Vodnik: 8 ICO, na katere je treba paziti v četrtem četrtletju 2019

Na tem seznamu ICO boste našli najboljše prihajajoče ICO, ki bodo kmalu predstavljene. Če se vam katera ICO zdi razburljiva, ne pozabite raziskati več o njej in biti del prihodnje prodaje, če vas zanima. 

EMX ICO

ICO

EMX je borza izvedenih finančnih instrumentov, ki ponuja dostop do svetovnih trgov z izvedenimi finančnimi instrumenti za vrednostne papirje, delnice in valute na 1200 milijard USD. Ta platforma trgovcem omogoča trgovanje s terminskimi pogodbami in trajnimi pogodbami za zlato, evro, altcoin, ameriške delnice in drugo. 

Cilj te platforme je znova izumiti obstoječe svetovne trge izvedenih finančnih instrumentov. Revolucionarno bo povzročil celoten trgovinski trg, tako da bo cenejši, lažji in pravičnejši. 

EMX namerava znatno znižati trgovinske stroške z izkoriščanjem digitalne valute in učinkovitim oblikovanjem. Ta platforma bo tradicionalne vloge posrednika, borze in klirinške hiše spremenila v bolj poenostavljen postopek. To bo omogočilo zmanjšanje stroškov, povezanih z obvladovanjem tveganj, in postopke označevanja, obračuna in poravnave postalo učinkovitejše. 

Prodaja žetonov EMX se bo začela od 9. septembra 2019 do 16. septembra 2019. 

ROKKEX ICO

ICO

RKX žetoni so strukturirane trajne obveznice, ki dajejo terjatev do izdajatelja za 15% bruto dobička izdajatelja. Tako je obveznica (žeton) vezana na spremenljivo obrestno mero, zaradi katere je finančni rezultat odvisen od donosnosti dejavnosti izdajatelja. Izplačilo imetnikom žetonov bo izvedeno vsako četrtletje. 

Ta žeton zagotavlja vojaško varnost programske opreme, ki trgovcem zagotavlja okolje, podobno Fort Knoxu. Je zmogljiv ujemajoč se motor, KYC s pomočjo umetne inteligence, močna razširljivost in 24-urna podpora strankam za boljše trgovanje. 

Ta ideja je bila vključena v drugem četrtletju 2018, razvoj MVP pa v tretjem četrtletju 2018. ICO naj bi se začel izvajati v četrtem četrtletju 2019, kjer bo vključeval odkrivanje vzorcev in preprečevanje goljufivih tržnih manipulacij. 

EMJAC ICO 

ICO

To je prvi projekt DLT na področju zelene obnovljive energije na svetu. Njegov cilj je postati prva digitalna platforma na svetu, ki odpadke pretvarja v zeleno obnovljivo energijo. 

Ta platforma bo uporabila tehnologijo veriženja blokov za reševanje globalnih zalog odpadnih pnevmatik. To bo dosegel z ustvarjanjem vrednosti za odpadne pnevmatike. Pnevmatike bodo od izvira do reciklažnega obrata. 

Projekt bo vključil sistem verig blokov Ethereum, ki je znan po svojem decentraliziranem pristopu, ki vodi pametne pogodbe za premostitev in zaščito odnosa med EMJAC in imetniki žetonov. 

S to tehnologijo bo platforma izboljšala sledljivost globalnega ravnanja z odpadnimi gumami, da bi zmanjšala nezakonito odmetavanje, zagotovila odgovornost logistike in proizvodnje ter zaščitila okolje. 

Datum začetka ICO je 11. september 2019. Trenutno je na voljo 350 milijonov žetonov, drugi žetoni pa bodo razdeljeni 30 dni po koncu prodaje žetonov. 

ICO Hawk Network

To je vodilni svetovni distributer inteligentni Internet stvari, ki združuje robno računalništvo in tehnologijo veriženja blokov, da podjetjem omogoči novo generacijo IoT tehnološke infrastrukture z nižjimi stroški dostopa in učinkovitejšo razpoložljivostjo. 

S preoblikovanjem novega gospodarskega modela mreža Hawk združuje digitalne ID in več tehnologij šifriranja, da pametnim terminalom, internetu stvari in uporabnikom omogoča neovirano gibanje v omrežju, kar zagotavlja varnost sredstev in podatkov. 

Platforma verjame, da je prišla doba univerzalnega dojemanja inteligence. 

Že načrtujejo začetek IEO Global Meetup oktobra 2019, vključno s predstavitvijo prvega Dappa. Ljudje, ki stojijo za projektom, predvidevajo, da bodo vrhunske borze v istem obdobju začele trgovati s HAW.  

