Seznam nepristranskih spletnih mest in blogov Crypto News, ki jih je treba spremljati

Če imate kakšno znanje o trgu kriptovalut, potem se dobro zavedate, kako nestanovitna so lahko ta sredstva. Že najmanjša količina novic lahko povzroči, da se njihova vrednost v nekaj urah izprazni ali poveča. Zato je pomembno, da ostanete na tekočem z novicami, povezanimi s kriptovalutami.

Spremljanje novic je še bolj nujno, če se močno ukvarjate s trgovanjem ali listanjem kovancev. Kam se torej lahko obrnete, da najdete nepristranske informacije o vseh dogodkih v svetu kriptovalut? Veseli smo, da ste vprašali. Tu je nekaj spletnih mest in blogov, ki ponujajo objektivne in nepristranske novice iz kripto sveta.

CoinTelegraph

Eno starejših in zanesljivejših spletnih mest s kriptovalutami, ki ga boste našli, je CoinTelegraph. CoinTelegraph, ustanovljen leta 2013, ponuja prostor za iskanje neodvisnih novic, ki zajemajo tehnologijo blockchain, kriptovalute in decentralizirane aplikacije. Poleg tega lahko najdete najnovejše podatke o tržnih analizah, tehničnih prebojih in cenah kriptovalut.

CoinTelegraph drži prste na pulzu kripto sveta, tako da ponuja pronicljive komentarje in mnenja. Ko se svet digitalnih valut razvija in raste, je CoinTelegraph zaupanja vreden in zanesljiv vir dragocenih informacij.

Poleg odličnega poročanja o vseh kripto stvareh je CoinTelegraph leta 2018 začel tudi konferenco BlockShow Americas. BlockShow je že hit v Evropi, dvodnevni dogodek, ki združuje ljudi iz različnih panog. Udeleženci se lahko povežejo v mrežo, razpravljajo o potencialnih blockchain projektih in poslušajo mednarodno znane strokovnjake v tej panogi.

Uporabite Bitcoin

Tega seznama nismo mogli končati, ne da bi se tukaj omenili na UseTheBitcoin. Z rednimi analizami in napovedmi cen, ki so nedavno vključevale DASH in Cardano, novice in vodnike o kriptovalutah – glejte 5 najboljših platform za trgovanje z Altcoin v letu 2018 – je vir znanja, ki ga skupnost ne bi smela opaziti. Trudimo se, da bi ohranili objektivnost poročanja in razkrili morebitne odnose do plačljivih vsebin ali projektov blockchain, s katerimi imamo odnose. Delamo na tem, da potisnemo kakovost kripto novinarstva na nove višine.

Bitcoin Magazine

Bitcoin Magazine, ustanovljena leta 2012, je eden najbolj znanih in uveljavljenih virov novic v svetu kriptovalut. Bitcoin Magazine ponuja informacije o blockchain tehnologijah, digitalnih valutah in Bitcoinu. Z visokokakovostnim izobraževanjem, raziskavami in analizami je revija Bitcoin vodilna v industriji fin-tech.

Ena najboljših lastnosti revije Bitcoin je njena pripravljenost biti iskren glede stanja kriptovalut. Ne glede na to, ali doživljate panogo visoko ali nizko, bodo bralci dobili zgodbe, ki zagotavljajo natančne in dragocene vsebine.

Revija Bitcoin želi zagotoviti ustrezne in natančne vsebine, ki se nanašajo na kriptovalute, verigo blokov in Bitcoin. Očitno je, da je spletno mesto navdušeno nad možnostmi, ki jih ponujajo Bitcoin in digitalne valute. Novinci in strokovnjaki bodo ob obisku revije Bitcoin zagotovo našli nekaj koristnega.

NewsBTC

V industriji kriptovalut se vedno dogaja nekaj novega. NewsBTC že pet let zagotavlja vodilno platformo za novice za tiste, ki jo potrebujejo. Našli boste vrhunske analize, preglede in vsebino, ki se nanaša na skupnost kriptovalut.

NewsBTC razume, da morajo biti njegove novice dostopne in prebavljive za številne skupine ljudi. Trgovci, študentje, raziskovalci in prišleki potrebujejo prostor za zanesljivo vsebino, ki jim pomaga razumeti, kako kriptovaluta vpliva na svet okoli njih. Jasno je, da NewsBTC verjame v digitalne valute na podlagi koristnih informacij, ki jih ponuja vsem, ki jih zanima, da so del skupnosti kriptovalut.

CoinDesk

CoinDesk je bil ustanovljen maja 2013 in trenutno ima naročniško bazo več kot 150.000 uporabnikov. Na spletnem mestu CoinDesk boste prejeli najnovejše dogodke, informacije in posodobitve v digitalni valuti. Poleg tega želi spletno mesto pomagati pri izobraževanju, obveščanju in povezovanju skupnosti kriptovalut.

Če vas zanima več o blockchainu, CoinDesk ponuja tudiDržava Blockchain,”, Kar je odlična analiza tehnologije veriženja blokov in kako še naprej raste in se razvija.

Poleg zagotavljanja visokokakovostnih vsebin CoinDesk gosti tudi letni vrh Consensus. Vrh Consensus, ki poteka vsako leto v New Yorku, je največje srečanje blokov na svetu. CoinDesk očitno vlaga v kriptovalutno industrijo in si prizadeva zagotoviti vsebino in medije, ki odražajo njihovo zaupanje.

Coindoo

Coindoo je odličen vir za kriptovalute in blockchain novice. Na njem boste našli tudi najnovejše novice in analize koristni vodniki ki koristijo vsem od kripto začetnikov do vsakdanjih vlagateljev.

Coindoo je dosleden vir zanesljivih in dragocenih informacij. Na vrhu je enostaven meni, s katerim lahko bralci poiščejo tisto, vključno z dogodki in mnenji.

CryptoCoins News

CryptoCoins News je eno izmed vodilnih novih spletnih mest s kriptovalutami, ki ponujajo sprotne novice in informacije v prostoru digitalnih valut. Našli boste veliko vsebine, ki obkroža ICO in tržne informacije. Močna stran spletnega mesta pa je v tem, da pokriva novice.

CryptoCoins News ponuja odlične uredniške prispevke in mnenja, skupaj z obilico informacij o Altcoins. Spletno mesto je namenjeno zagotavljanju natančne in zanesljive vsebine svojim bralcem ter dragocenim informacijam, kot so združitve, ponudba novih izdelkov in opazne spremembe cen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map