Seznam partnerstev VeChain

VeChain je platforma, ki je bila ustvarjena za izboljšanje upravljanja procesov dobavne verige. Trgovcem na drobno in potrošnikom omogoča, da ugotovijo, ali so izdelki, ki jih kupujejo, kakovostni in verodostojni. Storitev je vzpostavila partnerstva z izjemnim številom podjetij in podjetij, ki uporabljajo njeno rešitev veriženja blokov. Spodaj bomo zajeli partnerstva Vechain in pomembne informacije o posameznem podjetju.

Seznam partnerstev VeChain

Kuehne & Nagel

Industrija: Dobavna veriga in logistika

Prihodki: 22,4 milijarde USD

Sodeluje od: septembra 2016

Kuehne & Nagel je največji svetovni špediter in je zaslužen za skoraj 15% svetovnega letalskega in pomorskega tovornega prometa. K + H ima 1336 pisarn, razporejenih v 109 podjetjih, in zaposluje več kot 75.000+ ljudi.

Kuehne & Nagel China je uvedel tehnologijo veriženja blokov VeChain za pametnejše pakete in sredstva ter kupcem omogočil pregledno sledenje njihovim paketom.

Neposredno uvoženo blago (D.I.G)

Industrija: Uvoznik vina

Sodeluje od: 07-05-2017

D.I.G. je uvoznik vina, ki upravlja več kot 30% kitajskega uvoza vina. D.I.G. je hčerinsko podjetje v lasti države Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development.

VeChain se bo uporabljal za preverjanje in sledenje podatkov o kleti od proizvajalcev prek dobavne verige z uporabo pametnih čipov NFC v steklenicah vina, da bi končal ta trg ponarejanja.

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Industrija: revizija in svetovanje

Prihodki: 37,7 milijarde USD

Sodeluje od: 15-05-2017

PriceWaterhouseCoopers je eden najboljših štirih revizorjev na svetu. Seznam strank podjetja vključuje IBM, Ford, Dell, Cisco in 3M ter 400+ od podjetij Fortune 500.

PwC bo VeChainove blokchain rešitve uvedel v svojo veliko bazo strank, kar bo strankam omogočilo, da preverijo in izsledijo, od kod prihajajo njihovi izdelki. Prav tako bo pomagal zagotoviti verodostojnost za prihodnje stranke, ki jih zanimajo partnerstva Vechain.

Nacionalno raziskovalno svetovalno središče (NRCC)

Industrija: svetovanje

Sodeluje od: 15-05-2017

NRCC je podjetje, ki ponuja svetovanje na področju upravljanja, standardov in informacijske tehnologije s sedežem na Kitajskem. NRCC je specializiran za pomoč pri razvoju domačih podjetij pri doseganju poklicnega statusa ali organizacij, ki iščejo mednarodne standarde in odobritve.

NRCC ima več kot 1000 dolgoročnih odjemalcev podjetij, od katerih jih je veliko vključenih v Fortune Global 1000. NRCC uporablja VeChain za razvoj in izvajanje tehnologije proti ponarejanju za China National Tobacco Corporation.

Skupina Renault

Industrija: avtomobilska industrija

Prihodki: 67 milijard dolarjev

Sodeluje od: 25-07-2017

Skupina Renault je večnacionalni proizvajalec avtomobilov s sedežem v Franciji, ki je leta 2016 postal deveti največji proizvajalec avtomobilov na svetu. Skupina Renault ima v lasti številne hčerinske družbe, med njimi AvtoVAZ, Dacia, Alpine ter Samsung Motors in Batilly.

V sodelovanju z Microsoftom in Viseom je VeChain razvil digitalno knjigo o vzdrževanju avtomobila, ki je zaščitena pred posegi. To lastniku vozila omogoča izmenjavo podatkov o avtomobilu, ki so zaščiteni pred nedovoljenimi posegi, na primer kilometrino, ko jo želi prodati.

renault

Vir: VeChainInsider.com

BitOcean

Industrija: finančne storitve

Sodeluje od: 27-12-2017

BitOcean je proizvajalec bankomatov, ki uporabnikom omogoča nakup in prodajo kriptovalut. BitOcean je ena prvih borz kriptovalut, ki je prejela popolno licenco japonskega urada za finančne storitve (FSA).

