Priročnik za začetnike za VeChain Thor (VET)

VeChain Thor je blockchain platforma, ki izkorišča moč pametnih pogodb za reševanje težav v dobavni verigi. Platforma je javna in je specializirana za omogočanje podjetjem, da spremljajo svoje izdelke od proizvodnje do uporabe. To zmanjšuje možnosti ponarejanja. Ta priročnik za Vechain Thor (VET) bo razložil vse, kar morate vedeti o tem, kako bo ekipa dosegla ta cilj.

Za lažji postopek VeChain podjetjem omogoča uporabo elektronskih nalepk na svojih izdelkih. Na primer oznake so morda omogočene RFID ali NFC.

Reševanje ponarejanja izdelkov s pametnimi pogodbami

Platforma je prinesla nov ekonomski model, ki je sposoben predvideti razmere v poslovnih krogih in pripravlja rešitve stabilnosti za podjetja, ki uporabljajo platformo blockchain.

Ekonomski sistem omogoča, da dva izvorna žetona, VET in VTHO, delujeta na isti platformi, vendar z različno uporabo.

Razvojna skupina VeChain Thor je predstavila sistem za zaščito provizij za transakcije pred nihanji cen.

Platforma uporablja interno razvite pametne čipe, ki uporabljajo QR kode, RFID in NFC tehnologijo za sledenje izdelkov od vira do cilja. Poleg zaščite blaga pred ponarejanjem lahko platforma VeChain Thor sprejme izdelke, usmerjene v logistični vidik dobavne verige..

Kratka zgodovina PIU

Platforma za poklicno izobraževanje in usposabljanje se je leta 2015 začela kot VEN kot žeton ERC-20 na blok-verigi Ethereum in do konca drugega četrtletja 2017 sprožila začetno ponudbo kovancev. in se preusmeril iz VEN (VeChain) v VET (VeChain Thor).

Razvijalci na platformi za poklicno izobraževanje in usposabljanje so razpršeni po vsem svetu, vendar jih vodi Sončna Lu, VeChain CEO fundacije.

VET blockchain uporablja Dokaz o pooblastilu soglasni algoritem. Ta algoritem se večinoma uporablja v blockchain projektih, ki v svojem delovanju niso popolnoma decentralizirani.

Zato se pri verižni verigi VeChain Thor za potrjevanje transakcij uporablja 101 vnaprej določena vozlišča. Poleg tega ima platforma dodatna vozlišča za vzdrževanje verige blokov.

Vsa vozlišča v omrežju so nagrajena z žetoni VTHO. Vendar so ti žetoni razdeljeni glede na dneve zapadlosti in število žetonov VET v svojih denarnicah.

V skladu s temi smernicami ima platforma VET 4 kategorije vozlišč, tj. Moč (10-dnevna zapadlost in 1 milijon kovancev VET), Thunder (20-dnevna zrelost in 5 milijonov kovancev VET), Mjolner Masternodes (30-dnevna zapadlost in 15 milijonov kovancev VET) in Thrudheim Masternodes (zapadlost se začne 21. decembra 2017 in mora imeti najmanj 25 milijonov kovancev za poklicno izobraževanje in usposabljanje).

Prve tri vrste so ekonomska vozlišča in jih nagrajuje fundacija VeChain. Četrta kategorija vozlišč doseže enake nagrade kot druga vozlišča, vendar prevzame tudi 30 odstotkov vseh VTHO, uporabljenih pri transakcijah na platformi VET.

Razlika med žetoni VET in VTHO

Razlika med žetonoma je v njihovi uporabi v omrežju. Žetoni VET se uporabljajo za transakcijske stroške. Več kot žetonov VET ima uporabnik, večjo prednost ima uporabnik v sistemu.

Žetoni VTHO se uporabljajo kot dovoljenje za zagon decentraliziranih aplikacij na blokovni verigi VeChain Thor. Žetoni VTHO se generirajo iz žetona VET s hitrostjo 0,000432 VTHO na VET na dan.

Prihodnji cilji PIU

Kitajska vlada je že podprla blokovno verigo poklicnega izobraževanja in usposabljanja, zlasti vlada Gui’an, da bi spodbudila svojo pobudo za pametno mesto. Guianska vlada bo platformo poklicnega izobraževanja in usposabljanja uporabila za razvoj rešitev za sledenje za energetsko in vinsko industrijo.

VeChain Thor si prizadeva ustvariti celovit sistem za sledenje cepivom, ki bo Kitajski pomagal preprečiti vstop na trg podstandardnih cepiv. Projekt bo pomagal tudi izkoreniniti proizvajalce cepiv, ki cepiva lažno označujejo.

Na koncu lahko v kovancih PIU shranimo nezdružljivo strojno opremo (Ledger Nano S, Trezor) in spletne (MetaMask) denarnice.

Nauči se več

Če želite prebrati več o projektu Vechain Thor, si oglejte uradni članek o napovedovanju cen za poklicno izobraževanje in usposabljanje ter redne posodobitve. Preberete lahko našo dodatno objavo na temo Trije razlogi, zakaj bi se lahko poklicno izobraževanje in usposabljanje kmalu vrnilo, pa tudi tehnično analizo trgovskih parov VET.

Vas zanima nakup poklicnega izobraževanja in usposabljanja? Kako to storiti, se lahko naučite v Priročniku za nakup poklicnega izobraževanja in usposabljanja na Binanceu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map