Pomembne trde vilice, ki se bodo zgodile julija 2018

“Hard Fork” je preprosto sprememba protokola v primerjavi s prejšnjo različico. Ta postopek sledi razhajanju, pri čemer en del sledi stari poti, nova (razčlenjena) različica pa po poti nadgradnje. Včasih lahko trdo vilico pritrdimo na verigo, ne da bi prišlo do razhajanja. V tem primeru uporabnikom ne bo odvečnih kovancev.

Nova različica podeduje atribute stare različice, vendar izvaja dodatne protokole (kar bi lahko izboljšalo varnost), za katere verjamejo, da ponujajo boljšo možnost kot prvotna različica.

Primer takega bi bil trdi vilic Bitcoin Cash (BCH), ki je vilica Bitcoina (BTC). Bitcoin Cash je nekaj sprememb spremenil v svoj protokol, na primer povečanje velikosti blokov na 32 MB namesto velikosti bloka 1 MB, ki ga izvaja Bitcoin (BTC).

Te izboljšave so privedle do številnih kriptovalut, ki jih imamo danes – kot so Bitcoin Gold, Bitcoin Private in celo Ethereum – in še več jih prihaja iz dneva v dan. Pomembno je vedeti, da ne bo vedno trda vilica ponudila tudi spodbud za vlagatelje, včasih pa le nadgrajeni protokol.

Spodaj so trde vilice, pričakovane julija.

Ethereum Classic

Kot je opisala ekipa, Ethereum Classic (ETC) je pametnejša veriga blokov, skupnost, kriptovaluta in omrežje, ki razširja funkcije digitalnega sredstva. Poleg platforme, ki ljudem olajša medsebojno pošiljanje virtualnega denarja, omogoča tudi uporabo zapletenih pametnih pogodb, ki so samoupravne in nespremenljive.

Ethereum Classic (ETC) žetoni poganjajo verigo blokov in so na voljo za nakup / zamenjavo na glavnih borzah kriptovalut za bitkoine, ethereume in USD.

Predviden razcep 13. julija pripelje do Ethereum Emerald, ki bo razcepljen na 6.100.000. Bloku.

Einsteinium

Einsteinium je bil ustanovljen leta 2014, vendar je bil v središču pozornosti šele leta 2017. Einsteinium je platforma za zbiranje sredstev, ki pomaga odpraviti korupcijo in omogoča tudi svetovni skupnosti, ki lahko učinkovito podpira znanstvene raziskave in še veliko več.

Einsteinij (EMC2) po drugi strani pa je izvorni žeton za platformo Einsteinium. S temi žetoni se lahko trguje za druge na različnih borzah kriptovalut. EMC2 je bitcoinu podobna virtualna valuta, ki uporablja algoritem PoW (Proof-of-Work). Čeprav je bila ta valuta zgrajena predvsem za znanstvene, dobrodelne in politične namene zbiranja sredstev, jo je mogoče uporabiti za kakršne koli transakcije.

EMC2 se razcepi s spremembo algoritma za rudarjenje iz skripta v EThash. Novi žetoni bi bili razdeljeni imetnikom žetonov v razmerju 1: 1.

Posodobitev: skupina Einsteinium nas je kontaktirala, da bo trda vilica za kriptovaluto Einsteinium (EMC2) prišla pozno jeseni; natančen datum še ni določen.

SiaCoin

The Platforma Sia je porazdeljeno shranjevanje v oblaku, ki uporablja brezplačno shrambo, zavarovano s tehnologijo veriženja blokov. Platforma uporablja uporabniško zmogljivost trdega diska po vsem svetu in ustvarja trg za shranjevanje podatkov, ki je zanesljiv po nižji ceni kot tradicionalni ponudniki pomnilniških naprav, kot sta Amazon in Apple.

