Pregled Ledger Nano X

Trg kriptovalut je moral imeti varen način za zaščito svojih virtualnih valut. Tu je Ledger Nano X vstopi v igro. Ledger, eno najbolj priznanih kripto podjetij v tej panogi, je ustvarilo Ledger Nano X. To je najnaprednejša in najvarnejša denarnica strojne opreme, ki jo imajo uporabniki na razpolago za svoje kriptovalute. 

Obstaja veliko tveganj, povezanih s trgovanjem, vlaganjem in držanjem virtualnih valut. To je razlog, zakaj Ledger odločil rešiti ta vprašanja. Čeprav so bile papirnate denarnice varne, nimajo potrebnega uporabniškega vmesnika, ki bi omogočal udoben način njihove redne uporabe. 

Kaj so strojne denarnice?

Strojne denarnice so tiste naprave, ki nam bodo omogočile varno hrambo kriptovalut. To je izdelek za samooskrbo, ki bi nam pomagal pri upravljanju in hrambi digitalnih sredstev. Vaša sredstva ne bodo nikoli v stiku z internetom. To je ena izmed najbolj priljubljenih načinov “hladilnega shranjevanja” za hrambo virtualnih valut. 

Noben heker ali posameznik ne bi mogel dostopati do vaše strojne denarnice. Če pa razkrijete ali daste svojo začetno besedno zvezo ali zasebni ključ, lahko drugi uporabniki dobijo dostop do vaših sredstev. Zato je vsekakor pomembno, da pravilno shranite obnovitveno frazo (semensko frazo) in zasebne ključe. 

Ne pozabite na priljubljeno besedno zvezo: “Ne ključi, ne kripto.” 

Tu je Ledger Nano X bo uporabnikom ponudil nekaj najboljših izkušenj doslej. Nadaljujte z branjem, če želite vedeti, kaj je Ledger Nano X in kako deluje. 

Kaj je Ledger Nano X?

Ko gre za denarnice strojne opreme, Ledger Nano X je med najboljšimi rešitvami na trgu. Ta strojna denarnica, ki jo je razvil Ledger, je uporabnikom pripravljena ponuditi možnost, da zaščitijo svoja sredstva, ne da bi bili zaskrbljeni zaradi uporabnosti.

Vemo, da naše virtualne valute v denarnici strojne opreme morda ne bodo udobne. To zagotovo velja za tiste, ki redno uporabljajo digitalna sredstva. Vendar pa so z Ledger Nano X te težave rešene. 

Medtem ko sta varnost in prenosljivost dve glavni značilnosti Ledger Nano X, je tudi enostaven za uporabo. To pomeni, da ne boste imeli težav s porabo svojih virtualnih valut, če želite v kavarni kupiti kavo in plačati z BTC ali če želite z Metamasko zamenjati žetone za decentralizirano financiranje. 

Najboljša varnost

Zadrževanje sredstev v kripto izmenjavi ni ravno najbolj varen način zadrževanja denarja. Kripto platforme in celo vroče denarnice je mogoče napasti in jih vdreti. To bi lahko zagotovo negativno vplivalo na vaš portfelj, če borza ali platforma ne deluje. 

Z Ledger Nano X, lahko ste prepričani, da boste ves čas zaščiteni. Ledger ima najvišje varnostne standarde. Vsi njihovi izdelki vključujejo certificiran varen čip in tudi prilagojeni OS, ki zagotavlja največjo varnost. 

Z Ledger Nano X, lahko boste izbrali širok nabor virtualnih valut za shranjevanje. Hkrati pa boste z aplikacijo Ledger Live lahko s svojimi sredstvi ravnali na zelo enostaven način. 


Upoštevajte, da je Ledger prva in edina certificirana strojna denarnica na trgu zaradi svoje varnosti. Francoska agencija za kibernetsko varnost (ANSSI) je certificirala izdelke Ledger. Poleg tega so denarnice Ledger edine denarnice s strojno opremo, ki imajo lasten OS (BOLOS) za zaščito naprav pred zlonamernimi napadi. 

Poleg tega lahko izvedete tudi pristen pregled, s katerim boste zagotovili, da je naprava Ledger originalna. Poleg tega se lahko prepričate, da ga tretja oseba ni posegala ali ogrožala. 

Kamor koli greš

Kot smo že omenili, Ledger Nano X bo prava izbira za vas, če želite brezhibno doživetje. Z njegovo uporabo boste lahko namestili do 100 aplikacij s seznama z več kot 1500 žetoni. 

Lahko povežete svoj Ledger Nano X na pametni telefon in računalnik z Ledger Live. To vam bo pomagalo ravnati s svojim premoženjem kjer koli že ste. To je ena glavnih razlik pri Ledger Nano S, ki je zahteval priključitev kabla na računalnik. 

Hkrati je Ledger Nano X vam bo ponudil možnost namestitve do 100 kripto aplikacij hkrati. Z vsemi temi žetoni in kovanci boste lahko upravljali v samo nekaj dotikih. 

