Najboljše denarnice za kriptovalute DASH v letu 2019 | Kako naj bo vaš DASH na varnem

Dash je eno izmed priljubljenih digitalnih omrežij s funkcijami, ki spominjajo na Bitcoin, vendar so bolj napredne. Ponuja decentralizirano upravljanje, takojšnje in zasebne transakcije. Dash uporabnikom omogoča svobodo prenosa denarja v denarnice Dash, kot želijo. Če želite vzeti skodelico kave, plačati telefonski račun ali deliti ček, preprosto pojdite v denarnico Dash in to lahko storite kadar koli in kjer koli po vsem svetu.

Pridružite se prihodnosti kriptovalut in trgujte s svojimi najljubšimi kovanci, kot je DASH Binance!

Najboljše od vsega je, da so storitve DASH poceni, a dobre kakovosti. Uživa ga po vsem svetu, uporabljajo ga posamezniki in podjetja. Nekateri izjemni atributi, zaradi katerih je najprimernejši način plačila, so nizke provizije in takojšen čas transakcije. Ta priročnik govori o najboljših denarnicah Dash, ki jih lahko uporabite za shranjevanje svojih kovancev.

slika3 4.

Vir: docs.dash.org

Dash Core (priporočljivo med denarnicami DASH)

Spletno mesto denarnice DASH: https://www.dash.org/

DASH Denarnica: Namizje

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Zelo varno

Stroški: Prost

Če iščete odlično denarnico Dash, je ena izmed možnosti, ki jo je treba upoštevati, Dash Core. Ta denarnica je popoln odjemalec P2P s funkcijami, kot so InstantSend, PrivateSend, pa tudi upravljanje in upravljanje masternode. Dash Core uporabnikom omogoča popoln nadzor nad njihovimi kovanci in enostavno preverjanje izvorne kode in binarnih datotek. Pomembno je, da je opremljen s popolnim preverjanjem veljavnosti, pri čemer ni treba zaupati, ali so transakcije potekale učinkovito. Dash Core je najvarnejša denarnica za namizje, vendar zahteva veliko prostora na disku.

Dash je bil zasnovan za odpravljanje težav, ki so jih imele druge kriptovalute, na primer višje provizije za transakcije ali daljši čas obdelave. Denarnica je intuitivna in varna, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor nad njihovo digitalno gotovino. Neposredno se poveže z omrežjem Dash, zato to pomeni zelo varen način pošiljanja, sprejemanja in shranjevanja kovancev Dash. Izjemne lastnosti vključujejo:

  • Pošiljanje in prejemanje Dash plačil v nekaj sekundah, tako v spletu kot zunaj njega;
  • Hitro plačilo s prepoznavanjem Face ID-ja;
  • Preprosta fraza za izterjavo, ki lahko pomaga pri izterjavi sredstev, če naprave ni;
  • Vgrajeno strojno šifriranje za varno in varno shranjevanje.

Na splošno je denarnica Dash Core odprtokodna in brezplačna, kar pomeni, da uporabniki za njeno uporabo ne nosijo dodatnih stroškov ali stroškov.

slika4 4.

Vir: finder.com

DASH denarnica Guarda 

Spletno mesto denarnice Guarda: https://guarda.co/

Tip denarnice Guarda: Namizni računalnik, mobilna naprava, splet Razširitev Google Chrome

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Varno

Stroški: Prost

Uporabniki DASH, ki želijo svoja sredstva umestiti na trg kriptovalut, lahko to storijo, saj vedo, da je njihovo premoženje mogoče primerno zaščititi pred vdori in napadi. Z uporabo denarnice Guarda DASH bodo uporabniki lahko hitro in enostavno shranili, izmenjali, pošiljali in prejemali kovance DASH.. 

