Najboljše EOS denarnice leta 2019 | Kje shraniti EOS varno in katere so najboljše EOS mobilne denarnice

Po zagonu svojega Mainneta in zaključku njihovega ICO omrežje EOS ni več odvisno od denarnic ERC20. Podjetje se je ločilo od verige Ethereum in predstavilo lastne digitalne denarnice. Vseeno je vedno pomembno, da za svoje kovance EOS dobite najboljšo EOS denarnico. Tukaj je seznam denarnic EOS, ki jih lahko izbirate za varno uporabo in shranjevanje.

# 1. Infinito EOS denarnica

EOS Spletno mesto denarnice: https://www.infinitowallet.io/

EOS Tip denarnice: Univerzalna spletna denarnica

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo, na voljo v IOS in Android, podpira več kovancev in žetonov

Varno: Ni tako varen in varen kot denarnica brez povezave

Stroški: Plačano

Denarnica Infinito EOS omogoča uporabnikom, da kar najbolje izkoristijo svoja digitalna sredstva zaradi svojega robustnega ekosistema blockchain storitev. Z lahkoto se integrira z rešitvami ID / KYC, kripto izmenjavami in drugimi storitvami, povezanimi z verigo blokov. Pomembno je, da je Infinito povezan z evropskimi Infinity Blockchain Labs in želi biti najboljša kripto denarnica EOS na svetu.

Uporabniki denarnice lahko shranjujejo različne kovance in žetone. Poleg EOS-a, ki je osnovna valuta denarnice, lahko uporabniki shranijo NEO NEP 5-žetone, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash in vse druge žetone ERC-20. Denarnica je zasnovana s funkcijo Touch ID, ki ji omogoča hitrejše in udobnejše delovanje brez ogrožanja varnosti premoženja.

Druga pomembna lastnost denarnice Infinito EOS je zmožnost podpore več jezikov. Denarnica podpira do 12 jezikov z intuitivnim vmesnikom, ki ga lahko z lahkoto razumejo tudi začetniki. Uporabnik ostane skrbnik zasebnih ključev s popolnim šifriranjem zasebnih ključev in gesla.

# 2 Atomska denarnica

Atomska denarnica

Atomic Wallet, ki je izšel leta 2018, je že znan kot priljubljena rešitev za upravljanje EOS kot tudi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot, Uniswap in drugi vrhunski kovanci s 500+ sredstvi. Na voljo je za vse glavne namizne OS, iOS & Android in ponuja široko paleto funkcij, ki jih ceni več kot 500.000 uporabnikov aplikacije.

Ker je decentralizirana denarnica, omogoča upravljanje vašega portfelja varno in varno, saj imate samo vi dostop do svojih sredstev. Zasebni ključi so šifrirani samo v vaši napravi in ​​je nikoli ne zapustijo. Poleg tega je uporaba Atomic anonimna. Za vse osnovne funkcije in takojšnjo izmenjavo ni treba ustvariti računa, prenesti KYC ali preveriti. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave z denarnico, vam je na voljo odlična 24-urna podporna storitev. 

Kar zadeva funkcije, lahko 19 denarjev kupite neposredno na denarnici z bančno kartico 17 fiat valut, vključno z USD, EUR, BDP itd., Po vsem svetu. Če želite pridobiti pasivni dohodek s kripto, lahko preverite decentraliziran vložek, ki je zdaj na voljo za 10 PoS sredstev s 5-23% APR. 

Druge ugodnosti vključujejo sodelovanje v programu članstva Atomic Wallet. Za uporabo vgrajene storitve anonimne menjave boste vsakič prejeli vračilo gotovine v izvornem žetonu Atomic Wallet AWC.

# 3. Denarnica za volilce GreyMass EOS

EOS Spletno mesto denarnice: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Vrsta denarnice: Splet (razpršena razširitev)

Enostavnost uporabe: Intuitivni uporabniški vmesnik

Varno: Visoka varnost z dodatnim potrjevalnim SSL certifikatom

Stroški: Plačano

Denarnica GreyMass EOS Voter skuša ustvariti orodja, ki bodo omogočila boljše razumevanje omrežja EOS in lažjo uporabo javnosti. Odprtokodna programska oprema služi kot osnova celotne denarnice GUI Light.

