Pregled Crypto.com | Popoln vodnik

Crypto.com je že nekaj let na trgu. Vendar verjamemo, da si uporabniki kripto storitve zaslužijo ustrezen pregled Crypto.com. Zato smo se pri UseTheBitcoin odločili, da bomo ustvarili popoln pregled Crypto.com z vsemi potrebnimi informacijami. 

V tem pregledu Crypto.com bomo preučili vse funkcije, ki jih ponuja platforma, njene rešitve in kako podjetje pomaga celotnemu kripto ekosistemu, da raste. Poleg tega bomo končali s sklepom Crypto.com, ki bi povzel vsebino, pregledano v tem priročniku.

Če ste vlagatelj ali trgovec, bo Crypto.com zagotovo ena izmed najboljših platform za vas. Ta priročnik se bo osredotočil na vse izdelke in storitve, ki jih ponuja Crypto.com. To bi vam pomagalo razumeti, kako to podjetje revolucionira trge virtualne valute in verige blokov. 

Pojdimo na naš pregled Crypto.com

Kaj je Crypto.com?

Crypto.com je podjetje s kriptovalutami in verigami verig, katerega cilj je pospešiti prehod sveta na virtualne valute. Podjetje uporabnikom ponuja možnost obdelave plačil, uporabe debetne kartice s kripto napajanjem in dajanja kriptovalut na voljo vsem. 

Kot podjetje, ustanovljeno leta 2016, je lahko doseglo neverjetno število uporabnikov. Po štirih letih na trgu več kot 3 milijone uporabnikov zdaj uživa v rešitvah, ki jih ponuja Crypto.com. 

Generalni direktor podjetja je Kris Marszalek. Velja za sezonskega graditelja podjetij in je tudi nekdanji direktor skupine Ensgo in ustanovitelj BEECRAZY. Finančni direktor je Rafael Melo, finančni strokovnjak z več kot 15-letnimi izkušnjami na področju mobilnih plačil. 

Drugi najboljši člani ekipe so Gary Or (CTO), Bobby Bao (vodja korporativnega razvoja), Brend Diehl (EVP, vodja globalnih poslovnih rešitev) in mnogi drugi. Medtem ko drugi kripto projekti nimajo jasnega vodstva, Crypto.com vodijo nekateri najuspešnejši voditelji kripto industrije. 

člani ekipe crypto.com

To jasno kaže, da je bila ekipa skrbno sestavljena s strokovnimi voditelji v različnih panogah. V primerjavi z drugimi kripto projekti je ekipa, ki stoji za Crypto.com, vsekakor pripravljena in pripravljena ponuditi odlične rešitve.  

Glede na to ima podjetje niz vrednot, ki mu omogoča, da se osredotoči na svoj cilj: pospešitev prehoda sveta na virtualne valute.

Glavne vrednote podjetja vključujejo naslednje:

 • Razmislite jasno
 • Bodite iznajdljivi
 • Ostanite odločni
 • Dream Big & Bodite odločni
 • Obnašajte se kot lastniki
 • Ostanite ponižni

Svetovalni odbor Crypto.com tvorijo tudi ugledne osebe iz različnih panog. Antoine Blondeau je predsednik svetovalnega odbora. Je ustanovitelj in upravni partner Alpha Intelligence Capital. To je globalni sklad tveganega kapitala, ki se osredotoča na tehnološka podjetja za umetno inteligenco in strojno učenje. 

Drugi člani svetovalnega odbora so tudi Rob Bier, organizacijski oblikovalec & Scaling, Chien-Liang Chou, inženiring, Chris Corrado, Trading Technology in Dimitri Tsamados, Talent. Ta skupina strokovnjakov bo pripravljena sodelovati z ekipo Crypto.com in pomagati podjetju, da napreduje s svojim ciljem. 

Pri tem pregledu Crypto.com bomo upoštevali večino storitev, ki jih ponuja ta platforma. Menimo, da bi moral biti pregled Crypto.com pravičen z razumevanjem izdelkov, ki jih trenutno ponujajo.


Kriptovaluta CRO

Kriptovaluta Crypto.com Coin (CRO) je trenutno ena največjih na svetu. Žeton CRO je izvorna kriptovaluta ekosistema Crypto.com. Storitve, ki jih ponuja Crypto.com, bodo podprte s tem digitalnim sredstvom. Razumevanje kriptovalut CRO je zelo pomembna stvar pregleda Crypto.com. 

To digitalno sredstvo je bilo sproščeno na trg konec leta 2018. Cilj je bil lansirati ga, da pospeši sprejemanje virtualnih valut. Z uporabo verige blokov CRO podjetje oskrbuje s široko paleto storitev. 