Guarda je priznana denarnica z več kripto, več platformami in brez skrbništva, ki uporabnikom omogoča, da se ukvarjajo s svojimi virtualnimi valutami. Trenutno ta denarnica podpira ne samo DASH, temveč tudi številna druga digitalna sredstva, vključno z Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) in Bitcoin Gold (BTG) ), med ostalimi. Na tej platformi je na voljo več kot 40 različnih sredstev. 

Denarnico lahko uporabljate tudi na najrazličnejših platformah. To je zelo pozitivno, saj uporabnikom pomaga, da se s svojimi digitalnimi sredstvi ukvarjajo prek katere koli naprave. Denarnico Guarda lahko uporabljate prek spletnega mesta, mobilne aplikacije, razširitve Google Chrome ali namizja. 

V zadnjih nekaj letih je na borze vplivalo veliko število napadov in vdorov, ki so škodovali njihovemu ugledu. Za uporabnike DASH je najbolje, da svoje kovance odmaknejo od kripto borz. Guarda bi jim omogočil ne samo upravljanje svojih sredstev, temveč tudi upravljanje večine njihovih drugih kripto sredstev na samo eni platformi. 

Atomska denarnica

Atomska denarnica

Atomic, ki je bil predstavljen leta 2018, je postal priljubljen Dash denarnica ponuja široko paleto funkcij, odlično podporo in dostopnost vseh glavnih OS, vključno z iOS in Android. 

Atomic je decentralizirana denarnica z več valutami, ki vam omogoča upravljanje kot DASH kot BTC, ETH, XMR, LTC, XRP in druge vrhunske kriptovalute s 500+ žetoni. Na preprost in varen način jih lahko kupite, zamenjate in naložite, če ne zapustijo aplikacije. Nekatere funkcije, kot je menjava, vam povrnejo denar za vsako anonimno zamenjano sredstvo, če se pridružite programu zvestobe denarnice. 

Če želite razširiti svoj DASH ali druge portfelje, lahko preprosto kupite kripto znotraj denarnice. Podpira bančne kartice 17 lokalnih fiat valut z USD, BDP, EUR, RUB, JPN in drugimi po vsem svetu. Če želite pridobiti pasivni kripto dohodek, si lahko ogledate decentraliziran vložek, ki ima že 10 priljubljenih sredstev PoS. APR znaša 5–23%, odvisno od posameznega sredstva. 

Končno je Atomic Wallet varna in zanesljiva aplikacija, ki jo ceni več kot 500.000 uporabnikov po vsem svetu. Vaši zasebni ključi so v vaši napravi šifrirani in samo vi imate popoln nadzor nad njimi in svojimi sredstvi. Prav tako je anonimen, ker za začetek uporabe denarnice z njenimi osnovnimi funkcijami ni potrebno preverjanje, KYC ali ustvarjanje računa. Navsezadnje je za vas vedno na voljo služba za stranke Atomic, ki je pripravljena zagotoviti koristen in hiter odziv 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Denarnica Coinomi DASH

Spletno mesto denarnice DASH: https://coinomi.com/

DASH Denarnica: Mobile

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Srednje

Stroški: Prost

Coinomi je ena najboljših denarnic Dash, idealna za večvalutno shranjevanje. Denarnica nima birokracije KYC, kar pomeni, da lahko kadar koli dostopate do svojih sredstev brez kakršnih koli omejitev. Ni povezave IP, sledenja transakcijam in povezave identitete.

Strežniki denarnice s skrivanjem svojih IP-jev anonimno zahtevajo zahteve uporabnikov, tako da lahko brez skrbi opravljajo transakcije. Poleg tega imajo uporabniki možnost, da v denarnici takoj in zasebno izvedejo navzkrižno konverzijo altcoinov. To je mogoče z integracijo strateških partnerjev za izmenjavo, kot sta Changelly in ShapeShift.

Kar zadeva varnost, denarnica uporablja protokol Hierarchical Deterministic Wallet (BIP44), ki ji omogoča, da je vse dostopno in varno, z enim močnim geslom, ki zahteva le enkratno varnostno kopijo.

