Najboljših 6 mest za nakup Litecoin in kako

Litecoin (LTC) je že vrsto let eden vodilnih altcoinov na trgu. To je verjetno glavni razlog, zakaj boste morda želeli kupiti Litecoin za svoj portfelj. Resnica je, da ga več kot pet let kot enega vodilnih konkurentov Bitcoina mnogi sploh ne bi imeli za altcoin. V tem članku vam bomo pokazali, kako in kje kupiti Litecoin na najboljši možen način, da boste lahko začeli uporabljati tisto, kar je lahko digitalna valuta prihodnosti.

Kaj je Litecoin?

Litecoin je bil eden najzgodnejših vilic Bitcoina namenjen ustvarjanju hitrejšega in cenejšega alternativnega načina plačila. Medtem ko delijo številne tehnične podrobnosti Bitcoina, omrežje Litecoinov blokira hitreje. Posledično je morda bolj privlačen za običajne primere komercialne uporabe. Tako kot Bitcoin tudi Litecoin deluje prek algoritma rudarjenja Proof of Work. S tem uporabniki po vsem svetu vzdržujejo omrežje z zagotavljanjem računalniške moči.

Od izdaje leta 2011 je Litecoin večino svojega obstoja preživel kot eden najbolj dragocenih kovancev s tržno kapitalizacijo. Že vrsto let je bil na drugem mestu za Bitcoinom pred vzponom Ethereuma leta 2016.

Danes je v ponudbi več kot 58 milijonov Litecoinov. Po navedbah. Več kot 200 podjetij po vsem svetu sprejema Litecoin Fundacija Litecoin.

Pet avgusta je Litecoin doživel prepolovitev, v kateri so se nagrade, ki so jih rudarji prejeli za obdelavo transakcij, zmanjšale s 25 LTC na blok na 12,5 LTC na blok. To je zelo drago za digitalno sredstvo, ki se še naprej širi po vsem svetu.

Kje lahko obdržim svoj Litecoin?

Skoraj vsi vodilni ponudniki denarnic podpirajo Litecoin kot eno najbolj priljubljenih in najdaljših kriptovalut.

Če ste navdušeni nad Litecoinom ali vas zanima rudarjenje Litecoinov, boste najverjetneje želeli prenesti uradno Litecoin Core denarnico. Druga možnost je Loafwallet, odprtokodna, samostojna denarnica Litecoin, ki jo je zgradil ustanovitelj Litecoina Charlie Lee.

Če želite obdržati Litecoin in vse druge kovance na enem mestu, morate dobiti varno, ugledno denarnico z več valutami. Jaxx in Coinomi ponujajo odlične, uporabniku prijazne denarnice za mobilne ali namizne računalnike. Medtem ko strojna denarnica, kot je Ledger Nano S zagotavlja vrhunsko varnost za vaš kripto.

Najboljših 6 mest za nakup Litecoin

Če sami preskočite posrednika in rudarite Litecoin, potrebujete precejšnja sredstva in vnaprejšnje naložbe. Če morate zdaj dobiti v roke Litecoin in sodelovati v digitalnem gospodarstvu, je tukaj pet najboljših načinov za začetek.

Binance

Kako kupiti Litecoin na borzi Binance

Binance je ena največjih in najbolj priljubljenih borz na trgu kriptovalut, ki uporabnikom omogoča nakup Litecoina in tudi široke palete virtualnih valut. Platforma ponuja sedem različnih trgovalnih parov za Litecoin, med njimi Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC), Ethereum (ETH) in Paxos Standard (PAX). Litecoin predstavlja več kot 5% celotnega obsega trgovanja na borzi Binance.

Ta borza kriptovalut ponuja tudi osnovno in napredno trgovalno platformo, ki uporabnikom pomaga pri obravnavi digitalnih sredstev glede na njihove potrebe. Zaradi velikega števila trgovalnih parov na tej borzi je zelo koristno za tiste trgovce, ki želijo kupiti Litecoin in tudi druge altcoine.


Ko uporabnik kupi navidezno valuto, jo lahko po plačilu majhne provizije pošlje 1 v svojo denarnico.