Poleg tega žeton CRO deluje kot posredniška poravnava med sredstvi za verigo Crypto.com. Trenutno obstaja na desetine borz kriptovalut, ki podpirajo žeton CRO. V prihodnosti bi lahko druge platforme dodale to digitalno sredstvo svojim kovancem na seznamu. Nekatere borze, ki trenutno podpirajo CRO, vključujejo Bithumb, UPbit, ZB.com in številne druge. 

Z uporabo žetona CRO lahko uporabniki uživajo diskontirane provizije za veliko število ponujenih rešitev. Hkrati lahko pričakujejo večji zaslužek, če svoje kovance vlagajo v ekosistem Crypto.com. 

Uporabniki lahko dobijo tudi dostop do kartice Visa in mobilne aplikacije za kripto plačilo. Poleg tega obstaja širok spekter finančnih storitev, ki bi vlagateljem omogočale ugodnejše stopnje za Crypto Earn in Crypto Credit. 

V času pisanja te objave ima digitalno sredstvo CRO ceno 0,066059 USD. Tržno vrednost ima 1,41 milijarde dolarjev, zaradi česar je 19. največja virtualna valuta na svetu. 

CRO grafikon cen na crypto.com

Izdelki in storitve aplikacije Crypto.com

Crypto.com ponuja široko paleto storitev in izdelkov. Sem spadajo debetna kartica Cryptocurrency, nakup in prodaja kriptovalut, dvig sredstev na denarnico in bančne račune, zaslužek pasivnega dohodka s Crypto Earn, posojanje in izposojanje prek Crypto Credit, likvidnostno rudarjenje s Superchargerjem in številne druge stvari.

Večina kriptovalutnih projektov se analizira glede na njihove izdelke in storitve. Če jih dodamo našemu pregledu Crypto.com, lahko jasno predstavimo, kaj podjetje ponuja. 

Pojdimo enega po enega skozi te rešitve in izdelke, da jih bomo bolje razumeli. 

Debetna kartica za kriptovalute

Crypto.com je eno prvih kripto podjetij, ki ponuja debetno kartico za kriptovalute. Kripto debetna kartica Crypto.com je eden najnaprednejših načinov uporabe digitalnih valut. Kripto lahko porabite kjer koli po svetu, kjer sprejemajo debetno kartico Crypto.com VISA. 

Prednosti uporabe debetne kartice, ki jo ponuja Crypto.com, so številne. Kljub temu bodo koristi razdeljene na različne stopnje. Kaj to pomeni? Da boste imeli različne nagrade, odvisno od CRO, ki ga vložite. 

Z brezplačno kartico Crypto.com VISA boste prejeli 1% CRO nagrad za vsak nakup. Vendar pa se nagrade povečajo na 8%, če v svoj račun Crypto.com vložite kar 5.000.000 CRO. To je ogromno, če ste velik imetnik žetonov CRO. Razumevanje načina delovanja kartice Crypto.com VISA je bilo ključni del tega pregleda Crypto.com. 

Stopnje so naslednje: 

 • PROST: ni treba vložiti kovancev CRO. 1% CRO nagrad za porabo kartic. Brezplačni mesečni dvigi na bankomatih do 200 USD. Medbančni menjalni tečaji z mesečno omejitvijo 2000 USD.
 • 5.000 CRO vložek: 2% CRO nagrade za porabo kartic. Spotify 100% brezplačno. Brezplačni mesečni dvigi na bankomatih do 400 USD. Medbančni menjalni tečaji z mesečno omejitvijo 4.000 USD. 
 • 50.000 CRO vložek: 3% CRO nagrade za porabo kartic. Spotify 100% brezplačno. Netflix 100% brezplačno. Dostop do letališkega salona. Brez omejitve mesečnega dviga na bankomatih 800 USD. Medbančni menjalni tečaji z mesečno omejitvijo 10.000 USD. 
 • 500.000 CRO delež: 5% CRO nagrad za porabo kartic. Spotify 100% brezplačno. Netflix 100% brezplačno. Prime 100% brezplačno. 10% popust na Expedijo. Ekskluzivni paket dobrodošlice. Zaslužite bonusne obresti na platformi Crypto.com. Zasebna storitev Crypto.com z OTC blokira trgovanje s CRO, poročila o raziskavah, storitev dedovanja, dostop do industrijskih dogodkov in prednostne storitve za stranke. Dostop do salona letališča, vključno z enim brezplačnim gostom. Brez omejitve mesečnega dviga na bankomatih 1000 USD. Medbančni tečaji mesečno omejujejo 20.000 USD. 
 • 5.000.000 CRO delež: 8% nagrad CRO za porabo kartic. Spotify 100% brezplačno. Netflix 100% brezplačno. Prime 100% brezplačno. 10% popust na Expedijo. Ekskluzivni paket dobrodošlice. Bonus obresti na platformi Crypto.com. Zasebna storitev Crypto.com z OTC blokira trgovanje s CRO, poročila o raziskavah, storitev dedovanja, dostop do industrijskih dogodkov in prednostne storitve za stranke. Private Jet Partnership. Dostop do salona letališča, vključno z enim brezplačnim gostom. Brez omejitve mesečnega dviga na bankomatih 1000 USD. Neomejeni medbančni menjalni tečaji.

