Skriti dragulji kriptovalut # 1

Ste že kdaj slišali, da bi si kdo želel, da bi kupil določeno virtualno valuto že leta, ko je bila ta poceni, in trdil, da bi bila vredna milijarde dolarjev, če bi jo imel do zdaj? No, še ni prepozno, ker so še danes vsem odprte enake priložnosti, zdaj je v vaših rokah, če želite to izkoristiti ali dati iste izjave kasneje v življenju, kot to počnejo nekateri danes.

Odkrivanje skritih potencialov projekta je povezano s predvidevanjem projekta, za katerega menite, da je lahko izjemno pomemben. Bolj dragocen projekt bo določil, ali bodo ljudje v projekt vlagali ali ne.

Eden od teh skritih draguljev je projekt High-Performance Blockchain. Zdi se, da je projekt komaj komu znan. Tu je kratek pogled, za kaj gre.

Kaj je visokozmogljiv blockchain (HPB) in kako deluje?

Ta platforma, tako kot EOS, je visoko zmogljiva blockchain platforma, ki uporablja vzporedno obdelavo. Poleg tega bi HBP za boljše delovanje uporabljal tudi pospeševalne strojne čipe.

Ta inovativni projekt je edinstven in bo prvo podjetje na svetu, ki bo integriralo programsko opremo in pospešeno strojno opremo, za katero trdijo, da bi v veliki meri izboljšalo enostavnost uporabe in hitrost prenosa podatkov in dostopnosti. Ta odprtokodni projekt lahko vsako sekundo izvede milijone transakcij.

Projekt High-Performance Blockchain bo služil platformam in panogam, kot so Tencent, Baidu in Alibaba, ki se ukvarjajo z ogromno količino podatkov. Namenjen je tudi internetu stvari in drugim sektorjem, kot so dobavna veriga, medicina, vlada in finančna industrija.

HBP žeton

The HBP žeton ponudba je 100 milijonov. Za razliko od drugih kriptovalut, na primer Bitcoina, ki ga kopajo, se generiranje blokov izvaja z vozliščem z visokimi prispevki, sicer znanim kot hcnode.

Če želite postati del sodelavcev hcnode, morate sprejeti mehanizem za pospeševanje strojne opreme BOE, zadržati določeno količino žetonov HPB in prispevati tudi k pasovni širini omrežja za celoten sistem.

Po zagonu MainNeta, predvidenem za drugo četrtletje 2018, bo hcnode, ki generira bloke, samodejno prejel kovance HPB kot nagrade, ki jih izda sistem.

O ekipi

Wang Xiao Ming je ustanovitelj tega izjemnega projekta, ki se že od zgodnjih faz ukvarja s tehnološkimi inovacijami veriženja blokov. Od začetka je del NEO, drugi člani pa so ugledni ljudje iz drugih tehnoloških podjetij, kot so Intel, Huawei in druge kitajske institucije.

Nekatere pomembne osebe med svetovalci so ZHEN CHEN, predsednik družbe Dongfang Fuhua Fund, ZONGRU WAN, član Nobelove nagrajene ekipe, in KAI LONG, ki je predsednik UnionPay Smart. Po drugi strani med vlagatelje med drugim spadajo TimeStamp Capital, ki je velika kitajska naložba, Lei Zhen, ustanovitelj OKcoina, med mnogimi drugimi.

HPB partnerstva

Z ustanoviteljem, ki ima povezavo z verigo blokov NEO, je lahko tesno sodeloval z njimi. HPB je prvi projekt, ki podpira NEO-VM (NEO Virtual Machine). HPB je podprl tudi UnionPay (ki je večji od Mastercarda in Visa skupaj), ogromnega azijskega podjetja, ki streže več kot 80% lokalnih podatkov o transakcijah s prometom 12,5 bilijona dolarjev na leto. Zdi se, da je to eno najpomembnejših partnerstev na področju kriptovalut. To še ni vse; imajo tudi veliko partnerskih poslov, ki še niso bili objavljeni.

Razvojni načrti

Visokozmogljiva veriga blokov se je razvila v številnih fazah. Čeprav ima projekt dobro delujočo platformo TestNet, ki je bila uvedena v 1. četrtletju leta, je različica alfa MainNeta predvidena za drugo četrtletje 2018..

Ekipa si bo prizadevala tudi za izboljšanje platforme, končno različico pa bi morali končno videti nekje leta 2019.

Kje kupiti visokozmogljive žetone blockchain (HPB)

Žetone HPB lahko zamenjate na nekaj borzah, in sicer na BiBox, Bit-Z, Kucoin, in Allcoin Izmenjave kriptovalut. Z žetonom lahko trgujete za kriptovalute BTC, ETH, BIX in USDT.

Zaključek

Eden glavnih ciljev projekta HPB je spoprijeti se z valutnimi izzivi, ki postopno uvajajo verigo blokov in s tem povezane tehnologije, ki so povečanje obsega transakcij, kar povzroča preobremenjenost verige blokov in kršitve varnosti zaradi slabe varnosti. Tudi visoke provizije za transakcije, zlasti v času velike obremenitve in večjih dogodkov, predvsem pa težave pri razvoju decentraliziranih aplikacij.

Brez dvoma bo projekt šel daleč in je še vedno v začetni fazi. Kljub temu je priporočljivo, da pred vlaganjem v kateri koli projekt opravite lastne raziskave in tudi ne vlagate tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi izgubili.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map