Najboljše denarnice za kovance Binance, ki bi jih morali upoštevati

Binance Coin (BNB) je kriptovaluta na osnovi ERC20, ki spodbuja vse operacije na borzi Binance. BNB svojim lastnikom ponuja različne možnosti v ekosistemu Binance, kot so ponudbe, izmenjava, uvrstitev na seznam, vlaganje v ICO in odbitek od provizij za transakcije. BNB lahko shranite na različne načine. V tem članku bomo predstavili najboljše denarnice Binance Coin, med katerimi lahko izbirate.

Denarnice za kovance Binance

Vir: TokenClub.co

Ledger Nano S

Spletno mesto Ledger Nano S Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Tip denarnice Ledger Nano S:  Večvalutna, strojna denarnica

Enostavnost uporaba: Težko – zahteva zapleteno konfiguracijo

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Ledger Nano S je strojna denarnica, ki je bila zasnovana tako, da nudi popolno varnost kripto skladov. Videti je kot pogon USB, ki ga lahko prek vrat USB povežete s prenosnikom ali računalnikom. Ledger ima dva stranska gumba za potrditev transakcije in zaslon OLED. Uvedel je tudi kriptografski postopek, ki preverja celovitost naprave ob vklopu.

Ko prvič konfigurirate Ledger, morate za zaščito denarnice izbrati kodo PIN. Po tem bo ustvarjena 24-besedna besedna zveza za obnovitev, s katero lahko izterjate sredstva v primeru izgube denarnice.  

Ledger je med najbolj varnimi denarnicami Binance Coin v industriji, saj izvaja različne varnostne protokole in kriptografske postopke, vsi vaši kovanci pa so shranjeni brez povezave. Storitev podpira veliko različnih kovancev in žetonov, vključno z Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero in seveda Binance Coin.

slika4 2

Vir: toshitimes.com

Trezor

Spletno mesto Trezor denarnice: https://trezor.io/ 

Tip denarnice Trezor:  Večvalutna, strojna oprema, združljiva z OS X (različica 10.8 in novejša), Windows (različica 7 in novejša), napravami Linux in Android.

Enostavnost uporabe: Težko

Varno: Varno

Stroški: Plačano

Trezor je bil prva Bitcoin denarnica za strojno opremo, ki je bila kdajkoli ustvarjena, in je znan po svojih najvišjih varnostnih funkcijah, ki varujejo vaše kovance BNB pred navidezno in fizično krajo. Nedvomno je ena najboljših denarnic Binance Coin, če si želite zagotoviti največjo varnost.

Trezor je majhna naprava z gumbi in OLED zaslonom, ki jo je mogoče prek računalnika priključiti na računalnik. Do sredstev lahko dostopate in jih upravljate tudi z brskalnikom Google Chrome in mostom Trezor.

Ko napravo prvič povežete, ima na njenem OLED zaslonu devetmestno številko PIN, ki jo boste morali vnesti s klikom na zaslon računalnika, s katerim ste povezani. Ta koda se generira naključno ob vsakem dostopu do Trezorja in zagotavlja, da so vaša sredstva še vedno varna, tudi če je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo.

Po vnosu kode PIN bo ustvarjeno 24-besedno obnovitveno seme, ki ga bomo uporabili za obnovo denarnice. Za dodatno zaščito lahko 24-besednemu semenu dodate še eno geslo. Zaradi svojih visoko varnostnih standardov je ena najboljših denarnic za kovance Binance.

Trezor poleg Binance Coin podpira tudi impresivno število kriptovalut, vključno z Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Zcash in številnimi drugimi.

Denarnico lahko uporabljate tudi skupaj z aplikacijami, kot so Multibit HD, Mycelium in TREZOR Wallet.

Denarnice za kovance Binance

Vir: bitcoinexchangeguide.com

Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice Guarda: https://guarda.com

Vrsta denarnice Guarda:  Večvalutna, mobilna, namizna denarnica

Enostavnost uporabe: Enostavno

Varno: Varno

Stroški: prost

Denarnica Guarda je bila zasnovana tako, da ponuja enostavne storitve kripto shranjevanja, ne da bi se pri tem odrekli varnosti. Guarda je denarna denarnica brez skrbništva in več sredstev, ki ponuja storitve velikemu številu uporabnikov različnih digitalnih sredstev. 

Ta denarnica bo zelo koristna za imetnike Binance Coin (BNB), ki želijo varno hraniti svoja digitalna sredstva. Ne samo, da boste lahko zlahka rokovali s svojimi kovanci BNB, ampak vam bo pomagal tudi prejeti, poslati in zamenjati te kovance. Poleg tega ekipa Guarda deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da rešuje težave uporabnikov s pomočjo svojih strank. 

Ker je Guarda večvalutna denarnica, bodo uporabniki lahko med drugim shranili tudi druge kriptovalute, med drugim XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Bitcoin Gold (BTG) in Ethereum (ETH). Ta kripto denarnica podpira tudi nekatera digitalna sredstva ERC-20. 