ICO EasyGuide (GCD)

 To je ICO, katerega cilj je uvesti blockchain rešitve v oddelek za platforme. 

EasyGuide je decentralizirana blockchain rešitev, ki popotnikom omogoča, da poiščejo sopotnike iz različnih držav, se pridružijo podjetjem ljudi s podobnimi interesi ter skupaj ustvarjajo poti za turiste in varno delijo stroške te organizacije.. 

Platforma bo uporabila ocene in ocene za razvrščanje potnikov v skladu s temi parametri, ki se ujemajo, in za vsakega od njih pripravi posamezne predloge. Namen te platforme je pomagati neodvisnim turistom, da hitro in priročno sestavijo pot idej s pravimi popotniki. 

S pomočjo tehnologije veriženja blokov bo EasyGuide tem skupinam z vsega sveta omogočil varno delitev potnih stroškov in izbiro potrebnih storitev na enem mestu.. 

EasyGuide ICO se bo začel 10. septembra 2019 in končal 10. oktobra 2019. Med ICO bo ustvarjenih in uporabljenih 6 500 000 000 GCD.. 

Poleg tega bo prodaja žetonov GCD uspešna, če jim bo uspelo doseči 3 milijone dolarjev. Kljub temu bi se prodaja lahko končala zgodaj, če bi dosegli trdno zgornjo mejo 15 milijonov dolarjev. V obdobju ICO lahko vlagatelji kupijo GCD po ceni 0,002 USD na žeton. 

Gingr ICO 

To platformo bo prinesel blockchain rešitve v sektor zabave in prireditev. 

Ta platforma omogoča neposredno rezervacijo za prostitucijo od konca do konca z uporabo tehnologije pametnih pogodb blockchain in digitalnih valut. Platforma je uporabniku prijazna in šaljiva ter omogoča preprost način plačevanja seksualnih delavk. 

Gingr je prva mednarodna organizacija ICO v Švici, ki je zakonito odobrena, njen cilj pa je z uporabo GGC porušiti trg v višini 186 milijard dolarjev. 

ICO se bo začel 1. oktobra 2019 in končal 31. oktobra 2019. Skupno obstaja 2 000 000 000 kovancev GGC, v obdobju ICO pa bo na voljo petsto milijonov. 

Mednarodna organizacija ICO se bo štela za uspešno, če bo dosežen minimalni limit v višini 1 milijona EUR. Kljub temu pa bo ICO, če bo predčasno dosežena meja v višini 20.450.000 EUR, zaprt. 

V tem obdobju bodo vlagatelji lahko kupili na kovancih GGC po ceni 0,1364 USD. 

Virtual Rehab (VRH) ICO

To platformo izkorišča napredek v blockchain tehnologijah, umetni inteligenci in navidezni resničnosti za psihološko rehabilitacijo marginaliziranega prebivalstva. 

Platforma je bila ustanovljena leta 2017 in je bila prva, ki je komercializirala uporabo umetne inteligence in navidezne resničnosti za zasvojenost in korektivno rehabilitacijo. Ta platforma velja za vodilno v svojem sektorju. 

Ekipa, ki stoji za VRH, je prejela svetovne nagrade in priznanja kanadske in ameriške vlade, Wall Street Journal in Združenih narodov. 

Njegova rešitev obljublja, da bo pomagala pri obvladovanju bolečin, preprečevanju motenj pri uživanju substanc, izboljšanju komunikacijskih veščin avtističnih posameznikov in pri rehabilitaciji ponovljenih storilcev. 

 VRH meni, da sta zasebnost in varnost posameznikovih informacij izjemnega pomena in skuša to težavo rešiti. 

Trenutno so podatki teh posameznikov izpostavljeni svetu in ko si opomorejo, postanejo težko sprejeti ali bolje rečeno integrirani v družbo. 

Da bi rešili to težavo, platforme skušajo uporabiti naslov denarnice za identifikacijo teh posameznikov namesto njihovih resničnih imen. Edini pravi podatki, ki jih bomo zbrali, so njihova starost, spol, rasa, biometrija in sledenje očem. 

ICO se bo začel 2. oktobra 2019 in končal 12. oktobra 2019. V tem obdobju bo ustvarjenih skupno 400.000.000 VRH, med ponudbo kovancev pa bo na voljo 240.000.000. 

ICO bo veljal za uspešnega, če jim bo uspelo doseči 5 milijonov dolarjev. Če pa bodo uspeli doseči trdno omejitev v višini 20 milijonov dolarjev, bo prodaja zaključena. 

