Najboljše ontološke (ONT) denarnice v letu 2019 | Kako zastaviti ONT, hkrati pa ohraniti varnost

Ontologija je omrežje, ki temelji na verigi blokov in podpira več programskih jezikov in razvojnih orodij za ustvarjanje decentralizirane aplikacije. Na verigi blokov Ontology lahko deluje več blokovnih sistemov, saj lahko ogrodje prilagodi javne verige blokov za razvoj aplikacij. Poleg tega ONT s skupinami protokolov olajša sodelovanje med različnimi omrežji verig. Če hranite žetone ONT, jih zagotovite v najboljših Ontoloških denarnicah.

Z vrhunskimi funkcijami, kot sta VBFT in Sharding, si Ontology prizadeva spodbuditi razvoj aplikacij veriženja blokov za milijone uporabnikov verig blokov po vsem svetu. S tem v mislih želi decentralizirano omrežje Ontology ustvariti standardizirano platformo za različne aplikacije v uporabniku prijaznem, interaktivnem in blockchain usmerjenem okolju. Sledijo najboljše denarnice Ontologys, ki so idealne za sprejemanje, pošiljanje in shranjevanje virtualnih kovancev.

ONTO Denarnica | Ontološke denarnice

ONTO Spletno mesto denarnice: https://onto.app/

ONTO Tip denarnice: Mobile

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Varno

Stroški: Prost

Aplikacija ONTO je vseobsegajoča, decentralizirana denarnica Ontology, ki omogoča dostop do mreže Ontology. Ta aplikacija je idealna za ustvarjanje osebne digitalne identitete, shranjevanje digitalnih sredstev in še veliko več. Poleg tega zagotavlja zasebne, varne transakcije, podprte s kriptografskimi algoritmi.

Ena najboljših lastnosti denarnice ONTO je, da ne shranjuje vaših podatkov. Vse informacije, ki jih navedete za avtorizacijo ali preverjanje pristnosti, ostanejo v vašem telefonu. To pomeni, da nobena druga oseba nima dostopa do vaših podatkov, razen če jih pooblastite.

Poleg tega ID ONT, ki vam pomaga upravljati identiteto in s tem povezano preverjanje pristnosti in avtorizacije, nima nobene povezave z denarnico. Denarnica in ID pripadata različnim funkcionalnim modulom. Mobilna kripto denarnica vam v glavnem pomaga pri upravljanju digitalnih sredstev, saj ID skrbi za identiteto, overjanje in avtorizacijo.

Še ena stvar, ki jo je treba omeniti pri denarnici ONTO, je omejitev transakcij. Za začetek morajo biti vse transakcije, ki jih izvaja denarnica, celo število. Omrežje Ontology uporablja model dvojnega žetona, ki vključuje ONT (kovanec) in ONG (uporabni žeton za storitve v verigi). V zvezi s tem je najmanjša transakcija ONT 1 ONT, medtem ko je najmanjša transakcija ONG 0,0000000001.

Ontološke denarnice

Vir: Medium.com


Denarnica

Spletno mesto OWallet: https://github.com/ontio/OWallet/releases

Denarnica tip: Namizje

Enostavnost uporabe: Za začetnike ni čisto enostavno

Varno: Varno

Stroški: Prost

OWallet je ena najboljših denarnic Ontology in podpira operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Uradna namizna denarnica za kriptovalute podpira tako kovanec ONT kot žeton ONG. Ta denarnica je tako izčrpna, da jo lahko uporabljate za upravljanje standardnih denarnic in denarnic v skupni rabi na podlagi tehnologije z več podpisi. Poleg tega se lahko poveže z različnimi denarnicami strojne opreme, kot so Ledger, Trezor in druge.

V naslednji fazi namerava OWallet v svoj sistem vključiti več aplikacij, ki bodo razvijalcem omogočile ponudbo celovitih storitev, vključno s pametnim sklicevanjem na pogodbe in prevajanjem.

OWallet vam ponuja tri možnosti za raziskovanje po vaši izbiri. Uporabite ga lahko kot posamezno denarnico, denarnico v skupni rabi ali denarnico za podporo strojne knjige. Kot smo že omenili, podpira naprave Windows in MacOS.