CRO Nagradne nagrade

Vse podrobnosti o prednostih kripto VISA kartice Crypto.com si lahko ogledate na uradna stran

Nakup in prodaja kriptovalut

Z aplikacijo Crypto.com lahko kupujete in prodajate tudi kriptovalute. Aplikacija Crypto.com je na voljo v Trgovina z aplikacijami in v Google Play. V tej aplikaciji boste lahko kriptovalute kupili po njihovi “resnični ceni”. 

Uradna aplikacija Crypto.com ponuja rešitve nakupa in prodaje 7 fiat valut in več kot 80 kriptovalut. Aplikacija vam hkrati omogoča upravljanje in porabo sredstev s kartico VISA. 

Če želite s to aplikacijo kupiti kriptovalute, boste morali položiti račun. To lahko storite z debetno ali kreditno kartico, z bančnim nakazilom ali celo z drugimi virtualnimi valutami. Ko sledite temu koraku, boste pripravljeni na nakup kriptovalut. Za ta pregled Crypto.com je to zagotovo pomembna stvar. 

Sredstva, ki jih imate na svojem računu, lahko nato dvignete na zunanji naslov denarnice. Kljub temu boste zanj morali plačati majhno fiksno pristojbino. Če želite navidezne valute poslati drugemu uporabniku aplikacije Crypto.com, boste to lahko storili takoj in brezplačno.. 

Z aplikacijo Crypto.com lahko sledite tudi velikemu številu kovancev. Tako bi lahko imeli dragocene in natančne informacije o trgu kriptovalut. Spremljate lahko več kot 200 kovancev, vključno s cenami, obsegom trgovanja, tržno kapitalizacijo in še več. 

Provizije za polog, izmenjavo in prenos sredstev uporabnikom z denarnico Crypto.com znašajo 0,00%. Pristojbine za nakazila na zunanje naslove se bodo spreminjale glede na digitalno valuto. Nakup in prodaja kriptovalut je vsekakor pomemben za popoln pregled Crypto.com. 

Kripto zaslužite

Trg decentraliziranih financ (DeFi) v zadnjem letu raste. Tradicionalne finance so sicer posameznikom omogočale, da prihranijo denar in vlagajo prihranke, zdaj pa postajajo manj uporabne in izključne. 

S trgom DeFi bodo imeli uporabniki kriptovalut z vsega sveta dostop do široke palete rešitev. To pomeni, da bi sčasoma lahko zaslužili obresti za svoje virtualne valute. 

Vendar je platforme DeFi običajno težko uporabljati za tradicionalne vlagatelje. Zato podjetja, kot je Crypto.com, ponujajo rešitve za dostop do pasivnega dohodka z uporabo virtualnih valut. 

Uporabniki na Crypto Earn platforma lahko zaslužijo do 6,5% na leto na njihovem kripto in do 12% na leto Za stabilne kovance. Obresti se plačujejo tedensko v vaši kriptovaluti. To pomeni, da če ste položili BTC, boste prejeli BTC kovance. 

Uporabniki, ki stavijo na virtualno valuto CRO, bodo lahko dobili še boljše cene. To je ena izmed številnih prednosti posedovanja kriptovalute CRO. Z 25.000 ali več vložki CRO lahko uporabniki zaslužijo naslednje obrestne mere:

primerjava ugodnosti vložka in neplačila na spletnem mestu crypto.com

Trenutno Crypto.com ponuja uporabnikom, da si prislužijo nagrade v številnih virtualnih valutah. Ti kovanci med drugim vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in Litecoin (LTC). Vključeni so tudi Tezos (XTZ), MakerDAO (MKR) in Decentraland (MANA). 