Lastnosti Ledger Nano X

The Ledger Nano X bo vključeval več funkcij, ki vam bodo omogočile zaščito vaših kripto sredstev. Pojdiva najprej na tehnične specifikacije tega izdelka:

Velikost je 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm in teža 34 g. Zaradi tega je v vsakem trenutku zelo prenosljiv in hiter za uporabo. Kar zadeva materiale, bo denarnica za strojno opremo izdelana iz brušenega nerjavečega jekla in plastike. Vključeval bo tudi baterijo 100 mAh. 

Denarnico boste z računalnikom povezali prek priključka USB Type-C. Še več, Ledger Nano X ima stopnjo certificiranja CC EAL5 + in čipe ST33JM0 (varno) + STM32WB55.

Hkrati je Ledger Nano X bo povezan z računalnikom prek povezave Bluetooth. To bi bilo zelo pozitivno, če prihajate iz Ledger Nano S kjer ste morali uporabiti kabel USB. To je kot nalašč za uporabnike, ki želijo digitalna sredstva uporabljati na poti in varovati svoja sredstva. 

Čeprav nekateri uporabniki menijo, da je možnost Bluetooth manj varna od kabla, Ledger potrjuje, da Bluetooth ne vpliva na varnost Ledger Nano X. Lahko ste prepričani, da bodo vaša sredstva vedno na varnem. 

Seznam funkcij Ledger Nano X

  • Združljiv z mobilnimi napravami in računalniki prek povezave Bluetooth
  • Zelo varno (hladilnica)
  • Ponuja podporo za več kot 1500 žetonov
  • Izboljšana zasnova
  • Boljši materiali
  • Velik zaslon (v primerjavi z Ledger Nano S)
  • Izboljšani gumbi
  • Več prostora za shranjevanje (do 100 aplikacij)

Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Morda ste že slišali, da Ledger Nano S je najbolj priljubljena strojna denarnica na trgu. To je resnica. Ima zelo ugodno ceno in vključuje zelo uporabne funkcije. Kljub temu se še vedno razlikuje od izboljšanega Ledger Nano X. Dejansko si lahko omislimo Ledger Nano X kot razvoj najbolj priljubljene denarnice na svetu. 

Lahko preberete našo celoten vodnik Ledger Nano S vs Ledger Nano X kliknite tukaj

Drugačen dizajn

Prva stvar, ki jo boste opazili pri Ledger Nano X je, da bo imel drugačen dizajn v primerjavi z Ledger Nano X. The Ledger Nano X bo imel večji in boljši zaslon z izboljšanimi gumbi in bo bolj trden kot Ledger Nano S.

Čeprav je Ledger Nano S je močna in dobra denarnica, Ledger Nano X bo za uporabnike občutil večjo premijo. 

Ledger Nano X kabel

Večji zaslon

Večji zaslon Ledger Nano X bo olajšal odobravanje transakcij. Hkrati bo lažje komunicirati z aplikacijo Ledger Live. Zaradi tega bo zagotovo uporabniku bolj prijazen kot Ledger Nano S

Kabel vs Bluetooth

Prva stvar, ki jo bomo opazili, je, da Ledger Nano X bo mogoče prek Bluetootha povezati z računalnikom ali pametnim telefonom. Medtem pa Ledger Nano S potrebujete kabel USB, ki je priložen v škatli. 

Kljub temu lahko uporabniki uporabljajo tudi kabel, ki bo prišel zraven Ledger Nano X. To bo olajšalo upravljanje digitalnih sredstev. Poleg tega bo uporabnikom v pomoč pri ravnanju s kovanci na poti. 

Ledger Nano X

Baterija in uporaba

The Ledger Nano X bo delal s 100 mAh baterijo, ki lahko zdrži nekaj ur z vklopljenim zaslonom. Hkrati lahko traja tudi več mesecev, ne da bi ga napolnili z vrati USB-C. Baterija na Ledger Nano X je bil ustvarjen za pet let. 

The Ledger Nano S je deloval le, če je bil povezan z računalnikom. Zato ga je težje uporabljati na poti in daleč od računalnika (razen če je bil povezan s kablom). 

Cena

The Ledger Nano X bo dražje od Ledger Nano S. Upoštevajte to, ko boste kupili denarnico za strojno opremo. 

Zaključek Ledger Nano S proti Ledger Nano X

Ti dve različni denarnici strojne opreme bosta ponujali storitve in rešitve različnim uporabnikom. Vsak od njih ima prednosti in slabosti. Lahko pa uporabite svoj Ledger Nano X za upravljanje kripto sredstev na poti in Nano S pustite doma ali v trezorju kot varnostno kopijo. Ledger trdi, da Ledger Nano S bo tudi v prihodnje v celoti podprta. 

Končna sodba Ledger Nano X Review

The Ledger Nano X je vsekakor morilska denarnica strojne opreme. Lahko velja za najnaprednejšo strojno denarnico za množično uporabo na trgu. Velik zaslon, življenjska doba baterije in njegova povezava Bluetooth omogočajo Ledger Nano X v eni najboljših denarnic za strojno opremo na svetu. 

Lahko uporabite svoj Ledger Nano X in tvoj Ledger Nano S skupaj, da bi uživali prednosti prenosljivosti in varnosti. Hkrati boste zdaj lahko varovali svoja sredstva in jih upravljali na poti, kot želite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map