Seznam odvetniških družb za kriptovalute

Ker so kriptovalute in z njimi povezane tehnologije vedno bolj priljubljene, se bo po vsej verjetnosti povečala tudi potreba po opredelitvi in ​​razumevanju pravnih struktur, ki vplivajo nanje..

Dobra pravna družba je pomembna ne glede na strokovno področje podjetja, zakaj bi se torej blockchain / cryptocurrency projekti morali razlikovati? Navsezadnje je lahko krmarjenje po dvoumnem regulativnem okolju okoli kriptovalut nekoliko izziv.

Tu nastopijo tako imenovane kripto odvetniške družbe ali kriptoodvetniki. Vendar pa iskanje kvalificirane odvetniške pisarne z dovolj izkušnjami v industriji blockchain morda ne bo sprehod po parku. Zato smo ustvarili seznam z nekaterimi najboljšimi kripto odvetniškimi pisarnami:

Kripto odvetniki

Ustanovljeno leta 2018, Kripto odvetniki vsebuje impresiven seznam strank znotraj prostora kriptovalut – s številnimi projekti, ki bodo bralcem znani. V ekipi sta dva izkušena sodnika, ki sta podjetje ustanovila za pomoč projektom in lastnikom kriptoskrbnikov v novi seriji pravnih vprašanj..

Spletno mesto Crypto Lawyers s sedežem v San Diegu v Kaliforniji navaja pravne storitve, ki jih nudijo od pravd do davčne strategije in priprave.

MME

MME je ena izmed najbolj priljubljenih kripto odvetniških pisarn in se ponaša z ekipo visoko usposobljenih svetovalcev. Podjetje s sedežem v Švici je znano po tem, da pomaga Tezosu, da se spusti (največji zbiralec sredstev ICO), pa tudi velikim imenom, kot sta Ethereum in Bancor. Partnerji podjetja strankam pomagajo pri vseh pravnih zadevah in so specializirani za pravo, davke in skladnost.

Bryan Cave Leighton Paisner

Bryan Cave Leighton Paisner je odvetniška družba z obsežnim znanjem o vseh regulativnih vidikih virtualnih valut. Natančneje, podjetje se osredotoča na to, kako se uporabljajo veljavni predpisi in kako bodo novi lahko vplivali na nova podjetja, ki želijo vstopiti v poslovanje z digitalnimi valutami..

Drug močan poudarek odvetniške družbe je odnos med digitalnimi valutami in SEC, pa tudi drugimi ameriškimi regulativnimi organi. Podjetje je specializirano za regulativno svetovanje pri načrtovanju izdelkov in sistemov, državnem in zveznem licenciranju ter strateškem odnosu z reguliranimi finančnimi institucijami..

Crypto Lawyers Corporation

Ustanovljeno leta 2017, Crypto Lawyers Corporation je odvetniška družba s sedežem v Kaliforniji, ki je specializirana za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov in začetne ponudbe kovancev. Družba se ukvarja s tem, da svojim strankam ponuja ustrezne pravne rešitve, kar zmanjšuje pravno tveganje pri vseh zadevah, povezanih s kriptovalutami.

Nekatere njegove najboljše storitve vključujejo pravno strategijo za mednarodne organizacije ICO, strukturo podjetja, jurisdikcijo in registracijo, pravno revizijo ICO projektov, regulativno svetovanje, dokumentacijo o prodaji žetonov in prijave D.

Dentoni

Dentoni je največja svetovna odvetniška družba in en mednarodni velikan. Je prva kanadska odvetniška družba, ki se je pridružila GLBC, konzorciju Global Legal Blockchain. Dentos ponuja obilo vrhunskih pravnih storitev, ki jih podpira impresivna skupina nadarjenih in dobro poučenih svetovalcev.

Nekatere njegove ključne storitve vključujejo dogodke ICO in generiranje žetonov, borznoposredniško-trgovsko-menjalniško regulacijo, postopke KYC in AML, vrednostne papirje, blago in kazenski pregon, analizo obdavčitve ter varstvo zasebnosti in podatkov.

dentos

Vir: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie je ena prvih odvetniških pisarn, ki se je vključila v kripto prostor in strankam svetuje o ključnih pravnih temah, kot sta uporaba Bitcoina in zakonitost tokenizacije premoženja. Odvetniška pisarna ima impresiven seznam strank, od majhnih novoustanovljenih podjetij do podjetij Fortune 50.