Podprta je tudi večina stabilnikov, kot so USD Coin (USDC), Tether (USDT), Binance USD (BUSD), Paxos Standard (PAX) ali TrueUSD (TUSD). V prihodnosti želi Crypto.com dodati podporo večjemu številu kovancev in žetonov. To bi pritegnilo več uporabnikov in vlagateljev. 

Stablecoini igrajo zelo pomembno vlogo na trgu kriptovalut. Vlagateljem omogočajo dostop do velikega števila finančnih produktov. Zato v tem pregledu Crypto.com upoštevamo razpoložljivost stabilne valute. 

Kripto kredit

Kripto kredit je ena najbolj uporabnih rešitev, ki jo ponuja Crypto.com. Kripto kredit je odličen način za takojšnje posojilo. Če želite to narediti, bi morali le položiti kriptovalute. Dobra stvar tega posojila je, da je popolnoma takojšen. Uporabite ga lahko takoj, ko ga dobite in preverjanje kreditne sposobnosti ni potrebno.

Finančne storitve so zdaj bližje vsem s platformami, kot je Crypto.com. Z Crypto Credit lahko svoje virtualne valute uporabite kot zavarovanje in dobite takojšnje posojilo. Prejmete lahko TUSD, PAX, USDC ali celo USDT, ki jih lahko porabite takoj, ko jih prejmete. Sredstva bodo takoj položena v vašo kripto denarnico. 

Ne pozabite, da boste z digitalno valuto CRO imeli popuste pri posojilih. Uporabite lahko CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, EOS in številne druge virtualne valute, ki jih podpira Crypto.com. Tovrstnih storitev že ponuja več podjetij. Ta pregled Crypto.com vključuje Crypto Credit kot pomemben del tega podjetja. 

S Crypto Credit lahko plačujete kadar koli želite in ne bo nobenih rokov za izpiske. Na primer, lahko položite 5000 USD v BTC in prejmete 2500 USD v PAX, TUSD, USDC in USDT. Zgoraj omenjene virtualne valute lahko uporabite tudi kot zavarovanje. Če vložite več kot 25.000 CRO (trenutno približno 16.500 USD), lahko dobite nižje letne obrestne mere. 

razmerje med pologom in kreditom na crypto.com

Čeprav je trg decentraliziranega financiranja (DeFi) težko uporabiti, Crypto.com vsem ponuja finančne priložnosti. Zato Crypto.com ponuja enake rešitve in dostop do finančnega sveta, vendar na uporabniku prijazen način. 

Crypto Pay

Z rešitvijo Crypto Pay podjetja Crypto.com lahko danes začnete sprejemati kripto plačila. Ta pregled Crypto.com bo vključeval vse izdelke in storitve, ki jih ponuja podjetje. Crypto Pay je del ključnih rešitev, ki poganjajo ekosistem Crypto.com. 

S Crypto Pay, lahko vstopite v kripto ekonomijo in začnete sprejemati Bitcoin in druge virtualne valute. Vse je mogoče storiti z integracijo spletnega mesta in v nekaj preprostih korakih. Če to rešitev že uporabljate, boste plačali nizke stroške ali pa jih sploh ne boste plačali. 

To je veliko boljše kot uporaba drugih ponudnikov storitev, povezanih s kripto. Za poravnave v kriptovalutah lahko plačate nič stroškov obdelave. Poleg tega boste lahko prihranili do 80% pri provizijah v primerjavi z običajnimi plačilnimi procesorji. 

Poleg tega vas ni treba skrbeti za nestanovitnost kriptografije ali težave s pretvorbo. Olajšujemo vam razumevanje tega pregleda Crypto.com. Prejeli boste plačilo v kripto in prejeli svojo želeno fiat valuto. To pomeni, da bo celoten postopek plačila za vse spletne trgovce zelo tekoč. 

Nekatera podjetja, ki so že uvedla Crypto.com Crypto Pay, med drugim vključujejo WooCommerce, Ecwid, Opencart, Loveit in nopCommerce.. 

Končno lahko tudi Crypto Pay porabite za porabo svojih digitalnih sredstev. Na kateri koli strani, ki jo podpira Crypto Pay, boste lahko uporabljali svojo aplikacijo in plačevali v samo nekaj korakih. Tako bi lahko brez napora nakupovali prek spleta in dobili velikodušno vračilo denarja. 

Povabite prijatelja in bodite nagrajeni

Crypto.com uporabnikom omogoča tudi, da priporočajo storitve in so za to nagrajeni. Za vsakega prijatelja, ki ga napotite na borzo Crypto.com, lahko dobite do 2000 USD v CRO. Hkrati boste uživali 50% njihovih provizij za trgovanje. 

