Najboljše denarnice Zcash (ZEC) za uporabo v letu 2019 | Denarnice za iOS in Android ZEC

Zcash je eden izmed priljubljenih altcoinov, ki se osredotoča na zasebnost in anonimnost. Ko dobite nekaj kovancev ZEC, potrebujete varno denarnico, da jih shranite. Digitalne denarnice so izbrane zmogljivosti za shranjevanje kriptovalut. Vaši kovanci varujejo, varujejo in so pod vašim nadzorom.

Binance je (še vedno) naša priporočena zamenjava za nakup ZCash. Naučite se, kako kupiti ZEC tukaj!

Pri kovancih ZEC je priporočljivo uporabiti najboljšo denarnico Zcash, da zagotovite, da so ves čas varni. Poleg tega iskanje najboljše denarnice ni samo kriptovaluta. Upoštevati morate enostavnost uporabe, stroške in naprave, ki jih podpira. Šele takrat lahko izberete najboljšo denarnico Zcash.

Z različnimi digitalnimi denarnicami na trgu je lahko izbira najboljše nekoliko bolj zmedena. Ta priročnik natančno pregleduje številne denarnice Zcash, ki jih lahko upoštevate pri pošiljanju, prejemu in shranjevanju svojih kovancev ZEC..

slika4 4.

Vir: tokenclub.io

Ledger Nano S

Spletno mesto denarnice: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tip denarnice: Strojna oprema; Večvalutna podpora

Enostavnost uporabe: Enostavno; podpira Windows, Linux in Chrome OS

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Ledger Nano S je najbolj priljubljena strojna denarnica na trgu. Ponuja visoko raven varnosti, je enostaven za nastavitev in uporabo ter hrani več kriptovalut, vključno z Zcashom. Edina slabost te denarnice je, da je draga – čeprav po konkurenčnih cenah. Pomembno je tudi omeniti, da ni združljiv z mobilnimi napravami.

Ta denarnica je najprimernejša za uporabnike, ki najprej upoštevajo varnost svojih sredstev. Denarnice s strojno opremo, kot je Ledger Nano S, omogočajo shranjevanje vaših sredstev zunaj spleta, tako da imate ves čas nadzor nad svojimi sredstvi..

Denarnica je majhna, prenosna in se lahko prek vrat USB poveže z računalnikom. S to denarnico ostane vaš zasebni ključ v zaščitenem s PIN kodo, varnem pomnilniku brez povezave. Denarnica Nano S ima vgrajen OLED zaslon z dvema gumboma na vsaki strani naprave. S to denarnico lahko ročno preverite svoje transakcije. Poleg tega lahko ta denarnica sprejme več kot 1000 kripto kovancev in žetonov, vključno z ZEC.

image6 3

Vir: unhashed.com

Denarnica Jaxx

Spletno mesto denarnice: https://jaxx.io/

Tip denarnice: Namizni / mobilni

Enostavnost uporabe: Enostavno; podpira Windows, Linux in Chrome OS

Varno: Ne čisto

Stroški: Prost

Jaxx najbolj ustreza uporabnikom, ki jih skrbi predvsem enostavnost uporabe in dostopa. Denarnica krasi uporabniku prijazen vmesnik, do katerega je enostavno dostopati. Uporabniki lahko do njega dostopajo na različnih platformah, vključno z razširitvami brskalnikov, mobilnimi telefoni Android in iOS ter tabličnimi računalniki, Windows, OS X in namizji Linux. Zaradi široke stopnje združljivosti in uporabniku prijazne izkušnje je ena izmed najboljših denarnic Zcash.

S to denarnico lahko shranite več digitalnih sredstev in z njeno integracijo ShapeShift je enostavno sprejemati in prenašati različna sredstva pod eno streho. Med glavne kriptovalute spadajo Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Dash in še veliko več. Denarnica je opremljena z glavnim semenom z 12 besedami, s katerim lahko uporabniki upravljajo svoje zasebne ključe.

Slaba stran je, da je Jaxx nagnjen k hekerskim napadom, kar potrjujejo prejšnji primeri ranljivosti, kjer je bila ogrožena njegova varnost.

Vendar je denarnica izvedla ustrezne varnostne ukrepe, s katerimi zagotavlja, da sredstva uporabnikov ostanejo na varnem. Takšni ukrepi vključujejo uvedbo Jaxx Liberty, ki je nova denarnica z izboljšanim uporabniškim vmesnikom in varnostnimi funkcijami.