Glede na možnosti, ki jih ponuja, je prenos OWallet za začetnike morda nekoliko zahteven. Posamezna denarnica ima različne funkcije, na primer izbiro poti do datoteke Keystone, izbiro e-pošte in gesla ter ustvarjanje denarnice. Ko se posamezna denarnica dvigne, boste na domači strani dobili podrobnosti o naslovu denarnice, javnem ključu, stanju sredstev ONT in ONG, ceni stanja ONT v USD in še več.

prilepljena slika 0 6

Vir: chrome.google.com (aplikacija)

Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice Guarda: https://guarda.co/

Tip denarnice Guarda: Mobilni, namizni, spletni

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Varno

Stroški: prost

Guarda je ena najbolj uporabniku prijaznih in enostavnih denarnic za shranjevanje žetonov ONT. Vlagatelji bi ugotovili, da so številne funkcije, ki jih ponuja ta denarnica, zelo privlačne. Denarnica dejansko ponuja večvalutno podporo za več kot 40 različnih digitalnih valut v industriji, vključno z Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) in Bitcoin Gold (BTG), med drugim. 

Hkrati Guarda ponuja veliko različnih platform, s katerimi lahko uporabniki zlahka ravnajo s svojimi kovanci ONT. Uporabniki lahko prenesejo namizno denarnico, mobilno različico denarnice Guarda ali preprosto prenesejo razširitev, ki bi se odprla v brskalnikih uporabnikov. 

Čeprav izmenjave sčasoma izboljšujejo njihovo varnost, ostajajo posamezniki zelo varni pri hrambi svojih virtualnih valut. Zato so se denarnice, kot je Guarda, osredotočile na varnost in preprostost, da se njeni uporabniki počutijo varno in udobno, medtem ko se ukvarjajo s svojimi valutami ONT. 

Poleg tega imajo uporabniki na zelo konkurenčnem trgu raznolike portfelje. Vlagatelji nimajo samo ene virtualne valute, na splošno pa imajo več kot eno. Guarda bi bila dobra izbira za posameznike, ki želijo imeti svoja digitalna sredstva na istem mestu, ne da bi jim bilo treba ves čas spreminjati denarnice in aplikacije.. 

Poleg tega Guarda velja za eno najprestižnejših denarnic v kripto industriji. Changpeng Zhao je Guarda Wallet dejansko menil za projekt, ki že od samega začetka podpira decentralizirano borzo Binance (DEX).. 

Poseben #FF, denarnice, ki podpirajo @Binance_DEX od začetka:

@MithioOfficial

@Enjin

@Ledger

@coolwallet

@CoinomiWallet

@atomicwallet

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@SpendCard

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19. april 2019

Atomska denarnica

Atomska denarnica

Atomska denarnica je programska aplikacija, ki ni skrbniška in velja za eno najbolj priljubljenih rešitev za upravljanje Ontologije. Leta 2018 ga je ustanovil soustanovitelj izmenjave Changelly & nekdanji izvršni direktor Konstantin Gladych, je Atomic na vseh podprtih platformah povečal svojo uporabniško bazo na 500.000 ljudi, vključno z glavnimi namiznimi OS, iOS in Android. 

Denarnica imetnikom kripto ponuja ne samo osnovne funkcije, kot so pošiljanje in prejemanje ONT, BTC, ETH, LTC, XMR, BNB in ​​drugih 40+ ločenih verig blokov in več kot 500 žetonov, temveč tudi nakup, izmenjavo in vložitev digitalnih sredstev v eno samo , varen, uporabniku prijazen vmesnik. Poleg tega lahko dobite povračilo denarja za uporabo njegove takojšnje anonimne izmenjave (60+ kripto parov), ki sodeluje v programu članstva Atomic. Če želite kupiti kripto, je na voljo 19 najboljših sredstev, ki jih lahko kupite z bančno kartico USD, EUR, BDP in drugimi 14 lokalnimi fiat valutami po vsem svetu. Morda vas bo pritegnil tudi vložek v denarnico. Je decentraliziran, kar pomeni, da prejmete nagrade s 5–23% APR neposredno od validacijskih programov in podpirate decentralizacijo omrežja. Trenutno obstaja 10 sredstev PoS, vključno z XTZ, ATOM, ZIL, KMD in AWC, domačim žetonom Atomic. 

