Vodnik: Kako kupiti žetone Power Ledger (POWR) na Binance

Ta vodnik vas bo po korakih popeljal skozi postopek nakupa žetonov Power Ledger (POWR) na Izmenjava Binance.

Kaj je Power Ledger?

Power Ledger je projekt, ki spodbuja napredek obnovljivih virov energije. To počne prek platforme za trgovanje z energijo Peer-to-Peer, v kateri proizvajalci energije iz obnovljivih virov sodelujejo s potrošniki v verigi blokov. Potrošniki plačujejo z žetonom POWR, kar daje kriptovaluti zelo resničen primer uporabe.

Potem ko so konec leta 2017 izvedli uspešno ICO (14. največjo do zdaj na svetu), so Power Ledger zavzeto razvijali svojo platformo, zagotavljanje partnerstev s številnimi avstralskimi in novozelandskimi ponudniki energije. Od pisanja tega članka je Power Ledger 90. največja kriptovaluta na svetu. S tržno kapitalizacijo, ki znaša nekaj več kot 60 milijonov dolarjev, lahko vlagateljem ustvari pomemben dobiček.

Poglejmo, kako kupiti prve žetone POWR.

1. korak: Registrirajte se na Binance

Zaradi razmeroma nizke tržne kapitalizacije le malo platform ponuja možnost nakupa Power Ledger POWR neposredno s Fiatovo valuto, kot sta USD ali EUR. Najboljša možnost je torej, da najprej kupite Bitcoin ali Ethereum in trgujete za POWR na veliki borzi, kot je Binance.

Prvi korak, če tega še niste storili, je registracija računa na Binance.

binance register 1

2. korak: Preverite svoj račun

Binance bo pred začetkom trgovanja moral predložiti več dokumentov za preverjanje KYC (poznajte svojo stranko). Nastavite tudi varnostne ukrepe, na primer močno geslo in dvofaktorsko overjanje, da bo vaš račun varen.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Po odobritvi boste morali kovance Bitcoin ali Ethereum poslati na borzo Binance. Če ne držite nobenega od teh kovancev, jih lahko kupite na borzi Coinbase ali spletnih mestih, kot je Coinmama ali Changelly.

Če želite položiti denar, pojdite v meni glave in kliknite »Sredstva« in nato »Polog«. V meniju izberite kovanec, ki ga želite poslati. S tem boste dobili naslov, na katerega želite poslati svoj Bitcoin ali Ethereum. Prepričajte se, da so vsi kovanci, ki jih pošljete na ta naslov denarnice, samo v tej valuti – če na primer pošljete BTC na naslov ETH, lahko kovance izgubite.

depozit 1

4. korak: Počakajte na potrditev

Glede na to, koliko dejavnosti je v omrežju, lahko počakate, da bo vaš polog potrjen. Prepričajte se, da je polog končan, in BTC / ETH se prikaže v vaši denarnici Binance, preden se oddaljite od strani.

5. korak: Poiščite par BTC ali ETH

Ko imate na svojem računu Binance Bitcoin ali Ethereum, je čas, da se preselite na borzo. V zgornjem meniju kliknite »Exchange« in nato »Basic«.

Ko ste v razdelku Menjava Binance, poiščite par za POWR in kovanec, ki ste ga prej položili. Če želite to narediti, pojdite v iskalno vrstico zgoraj desno in vnesite POWR. Videli boste pare za Bitcoin, Ethereum ali Binance Coin, domačo kriptovaluto Binance (uporablja se za popust pri trgovanju).

Powr binance

Poiščite par, ki ga iščete. To bo odprlo trgovalni zaslon za Power Ledger POWR.

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ima orodja in grafikone s podatki, s pomočjo katerih lahko kupujete nizko in prodajate visoko. Na trgovalnem zaslonu si lahko ogledate zgodovino cene in naročila za svoj par. Prav tako lahko nastavite omejitve za nakup ali prodajo. To pomeni, da lahko izberete ceno, po kateri želite kupiti ali prodati, in ko bo cena POWR dosegla to točko, bo Binance samodejno opravil vaš posel.

Powr binance 2

6. korak: Izberite, koliko POWR želite kupiti

Izberite ceno, po kateri želite kupiti, ali pa kliknite zavihek »Tržnica« in kupite po trenutni ceni.

Lahko se odločite za nakup določenega zneska POWR ali porabite 25%, 50%, 75% ali 100% BTC / ETH na svojem računu Binance.

7. korak: Nakup POWR!

Za dokončanje naročila kliknite gumb »Nakup POWR«.

kupi v prahu

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico

Najboljša praksa v kripto je, da sredstva hranite v varni denarnici, ki jo nadzirate, zunaj borze, kadar ne trgujete.

The Ledger Nano S Denarnica strojne opreme je eden najvarnejših načinov, kako obdržati kripto, in podpira POWR. Lahko pa uporabite tudi Coinomi mobilno denarnico ali spletno MyEtherWallet.

Ko končate naročilo in se žetoni Power Ledger POWR pojavijo v vaši denarnici Binance, pojdite na »Skladi« in nato »Dvigi«. V meniju izberite POWR. Vnesite naslov za umik (naslov iz denarnice POWR) in znesek POWR, ki ga želite odstraniti.

Powr binance 3

…in to je to! Zdaj veste, kako pridobiti žetone Power Ledger na Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map