Coinbase

Kako kupiti Litecoin na Coinbase

Ena vodilnih kripto borz na svetu, Coinbase je najboljša vstopna točka za nekoga, ki začne s kripto iz pritličja. Uporabnikom ponujajo možnost nakupa več glavnih kriptovalut neposredno v USD ali EUR. Sem spadajo Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash in Ethereum Classic.

Čeprav ne ponuja toliko funkcij kot druge kripto izmenjave, je preprostost njihove uporabniške izkušnje tako dostopna za začetnike, ki se želijo zmočiti. Coinbase hrani tudi vaša sredstva v denarnici na njihovi platformi (kar ni idealno). Toda vsa sredstva je Coinbase zavarovana pred varnostnimi grožnjami.

Kraken

Litecoin kupite na borzi Kraken

Kraken je izpopolnjena borza, ki uporabnikom omogoča nakup Litecoina ali druge kriptovalute in trgovanje s kripto na marži. Uporabniki lahko nekaj kovancev kupijo neposredno pri Fiatu, vključno s pari USD in EUR za Litecoin.

Kraken ponuja tudi Bitcoin pare za kanadske dolarje, britanske funte in japonski jen. Tako lahko uporabniki teh valut v Litecoin vstopijo z nakupom Bitcoina in nato na isti platformi trgujejo za LTC.

Bitstamp

Litecoin kupite na borzi Kraken

Deluje od leta 2011, s sedežem v Evropi Bitstamp je časovno preizkušena platforma za uporabnike, ki želijo trgovati z velikimi likvidnostnimi kovanci. Uporabniki Bitstamp lahko plačajo z USD ali EUR za Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple in Litecoin.

Ko kupite svoj Litecoin, Bitstamp ponuja možnosti na visoki ravni za trgovanje z vsemi temi kovanci z BTC, vključno z omejenimi in stop-loss nalogi (avtomatizirane nastavitve za nakup / prodajo, ko kovanec doseže določeno ceno). Če pa želite Litecoin trgovati z drugimi altcoin-i, se boste morali preseliti na drugo borzo, kot je npr Binance.

Coinmama

Nakup Litecoin v Coinmama

Za razliko od mnogih drugih na tem seznamu, Coinmama ni izmenjava. Namesto tega gre za preprosto in enostavno za uporabo spletno mesto, kjer lahko ljudje kupijo Litecoin ali drugo s kreditno kartico.

Za začetek trgovanja boste morali najti drugo borzo ali če želite katero koli kripto zamenjati nazaj v fiat. Toda zaradi priročnosti Coinmame je odličen kraj za nakup prve kripto.

Trenutno lahko uporabniki Coinmama kupujejo Litecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, Qtum in Cardano.

Huobi

Kupite Litecoin na borzi Huobi

Huobi je že vrsto let ena izmed vodilnih kripto borz na svetu. Ustanovljen je bil na Kitajskem leta 2013, zdaj ima sedež v Singapurju s pisarnami po vsem svetu. Huobi ima spletne in mobilne možnosti, pri katerih lahko uporabniki kupijo več kovancev prek njihove platforme “Huobi OTC”.

Trenutno ne morete kupiti Litecoin neposredno s fiatom. Podprti kovanci za nakup OTC so BTC, ETH, USDT, EOS in HT, domači žeton Huobija. Vendar lahko katerega koli od teh kovancev enostavno kupite in nato zamenjate za Litecoin na Huobi Pro, njihovi priljubljeni platformi za izmenjavo kripto.

Velika prednost Huobija je ogromno število kovancev, ki so na voljo za trgovanje – skoraj vsaka kriptovaluta, o kateri je vredno vedeti, od Bitcoinov, Ethereuma in Litecoinov do Neo, Tron, VeChain in mnogih, mnogih drugih. Omogočajo vam tudi varovanje položajev med padcem s pretvorbo v Tether in iz njega.

Torej, zakaj čakati?

Obstaja veliko preprostih, varnih, varnih načinov, kako priti v roke Litecoin. Zaradi poceni in hitrih transakcij, ki jih omogočajo Litecoin, je že vrsto let priljubljena alternativa Bitcoinu. Čeprav podobnosti v kodi pomenijo, da ima veliko istih pozitivnih lastnosti.

Če želite vstopiti na trg altcoinov ali načrtujete plačilo s kripto s progresivnimi trgovci po vsem svetu, si oglejte ta spletna mesta in začnite uporabljati Litecoin danes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map