Popoln seznam denarnic NEM (XEM) v letu 2019 | Kje naj bo vaš XEM varen

Blok veriga NEM je bila ustvarjena za razvojno platformo dApp, podobno kot Ethereum, vendar napisana v JavaScript. Njen domači kovanec je NEM (XEM). Imetniki XEM bodo morali razumeti, kako najti najboljšo denarnico NEM za shranjevanje svoje naložbe. Prava denarnica združuje uporabnost in varnost – življenjske potrebe vsakega imetnika NEM.

slika2 1

Vir: coingecko.com

1. NEM denarnica Nano

Spletno mesto denarnice NEM: https://nem.io/downloads/

Vrsta denarnice NEM: Namizje, združljivo z Mac, Windows in Linux

Enostavnost uporabe: Srednje

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Denarnica NEM NANO je namizna denarnica, ki jo je mogoče namestiti in uporabljati na večini večjih platform, kot so operacijski sistemi Mac, Windows in Linux. Denarnica uporabnikom omogoča enostavno shranjevanje in upravljanje kovancev XEM. Druge funkcije vključujejo dobro varnost, pošiljanje sporočil in mozaikov na kateri koli naslov ali imenski prostor.

Namestitev in vmesnik denarnice sta primerna tudi za začetnike. Podprti so računi z več podpisi in več uporabnikov, zasebni ključi pa nikoli ne zapustijo računalnika, kar pomeni, da imate vedno nadzor nad svojimi sredstvi. Zaradi vseh teh lastnosti je ena izmed najboljših denarnic za shranjevanje XEM, saj je tudi sama razvojna skupina podjetja Trezor vgradila podporo za to denarnico. Denarnica Nano je namenjena samo za shranjevanje XEM, podpira pa tudi spravilo NEM.

slika1 1

Vir: toshitimes.com

2. Trezorjeva denarnica

Spletno mesto denarnice NEM: https://trezor.io/

Vrsta denarnice NEM: Strojna oprema, večvalutna

Enostavnost uporabe: Težka namestitev

Varno: Povečana varnost

Stroški: Plačano

Trezor je denarnica za kripto strojno opremo, ki kovance shranjuje brez povezave in jih tako varuje pred spletnimi napadi. Obstaja varnostno geslo, ki vam omogoča, da izterjate sredstva v primeru izgube denarnice. Naprava ima dva gumba in majhen zaslon OLED, ki omogoča potrditev transakcij; prek USB-ja vas poveže z osebnim računalnikom ali telefonom.

Denarnica ima vrhunsko varnost, saj vsebuje nekaj, kar se imenuje »omejena povezava USB«, ki ščiti vaše kovance, tudi če je računalnik okužen. Zaščiten je tudi z devetmestno kodo PIN, ki se zahteva vsakič, ko kdo sprejme denarnico.

Trezor poleg NEM podpira tudi na stotine drugih kripto, vključno z Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Zcash, Dogecoin in Litecoin. Združljiv je z OS X (različica 10.8 in novejša), Windows (različica 7 in novejša), Linux in Android. Združljive so tudi aplikacije, kot so Multibit HD, Mycelium in TREZOR Wallet.

Postopek namestitve ni tako preprost za začetnike in bi morda potreboval pomoč.

slika5 1

Vir: Google Play

3. Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice Guarda: https://guarda.com/

Tip denarnice: Namizje, mobilno omrežje, razširitev za Google Chrome, splet

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Ni tako varen in varen kot denarnica brez povezave

Stroški: Prost

Guarda je denarnica za kriptovalute, ki je bila ustvarjena z namenom, da uporabnikom pomaga na hiter in enostaven način ravnati z njihovimi virtualnimi valutami. Guarda je ena izmed najbolj priznanih denarnic za upravljanje z NEM (XEM) in številnimi drugimi virtualnimi valutami na trgu. Ena najzanimivejših lastnosti Guarde je, da uporabnikom omogoča, da imajo veliko število virtualnih valut, vključno z Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, NEM in številnimi drugimi. 

Poleg tega lahko denarnico uporabljate na številnih različnih platformah. Uporabniki lahko prenesejo mobilno aplikacijo, namizno različico ali razširitev Google Chrome. Kljub temu ga je mogoče uporabljati tudi prek spleta. 