Trenutno referenčnih omejitev ni. To pomeni, da lahko napotite toliko prijateljev, kot želite. Poleg tega boste bonuse takoj prejeli na svoj račun, ko bodo izpolnjeni vsi pogoji. 

Na spletu boste imeli namenski račun, ki vam bo omogočil analizo uspešnosti vaših napotitev. To vam bo dalo jasno predstavo o prejetih sredstvih, vključno s provizijo za trgovanje. Bonus za napotitev bo znašal 2000 USD za tiste uporabnike, ki so vložili 5 milijonov CRO ali več. 

Kot lahko vidite spodaj, večji kot je vaš vložek CRO, večje bodo vaše nagrade.

referenčni bonusi na crypto.com

Izmenjava Crypto.com

The Izmenjava Crypto.com vključuje več funkcij in rešitev. To je eden najpomembnejših delov tega pregleda Crypto.com. 

Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da izmenjavo Crypto.com poganja CRO. Njegove glavne značilnosti so globoka likvidnost, nizke provizije in nekatere najboljše izvedbene cene. 

Izmenjava Crypto.Com se je začela konec leta 2019 in uporabnikom omogoča, da imajo nekatere najbolj konkurenčne tečaje za trgovanje s kriptovalutami. Glede na vaš 30-dnevni obseg trgovanja in vaš delež CRO lahko tudi znižate svoje provizije za trgovanje. 

Omeniti velja, da izmenjava Crypto.com deluje z enotnim API-jem REST in Websocket. Tako bi bil zelo uporabniku prijazen tako za strokovne trgovce kot za novince na trgu. Poleg tega uporabnikom omogoča tudi trgovanje z maržo in izvedenimi finančnimi instrumenti.

V trenutku pisanja te objave obstaja 44 različnih trgovalnih parov. Trge bodo oblikovale tri kriptovalute: BTC, USDT in CRO. USDT je ​​digitalna valuta z največjim številom trgovalnih parov na tej platformi. USDT je ​​trenutno virtualna valuta z največjim obsegom po vsem svetu. 

Z uporabo izmenjave Crypto.com boste morali biti preverjeni. Če želite to narediti, lahko izberete preverjanje, ki ga želite imeti. Raven identifikacije „Basic“ bi vam omogočila dostop do večine storitev, tako da navedete samo e-pošto, telefonsko številko in svoje ime. Z naprednim preverjanjem boste imeli omejitev dviga 100 BTC. Vendar boste morali platformi predložiti identiteto. 

V naslednjih razdelkih pregleda Crypto.com boste lahko razumeli, katere druge storitve ponuja to podjetje.

Pregled Syndicate Crypto.com

Sindikat Crypto.com je rešitev, ki bo kripto projektom omogočila zbiranje sredstev iz uporabniške baze Crypto.com. Uporabniki borze Crypto.com, ki želijo sodelovati pri tej prodaji žetonov, bodo to lahko storili. Poleg tega boste imeli pri tej prodaji prednost, če boste zastavili CRO. 

Predlagatelji žetonov bodo del svojih žetonov dodelili s 50% popustom. Te kovance lahko kupijo uporabniki Crypto.com. Vsa zbrana sredstva bomo vrnili kripto projektom. Za izvedbo tega pregleda Crypto.com smo zelo natančno spremljali, kako deluje Syndicate. 

Omeniti velja, da bodo imeli ti kripto projekti številne prednosti. Na primer, svoje žetone bodo lahko integrirali v kartico VISA Crypto.com. Dodajo ga lahko tudi v odsek za takojšnja posojila in nudijo podporo v omrežju Crypto.com Pay.

Sredstva, ki bi jih uporabniki lahko kupili po tej metodi, bodo odvisna od njihovega vloženega računa. Razpon se giblje med 10k in 50 milijoni žetonov CRO. Najnižja dodelitev bi znašala 1000 USD, največja pa 200 000 USD. 

Čeprav vsi projekti dolgoročno ne bodo donosni, je to odličen način, da uporabniki dobijo dostop do žetonov s popustom na kripto trgu. Dolgoročno bi to lahko pozitivno vplivalo na vlagatelje. 

Crypto.com Supercharger

V tem pregledu Crypto.com je več stvari, povezanih z borzo. Ena od teh platform je znana kot Polnilnik. Rešitev Supercharger je varna platforma za likvidnostno rudarstvo, ki uporabnikom omogoča, da položijo žetone in kopajo druge kovance DeFi. 