Poleg tega lahko vlagatelji v obdobju ICO žeton kupijo po 0,1 USD. 

COVEX ICO 

 To je digitalna platforma vse v enem, ki trgovcem omogoča trgovanje z digitalnimi valutami, kopiranje trgovalnih veščin in medsebojno dokončanje poslov znotraj svojih investicijskih skupin. 

Z drugimi besedami, ta platforma ima socialno trgovanje, trgovanje z maržami in plačilne prehode, ki bodo delovali v pregledni, decentralizirani in nezaupljivi verigi blokov.. 

Glavni namen te platforme je ustvariti vmesnik, kamor se lahko povežejo kripto trgovci, trgovci, razvijalci, tehnološki navdušenci in podjetniki. V ta namen platforma ponuja svoj kovanec, CoVEX Exchange. 

ICO se bo začel 1. novembra 2019 in končal 1. decembra 2019. Skupaj bo ustvarjenih 15 milijonov COVEX in v tem obdobju bo na voljo enak znesek. 

Če se doseže milijon dolarjev, se bo ta ICO štela za uspešno. Vendar bo prodaja zaključena, ko bo dosegla strogo omejitev v višini 40 milijonov dolarjev. V tem obdobju se bo en kovanec COVEX prodal po ceni 0,85 USD. 

Če nameravate vlagati v prihajajoče ICO, najprej razumejte, kaj ponujajo, in spremljajte vse prihodnje novice o istih..

Bonus

Spodaj je seznam nekaterih drugih zanimivih ICO-jev, ki so se že zgodile letos.

1. Geon Network ICO

Datum začetka ICO: 31. januar 2019

Končni datum ICO: 31. marec 2019

Geon je platforma, katere cilj je redefinirati resničnost tako, da jo razširja z uporabo tehnologije razširjene resničnosti (AR). Platforma svojim uporabnikom omogoča ustvarjanje resničnih Geonov, ki jim bodo omogočili enostaven prenos vrednosti. Na ta način Geon olajša interakcijo med B2C in C2C na način brez primere. Uporabniki lahko uredijo pogoje in opredelijo izzive, ki jih je treba dokončati pred prenosom vrednosti.

Izvorna valuta platforme je Geon Token (GEON). GEON je žeton na osnovi ERC20, ki ga izda Ethereum blockchain. Uporabniki lahko uporabljajo GEON za nakup Geon Coins in izmenjavo vrednosti z drugimi uporabniki, med drugimi transakcijami.

geon omrežje ava

Vir: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

Datum začetka ICO: 15. januar 2019

Končni datum ICO: 15. marec 2019

MenaPay je plačilni prehod, ki temelji na blockchainu, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Cilj platforme je nadomestiti tradicionalne načine plačila s kriptovaluto, ki jo v celoti poganja blockchain.

MenaPay bo služil kot platforma, ki z uporabo verige blokov neposredno poveže stranke s trgovci. Trgovci bodo lahko tehnologijo MenaPay vključili na svojo platformo. Večina trgovcev je zaradi težav z izplačilom in nestabilnosti cen previdna, da kripto sprejmejo kot plačilo na svoji platformi.

Tako so razvijalci ustvarili MenaCash. Ta kovanec lahko štejemo za stablecoin, saj njegovo vrednost 100% podpira ameriški dolar. Kripto bo uporabljen kot valuta za transakcije na platformi MenaPay. Na tej platformi ima vsak kovanec MenaCash vrednost en dolar.

3. HotCoin ICO

Datum začetka ICO: 21. januar 2019

Končni datum ICO: 21. marec 2019

Datum začetka PRE-ICO: 7. januar 2019

Končni datum PRE-ICO: 21. januar 2019

HotCoin je plačilna rešitev, ki podpira dostopnost, zasebnost in zaupanje v več milijard dolarjev vredno zabavno industrijo za odrasle.

hotcoin platforma

Vir: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) uporablja Ethereumov algoritem ERC20 blockchain, ki je bil zasnovan tako, da zagotavlja anonimnost uporabnikom, ki dostopajo do izdelkov in storitev, ki jih ponuja industrija zabave za odrasle. Ekipa, ki stoji za projektom, trdi, da je njihov žeton že mogoče uporabiti v ta namen, kar uporabnikom omogoča uporabo spletnih mest in storitev za odrasle.

Njihov namen je tudi uvesti druge izdelke, vključno z denarnico HotCoin, plačilnim prehodom ter rešitvami VR in AR.

4. Fundacija OCEAN Posejdon

Datum začetka ICO: 16. februar 2019

Končni datum ICO: 24. marec 2019

OCEAN Pozejdon je neprofitna organizacija, ki želi zagotoviti revolucionarne rešitve za zaustavitev podnebnih sprememb.