Če želite začeti uporabljati Atomic Wallet, vam ni treba ustvariti računa, opraviti preverjanja ali KYC, zato ostajate anonimni. V vmesnem času so vaša sredstva pod vašim nadzorom, saj so zasebni ključi šifrirani v vaši napravi in ​​nihče nima dostopa do njih, razen vas. Nenazadnje, če imate kdaj kakršne koli težave z napravo Atomic, se obrnite na službo za podporo, ki vam bo z veseljem zagotovila skladen in hiter odziv v približno 10-25 min 24/7.

Cyano denarnica | Ontološke denarnice

Spletno mesto Cyano Wallet: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Ciano Vrsta denarnice: splet

Enostavnost uporabe: enostavno

Varno: Varno

Stroški: Prost

Cyano je spletna razširitev za omrežje Ontology, ki podpira brskalnike Chrome in Firefox. Razširitev vam omogoča ustvarjanje denarnice z mnemotehničnim izrazom, ki je v celoti šifrirana z zasebnim ključem. V spletno denarnico se lahko prijavite z uporabo mnemotehnike, shranjenega računa ali zasebnega ključa.

Kljub temu morate biti pri uporabi Cyano previdni in upoštevati pomembne varnostne nasvete, na primer delitev premoženja med hladnimi in vročimi denarnicami, redno preverjanje ravnotežja in uporabo hladilne denarnice za kripto. Poleg tega se na hladni denarnici izogibajte uporabi belih seznamov pametnih pogodb. Denarnica se enostavno poveže z dvema glavnima denarnicama strojne opreme – Ledger in Trezor.

Cyano denarnica je združljiva z vsemi omrežji ONT in vam omogoča, da med njimi preklopite s testnega na glavno in zasebno s TLS. Cyanoalso prihaja s podporo za ONT ID, podporo za dAPI za omrežje Ontology ter podporo za naslove NEO in ONT, ki jo lahko uporabljate za običajne račune in račune Ledger.

Z razširitvijo Cyano lahko dosežete naslednje:

· Ustvarite denarnico z mnemotehničnim izrazom

· Šifriranje zasebnega ključa

· Izvoz ali uvoz denarnice

· Prijavite se z uporabo mnemotehnične fraze, zasebnega ključa ali shranjenega računa

· Ledger in Trezor podpora

· Podpora za žetone OEP-4 in še veliko več

prilepljena slika 0 9

Vir: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Spletno mesto denarnice: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Tip denarnice: Strojna oprema

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Precej varno in varno

Stroški: Plačano

Denarnica Ledger Nano S ponuja najvišjo raven varnosti računa, zaradi česar je ena najboljših denarnic Optology za kripto strojno opremo. Z njim lahko varno pošiljate, prejemate in shranjujete svoje kovance ONT in žetone ONG. Poleg tega sprejema več valut, vključno s kovancem ONT in žetonom ONG. Priporočljivo je potrditi ceno denarnice Nano S na njihovi uradni spletni strani, da se izognete morebitnim višjim plačilom.

Če je varnost vaših sredstev vaša glavna prednostna naloga, razmislite o denarnici Ledger Nano S. Funkcionalnost strojne opreme zagotavlja, da imate vedno nadzor nad svojimi sredstvi.

Poleg tega je Nano S majhen, prenosljiv in združljiv z USB-jem. Čeprav se z vašo napravo poveže prek vrat USB, zasebnega ključa ne odvzame. Zasebni ključ vedno ostane v pomnilniku brez povezave, ki je varen in zaščiten s kodo PIN. Ena od vidnejših lastnosti denarnice Nano S je enostavnost uporabe. Denarnica strojne opreme za kriptovalute ima vgrajen OLED zaslon z gumbi na straneh, kar olajša upravljanje tudi za začetnike. Pomembno je, da vam denarnica Nano S omogoča ročno preverjanje transakcij, kar pomeni, da lahko kadar koli preverite stanje svojih sredstev.

prilepljena slika 0 8

Vir: Infinitowallet.io

Denarnica Infinito | Ontološke denarnice

Infinito Spletno mesto denarnice: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Tip denarnice: Mobile

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Precej varno in varno

Stroški: Prost

Infinito je še ena odlična denarnica za ontologijo, idealna tudi za shranjevanje drugih kriptovalut. Mobilna denarnica z več valutami podpira vsa glavna digitalna sredstva, kot so Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH in številna druga. Podpira tudi vse žetone ERC20 v omrežju Ethereum in žetone NEP5 na verigi blokov NEO.