Pomembno je, da morajo uporabniki razumeti, da varnost denarnice ni izključna odgovornost podjetja. Uporabniki morajo sprejeti tudi najboljše prakse, zlasti pri vročih denarnicah, kot je Jaxx.

slika5 5

Vir: cryptocoinzone.com

Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice: https://guarda.co/

Vrsta denarnice: Namizno, mobilno, spletno mesto

Enostavnost uporabe: Enostavno

Varno: Varno

Stroški: prost

Guarda je ena najboljših denarnic na trgu za shranjevanje Zcash (ZEC). Ta denarnica je bila razvita za razmišljanje o tem, kako uporabnikom ponuditi možnost, da se ukvarjajo z velikim številom kriptovalut prek številnih različnih platform. Trenutno je podprtih več kot 40 različnih digitalnih sredstev, vključno s kovanci ERC-20. 

Poleg ZEC nekateri kovanci, ki jih podpira Guarda, vključujejo Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) in mnogi drugi. 

Uporabniki lahko s pomočjo storitve Guarda kupujejo, pošiljajo, prejemajo, izmenjujejo in hranijo virtualne valute prek njenega izdelka, ki ni skrbniški. Ena glavnih značilnosti te denarnice je, da podpira številne različne platforme, vključno z namiznimi, spletnimi in mobilnimi. 

Hkrati so to denarnico prepoznale različne fundacije na trgu kriptovalut in jo podprle priljubljene osebe v industriji. Na primer, kar zadeva Zcash, je Guarda razvil mobilno denarnico Zcash za Android, ki bi bila prilagojena za Zcash v UX in zmogljivostih. 

Changpeng Zhao, izvršni direktor in ustanovitelj borze kriptovalut Binance, je omenil, da ta denarnica podpira BNB že od samega začetka. 

Tako ta denarnica ponuja prilagodljive storitve posameznikom in vlagateljem, ki želijo hraniti ali ravnati s svojimi kriptovalutami Zcash. Čeprav ta denarnica ni strojna naprava, je za uporabnike brezplačna in se lahko uporablja na številnih različnih platformah in napravah. 

Atomska denarnica

Atomska denarnica

Atomic je decentraliziran Denarnica Zcash ki je bila ustanovljena leta 2018. To je že ena izmed priljubljenih rešitev za upravljanje ZCash, Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin in več kot 500+ žetonov. Denarnica ima več kot 500.000 prenosov v vseh glavnih podprtih namiznih operacijskih sistemih Android & iOS. Zaradi lastnosti denarnice je Atomic ena vodilnih programskih denarnic na trgu. 

Atomic je denarnica z več valutami, ki vam omogoča upravljanje, izmenjavo, vplačilo in nakup vseh najboljših kriptovalut med 500+ žetoni preprosto v enem varnem vmesniku. Poleg tega anonimno zamenjajte 60+ kriptopara in si zagotovite vračilo denarja, če se prijavite za članski program Atomic Wallet. 

Poleg tega vam ni treba tvegati trgovanja z digitalnimi sredstvi na borzah, saj vam Atomic ponuja varno vgrajeno možnost nakupa kripto. Podpira bančno kartico z več kot 17 lokalnimi fiat valutami po vsem svetu. Ne samo to, lahko tudi vložite 10 (in štejete) kriptovalut z ATOM, XTZ, ZIL in drugimi s 5-23% APR, ki dobijo nagrade neposredno od validatorjev in podpirajo decentralizacijo omrežja. 

Končno nihče razen vas ne nadzoruje vaših sredstev, ker so zasebni ključi iz denarnice šifrirani v vaši napravi in ​​je nikoli ne zapustijo. Poleg tega lahko ostanete popolnoma anonimni, ker vam ni treba ustvariti računa, če želite uporabljati Atomic ali prenesti kateri koli KYC za osnovne funkcije denarnice. Če ste kdaj zmedeni, je odlična služba za stranke pripravljena pomagati pri učinkovitem in hitrem odzivu 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Denarnica Cryptonator 

Spletno mesto denarnice: https://www.cryptonator.com

Tip denarnice: Splet / mobilno omrežje

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Da

Stroški: Prost

Cryptonator je spletna denarnica, ki ponuja bančno varnost in zaščito računa na najvišji ravni. Na voljo je z zaupanja vrednimi IP-ji, šifrirano povezavo SSL in dvofaktorsko overitvijo. Zaradi teh in drugih lastnosti je odlična denarnica Zcash tako za nove kot tudi za veteranske ljubitelje Zcash-a. Denarnica podpira transakcije ZEC in tudi druge kriptovalute.

Z vgrajenimi funkcijami, ki omogočajo takojšnjo izmenjavo kripto, lahko uporabniki Cryptonatorja z lahkoto pretvorijo, shranijo in prenesejo svoje kovance ZEC. Njegova varnost banke in šifrirana povezava SSL skupaj z dvostopenjsko preverjanjem pristnosti uporabnikom zagotavljata mir, saj vedo, da imajo opravka z zanesljivo in zaupanja vredno napravo.