V zadnjih mesecih je decentralizirani finančni trg začel uporabnikom ponujati možnost rudarjenja žetonov. To se zgodi z zagotavljanjem likvidnosti tako imenovanim združenjem. Ti skladi omogočajo trgovcem enostavno menjavo kovancev, ne da bi morali uporabljati tradicionalno menjavo. 

S Superchargerjem bodo imeli uporabniki možnost sodelovanja na trgu DeFi. Denarna sredstva iz bazena Supercharger lahko položite in dvignete kadar koli med „obdobjem polnjenja“. Ko se obdobje polnjenja izteče, se začne obdobje nagrajevanja. Skupni čas med naložbo in obdobjem nagrajevanja bo 60 dni. 

Do zdaj sta bila uporabnikom na platformi Crypto.com ponujena Polkadot in Uniswap. Uporabniki aplikacije Crypto.com (z izjemo državljanov Hongkonga, Kitajske in ZDA) bi lahko sodelovali na teh dogodkih. Vsak preverjen uporabnik Crypto.com Exchange je prav tako upravičen do udeležbe na dogodkih Supercharger. 

Uporabniki bodo imeli možnost večkratnega pologa, začenši s 100 CRO. V obdobju polnjenja bodo uporabniki po želji položili in dvignili žetone iz bazena. Med “Obdobjem nagrajevanja” bodo uporabniki prejeli nagrade po oceni likvidnosti, zbrani v “Obdobju zaračunavanja”. Nagrade bodo vsak dan enakomerno porazdeljene. 

Izračun likvidnostne ocene bo izmerjen z različnimi posnetki. Likvidnost, ki jo zagotavlja vsak uporabnik, bi se merila vsako uro. Primer, ki ga daje Crypto.com, je naslednji:

“Alice zagotavlja likvidnost na naslednji način:

 • 100 CRO od 1. do 10. dne 24 ur na dan
 • Umakne 100 CRO in od 11. do 20. dne zagotavlja 0 CRO
 • Deponira 200 CRO za 10 ur na dan od 21. do 30. dne
 • Njena skupna zagotovljena likvidnost bo (100 * 24 * 10) + (0 * 10) + (200 * 10 * 10) = 44.000 “

Na koncu bodo povzeti vsi prispevki uporabnikov. Delež likvidnosti na uporabnika bo enak skupni zagotovljeni likvidnosti na uporabnika, deljeni s skupno likvidnostjo vseh uporabnikov.

Prejete nagrade bodo izračunane glede na njihov delež v celotni likvidnosti. To pomeni, da bo razdeljeni žeton nagrajevanja enak žetonu nagrade v tem naboru, pomnožen z deležem likvidnosti na uporabnika. 

Če želite sprejeti svojo nagrado, bo to trajalo le nekaj sekund. Odprite aplikacijo Crypto.com in izberite stran s podrobnostmi o Superchargerju. Če sprejmete pred prvim dnem razdeljevanja nagrad, boste prejeli celotno nagrado za preostale dni obdobja nagrajevanja. Če ne sprejmete razdelitve nagrade, preden se začne, boste izgubili ta del nagrade. 

Pregled Crypto.com: Stake in CRO prednosti

Z vplačilom CRO z aplikacijo Crypto.com bi lahko imeli številne prednosti. Hkrati lahko vlagate v digitalno sredstvo CRO, če verjamete, da lahko njegova cena raste. Staking CRO je eden izmed mnogih načinov za nagrajevanje za sodelovanje v vesolju. 

 • Glede na stopnjo vložka lahko dobite vrhunsko kovinsko kartico VISA
 • Uživate lahko v ugodnostih Crypto Wallet, kot so rabati, dodatni povrat denarja s kartice in številni drugi
 • Boljši APR lahko dobite v razdelku Crypto Credit in platformi Crypto Earn

V ekosistemu Crypto.com je še veliko drugih rešitev, ki vam bodo prinesle nagrade. Pregledati morate le pregled Crypto.com in preveriti, kaj vam omogoča kriptovaluta CRO. V bistvu okrepi vaše prednosti uporabe platforme Crypto.com. 

Večji kot je vaš vložek, večje koristi boste imeli pri izdelkih in storitvah Crypto.com. 

Crypto.com Pregled DeFi, DeFi Denarnica in DeFi Swap

Kot smo že omenili v tem pregledu Crypto.com, trg DeFi privablja veliko število vlagateljev. Zato Crypto.com deluje tako, da uporabnikom ponuja rešitve, povezane z DeFi. 

V tem razdelku pregleda Crypto.com bomo pregledali dve najbolj uporabni storitvi DeFi. Govorimo o denarnici DeFi Wallet in DeFi Swap. Aktivno sodelovanje na trgu DeFi je za nas vsekakor pomembno. Zato smo ga upoštevali za pregled Crypto.com. 