SiaCoin (SC) je uradna kriptovaluta omrežij, ki bo uporabljena za nakup dodatnega prostora, ki ga potrebujejo stranke. Ponudniki so plačani z isto kriptovaluto tudi zato, ker dajo svoj neizkoriščeni pomnilnik na voljo omrežju.

Hard fork SiaCoins je predviden za 1. julij 2018.

LBRY krediti

KNJIŽNIČNI KREDIT LBC je brezplačen, odprt trg, ki ga vodi skupnost. Platforma gosti najboljše hollywoodske filme, univerzitetne lekcije in druge medijske vsebine. Kriptovaluta LBRY Credits (LBC) bi spodbudila dejavnosti na verigi blokov.

Krediti LBRY (LBC) žetone lahko kupite na borzah kriptovalut Bittrex, Poloniex, Upbit in Cryptopia. Trenutno se z žetoni lahko trguje samo za kriptovalute bitcoin in tether.

Predviden vilic na verigi blokov bo potekal 9. julija 2018. Fork bo podaljšal, kako dolgo bodo zahtevki veljavni pred potekom v omrežju.

HexxCoin

The Kovanec HXX je varno decentralizirano sistemsko omrežje, ki temelji na verigi blokov, ki je uporabljalo algoritem PoS (Proof-of-Stake).

The HEXXCOIN (HXX) je prvič nastal leta 2015 kot vilice Crave, nato pa je bil dve leti pozneje oživljen kot vilice Zerocoin (Zcoin), ki je prav tako zamrl. Leta 2018 je kovanec prevzela nova ekipa, ki se je potrudila po najboljših močeh in v tako kratkem času odpeljala projekt na nepredstavljive višine. Kovanec je osredotočen na zasebnost uporabnikov.

Cilj ekipe, ki stoji za projektom, je razširiti funkcionalnost bitcoinov z uporabo funkcij Zerocoin. Iz vilic bo nastala nova kriptovaluta, imenovana BitcoinZeroX (BZX). Žetoni BZX bodo izdani imetnikom kriptovalut HEXX in Bitcoin v razmerju 1: 1.

Vilice HEXX so predvidene za 1. julij 2018.

BitTube

Tu je dobra platforma, katere cilj je odstraniti platforme za objavljanje videoposnetkov, kot je YouTube. Na tej platformi lahko založniki dobijo pasivne dohodke od vsebin, ki jih naložijo na platformo.

The BitTube (TUBE) kriptovaluta je izvorna za platformo in bi se uporabljala kot nagrada za dejavnosti v omrežju. TUBE je mogoče zamenjati tudi za katero koli drugo kriptovaluto na kateri koli borzi kriptovalut, ki je navedena.

Z distribucijskim omrežjem peer-to-peer bo BitTube pomagal ljudem po vsem svetu uveljavljati svojo pravico do svobode govora in se izogibati cenzuri.

BitTube (TUBE) naj bi se razvil 1. julija 2018. Vilice bodo vključevale spremembo algoritma rudarjenja v omrežje.

Kore

The Kore platforma se osredotoča na zasebnost in varnost, katerih cilj je obnoviti ključne pravne in človekove pravice.

KORE (KORE) z žetoni se lahko trguje kot z drugimi kriptovalutami. Trenutno ga je mogoče zamenjati samo za Bitcoin (BTC) na Bittrexu in Upbitu, kot kaže coinmarketcap.

Vilice KORE bodo uporabljene za spreminjanje nekaterih osnovnih vidikov verige blokov, kot so čas bloka, težave, nagrade masternode, vložki in nekaj drugih sprememb. Razcep je predviden za 1. julij 2018.

Pomembno je omeniti, da nekatere od teh trdih vilic lahko spremeni skupnost. Zato je za spremljanje napredka bistveno spremljati napredek različnih skupnosti prek različnih platform socialnih medijev.

Priporočamo : CoinMarketCal in KryptoCal za sledenje prihodnjim napovedanim dogodkom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map