Najpomembnejših 6 trdih vilic iz junija 2018

Kriptovalute in tehnologija Blockchain sta prišla skupaj z nekaterimi tehničnimi izrazi, kar je hard fork. Ko gre za trde vilice, se nanaša na ločitev od obstoječega protokola blockchain ali spremembo, zaradi katere so prejšnji bloki / transakcije neveljavni. To bi včasih zahtevalo nadgradnjo vozlišča ali uporabnika za podporo nove različice.

Glede na to je malo projektov, ki so za junij predvideli trdo fork. Tu je šest projektov, na katere morate biti pozorni:

Masternode konoplje (THC) & Hard Fork

Predviden datum: Nekje pred koncem drugega četrtletja (30. junija ali pred tem)

Konopljin kovanec je kriptovaluta, ki povezuje pridelovalce konoplje in lokalne prodajalce. Simbol THC predstavlja kriptovaluto. Čeprav v času pisanja ni določen noben določen datum, bo projekt doživel tehnološko spremembo. Nova različica žetonov bo anonimna, skupina pa bo izvedla tudi funkcijo glavnega vozlišča.

Projekt, ki obstaja od leta 2014, je svojo projektno skupino delal na tem, da je platforma postala vrhunska. Na uradni strani je na voljo uradna denarnica za uporabnike osebnih računalnikov HempCoin za Windows. Kovanec se za BTC trguje tudi na platformi za izmenjavo kriptovalut Bittrex.

Ker industrija marihuane hitro raste, je HempCoin, ki je niša za posebne niše, s pomočjo napredne tehnologije in uporabniku prijaznih aplikacij olajšati trgovanje v industriji..

BitShares (BTS) Hard Fork

Predviden datum: 7. junij 2018

BitShares ima svojo osnovno izdajo junija. Kot je napovedala glavna ekipa, bo v treh tednih izdana nova funkcija, trde vilice pa naj bi bile dvakrat letno, prvi četrtek junija in decembra.

Platforma BitShares je odprtokodna decentralizirana platforma za izmenjavo, ki deluje na verigi blokov. Cilj vzpostavitve tega projekta je odpraviti tveganja, povezana s centraliziranimi izmenjavami. Tako je manj vdorov in možnosti, da bi ljudje izgubili sredstva na tujih borzah, ni. Do platforme lahko dostopate prek brskalnika ali pa jo prenesete v uporabniško napravo.

Z BitShares (BTS) se lahko trguje na nekaj borzah, ki med drugim vključujejo BitShares Asset Exchange, CoinEgg, Binance, Poloniex, Huobi, Livecoin, Indodax. BTS na teh platformah je mogoče enostavno zamenjati za BTC, ETH, BNB, STEEM in druge kriptovalute.

Trde vilice DigiByte (DGB)

Predviden datum: 21. junija ali pred tem.

Fundacija DigiByte je načrtovala trdo fork poleti 2018. Prihajajoči hard fork bo spremenil algoritme rudarjenja v omrežju, da bi ohranil prijaznost GPU.

Projekt, ki je zaživel nekje leta 2014, se je rodil iz potrebe po rešitvi tega, kar je bilo v Bitcoinu zaznati kot pomemben izziv, to je centralizacija rudarske moči zaradi specializiranih rudarskih naprav, med drugim ASIC.

DigiByte je podoben Ethereumu v smislu, da ne gre le za kriptovaluto, ki naj bi v naslednji funkciji podpirala mednarodno trgovanje, ampak je tudi platforma, ki razvija in izvaja decentralizirane aplikacije s pametnimi pogodbami.

DigiByte (DGB) se lahko trguje za BTC, ETH, LTC in EUR na nekaterih borzah, kot so Bittrex, Poloniex, Kucoin, HitBTC, Upbit, Livecoin, Cryptopia itd. Uporabniki lahko preprosto prenesejo denarnico za kriptovalute DigiByte z uradne strani za katero koli platformo ali napravo, ki je na voljo.

ZenCash (ZEN) Hard Fork

Predviden datum: 26. junij 2018

V želji, da bi se boril proti novemu rudarju ASIC, ki naj bi bil odposlan konec junija, se ekipa hitro premika in predlaga trdo vilico; sprememba v omrežju, zaradi katere bodo rudarji ASIC v omrežju neuporabni. Nova nadgradnja bo podpirala samo rudarje GPU, kar je bil prvotni načrt projektov.

The ZenCash naj bi bila prva šifrirana in anonimna virtualna valuta, sporočila in vsebina TLS, hkrati pa tudi decentralizirana avtonomna organizacija. Izšel je bil leta 2017; to je bila vilica ZClassic, ki je vilica ZCash.

Žetone ZenCash lahko shranite v osebne računalnike, v spletno denarnico, v naprave Android in tudi v papirnate denarnice.

Žetone ZenCash lahko kupite na Binance, Bittrex, Upbit, OKEx, Cryptopia, COSS Trade Satoshi in OpenLedger DEX.

Metaverse ETP (ETP) Hard Fork

Predviden datum: 30. junija ali pred tem.

Metaverse kmalu zavrtite prvo ponovitev svoje trde vilice. Kot je pojasnila ekipa, naj bi ta trda vilica zmanjšala delovanje slabih akterjev v ekosistemu.

Cilj odprtokodne javne knjige je zagotoviti uporabnikom digitalna sredstva in digitalne identitete. Z uporabo storitve Bloachain-as-a-service (BaaS) skupina omogoča lažji dostop do digitalnih finančnih storitev brez stroškov. Čeprav se je projekt začel leta 2016, je zaživel šele nekje februarja 2017.

Čeprav je Metaverse ETP (ETP) shranjen v denarnicah tretjih oseb, kot sta BitGo in Cloud denarnica, je ekipa razvila tudi uradno denarnico žetona za mobilne in namizne naprave..

Z žetoni ETP je mogoče trgovati na borzah kriptovalut TOPBTC, Bit-Z, Bitfinex, QBTC, HitBTC, RightBTC, TDAX in CoinBene..

Zamenjava glavnega omrežja Bytom (BTM), podpora za PoW

Predviden datum: 30. junija ali pred tem.

Kot je navedeno v načrtu projekta, bo prišlo do popolne zamenjave MainNeta, vključena pa bo tudi podpora in optimizacija za POW..

Bytom je blockchain platforma za aplikacije za finančna in digitalna sredstva. Bytom želi zagotoviti platformo, ki omogoča izmenjavo in diverzifikacijo digitalnih sredstev.

BTM žetoni so shranjeni v uradni denarnici Bytom, ki je na voljo v operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux.

Ekipa je naredila neverjetno delo pri uvrstitvi žetona BTM na nekatere borze, med katerimi so Bibox, OEX, RightBTC, Huobi, OKEx, EXX, Gate.io, CoinTiger..

Ko bo šlo vse po načrtih, bo Bytom predstavil novo generacijo tokeniziranega sveta z virtualnimi sredstvi, ki predstavljajo skoraj vse. Čeprav je projekt še vedno v fazi alfa, se na podlagi do zdaj izvedenega dela zdi obetaven.

Zaključek

Te vilice so namenjene izboljšanju vsake platforme za vse v njihovem omrežju. Možno je tudi, da se te vilice premaknejo na poznejše datume, kar mora prepustiti ekipa. Če želite spremljati dejavnosti posamezne skupnosti, se morate pridružiti zasebnim forumom, da se posodobite med potekom dogodkov.

ZEN lahko kupite pri Izmenjava Binance, ena najboljših borz kriptovalut, ki je bila na voljo v letu 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map