Prva Poseidonova rešitev – platforma, ki jo poganja AI in blockchain, imenovana zmanjšanje – povezuje uporabnike s sistemom kreditnih emisij za ogljik, ki lahko pomaga uravnotežiti emisije CO2.

zmanjšanje pooblašča uporabnike, da ponovno uravnotežijo vpliv katere koli transakcije na podnebje, in z uporabo nove tehnologije je to mogoče storiti v majhnem obsegu (trgovanje z grami namesto ton).

Za razliko od večine projektov, ki uporabljajo Ethereumov blockchain, bo Poseidon-ov OCEAN žeton uporabljal platformo Stellar, za katero so ugotovili, da je okolju najbolj prijazna blockchain platforma, saj ne zahteva mehanizma soglasja, ki porabi ogromno energije.

5. RAWG ICO

Datum začetka ICO: 1. marec 2019

Končni datum ICO: 15. marec 2019

Datum začetka prodaje pred prodajo: 22.5.2018

Končni datum pred prodajo: 01.03.2019

RAWG, neuradno poimenovan “IMDb of games”, je baza podatkovnih video iger in platforma za odkrivanje, ki vsebuje več kot 50.000 naslovov z vseh priljubljenih igralnih platform, ki vaše igralniške sposobnosti spremeni v izdelke in storitve.

Nagrade bodo prejeli igralci v žetonih RAWG za podvige v igrah iz svojih najljubših iger. Za uporabnike lahko žetone uporabijo za posebne ponudbe partnerjev RAWG in jih pretvorijo v druge kriptovalute. Oglaševalci lahko z žetoni RAWG kupujejo oglase na platformi RAWG, da bi dosegli igralce.

Cena žetona RAWG je vezana na ceno oglasa, postavljenega na RAWG – 100 žetonov bo pomenilo 1000 prikazov pasic.

rawg

Vir: producthunt.com

6. AvailCom ICO 

Datum začetka ICO: 15. januar 2019

Končni datum ICO: 15. februar 2019

Dobava žetonov ICO: 835.000.000 AVL

Datum začetka prodaje pred prodajo: 15. november 2018

Končni datum pred prodajo: 15. december 2018

Dobava žetonov v predprodaji: 70.000.000 AVL

Cena: 1 AVL = 0,03 USD

AvailCom je platforma, ki temelji na blockchain tehnologiji in se lahko uporablja za najem nepremičnin, od stanovanj in hiš do avtomobilov in koles, z možnostjo plačila v fiat valuti brez obresti, dodanih ceni.

AvailCom je platforma, ki bo pospešila postopek iskanja in zakupa katere koli nepremičnine brez ključev, hkrati pa odpravila potrebo vmešavanja tretjih oseb. Z uporabo te storitve se bo lahko vsakdo pogajal in najemal nepremičnine brezplačno od lastnika, ne da bi se mu bilo treba spoprijeti z zadušljivo birokracijo in časovnimi zamudami.

7. HyperionX (TREE) ICO

Datum začetka ICO: 20. februar 2019

Končni datum ICO: 2019-12-31

Cena žetona: 1 DREVO = 0,04 USD

HyperionX je edinstvena organska skupnost in tržnica, ki uporabnike spodbuja k gledanju oglasov in izpolnjevanju anket.

Cilj HyperionX je zgraditi nekaj več kot le preprosto tržnico, ki deli nagrade. Skupina verjame, da bodo nove tehnologije, kot je veriga blokov, neposredno spremenile način interakcije z družbo in pogled na svoja delovna mesta. Njihov cilj je zgraditi prosto tržnico in decentraliziran ekosistem, kjer bodo ljudje lahko ustvarjali vsebine in prejemali žetone za izvajanje različnih dejavnosti.

Ker bodo uporabniki še naprej uporabljali HyperionX, bodo odklenili nove funkcije in decentralizirane aplikacije, ki bodo ustvarile nove načine interakcije s skupnostjo.

hiperionx

Vir: www.hyperionx.org

Zaključek

Če želite poiskati več novih zagonskih podjetij, si jih oglejte ICO seznam. CryptoTotem primerja različne ocene najboljših analitičnih agencij in imajo bazo podatkov o 5400+ kripto projektih.

Če se želite vključiti v ICO, opravite lastno raziskavo. Nadaljnje poročanje o ICO lahko preberete na našem spletnem mestu v naši makroanalizi trga ali v tem članku o Vechainovih ICO. Za konec pa še ena analiza, kako cene ETH vplivajo tudi na ekosistem ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map