Ta denarnica NEM (XEM) je brezplačna in jo lahko uporabljate v različnih oblikah. Poleg tega podpira veliko število digitalnih sredstev (več kot 40), kar pomeni, da lahko uporabniki NEM preprosto držijo vse svoje virtualne valute na isti platformi. To zagotavlja večjo učinkovitost in preprost način ravnanja s sredstvi. 

Glede na za Trustpilot ima denarnica Guarda 84% pozitivnih komentarjev uporabnikov, ki menijo, da je denarnica “Odlična” ali “Odlična”. Samo 13% ocen je bilo negativnih, če upoštevamo storitve, ki jih ponuja denarnica »Slabo« ali »Slabo«.

Ta denarna denarnica, ki ni skrbniška, bi uporabnikom pomagala pri ravnanju z njihovimi digitalnimi sredstvi na različnih platformah in podpiranju različnih kriptovalut..

4. Atomska denarnica

Atomska denarnica

Ena izmed najbolj priljubljenih odločitev za upravljanje Nem je lahko Atomska denarnica. Gre za decentralizirano programsko aplikacijo, ki podpira Nem, Bitcoin, Etehereum, Litecoin, Ripple in druge 500+ žetone, vključno s projekti DeFi in stablecoins. Atomic, ki je bil ustanovljen leta 2018, je na vseh platformah, večjih namiznih operacijskih sistemih, Androidih in iOS-jih razvil uporabniško bazo več kot 500.000 ljudi, v kateri je aplikacija na voljo zaradi izjemnih storitev, preprostega uporabniku prijaznega vmesnika in vrste pomembne lastnosti. Nekatere funkcije vključujejo:

Možnost Nakup kripto vam ponuja povečanje portfelja BTC, ETH, LTC, BNB in ​​drugih 14 priljubljenih digitalnih sredstev z bančnimi karticami 18 lokalnih fiat valut po vsem svetu. 

Če želite pridobiti pasivni dohodek, lahko preverite decentraliziran vložek v Atomic. Zdaj je na voljo za najbolj priljubljena sredstva PoS, kot so XTZ, ATOM, ZIL, QTUM in drugih 5, vključno z Atomicovim matičnim žetonom AWC, s 5–23% APR.. 

Prav tako lahko v aplikaciji takoj anonimno in z enim klikom zamenjate 60+ kriptopara z bonusom za povrat denarja za vsako izmenjavo, ki sodeluje v programu zvestobe Atomic. Končno Atomic Wallet ne zahteva, da ustvarite račun, prenesete postopek preverjanja ali kateri koli KYC, da začnete uporabljati aplikacijo, zato lahko ostanete anonimni. Nenazadnje so vaši zasebni ključi varno šifrirani samo v vaši napravi in ​​samo vi imate nadzor nad svojimi sredstvi. V primeru kakršne koli težave obstaja odlična služba za stranke, ki vam z veseljem zagotovi skladen in hiter odziv 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

5. Mobilna denarnica NEM

Spletno mesto denarnice NEM: https://nem.io/downloads/

Vrsta denarnice NEM: Mobilna naprava, združljiva s sistemoma Android in iOS

Enostavnost uporabe: Uporabniku prijazen vmesnik

Varno: Nizko

Stroški: prost

NEM Mobile denarnica je ena najboljših denarnic za mobilne uporabnike NEM in je združljiva s sistemoma Android in iOS. Aplikacijo za mobilno denarnico je enostavno namestiti in nastaviti, uporabnikom pa omogoča priročno pošiljanje in prejemanje NEM ter uvoz in izvoz računov NEM.

Ta denarnica ima tudi funkcijo več podpisov, ki šifrira vse vaše zasebne podatke in ključe iz naprave in denarnice. Transakcije se izvršijo hitro, sredstva pa lahko pošljete prek uporabniku prijaznega vmesnika z lahkoto.

slika6

Vir: freewallet.org

6. FreeWallet

Spletno mesto denarnice NEM: https://freewallet.org/

Vrsta denarnice NEM: Večvalutni, mobilni in spletni vmesnik

Enostavnost uporabe: Srednje

Varno: Nizko

Stroški: prost

FreeWallet je večvalutna denarnica, ki jo lahko uporabljate tako na mobilnih kot namiznih računalnikih za shranjevanje in upravljanje več kot 30 vrst kriptovalut. FreeWallet vključuje aplikacije, ki delujejo kot gostujoče denarnice; Na voljo je tudi HD Lite Wallet, kjer lahko gostujoče denarnice uporabljamo za testiranje kriptovalut, ne da bi potrebovali tehnične lastnosti in zapletene nastavitve. Registracija ni potrebna.