Podjetje je specializirano za izdajanje dovoljenj za prenos denarja, skladnost poslovanja z denarnimi storitvami, programe za boj proti pranju denarja in kibernetsko varnost, decentralizirano knjigovodsko tehnologijo, poslovanje, ustanavljanje podjetij, zasebnost in varnost podatkov ter vrednostne papirje in blago.

Odvetniška družba Njord

Nordijsko podjetje v srcu, vendar deluje na mednarodni ravni, Odvetniška družba Njord je eno najvidnejših tovrstnih podjetij v regijah Nordijskega in Baltskega morja. Ima pisarne v Litvi, Latviji, Estoniji, Danski in Nemčiji, ponuja pa impresivno paleto pravnih storitev.

Podjetje je specializirano za pravna vprašanja v zvezi z verigami blokov in kriptovalut ter za bančno in finančno pravo. Nekatere njegove ključne storitve vključujejo ureditev finančnih storitev, dolg P2P, lastniško financiranje, množično financiranje in vlaganje, davčno svetovanje in svetovanje glede DDV na področjih prodaje kripto in žetonov, predpisi o kapitalskem trgu in zaščita intelektualne lastnine.

Rimon Law

Rimon Law je odvetniška družba s sedežem v ZDA in Izraelu, ki je specializirana za korporacijsko pravo, sodne spore, finančne storitve, storitve zasebnih strank, intelektualno lastnino, davčno zakonodajo ter kripto in blokchain vprašanja.

Ključne storitve podjetja so finančna regulativa, intelektualna lastnina, KYC in AML, digitalni in mobilni plačilni sistemi, zakup bank, pa tudi reševanje vseh pravnih vprašanj, povezanih s kripto.

rimon

Vir: rimonlaw.com

Royseov zakon

Royseov zakon je mednarodna odvetniška pisarna s sedežem v Silicijevi dolini, San Franciscu, Santa Monici, okrožju Orange in v Pekingu na Kitajskem. Njegovo glavno strokovno znanje je pomoč pri načrtovanju, strukturiranju in izvajanju ICO. Usposobljeni svetovalci podjetja nudijo tudi splošne nasvete glede davčnega poslovanja in drugih korporativnih zadev, pa tudi pregled in analizo tehničnih dokumentov, davčno načrtovanje, tuje svetovalce in KYC / AML.

Ogierjev zakon

Ogierjev zakon je večkrat nagrajena odvetniška družba, ki nudi pravne storitve različnim jurisdikcijam po vsem svetu. Ima pisarne v ZDA, Evropi in na Japonskem, kjer nudi prepričljive pravne storitve na področjih, kot so bančništvo in finance, podjetja in podjetja, reševanje sporov in investicijski skladi.

Čeprav je podjetje večinoma usmerjeno v podjetja, ki uporabljajo strukturo na morju, njegove storitve pokrivajo potrebe strank, ki izvajajo naložbene strategije in druge priložnosti, ki vključujejo kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov in digitalna sredstva.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC je član Odbora odvetnikov zbornice za digitalno poslovanje in ima specializirano skupino samo za blockchain in kripto stranke. Vrhunske storitve podjetja so svetovanje glede zakonske in regulativne skladnosti, podpora pravdnim postopkom in pomoč pri poslovnih transakcijah.

zmrzal rjava

Vir: www.frostbrowntodd.com

Zadnje besede

Izbira prave odvetniške družbe je ključni korak za kakršno koli resno poslovanje s kripto ali blockchainom. Spodaj navedena podjetja imajo uveljavljena imena na tem področju in vam lahko pomagajo pridobiti vsa potrebna znanja v zvezi z davki, DDV, posojanjem p2p in drugimi predpisi o skladnosti. Pomagajo vam lahko tudi pri uvajanju lastnih ICO-jev, pa tudi pri prošnjah za licence za večje kripto borze.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map