Crypto.com Pregled DeFi denarnice 

Denarnica Crypto.com DeFi je decentralizirana in varna rešitev za zadrževanje vaše kripto. Medtem ko večina platform v kripto prostoru ponuja skrbniške rešitve, gre Crypto.com še dlje. Zato so se odločili, da bodo ponudili denarnico DeFi. 

Z denarnico Crypto.com DeFi Wallet bodo uporabniki v celoti nadzorovali svojo kripto. To je pravi “Tvoji ključi, tvoja kripto.” Postali boste pravi lastnik svojih kovancev. Brez posrednikov. Z lahkoto lahko upravljate BTC, ETH, CRO, LTC, XRP in XLM. V denarnici DeFi lahko hranite tudi žetone ERC-20. V prihodnosti bi lahko tej denarnici dodajali nove kovance. Pregled Crypto.com njihovih izdelkov DeFi bi se izboljšal, če bi podjetje dodalo nove virtualne valute. 

Z denarnico Crypto.com DeFi boste dobili dostop do različnih kripto finančnih storitev. Te rešitve bodo zagotovili Crypto.com in druge platforme. Poleg tega Crypto.com postavlja varnost na prvo mesto. To pomeni, da so vaši zasebni ključi v vaši napravi šifrirani s pomočjo Secure Enclave. To je zaščiteno z biometrično overitvijo in tudi 2-F overitvijo.

Skrbništvo je glavna razlika med aplikacijo Crypto.com in denarnico Crypto.com DeFi. Denarnica Crypto.com DeFi je uporabniška denarnica. Vi ste najboljši skrbnik svojih sredstev. Dobili boste popoln dostop in nadzor nad svojimi kripto zasebnimi ključi. To je eden najpomembnejših delov virtualnih valut. Vi ste pravi lastnik svojih kovancev. To je vsekakor pomembno za naš pregled Crypto.com. 

Aplikacija Crypto.com je posrednik za kripto sredstva, ki deluje kot skrbnik. To je popolnoma drugačno kot denarnica Crypto.com DeFi. Ta rešitev shrani kripto za vas in v vašem imenu. Ta sredstva boste lahko uporabljali, upravljali in ravnali z njimi, vendar ne boste imeli nadzora nad svojimi zasebnimi ključi. 

Crypto.com meni, da je človekova pravica nadzorovati denar, ki ga imamo v lasti. Nihče drug se ne more odločiti namesto vas. Zato so se odločili ustvariti denarnico, ki uporabnikom omogoča popoln nadzor nad njihovimi kovanci. Če želite sodelovati na trgu DeFi, uporabite to denarnico. Če namesto tega želite trgovati z digitalnimi sredstvi, bo aplikacija Crypto.com prava izbira za vas. 

Crypto.com Pregled DeFi Swap

Zamenjava kriptovalut je v zadnjih mesecih postala ena najbolj vročih tem digitalnih sredstev. Uporabniki lahko v nekaj preprostih korakih zlahka zamenjajo svoja sredstva in kovance za druge žetone. Vse, ne da bi se morali zanašati na centralizirano izmenjavo. Hkrati lahko kmetujejo in pridobivajo nove žetone samo tako, da bazenom zagotavljajo likvidnost. 

Zamenjava DeFi je Crypto.com ustvaril za uporabnike, da dobijo dostop do decentraliziranih finančnih storitev, vključno s kmetovanjem in zamenjavo kovancev. Glavna razlika med drugimi protokoli DeFi je način, kako uporabnike spodbuditi. To platformo bo poganjal ekosistem Crypto.com in virtualna valuta CRO. 

V tem protokolu bodo ponudnike likvidnosti spodbujali z novo rešitvijo, imenovano Triple Yield. Ponudnike likvidnosti bomo spodbudili z izmenjavo provizij za zamenjavo, donosom CRO DeFi za stavnike CRO in LP-ji ter z donosom bonusa LP za izbrane skupine. 

Kot poroča Crypto.com, je prek tega protokola na voljo 5 različnih funkcij. 

Prvi izmed njih se imenuje Swap. Uporabniki bodo lahko zamenjali (zamenjali) žetone in plačali 0,3% provizije za zamenjavo. To bo eden najlažjih načinov za dostop do velikega števila žetonov. Zamenjava je danes zelo pomembna za kriptovalute. Zato smo to dodali našemu pregledu Crypto.com.