Denarnica je prijazna mobilnim napravam, zato je idealna izbira za uporabnike na poti. Trenutno je na voljo za Applove naprave iOS in Android. Poleg tega je platforma večjezična, podprtih je 12 jezikov in več. Infinito sprejema tehnologijo Touch ID, ki je ena najnovejših funkcij za mobilne denarnice. Nekateri poudarki te denarnice vključujejo:

· Zaščita na najvišji ravni, ki jo zagotavlja kombinacija gesla, gesla in ID-ja na dotik.

· Večjezična platforma za 12 jezikov

· Ni centraliziranih strežnikov

Vendar to še ni vse; Infinito ima izjemno odličnost, ki je v večini mobilnih denarnic redka. Denarnica je na primer zasnovana za vsakodnevno uporabo. Kot taka ima funkcijo za upravljanje stikov, ki uporabnikom omogoča shranjevanje vseh stikov na en seznam, ki je enostaven za uporabo, na enak način kot so na enem seznamu na voljo številke mobilnih telefonov. To na koncu izboljša funkcionalnost denarnice.

Druga pomembna lastnost te denarnice je optimizacija cen. Ta tehnologija zlasti novim uporabnikom omogoča izbiro najboljših stroškov, kadar koli opravijo transakcijo. Na koncu se transakcije zaključijo hitreje, ne da bi kdo porabil preveč denarja.

prilepljena slika 0 3

Vir: play.google.com

O3. Denarnica | Ontološke denarnice

O3. Spletno mesto denarnice: https://o3.network/

O3. Tip denarnice: Mobile in Desktop

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: Prost

Denarnica O3 podpira vse glavne platforme, vključno z operacijskimi sistemi Android, iOS, Windows in Mac. Omogoča vam sledenje vsem vašim kovancem ONT, žetonom ONG, pa tudi drugim kriptovalutam na enem priročnem mestu. Namizna denarnica za kriptovalute ponuja številne zanimive funkcije. Na primer, lahko se neposredno integrira z Switcheo Exchange, razen oddaljenega nadzora stanja v vaših hladilnicah. Dati priložnost, da nadzirate svoj naslov hladilnice, je prijetna funkcija, ki izboljša funkcionalnost denarnice. Zato bi morali o tem razmisliti, če iščete najboljše denarnice Ontology na trgu danes.

Poleg tega povečuje varnost, ker nihče ne bi dostopal do denarnice s hladilnikom na vašem seznamu za nadzor. Mobilno kripto denarnico lahko prenesete s spletnega mesta Apple App Store ali Trgovina Google Play. Aplikacija se uporablja po vsem svetu s pozitivnimi ocenami uporabnikov.

Kako deluje

Po namestitvi aplikacije za mobilno kripto denarnico vas sistem pozove, da ustvarite novo denarnico ali uvozite zasebni ključ iz že obstoječe denarnice. Ena najboljših lastnosti te denarnice je ta, da vam omogoča povezavo z drugimi odličnimi aplikacijami, ne da bi svoje občutljive podatke, na primer zasebni ključ, delili s tretjimi osebami.

Nazadnje, njegova sposobnost povezave s trgovalno platformo Switcheo vam omogoča, da trgujete neposredno iz denarnice. Poleg tega vam omogoča, da kupujete z uporabo večjih kriptovalut – prvič v verigi ONT. Platforma načrtuje uvedbo nakupov s kreditnimi karticami.

Končne misli

Blok veriga ONT raste in privablja več uporabnikov. Ko se svet premika v obdobje sprejemanja kriptovalut, je čas, da sprejmemo zadostne ukrepe za shranjevanje kriptovalut. Z denarnicami, omenjenimi v tem delu, lahko pošiljate, prejemate in shranjujete sredstva ONT.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map