Njegovo partnerstvo z VeChain bo uporabnikom omogočalo nakup in prodajo žetonov VET z uporabo fizičnih bankomatov, nameščenih na Japonskem in Kitajskem.

BitOcean

Vir: medium.com

Fanghuwang

Industrija: finančne storitve

Sredstva: 3,3 milijarde dolarjev

Sodeluje od: 18-01-2018

Fanghuwang ponuja posojila s hipoteko (hipotekarna posojila) malim in srednjim podjetjem na Kitajskem. Fanghuwang uporablja tehnologije, kot so računalništvo v oblaku in analiza velikih podatkov, da bi zagotovili kakovostne in učinkovite storitve nadzora tveganj.

V partnerstvu z VeChainom bo Fanghuwang ustvaril rešitve za izboljšanje načina zbiranja, shranjevanja in skupne rabe podatkov. Za to so razvili še en Dapp, imenovan VeVid, ki podjetjem v verigi blokov VeChain ponuja orodje Digital ID in KYC..

DNV GL

Industrija: certificiranje

Prihodki: 2,4 milijarde USD

Sodeluje od: 24-01-2018

DNV GL je globalno podjetje, ki zagotavlja storitve obvladovanja tveganj in certificiranja, s čimer potrjuje, da organizacija izpolnjuje določena merila. DNV GL zagotavlja podjetja iz pomorstva, obnovljivih virov energije in nafte & plin, hrana & pijač in zdravstvene industrije z revizijami in svetovalnimi storitvami, programskimi rešitvami in certifikati. DNV GL je tudi največji certificiralec plovil in struktur na morju.

Marca 2018 so izvedli prvo VeChainovo Dapp My Story, rešitev za digitalno zagotavljanje, ki je usmerjena v industrijo hrane in pijač na podlagi revizij in zbiranja podatkov.

DNVgl

Vir: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Industrija: Nepremičnine

Sodeluje od: 19-02-2018

Eden največjih kitajskih razvijalcev nepremičnin, Yida, je specializirano za gradnjo industrijskih parkov in pametnih mest, poleg stanovanjskih četrti in trgovin.

Yida v svojem trenutnem tehnološkem portfelju uvaja tehnologijo blockchain platforme.

NTT Docomo

Industrija: telekomunikacije

Sredstva: 42 milijard USD (2018)

Sodeluje od: 08.08.2018

NTT Docomo je eno največjih telekomunikacijskih podjetij na Japonskem in četrto največje javno podjetje v državi, ki ima več kot 53 milijonov odjemalcev (več kot polovica japonskega celičnega trga).

Ta poseben seznam na seznamu partnerstev Vechain je del odprtega partnerskega programa Docomo 5G. V programu bodo obe podjetji sodelovali pri razvoju tehnologije 5G, ki bo na trge prišla leta 2020.

ENN Energy Holdings Limited

Industrija: čista energija

Sredstva: 10 milijard dolarjev

Sodeluje od: 01-11-2018

Eden največjih kitajskih distributerjev čiste energije, ENN, je bila ustanovljena leta 1992 in ima zdaj v lasti več kot 400 podjetij in podružnic. Svoje storitve ponuja več kot 16 milijonom strankam v 17 od 34 kitajskih provinc.

ENN bo skupaj s Shanghai Gas Group in VeChain ustvaril rešitev za upravljanje LNG, ki uporablja tehnologijo Blockchain in IoT za upravljanje postopka zagotavljanja kakovosti za različne vrste zemeljskega plina.

Republika Ciper; Vechain Partnership na nacionalni ravni

Sodeluje od: 02-11-2018

Invest Ciper, vladni namenski partner za sodelovanje s tujimi naložbami bo sodeloval Fundacija VeChain in CREAM za ustanovitev skupnega podjetja na Cipru. To bo pomagalo pri razvoju in izvajanju blockchain rešitev.

Pogodbenici bosta predlagali naložbe v Ciper, na primer reforme politike, ki olajšujejo uporabo verige blokov kot osnovne infrastrukture za poslovanje in finančne storitve ciprske vlade..

vlagaj cipar

Vir: twitter.com

Walmart China in VeChain sodelujeta na platformi sledljivosti

VeChain je v sodelovanju z Walmart China ustvaril platformo sledljivosti Walmart China Blockchain, ki je zgrajena na vrhu Blockchain VeChainThor. The napoved glede te platforme in sodelovanje med Walmart China in VeChain je potekalo 25. junija. 