Druga funkcija je bazen. Vsak od likvidnostnih skladov ima rezerve za dva različna žetona ERC-20 (ki temelji na platformi Ethereum) in izda žeton ERC-20, ki je del bazena. 

Tretja funkcija je znana kot Boost. Ponudniki likvidnosti lahko enostavno povečajo, zahtevajo in si ogledajo svoj donos CRO DeFi in Bonus LP. Večja kot je spodbuda za uporabnike, boljša je izkušnja.

Četrta funkcija bo uporabnikom omogočila, da ocenijo svoj CRO DeFi donos prek APY. Prejeli bodo vse podrobne informacije, ki jih morajo imeti, da bodo razumeli način delovanja platforme.

Končno, zadnja funkcija je analitika. To je povezano tudi s prejšnjo funkcijo. Uporabniki si lahko ogledajo celotne in posamezne podatke protokola CRO DeFi Swap. To vključuje likvidnost, obseg trgovanja in vse razpoložljive podatke. 

Omeniti velja, da protokol deluje poleg pametnih pogodb, ki se izvajajo na verigi Ethereum. Poleg tega gre za odprtokodno programsko opremo, ki je licencirana pod GPL. Če dvomite, lahko vedno preverite DeFi Swap Whitepaper

Cene Crypto.com 

Cene Crypto.com je pravi način za začetek dneva. Na tej strani boste našli vse informacije, ki jih potrebujete o virtualnih valutah. Ogledate si lahko ceno največjih kriptovalut na svetu, kako se obnašajo in marsikaj drugega. To smo upoštevali pri pregledu Crypto.com. 

Cene Crypto.com

Če ste vlagatelj ali trgovec, morate imeti dragocene informacije o trgu. Vendar je lahko iskanje vseh podatkov, ki jih potrebujete, nekako težko. Zato je Crypto.com razmišljal o tem in se odločil ustvariti novo in edinstveno platformo za prikaz informacij, povezanih s kripto.

Takoj ko boste imeli dostop do strani, boste lahko videli, kateri so bili najboljši akterji. To se sklicuje na najvišje valute z največjimi povišanji cen v zadnjih urah. Če se kriptovaluta premakne za 50%, bo morda prikazana na glavni strani Cene Crypto.com. 

Z uporabo Crypto.com Cene boste lahko dobili tudi dragocene informacije o vsaki virtualni valuti na trgu. Ogledate si lahko na primer ceno posameznega sredstva, odstotno spremembo v zadnjih 24 urah in še več. Če želite kupiti ali prodati določeno virtualno valuto, lahko kliknete tudi možnost »Trgovina«.

Zato verjamemo, da so cene Crypto.com za vlagatelje odličen način, da dobijo dostop do svojih najljubših virtualnih valut in začnejo z njimi trgovati v samo nekaj kliki. V prihodnosti bodo lahko Crypto.com Cene dodali nove informacije. Ta stran je bila nedavno predstavljena in uvedli bodo še veliko drugih funkcij. 

Zaključek pregleda Crypto.com

V tem pregledu Crypto.com smo pregledali glavne storitve, ki jih ponuja platforma. Prav tako smo delili informacije o izdelkih, ki so na voljo na spletnem mestu Crypto.com. Vse nove in najbolj vznemirljive trende v kriptovalutah najdete v tem pregledu Crypto.com. 

Nekateri najbolj sprejeti izdelki vključujejo kartico Crypto.com VISA in platformo Crypto.com Earn. To kaže, da uporabniki iščejo nove načine za razširitev svojih financ in možnosti.

Menimo, da bi se moral pregled Crypto.com končati z jasno razsodbo o rešitvah, ki jih ponuja Crypto.com. V tem pregledu Crypto.Com menimo, da je podjetje vodilno na trgu, kar je razvidno iz tega, kako pospešuje prehod sveta na kriptovalute. 

Čeprav je bilo že davno težko misliti na kripto debetno kartico, je danes to resničnost. Dejansko tudi druga podjetja sledijo zgledu in vodstvu podjetja Crypto.com v tej konkurenčni panogi. 

Ne glede na to, ali ste trgovec ali vlagatelj. Crypto.com bo ponudil storitve, ki jih iščete. Če ste navdušeni nad virtualnimi valutami, vam bo Crypto.com hkrati pripravljen ponuditi izdelke, ki jih potrebujete. 

Glede na to ta pregled Crypto.com meni, da je podjetje zagotovo v ospredju pospeševanja svetovnega prehoda na kriptovalute. Kako? Z vsemi rešitvami, storitvami in izdelki, ponujenimi kripto uporabnikom z vsega sveta. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map