Slaba stran je, da denarnica hrani kovance na svojih strežnikih; zato denarnice niso pod vašim nadzorom, kar pomeni, da to ni najbolj varna možnost, saj ste lahko žrtev različnih varnostnih tveganj.

Varnostno kopiranje ni na voljo, saj ga lahko obnovite z zamrznitvijo računa ali dostopom do njega s katerega koli mobilnega sistema Android ali iOS. Dodatno varnost lahko dodate z uporabo varnostnih kod ali s preverjanjem e-pošte / telefonske številke.

Freewallet uporabnikom omogoča tudi pametne transakcije. Kriptovalute lahko medsebojno izmenjujete v denarnici po določenih tečajih. Ta kripto denarnica NEM morda ni namenjena vsem uporabnikom, saj jim morda denarnica ne bo všeč, če ima nadzor nad njihovimi ključi.

slika4 1

Vir: nem.io

7. NCC (odjemalec skupnosti NEM)

Spletno mesto denarnice NEM: https://nem.io/downloads/

Vrsta denarnice NEM: Namizje, združljivo z Windows, Linux, MAC

Enostavnost uporabe: Kompleksna konfiguracija

Varno: Varno

Stroški: Prost

Naročnik skupnosti NEM je vozlišče omrežja, vključena denarnica NCC pa vključuje napredne funkcije in podpira zbiranje kovancev XEM. To je najboljša denarnica NEM za napredne uporabnike, ki jih zanima obiranje in delegirano obiranje. Denarnico lahko namestite v naprave Windows, Linux in MAC. Pred namestitvijo denarnice morate temeljito preveriti, ali v računalniku ni skritih virusov. Konfiguracijski postopek je morda preveč za začetnike.

image3 1

Vir: finder.com

8. Coinomi

Spletno mesto denarnice NEM: https://www.coinomi.com/en/

Vrsta denarnice NEM: Večvalutna, združljiva z mobilnimi in namiznimi sistemi

Enostavnost uporabe: intuitiven GUI

Varno: Zmerno

Stroški: Prost

Coinomi, ki je bila ustanovljena leta 2014, je priljubljena kripto denarnica, ki poleg velikega števila drugih kripto podpira tudi NEM. Je varna in večplačna denarnica za mobilne in namizne računalnike, ki ponuja podporo in resnično lastništvo za kar 125 blokovnih verig in 382 žetonov – skupaj 507 sredstev. Na tisoče drugih žetonov je mogoče uporabiti, saj je mogoče dodati kateri koli žeton ERC20. To je najboljša možnost za denarnico za uporabnike, ki želijo na poti dostopati do velikega portfelja kripto datotek.

Varnostno gledano denarnica Coinomi doslej še ni doživela nobenega vdora ali kršitve varnosti.

Denarnica vključuje tudi integracijo Changelly in ShapeShift, ki trgovcem omogočata, da svoje kripto-datoteke pretvorijo v druge kripto-datoteke, ne da bi kdaj zapustili denarnico.

Ob registraciji ni potrebno ime, e-pošta ali KYC, vaš IP je skrit in na njihovih strežnikih ni nobenega dnevnika. Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven in vsakomur omogoča enostavno krmarjenje po njegovih nastavitvah in denarnicah.

Povzetek

Po iskanju prave denarnice za vaše imetje NEM razmislite o tem, da bi izvedeli več o projektu.

Vlagatelji bodo želeli preučiti članek o napovedovanju cen in tehnični analizi cen NEM, ki je posodobljen z novimi dogodki v projektu. UseTheBitcoin zajema tudi novice o cenah, kot je 25-odstotni skok cene NEM po nadaljevanju trgovanja z NEM na Coinchecku.

Zainteresirane stranke lahko sledijo navodilom za nakup NEM na Binanceu ali pa gredo naravnost na spletno mesto priljubljena izmenjava sama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map