Po mnenju trustpilota približno 85% uporabnikov Guarde trdil da bi imeli odlično ali odlično izkušnjo med uporabo aplikacije, je le 9 odstotkov uporabnikov reklo, da so imeli slabo izkušnjo. 

Uporabniki Binance Coin lahko izberejo široko paleto storitev in rešitev, ki ustrezajo vsem njihovim potrebam. Poleg tega bodo s spletnimi storitvami Guarda posamezniki lahko upravljali svoja digitalna sredstva na vsaki napravi, ki jo želijo. 

Če dvomite o Guardi, jih lahko vedno kontaktirate na [e-pošta zaščitena]

Zaupajte denarnico | Denarnice za kovance Binance

Spletno mesto Trust Wallet: https://trustwallet.com/ 

Zaupajte denarnico:  Mobilna naprava, združljiva s sistemoma Android in iOS

Enostavnost uporabe: Srednje

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Trust Wallet je uporabniku prijazna aplikacija za denarnico, ki jo lahko uporabljate za shranjevanje in upravljanje vseh žetonov, ki jih izda Ethereum blockchain. Denarnica je brezplačno na voljo v Googlovi trgovini Play in Applovi trgovini App Store.

Trust Wallet se lahko uporablja za shranjevanje skoraj vseh žetonov ERC-20 in ERC-223, kot so Eter (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) in še veliko več.

Kar zadeva varnost, Trust denarnica nima dostopa do podatkov o uporabnikih ali denarnici in zasebnih ključev ne shranjuje v svojih strežnikih. Tipke nikoli ne zapustijo naprave, ki jo uporabljate. Za uporabo Trust Wallet ni potreben noben postopek ali registracija KYC. To kripto denarnico Binance lahko uporabite tudi kot mobilni brskalnik web 3.0, ki vam omogoča dostop do vseh dApps, ki temeljijo na Ethereumu.

Tisti, ki želijo dodatno varnost, lahko aktivirajo številne varnostne funkcije, na primer sisteme za preverjanje pristnosti biometričnih markerjev, ki uporabljajo PIN in skeniranje prstnih odtisov.

slika5 4.

Vir: medium.com

Atomska denarnica | Denarnice za kovance Binance

Spletno mesto Atomic Wallet: https://atomicwallet.io/ 

Tip atomske denarnice: Združljiv z operacijskimi sistemi Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android in iOS.

Enostavnost uporabe: Intuitiven in uporabniku prijazen vmesnik

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Atomic Wallet je decentralizirana aplikacija za denarnico, ki podpira čezmejno in pregledno izmenjavo kriptovalut in ne nadzoruje nobenega zasebnega ključa. Denarnica je znana po funkciji atomske zamenjave, ki uporabnikom omogoča skrivanje kriptos, ne da bi jo zapustili. Z integracijo vtičnikov ShapeShift in Changelly lahko uporabniki opravljajo posle na bolj tradicionalen način.

Atomic podpira več kot 300 kriptovalut (vključno z Zcashom) in je združljiv z operacijskimi sistemi Windows, macOS, Ubuntu, Debian in Fedora. Mobilni uporabniki imajo tudi različici za Android in iOS. Atomic je ena najboljših denarnic BNB, če želite trgovati in hraniti več kriptos.

image3 3

Vir: finder.com

Denarnica Coinomi

Spletno mesto Coinomi Wallet: https://www.coinomi.com/en/ 

Tip denarnice Coinomi:  Večvalutni, Android, iOS in namizje.

Enostavnost uporabe: Uporabniku prijazno

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Coinomi je priljubljena mobilna kripto denarnica, ki podpira tudi shrambo BNB. Omogoča shranjevanje 500 drugih kripto, vključno z Zcash, Bitcoin in Ethereum.

Denarnico je leta 2014 ustvarila skupina strokovnjakov, ki imajo “dokazane izkušnje v Fintechu, kriptovalutah in podjetništvu”. Sprva je bila mobilna denarnica za iOS in Android, konec leta 2018 pa je ekipa izdala tudi namizno različico.

Coinomi ima vgrajeno izmenjavo, ki vam omogoča trgovanje z BNB z drugimi digitalnimi sredstvi, ki jih imate. Storitev je prav tako edinstvena, saj je na voljo s plačilnim postopkom z enim klikom. Z vidika varnosti izvaja različne varnostne ukrepe, na primer napredno geslo za zasebnost in obnovitev.

Za dostop do denarnice ni potreben postopek KYC ali povezava IP. Strežniki Coinomi prikrijejo vaš naslov IP, da anonimizirajo vse zahteve. Vsi zasebni ključi so shranjeni lokalno v vaši napravi, kar pomeni, da imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi.

To je odlična denarnica Binance Coin, saj ima ne le integracijo ShapeShift / Changelly, temveč vam omogoča tudi nakup kriptos s fiatom.

V zaključku

Ko iščete najboljše denarnice Binance Coin, morate upoštevati več funkcij, kot so varnost, nadzor zasebnih ključev, nadaljnji razvoj, podpora strankam in uporabnost. Glede na vaše potrebe in uporabo obstajajo različne možnosti shranjevanja, ki ustrezajo vašim zahtevam za vašo želeno denarnico Binance Coin.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map