Najboljši del denarnice GreyMass EOS Voter je ta, da je opremljena s popolnim šifriranjem AES-256. To pomeni, da ima denarnica dodatno varnost, tako da če zapustite denarnico, ostanejo vaši zasebni ključi nedotaknjeni v vaši napravi. Poleg tega lahko volite API vozlišče po vaši izbiri, ki je bolj varno kot preprosto glasovanje prek spletnega vmesnika. Na koncu lahko podprete svoje kovance EOS in glasujete za proizvajalce, ki uporabljajo isto napravo. To daje uporabnikom priložnost, da varno zaženejo in odobrijo glavno omrežje EOS.

# 4. Kripto denarnica Lumi

EOS Spletno mesto denarnice: https://lumiwallet.com/

EOS Tip denarnice: Namizna / mobilna denarnica

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo, na voljo v iOS in Android, podpira več kovancev in žetonov

Varno: Ni tako varen in varen kot denarnica brez povezave

Stroški: Prost

Ta denarnica za kriptovalute je bila ustvarjena z namenom, da uporabnikom kriptovalut in imetnikom EOS ponudi rešitve, ki želijo enostavno hraniti in upravljati svoja sredstva. 

Ta denarnica je bila razvita ob upoštevanju zahtev začetnih in naprednih uporabnikov. Posamezniki bodo edini lastniki svojih mnemografskih stavkov in tisti, ki nadzorujejo sklade. 

Nekatere druge kriptovalute, ki jih podpira ta denarnica, vključujejo Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) in Ethereum (ETH). Hkrati lahko uporabniki obvladujejo več kot 1200 žetonov ERC-20, ki temeljijo tudi na Etheruemu. 

Ekipa, ki stoji za Lumi Wallet, si ves čas prizadeva, da bi kriptovalutni skupnosti ponudila nove rešitve in storitve. Hkrati so zelo usmerjeni v uporabnike in poskušajo biti vedno v skladu s pričakovanji, ki jih imajo sledilci in uporabniki. 

Poleg tega se ekipa Lumi ukvarja z razvojem belih etiket, kar pomeni, da lahko nekateri razvijalci, ki delajo na izdelavi in ​​oblikovanju denarnice za kriptovalute, vedno razkrijejo kakršno koli težavo ali težavo z ekipo.

# 5. Brezplačna denarnica

EOS Spletno mesto denarnice: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Vrsta denarnice: Večvalutna; podpira mobilne naprave in spletno različico

Enostavnost uporabe: preprost, intuitiven uporabniški vmesnik

Varno: zelo varno

Stroški: Plačano

Freewallet je bil zasnovan kot varnostni sistem za uporabnike, ki se ne spomnijo svojih geslov ali zasebnih ključev. Denarnica je zelo varna, saj uporabnikom omogoča zamrznitev računov in dostop do drugih naprav. S programom Freewallet lahko uporabniki varno shranjujejo svoje digitalne valute in celo dodajo dodatno stopnjo varnosti s preverjanjem e-pošte ali številke mobilnega telefona. Freewallet je na podlagi svojih lastnosti ena najboljših EOS denarnic.

V primerjavi z drugimi denarnicami EOS Freewallet omogoča uporabnikom, da ustvarijo brezplačen račun EOS, druge denarnice EOS pa uporabnikom preprosto omogočijo uvoz denarnic. Edina slabost Freewallet je, da podpira skrbniško denarnico, kar pomeni, da uporabniki te denarnice nimajo možnosti dostopa do zasebnih ključev denarnic.

# 6. Denarnica Guarda

EOS Spletno mesto denarnice: https://guarda.com/

EOS Tip denarnice: Večvalutna; podpira kovance in žetone

Enostavnost uporabe: preprost, intuitiven uporabniški vmesnik

Varno: zelo varna kripto denarnica EOS

Stroški: Plačano

Ta multivalutna denarnica je med drugim idealna za kovance EOS in druge kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Ripple in Dash. Denarnica Guarda je izjemno zanesljiva, varna in enostavna za uporabo s katero koli napravo. V primerjavi z drugimi denarnicami Guarda ne hrani podrobnosti o strankah, vključno z zasebnimi ključi ali podatki denarnice.

Zasebni ključ ostane v varnem pomnilniku naprave, kjer se izbriše takoj, ko se odjavite iz denarnice. S to funkcijo je Guarda ena izmed zelo priporočljivih denarnic EOS. Pomembno je, da lahko uporabniki digitalno premoženje z enega kovanca na drugega brez težav prenašajo brez zapletenih postopkov preverjanja, omejitev ali registracije.

