Najvarnejše denarnice v letu 2018 | Vodnik za začetnike

Obstaja veliko možnosti Valovanje Na voljo so XRP denarnice, zato je težko izbrati pravo. Ta vodnik vam bo pomagal določiti, kakšne denarnice Ripple obstajajo in katera je prava za vas.

Preden dobite denarnico

Prvo, kar morate vedeti, preden dobite katero koli denarnico Ripple XRP, je, da ne glede na to, katero denarnico izberete, bo na vašem računu za rezervacijo naslova denarnice potrebno 20 XRP. Teh 20 XRP ne bo na voljo za nobene transakcije, XRP se uporablja za ohranjanje odprtosti denarnice in aktiviranje XRP na Ripple Ledger. (To ne velja pri shranjevanju XRP na borzi.)

Zato je priporočljivo, da hranite in uporabljate samo eno Ripple denarnico, razen če je to nujno potrebno.

Različne vrste denarnic

Preden se seznanite z vrstami denarnic Ripple na tem seznamu, morate vedeti, kakšna je razlika med različnimi vrstami denarnic na trgu. S poznavanjem razlik se lahko odločite, katera vrsta denarnice najbolj ustreza vašim potrebam.

Programska denarnica je spletna denarnica, ki jo lahko hranite v računalniku, tablici ali mobilni napravi. Zahtevajo dostop do interneta in njegovo shranjevanje. So enostavni za uporabo, veliko pa jih je mogoče prenesti brezplačno. Zaradi svoje spletne povezave veljajo za ranljive za napad in pri transakcijah potrebujejo stabilno internetno povezavo.

Denarnica strojne opreme je fizična denarnica (običajno je videti kot ključek USB), v katero shranjujete svoja digitalna sredstva. Veljajo za najbolj zasebne in varne metode shranjevanja kriptoslog. Po drugi strani pa so bolj na dragi strani.

Vroča denarnica, znana tudi kot denarnica v brskalniku, je vrsta denarnice, do katere lahko dostopate izključno v spletu. To uporabnikom omogoča takojšnje transakcije.

Papirnata denarnica je list papirja, na katerem so natisnjeni vsi podatki vaših kripto skladov, vključno z zasebnimi ključi in naslovi.

Ledger Nano S

Ledger Nano S je strojna denarnica, ki spominja na pogon USB z zaslonom OLED. Kripto navdušenci menijo, da je najvarnejši način shranjevanja zasebnih ključev, ker hekerju omejuje možnost dostopa do valute.

Za razliko od drugih denarnic Nano ne omejuje števila kovancev, ki jih lahko shranite, kar pomeni, da lahko shranite neomejeno količino kovancev XRP. Podpira tudi druge kriptovalute.

Za dostop do sredstev, ki ste jih shranili na Ledger Nano S, ga preprosto priključite v računalnik ali mobilni telefon in lahko začnete zlahka pošiljati in prejemati XRP.


Vsi zasebni ključi se hranijo v okolju brez povezave, zato hekerji skoraj ne morejo ukrasti vaših sredstev. Naprava je združljiva z osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows, Mac, Linux in Chrome OS. Z uporabo kabla OTG ga povežete tudi s telefonom Android.

Ta naprava ima ločen zaslon, ki prikazuje podrobnosti o transakciji, na primer semenski ključ. Zasebni ključi se hranijo ločeno v napravi, saj poganja navedeno kriptografijo in vdelano programsko opremo, naloženo v njeno arhitekturo z dvema čipoma. Poleg tega, ko ga povežete z računalnikom, zahteva vnos 4-mestne kode PIN.

Po povezovanju Ledger Nano S v računalnik morate namestiti aplikacijo za preverjanje stanja XRP in vseh transakcij. Ko želite poslati XRP, morate fizično dostopati do naprave, da odobrite transakcijo, zaradi česar je varnejša, saj omejuje stike samo z lastnikom.

Exarpy

Exarpy, pametna igra besed na XRP, je spletna denarnica Ripple (XRP), ki trgovcem omogoča neposredno interakcijo z omrežjem Ripple prek njihove dostopne aplikacije. Denarnica omogoča uporabnikom, da izvajajo Ripple transakcije od koder koli, kar zagotavlja povezavo med uporabnikom in globalnim omrežjem Ripple prek enostavnega in interaktivnega vmesnika.