To obvestilo v zvezi s platformo sledljivosti Walmart China Blockchain je prišlo z uvedbo prvih 23 linij izdelkov, ki so bili preizkušeni in predstavljeni na tej platformi. Cilj je doseči 100 proizvodnih linij do konca tekočega leta. To bi bilo zelo pozitivno za sprejetje VeChaina in njegove mreže. 

V prihodnosti naj bi bilo v novo platformo sledljivosti Walmart China Blockchain vključenih veliko različnih kategorij izdelkov. Nekateri izdelki, vključeni v ta projekt, so sveže meso, riž, gobe, jedilno olje in še več. Novi sistem sledljivosti naj bi do konca leta 2020 predstavljal 50% celotne prodaje pakiranega svežega mesa, 40% celotne prodaje pakirane zelenjave in 12,5% celotne prodaje morskih sadežev. 

To naj bi bil eden najbolj uspešnih izdelkov za sledljivost na trgu v velikem obsegu, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov. Preko tega sistema bodo posamezniki lahko izvedeli več o vsakem izdelku, vključno z virom hrane, in celotnim logističnim postopkom, vključno s poročilom o pregledu in številnimi drugimi podatkovnimi točkami. 

Kevin Feng, izvršni direktor VeChaina, je komentiral sodelovanje z Walmart China: 

“Kot vodilna svetovna podjetniško-javna platforma blockchain si VeChain prizadeva opolnomočiti podjetja v obsežnem procesu digitalizacije z zagotavljanjem varnih in zrelih rešitev za uvajanje blockchain-a in spodbujati široko uporabo tehnologije blockchain.”

Hkrati je pojasnil, da je to partnerstvo zelo pomembno ne samo za blockchain tehnologijo kot celoto, temveč tudi za VeChain in njegovo mrežo. To bo zagotovilo tudi preglednejšo in pomirjujočo izkušnjo porabe. Čeprav je bilo že veliko projektov, povezanih s sledljivostnimi platformami, ki uporabljajo tehnologijo veriženja blokov, je to eno najpomembnejših poskusov do zdaj.  

Pri tem sporazumu je sodelovala tudi družba PwC. Njihov cilj je zgraditi zaupanje in rešiti pomembne probleme, dve glavni prednostni nalogi družbe PwC. Po mnenju Eltona Yeunga, vodje za strategijo in inovacije, celinske Kitajske in Hongkonga, je sistem sledljivosti Blockchain Walmart odličen primer tehnologije veriženja blokov, ki se uporablja v maloprodajni industriji.. 

Te nove izvedbe pomagajo tudi izboljšati varnost hrane in upravljanje kakovosti. Zagotavljajo tudi močno jamstvo za krepitev zaupanja potrošnikov, saj posameznikom omogočajo, da bolje razumejo, kako se z izdelki ravna in upravlja, dokler ne pridejo do doma kupca. 

To je eden glavnih ciljev Walmarta, ki si prizadeva izboljšati varnost hrane in upravljanje kakovosti. Pričakuje se tudi, da bo tehnologija veriženja blokov VeChain izboljšala sledljivost in podjetju omogočila, da postane vodilna na področju upravljanja sledljivosti. 

Z uporabo omrežja VeChainThor Blockchain dajejo prednost izdelkom, ki so „zelo zaskrbljujoči in tvegani“. PwC in VeChain zagotavljata tehnično podporo Walmart China, da bo lahko nemoteno implementirala te nove sisteme sledljivosti, ki temeljijo na verigah blokov.. 

VeChain že posluje z drugimi podjetji v državah, kot sta Singapur ali Luksemburg, ali mestih, kot so Pariz, Hongkong in Šanghaj.. 

Preberite več Beyond Vechain Partnerships

Če želite prebrati več o projektu Vechain Thor, si oglejte uradni članek o napovedovanju cen za poklicno izobraževanje in usposabljanje ter redne posodobitve. Preberete lahko našo dodatno objavo na temo Trije razlogi, zakaj bi se lahko poklicno izobraževanje in usposabljanje kmalu vrnilo, pa tudi tehnično analizo trgovskih parov VET.

Vas zanima nakup poklicnega izobraževanja in usposabljanja? Kako to storiti, se lahko naučite v Priročniku za nakup poklicnega izobraževanja in usposabljanja na Binanceu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map