Seznam agencij za trženje kriptovalut

Področje kriptovalut se je v zadnjih 2 letih močno razširilo. Vse več je novih projektov, ki vsak dan vstopajo v vesolje, vsi pa si prizadevajo, da bi jih opazili vlagatelji in javnost.

Zagon lastne ICO in pridobitev tržne prepoznavnosti je v tem konkurenčnem okolju lahko težaven, zato so tržne kampanje bistvenega pomena. V današnjem članku bomo predstavili naš seznam z nekaterimi najboljšimi razpoložljivimi agencijami za trženje kriptovalut.

1. Coinzilla

agencija coinzilla

Coinzilla je oglaševalska mreža in agencija, ki startupom iz kripto in blockchain industrije pomaga, da pridobijo izpostavljenost za svoje ICO in projekte s promocijo in ciljanjem oglasov na ustrezne založnike iz kripto industrije.

Podjetje je bilo ustanovljeno pred dvema letoma in v tem času je uspešno vodilo oglaševalske kampanje za več kot 1500 oglaševalcev in 4000 založnikov.

Glavne storitve Coinzille vključujejo oglaševanje s pasicami, ciljno trženje, razvoj API-jev za oglaševalske akcije, omejevanje proračuna in številna druga orodja, ki pomagajo pri promociji projekta.

2. Kovanci

Kovanci je agencija za digitalno trženje s kripto usmerjenimi storitvami s sedežem v New Yorku in LA. Podjetje je sodelovalo z nekaterimi največjimi imeni v vesolju, vključno z OKEx, ShapeShift in eToro. Podjetje ima dolg seznam uspešnih akcij in je svojim strankam prineslo neverjetne rezultate. Nekateri med njimi vključujejo petkratni ROAS iz PPC, 600-odstotno povečanje organskega prometa s pomočjo SEO in tako uspešne kampanje, da so morale stranke ustaviti prijave. Poleg tega je Coinbound eno od edinih podjetij na seznamu, ki ponuja organsko rast prek forumov, kot sta 4chan in Reddit. Število možnosti kampanje, med katerimi lahko izbirate, skupaj z dolgoletnimi rezultati uspešnosti uvršča Coinbound med najboljše agencije na našem seznamu.

3. Prednostni žeton

Ta platforma se ne ukvarja samo s trženjem, temveč ureja celoten posvetovalni, naložbeni in oglaševalski postopek ICO. Prednostni žeton vlagateljem omogoča tudi zmanjšanje tveganja z vlaganjem prek njih, saj povrnejo vse nakupe ICO kadar koli pred napovedanim rokom.

Ponujajo orodja, kot so referenčni projekti, programi z nagrado (več žetonov), upravljanje ICO, skupinski nakupi, emisije žetonov v realnem času in druge vrste marketinških kampanj. Njihovo ekipo sestavljajo nekateri industrijski strokovnjaki in svetovalci, ki imajo dolgoletno tehnično znanje na področju naložb v kriptovalute.

4. Crynet

Crynet sprva se je začel kot agencija za digitalno trženje, od takrat pa se je razvil v tržno agencijo s polnimi storitvami. Agencija ponuja širok izbor trženjskih storitev za mednarodne organizacije ICO in podjetja, povezana z blockchainom. Sem spadajo video predstavitve, razvoj blockchaina in tehnična podpora, blockchain HR, svetovalna podpora, SMM v vseh socialnih medijih in Telegramu, mobilne in spletne promocije, oglasi v iskalnem omrežju in PR.

Crynet lahko doseže azijske kripto skupnosti, saj pokriva celo Japonsko, Korejo in Kitajsko.

5. WeRaise

WeRaise je marketinška agencija, ki v digitalnem oglaševalskem sektorju deluje že več kot 15 let. Z 2 leti izkušenj z blockchain rešitvami so med prvimi platformami, ki se ukvarjajo s trženjem ICO.

Svojim strankam zagotavljajo visoko učinkovito izpostavljenost z uporabo oglasnih pasic, sporočil za javnost, storitev pisanja reklamnih besedil, pisanja oglasov, analitike kampanj in sledenja 24 ur na dan, 7 dni v tednu, pa tudi s ciljno usmerjeno PR postavitvijo na široko paleto spletnih mest, vključno z Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Merkle, CoinDesk, Bitcoinist in mnogi drugi.