# 7. Denarnica SimplEOS

EOS Spletno mesto denarnice: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Tip denarnice: Samo za omrežje EOS; podpira Windows, Linux in Mac

Enostavnost uporabe: preprost, intuitiven uporabniški vmesnik

Varno: zelo varno

Stroški: Plačano

Denarnica SimplEOS podpira samo omrežje EOS. Naprava je integrirana s funkcijami, ki delujejo na programski opremi EOS.io. Naprava deluje le za ekosistem EOS, vendar je združljiva z različnimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows, Linuxom in Macom. Zaradi tega je ena najboljših denarnic za EOS. Denarnica je izdelek EOS Rio in uživa preglednost in varnost, kar je pogoj za večino denarnic.

Pomembno je omeniti, da SimplEOS velja predvsem za namizja, kjer lahko uporabniki zlahka uvozijo svoje zasebne ključe EOS Mainnet, da pridobijo svoje žetone EOS Mainnet. Ko prenesete denarnico, lahko preprosto shranite, pošljete in prejmete svoje kovance EOS. Poleg tega lahko denarnica, ki dobro deluje z zračnimi kapljicami EOS, podpira tudi več računov. Priložen je tudi portal za glasovanje.

Opazna pomanjkljivost denarnice SimplEOS je njena nezmožnost podpore več kripto kovancev in žetonov. Trenutno lahko denarnica podpira samo kovance EOS, v prihodnosti pa se lahko razveja.

# 8. Razpršena denarnica EOS

EOS Spletno mesto denarnice: https://get-scatter.com/

EOS Tip denarnice: Spletno; Združljiv z namizjem; ima razširitev za Chrome

Enostavnost uporabe: Novi uporabniki so nekoliko zmedeni

Varno: zelo varno

Stroški: Plačano

Denarnica Scatter EOS uporabnikom omogoča izvajanje transakcij v omrežju EOS z uporabo njihovih zasebnih ključev iz spleta, ne da bi jih razkrili. Denarnica jim omogoča enostavno zagotavljanje osebnih podatkov, le kadar je to potrebno. Varnostna denarnica Scatter EOS je zelo varna, zaradi česar je upravičena do tega seznama. Če iščete najboljšo denarnico EOS, potem je vredno razmisliti o Scatterju. Denarnica ima tudi priročno upravljanje EOS in pozitivne ocene uporabnikov.

Denarnica je razširitev brskalnika Google Chrome, namenjena uporabnikom pri povezovanju z omrežjem EOS. Z uporabo funkcije enotne prijave (SSO), ki uporablja asimetrično šifriranje, lahko uporabniki enostavno izvajajo transakcije in dostopajo do aplikacij, ne da bi razkrili svoj zasebni ključ ali osebne podatke.

Z Scatterjem ostanejo vse pomembne informacije v vaši napravi in ​​jih je mogoče prenesti na drug blok verige v obliki nepovratne mešanice številk in znakov. Trenutno denarnica podpira omrežji EOS in Ethereum. Upajo, da bodo v prihodnosti dodali še več verig blokov.

# 9. imToken Wallet

EOS Spletno mesto denarnice: https://token.im/

EOS Tip denarnice: Spletno; večvalutna

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: zelo varno

Stroški: Prost

ImToken je večvalutna denarnica, ki med drugim podpira EOS, BTC in ETH. ImToken, ki deluje na blokovni verigi Ethereum, je največja denarnica Ethereum po vsem svetu s skoraj šestimi milijoni uporabnikov. S to denarnico EOS imajo uporabniki možnost transakcij in shranjevanja več valut. Tisti, ki že imate digitalno denarnico, lahko preprosto uvozijo denarnico imToken. Druga možnost je ustvariti denarnico EOS na njihovem spletnem mestu. V tem primeru boste morali plačati ETH kot pristojbino.

Kupite EOS, da ga vstavite v denarnice EOS

Vas zanima naložba v EOS? Začeli boste z našim člankom o napovedovanju cen EOS – vključno s kratkoročnimi in dolgoročnimi obeti. (Vedno opravite lastno raziskavo in preberite izjavo o omejitvi odgovornosti za spletno mesto)).

Najboljši kraj za nakup EOS je uporaba Binance. Ta nakupni vodič predstavlja vsak korak, ki ga boste potrebovali, da to pravilno storite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map