je priljubljena mobilna denarnica, ki uporabnikom omogoča shranjevanje številnih kripto datotek na enem mestu. Aplikacija podpira Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash in še 200 žetonov. Izšla je tudi namizna različica.

Coinomi je denarnica HD, ki uporablja posebne algoritme za ustvarjanje enostavne besedne zveze, tako da lahko varnostno kopirate svoj račun. Denarnice HD ustvarjajo tudi nove naslove za vsako transakcijo, kar otežuje sledenje vrsti transakcij na en naslov. Strežniki Coinomi tudi anonimizirajo naslove IP.

Za postopek registracije niso potrebne nobene informacije. Integracija Shapeshift uporabnikom omogoča plačevanje z več verigami in pošiljanje kovancev na druge naslove iz denarnice.

Zaupajte denarnico za Ethereum Classic

Vir: bitcoinexchangeguide.com

6. Zaupajte denarnici

Spletno mesto denarnice: https://trustwallet.com/

Vrsta denarnice: Mobilna denarnica, Android in iOS.

Enostavnost uporabe:  Uporabniku prijazno

Varno: Nizko

Stroški: prost

Denarnica Trust je preprosta in priročna denarnica za mobilne uporabnike. Ta kripto denarnica ETC podpira žetone ERC20 in Ethereum Classic, Ethereum in Ethereum. Pomanjkljivost je, da ni podprt noben Bitcoin. Aplikacija je združljiva z napravami Android in iOS.

Poleg Ethereum Classic (ETC) lahko podpirate tudi Callisto (CLO) in več kot 30.000 žetonov ERC20, kot so OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay in Augur.

Registracija ali osebni podatki niso potrebni. Denarnica uporabnikom Androida omogoča nakup ETH prek Coinbase, Shapeshift ali Changelly.

Interakcije z dApps je mogoče izvajati tudi neposredno iz aplikacije, denarnica pa lahko služi kot brskalnik Web3. V postopku namestitve se ustvari rezervno seme, ki uporabnikom omogoča obnovitev denarnice v manj kot 30 sekundah.

slika2 5

Vir: captainaltcoin.com

7. Exodus za Ethereum Classic

Spletno mesto denarnice:  https://www.exodus.io/

Vrsta denarnice:  Namizna denarnica, večvalutna, združljiva z Windows, Mac OS in Linux

Enostavnost uporabe:  Enostaven vmesnik

Varno:  Zmerno

Stroški: Prost

Exodus je denarnica za kriptovalute za namizja, ki podpira shranjevanje in upravljanje ETC. Poleg tega uporablja približno 30 žetonov in altcoinov, vključno z Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash in EOS.

Exodus je ena najboljših denarnic ETC za nove trgovce, ki iščejo enostaven za uporabo vmesnik, ki vključuje dobro oblikovane funkcije in orodja za grafikone. Vključuje tudi integracijo ShapeShift, ki omogoča kripto izmenjave v denarnici.

Vsa kripto sredstva so šifrirana in shranjena neposredno v vaši napravi, kar pomeni, da ohranite nadzor nad svojimi sredstvi. Na voljo je sistem za varnostno kopiranje in e-poštno sporočilo z varno povezavo bo poleg semena poslano tudi na reaktivno denarnico. Povezava je zavarovana z 12-besednim semenom in ključem.

Denarnica Guarda Ethereum Classic

Vir: coindoo.com

8. Guarda za Ethereum Classic

Spletno mesto denarnice:  https://guarda.co/

Vrsta denarnice:  Večvalutna, večplastna

Enostavnost uporabe:  Intuitiven vmesnik

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Guarda je denarnica za kriptovalute, ki jo lahko uporabljamo prek spleta, mobilne in namizne aplikacije v vseh glavnih operacijskih sistemih (Android, iOS, Windows, Linux, macOS, razširitev za Chrome). Ta denarnica Ethereum Classic podpira tudi kovance in žetone, kot so Bitcoin, Ethereum (in žetoni ERC20), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero in drugi. Zaradi zanesljivosti in združljivosti s platformo je to ena od stav za denarnice Ethereum Classic za vsestranske trgovce.

Prednost te denarnice je, da Guarda ne beleži nobenih občutljivih osebnih podatkov, zasebnih ključev ali podatkov denarnice. Zasebni ključi se hranijo v pomnilniku naprave in ko se odjavite iz denarnice, se samodejno izbriše.

Uporabniki lahko pošiljajo in prejemajo valute, uporabljajo vgrajeno menjalnico, preverjajo zgodovino transakcij, kupujejo s fiat valuto ter uvažajo in izvažajo zasebne ključe. Na voljo je tudi varnostno kopiranje.

Zahteva ni registracije, omejitev ali zapletenih postopkov preverjanja. Njegov uporabniški vmesnik je enostaven za uporabo na vseh platformah, ki vsebujejo vse njegove funkcionalnosti.

Povzetek

Čeprav v primerjavi z Ethereumom ni toliko denarnic, ki podpirajo Ethereum Classic, lahko najdete veliko možnosti. Glede na vaše potrebe trgovanja, združljivost sistema, varnostne ukrepe in uporabnost vmesnika obstajajo različne ETC denarnice, ki so idealne za shranjevanje tega kovanca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map