6. Bizant

Bizant vodi ekipa, ki jo sestavljajo posamezniki s strokovnim znanjem na področju tehnologije veriženja blokov, naložb, odnosov z javnostmi in trženja. Njihov poudarek je na tem, da startup podjetjem pomagajo najti ciljno skupino in čim prej zbrati svoja investicijska sredstva.

Ocenjujejo projekte, da bi našli njihove močne in šibke točke, pomagajo pri pisanju belih knjig, razvijajo strategije lansiranja za ICO in modele distribucije, izračunavajo proračune in razvijajo načrte za projekte.

Bizant

Vir: bzntm.com

7. Skupina elementov

Skupina Element se vidi več kot le marketinška agencija in se predstavlja kot podjetje za prodajo digitalnih žetonov. Podjetje nudi svetovanje, tržno strategijo ICO, upravljanje kapitala in premoženja, tržne raziskave, tehnologijo in storitve upravljanja premoženja.

8. Crowdcreate

Crowdcreate je tržna agencija s sedežem v Los Angelesu, ki se ukvarja s kripto tržnimi kanali. Osredotočajo se na blagovno znamko, oblikovanje in video produkcijo, upravljanje z mediji, vplivno trženje in odnose z javnostmi.

Njihove storitve so visoko ocenjene, saj so v treh letih z izvajanjem podatkovnega pristopa za vsako kampanjo uspešno pomagale več kot 40 kampanjam množičnega financiranja pri zbiranju več kot 10 milijonov dolarjev..crowdcreate

Vir: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global je za svoje stranke uspel zbrati skoraj 300 milijonov USD in zdaj skrbi za vlagatelje, ki iščejo visoke donose, a tudi varnost. TSM se ne osredotoča le na ICO, temveč tudi na STO (ponudbe varnostnih žetonov) in DSO (ponudbe s popustom).

To registrirano podjetje v Londonu ponuja svetovanje, razvoj terminskih listov, ustvarjanje vsebin, upravljanje skupnosti, upravljanje oglaševanja, virusno trženje, socialne medije & podpora za klepet, PR kripto in konvencionalno, referenčno trženje med drugimi storitvami. TSM Global je resnično globalna in lahko podpira stranke, ki govorijo angleško, japonsko, kitajsko, koransko, rusko, nemško in druge jezike.

10. Aplikacija

Aplikacija vsebuje številne oglaševalske strategije, ki so pokazale svojo učinkovitost v tržnih kampanjah ICO. Ta razvojna agencija za veriženje blokov pomaga projektom kriptoindustrije s pregledom njihovih poslovnih modelov in prilagajanjem znotraj nenehno spreminjajočega se ekosistema blockchain.

Aplikacija zaposluje strokovnjake, ki zagotavljajo tehnično svetovanje in svetovanje glede množičnih prodaj. Svojim strankam poleg upravljanja skupnosti in trženja v družabnih omrežjih ponujajo širok izbor razvojnih storitev za blokiranje po meri, ki vključujejo množične medije, ustvarjanje in promocijo videov, srečanja, spletne seminarje, ustvarjanje prometa itd..

aplikatura

Vir: applyature.com

11. Iskrica

Iskrica je agencija, ki startupom in tehnološkim podjetjem pomaga pri oblikovanju svoje blagovne znamke prek odnosov z javnostmi in integriranih tržnih programov. Agencija ponuja širok nabor storitev, ki vključujejo vsebinski in družbeni razvoj, programsko distribucijo in druge plačljive medijske metode ter vpoglede na podlagi podatkov, ki se uporabljajo pri strateškem načrtovanju. Platforma je pomagala tako novim projektom kot tudi uveljavljenim podjetjem z uporabo celovitih strateških komunikacij in tržnih storitev.

Platforma je uspešno upravljala podjetja v fazi pred in po ICO ter jim pomagala rasti in doseči tržno prepoznavnost svoje blagovne znamke. Zaradi svojih rezultatov so postali izbrani partner številnih projektov in podjetij v svojih marketinških kampanjah.

Sodba

S tem zaključujemo seznam najboljših marketinških agencij, ki se osredotočajo na kripto podjetja in zagonska podjetja. Če ste podjetje, ki se pripravlja na uvedbo ICO ali če želite pridobiti večjo izpostavljenost za svoj kripto projekt ali žeton, vam bo izbira storitev ene od teh agencij v veliko pomoč.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map