Denarnica se vseeno ne poveže neposredno z omrežjem Dash, zato morajo uporabniki zaupati prodajalčevemu strežniku, da zagotovijo, da so plačila poslana ali prejeta. Uporabnikom je priporočljivo tudi, da denarnica v času prenosa ne vsebuje zlonamerne kode, ki lahko ogrozi celovitost naprave. Pomembno je omeniti, da Coinomi vedno uvaja novosti, denarnica pa je idealna tako za začetnike kot tudi za izkušene kripto uporabnike.

slika6 6

Vir: unhashed.com

Denarnica Jaxx Liberty DASH

Spletno mesto denarnice DASH: https://jaxx.io/support.html

DASH Denarnica: Namizni / mobilni

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Zelo varno

Stroški: Prost

Jaxx je ena od odličnih denarnic Dash, ki je idealna za kripto uporabnike, ki bi želeli napravo z več kovanci, ki služi tako namiznim kot mobilnim aplikacijam. Denarnica Jaxx Liberty je izdelek podjetja Decentralno, kanadsko podjetje. Trenutno sprejme več kot deset kriptovalut in seznam še naprej raste. S to denarnico lahko imetniki kovancev Dash zlahka obnovijo svoja sredstva z 12-besednim varnostnim ključem.

Najboljše od vsega je, da Jaxx omogoča uporabnikom, da lahko kadar koli nadzorujejo svoje zasebne ključe in jih izvozijo ali uvažajo. Denarnica je opremljena z aktivno skupnostjo razvijalcev, ki ji omogoča preprost vmesnik. Z integracijo ShapeShift lahko uporabniki zlahka pretvorijo kriptovalute znotraj denarnice.

Čeprav Jaxx ne podpira funkcije DASH InstantSend ali PrivateSend, dobro deluje z različnimi operacijskimi sistemi za namizne in mobilne naprave. Uporabniki v Linuxu, Windows in Mac lahko denarnico uporabljajo tako kot tisti, ki uporabljajo naprave s sistemom Android in iOS. Za uporabnike razširitev brskalnika je denarnica združljiva s Chromeom in Firefoxom.

Vendar ima ta denarnica dve glavni slabosti; za pošiljanje ali prejemanje plačil morate zaupati strežniku prodajalca. Prav tako morate biti prepričani, da denarnica ob prenosu ne vsebuje zlonamerne kode.

slika1 8

Vir: toshitimes.com

TREZOR

Spletno mesto denarnice DASH: https://trezor.io/

DASH Denarnica: Strojna oprema

Enostavnost uporabe: Srednje

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Trezor je priznano podjetje, ki razvija odprtokodne strojne denarnice z neposrednim dostopom do omrežja P2P. Arhitektura denarnice omogoča shranjevanje kriptografskih zasebnih ključev in izvajanje varnih transakcij brez razkrivanja zasebnih ključev uporabnikov. Zato imajo uporabniki popoln nadzor nad svojimi kovanci DASH. Ponuja preprosto preverjanje plačila, kar pomeni, da lahko uporabniki z minimalnim zaupanjem potrdijo, ali so bila plačila poslana ali prejeta.

Denarnica Trezor, ki jo je leta 2013 razvil češki SatoshiLabs, je prenosna naprava s plastičnim in aluminijastim ohišjem, ki je močna in trpežna. Zaradi estetskih sprememb je denarnica na voljo v treh barvah – črni, beli in sivi. Poleg tega zaslon OLED omogoča uporabnikom, da jasno vidijo 9-mestno kodo in 24-besedno geslo. Zato lahko uporabniki svoja sredstva hranijo na varnem v okolju brez povezave.