Njihov vmesnik je zelo odziven in ga lahko uporabljajo tudi novi trgovci. Še več, Exarpy nima nobenih podatkov o članih, saj platforma ni lastnik niti upravlja zbirke podatkov. Poleg tega platforma ne spremlja odjemalcev prek zalednih analitičnih orodij, kot je Google Analytics. To se naredi, ker vodenje takšnih evidenc povečuje tveganje spletnih vdorov.

Najbolj varna možnost, ki jo denarnica ponuja, bi bil njihov varnostni ukrep za prijavo s kodo PIN. Ko se poskusite prijaviti v Exarpy, se vam prikaže sporočilo, v katerem morate odklopiti računalnik ali prenosni računalnik od interneta. Po prekinitvi povezave boste preusmerjeni na prijavno stran, kjer boste morali vnesti svoj PIN in kodo za preverjanje. Po vnosu podatkov kliknete gumb za prijavo. Potem vam bo denarnica sporočila, da se lahko varno znova povežete z internetom.

Upoštevati je treba, da denarnica Exarpy zaračuna 0,0025 XRP provizije na transakcijo (vključno z omrežninami). Kot ena izmed najbolj priljubljenih valovitih denarnic je Exarpy varna platforma, na kateri lahko shranite svoje dragocene kovance XRP, ne da bi se morali skrbeti, da bodo vaši posegi vdrani ali izgubljeni.

Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice: https://guarda.co/

Tip denarnice: Splet, mobilni telefon, namizje, razširitev za Chrome

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Da

Stroški: Prost

Guarda je odprtokodna mobilna denarnica z eno valuto. Podpira naprave Android, ki uporabnikom omogočajo pošiljanje, prejemanje in izmenjavo kovancev XRP kar s pametnih telefonov. Poleg tega lahko uporabniki preverijo svojo zgodovino transakcij, zahvaljujoč uporabniku prijaznemu vmesniku, ki omogoča njegovo uporabo enostavno, hitreje in prijetno. Razvijalci denarnice vedno iščejo nove načine za izboljšanje izkušenj svojih strank.

Guarda je denarnica z več kovanci, ki podpira večino glavnih kriptovalut, vključno z XRP. Druge podprte kriptovalute med drugim vključujejo Bitcoin (BTC), NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) in Bitcoin Gold (BTG). Ena najzanimivejših lastnosti te denarnice je, da ponuja rešitev za hrambo kriptovalut, ki ni skrbniška. 

Da bi zagotovili, da bodo vsi ljudje imeli nadzor nad svojimi sredstvi, Guarda ne hrani nobenih osebnih podatkov, vključno z informacijami o denarnici in zasebnimi ključi. Zasebni ključ ostane v varnem pomnilniku naprave in se takoj izbriše, ko se uporabnik iz njega odjavi. Zaradi te funkcije je Guarda ena najboljših spletnih denarnic Zcash.

Kot poroča Trustpilot, ima denarnica Guarda 84% pozitivnih komentarjev uporabnikov, ki menijo, da je denarnica “Odlična” ali “Odlična”. Samo 13% ocen je bilo negativnih, če upoštevamo storitve, ki jih ponuja denarnica »Slabo« ali »Slabo«. To tudi kaže, da denarnica ponuja dobre storitve uporabnikom na trgu kriptovalut. 

Zdravljica

Zdravljica je spletna denarnica, ki jo je razvil StarStone Limited. Sprva je bil razvit za mobilno denarnico, zdaj pa ima na voljo tudi namizne različice. Vsi zasebni ključi se ustvarijo in hranijo v uporabnikovi napravi, namesto da bi jih shranili v spletu, s čimer je vse bolj varno in manj dovzetno za hekerske napade. Izvorna koda in programske datoteke, na katerih temeljijo, so odprtokodne.

Zdravljico lahko prenesete za iOS, Android, Windows, Mac in Linux. Ta denarnica je popolnoma brezplačna in z nje ne zaračuna ničesar. Iz vaše naprave na svoje strežnike ne usmerjajo nobenih informacij ali skrivnih geslov, zato trdijo, da imajo večjo varnost.

Zaključek

To so bile naše tri najboljše denarnice za vaš XRP. Upamo, da vam bodo naši najboljši izbori pomagali zožiti iskanje želene denarnice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map