Poleg tega so računi Cryptonator brezplačni in dostopni 24 ur na dan na različnih platformah, vključno z namiznimi, prenosnimi in mobilnimi napravami. Zaradi tega je ena izmed najboljših denarnic Zcash za uporabo na poti. Z zmožnostjo sprejemanja več virtualnih valut je še boljša in omogoča uporabnikom, da upravljajo svoja sredstva v enem računu. Z denarnico Cryptonator lahko shranjujejo, pošiljajo in prejemajo naslednje kriptovalute:

  • Zcash
  • Črtica
  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin in še veliko več

Ker ima denarnico vgrajene funkcije za izmenjavo, denarnica zagotavlja varno shranjevanje, enostavne transakcije in takojšnjo izmenjavo različnih kriptovalut, ki jih podpira – vse v enem osebnem računu. Razen transakcij od osebe do osebe je s to denarnico mogoče plačevati račune, zahtevati ali pošiljati plačila po e-pošti..slika2 2

Vir: finder.com

Uradna stranka Zcash 

Spletno mesto denarnice: https://z.cash/download

Tip denarnice: Uradni namizni odjemalec

Enostavnost uporabe: Za začetnike ni lahko

Varno: Da

Stroški: Prost

Uradni odjemalec Zcash je namizna denarnica z uporabniškim vmesnikom, ki je najprimernejša za izkušene uporabnike, zlasti tiste, ki se osredotočajo na rudarstvo ZEC. Denarnica je namenjena operacijskim sistemom Linux, uporabniki pa lahko različice Mac in Windows dobijo tudi pri Skupnost Zcash. Ta denarnica vsakomur omogoča zagon gotovinskega odjemalca v računalniku in zahteva popolno omrežno vozlišče. Po prenosu odjemalca lahko uporabniki sredstva ZEC pošljejo na zasebne naslove. Vendar ta denarnica zahteva najmanj 2 GB RAM-a za lažjo zaščiteno transakcijo. Zato te denarnice ne moremo šteti za koristno brez ustreznega prostora na trdem disku.

Za zagotovitev optimalne zasebnosti transakcij uporabnikom svetujemo, da uporabljajo pregledne naslove, ki so združljivi z Bitcoin in enostavni za uporabo. Uporabiti bi morali tudi zaščitene naslove, ki uporabljajo standardno izbiro provizije glede na denarnico. Ti naslovi so tudi idealni za boljšo zasebnost.

Zcash ima obe vrsti naslovov. Prozorni naslovi se začnejo z “t”, zaščiteni naslovi pa z “z”. Pregledni naslovi so vidni na verigi blokov in ne ponujajo močne zasebnosti.

image3 3

denarnica iBITcome

Spletno mesto denarnice: https://www.ibitcome.com/

Tip denarnice: Mobile

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Da

Stroški: Prost

iBitcome je platforma na enem mestu, ki vključuje shranjevanje žetonov, trgovanje, dApp in tržne novice. Platforma se osredotoča na zagotavljanje varnih in priročnih transakcij in prinaša novo dimenzijo v ekosistem mobilnega trgovanja, ki vključuje najbolj varne in uporabniku prijazne funkcije.

Denarnica iBitcome je naprava z več valutami, ki podpira Bitcoin in altcoinov. Podpira tudi vse žetone ERC-20, ki delujejo na verigi Ethereum. Glavne značilnosti vključujejo naslednje:

  • Varnost: zaščiteno z algoritmom šifriranja AES-128-CTR;
  • Zasebnost: decentralizirana in ne vsebuje zasebnega ključa uporabnikov;
  • MPORT: uporabniki lahko uvozijo semenske fraze, zasebne ključe in shrambo ključev.

Poleg tega denarnica zajema izvorno decentralizirano borzo (DEX), ki uporabnikom omogoča poravnavo transakcij v verigi blokov, tako da so varne in pregledne. Izkušnja mobilnega trgovanja je izboljšana tako, da uporabnikom omogoča dostop do borze neposredno iz denarnice. iBitcome zajema tudi mehanizem ponovitve na verigi (ROC), ki ustvarja takojšnje transakcije.

Z brskalnikom dApp ta denarnica uporabnikom omogoča dostop do njihovih najljubših dApp na dosegu roke. Za ustvarjalce aplikacij lahko uporabijo dApp SDK, da ustvarijo eno po svoji izbiri.

Končne misli

Zcash uporablja visokokakovostno tehnologijo, ki presega druga digitalna sredstva. Uporabniki lahko nadzorujejo informacije, ki jih delijo. Z denarnicami, omenjenimi v tem delu, lahko uporabniki najdejo najboljše možnosti denarnic Zcash za zaščito svojih kovancev ZEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map