Trezor je multivalutna denarnica in podpira različne glavne kriptovalute, med drugim Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Litecoin in Zcash. Čeprav ne podpira funkcije InstantSend ali PrivateSend, je denarnica Trezor zelo ugledna, zato je ena najboljših denarnic DASH, ki jo je treba upoštevati.

slika5 1

Vir: tokenclub.co

Ledger Nano S

Spletno mesto denarnice DASH: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

DASH Denarnica: Strojna oprema

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Poleg denarnice Trezor je treba upoštevati še eno denarnico za strojno opremo Ledger Nano S, ki je najbolj priljubljena denarnica za strojno opremo na trgu. Ta denarnica je primerna za uporabnike, ki se ukvarjajo z ogromno količino kovancev DASH. Omogoča jim varno shranjevanje svojih kovancev DASH skupaj z drugimi digitalnimi kovanci in žetoni. Nano S je večvalutna denarnica.

Za začetek denarnica prvim uporabnikom ponuja parafrazo, ki jo uporabljajo za ustvarjanje posameznih zasebnih ključev. Ker imajo uporabniki v lasti svoje zasebne ključe, je denarnica tako varna, da jo lahko celo uporabljajo v vdrli napravi. Za uporabo denarnice za pošiljanje DASH na druge naslove morajo uporabniki denarnico povezati s spletno različico denarnice denarne knjige..

Z majhnim zaslonom OLED omogoča uporabnikom nadzor nad svojimi transakcijami. Na splošno je zelo enostaven za uporabo tudi za začetnike, denarnica pa je zelo ugledna in združljiva s spletom. Ima le dva gumba za enostavno upravljanje. Namestitev je enostavna in traja približno 3 minute. Ko je denarnica nastavljena, morajo uporabniki namestiti Ledger Live – namizno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča povezavo z napravo za pošiljanje ali prejemanje plačil.

slika2 6

Vir: captainaltcoin.com

EXODUS

Spletno mesto denarnice: https://www.exodus.io/

Tip denarnice: Namizje

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Zelo varno

Stroški: Prost

Exodus je primerna denarnica z več kovanci z vgrajenimi funkcijami izmenjave. Denarnica omogoča popolno šifriranje podatkov o transakcijah in zasebnih ključev, zato ste edina oseba, ki ima dostop do svojih sredstev. Ni računov, ni izmenjave informacij in strežnikov tretjih oseb. Ta namizna naprava je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Linux in Mac – zaradi česar je privlačna možnost med denarnicami Dash.

Prva stvar, ki je mnogim všeč pri denarnici Exodus, je ta, da je zelo enostavna za uporabo. Za uporabnika, ki šele začenja in morda pošilja ali prejema prvič, je pomembno, da obvlada osnovne korake. Za to je potrebna naprava z uporabniškim vmesnikom, ki je enostaven za razumevanje in krmarjenje.

Exodus ima čudovit uporabniški vmesnik, ki uporabnikom ponuja popolne podrobnosti njihovega portfelja. Najboljše od vsega je, da se uporabnikom denarnice ni treba ločiti – denar je popolnoma brezplačen in ga lahko kadar koli naložite. Poleg DASH denarnica podpira tudi druge glavne kriptovalute, vključno z Bitcoin, Ethereum, Litecoin in drugimi. Exodus je bil prva denarnica, ki je vključila ShapeShift za enostavno izmenjavo kriptovalut znotraj naprave. Ta funkcija uporabnikom omogoča, da v nekaj sekundah varno pretvorijo svoje kovance.

Končne misli

Kriptoprostor se razvija in na izbiro digitalne denarnice vpliva veliko dejavnikov. Na srečo je DASH že zrel in uporabniki imajo pri izbiri med denarnicami Dash dovolj možnosti. Strojne denarnice, kot sta Trezor ali Ledger Nano S, so idealne za uporabnike, ki bi radi dolgo časa shranili večje količine DASH. Denarnice strojne opreme, čeprav so nekoliko drage, zagotavljajo varno in varno shranjevanje.

Za imetniki majhnih količin DASH za kratek čas, bi bile ideje za mobilne denarnice, kot je Coinomil. Takšne denarnice so varne in varne, vendar lahko predstavljajo izziv, če poškodujete ali izgubite telefon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map