Vodnik: Kako kupiti ICON (ICX) na Binance

»Hyperconnect the world« – na spletnem mestu ICON to skuša doseči ta južnokorejski zagon blockchain. Njihov ambiciozen cilj je povezati vsa svetovna blockchain omrežja in tradicionalne infrastrukture, saj je ICX, njihov domači žeton, prejel veliko hype. V manj kot letu dni od začetne ponudbe kovancev je ICX trenutno 34. največji na trgu z zgornjo mejo več kot 260 milijonov ameriških dolarjev..

ICX je kot mlada kriptovaluta še vedno malo neznana, vendar predstavlja tudi pomemben potencial za rast. Ta priročnik vam bo povedal, kako se vključiti v akcijo in vlagati v ICON.

Čeprav je na trgu ICON veliko konkurentov, je to danes eno najuspešnejših blockchain omrežij, saj je na svetu več kot 2 tisoč altcoinov.

Kaj je ICON?

Ko se pojavlja veliko različnih platform pametnih pogodb, se postavlja vprašanje interoperabilnosti. Kako bodo aplikacije NEO lahko komunicirale z aplikacijami Ethereum ali Cardano? To upa ICON rešiti. Njihova platforma bo namenjena omogočanju medsebojnega delovanja različnih blockchain omrežij, pa tudi nemoteno izmenjavo med različnimi kriptovalutami.

Gre za ambiciozen projekt s pomembnim primerom končne uporabe, vendar je še vedno v razmeroma zgodnji fazi razvoja. Vendar pa s zagon njihovega glavnega omrežja v letu 2018 bo ICON pričakoval znatno rast – od oktobra 2018 omrežje že streže približno 1000 transakcij na dan. Sodeluje tudi z največjim telekomunikacijskim podjetjem v Južni Koreji, SK.

V tej fazi je zelo težko najti kje kupiti ICX s fiatovimi valutami. Naš vodnik vam bo torej pokazal, kako trgovati z Bitcoin, Ethereumom, Binance Coinom ali Tetherjem za ICX na eni največjih svetovnih borz, Binance.

Nekateri konkurenti, ki jih ima trenutno digitalna valuta, so Cardano (ADA) in Cosmos (ATOM). Če želite izvedeti več o teh dveh projektih, smo o njih ustvarili poglobljene vodnike.

1. korak: Registrirajte se na Binance

Binance je ena najbolj priljubljenih in priznanih kripto borz na svetu. Po navedbah CoinMarketCap je Binance 10. največja kripto borza s tržno kapitalizacijo 685 milijonov dolarjev v zadnjih 24 urah. 

Uporabniki običajno izberejo to platformo za kripto trgovanje, ker ima veliko likvidnost za altcoin in ker na trgu že dve leti deluje kot vodilna v vesolju. Zainteresirani vlagatelji pri nakupu ICON lahko to storijo prek štirih različnih trgovalnih parov, vključno z ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH in ICX / USDT. ICON trenutno predstavlja 0,22% celotnega obsega trgovanja na tej platformi. 

Storitve, ki jih ponuja ta kripto borza, so konkurenčne in so v ospredju panoge.

Če se še niste registrirali, boste morali registrirati račun Binance. Postopek registracije naj bo hiter, z Binanceovim uporabnikom prijaznim vmesnikom.

binance register 3

2. korak: Preverite svoj račun

Binance zahteva, da pred začetkom trgovanja predložite nekaj dokumentov za preverjanje. Za zaščito računa boste morali določiti tudi varnostne ukrepe in dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

3. korak: Pošljite BTC, ETH, BNB ali USDT na svoj račun Binance

Ko je vaš račun odobren, boste morali na svoj račun na Binance poslati nekaj Bitcoinov, Ethereuma, Binance Coin ali Tether. Če še nimate enega od teh kovancev, lahko ljudje z večine krajev na svetu s kreditno ali debetno kartico kupujejo na spletnih mestih, kot je Coinmama, Changelly ali Coinbase.

Če želite to narediti, pojdite v zgornjo vrstico in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«. Kliknite spustni meni in izberite, kateri kovanec želite poslati.

Na naslednjem zaslonu boste prejeli naslov denarnice, na katero boste poslali sredstva. Poskrbite, da boste na ta naslov poslali samo izbrano vrsto kovancev – tj. samo Bitcoin na Bitcoin naslov. Če v to denarnico pošljete kateri koli drug kovanec, lahko polog izgubite.

polog 3

4. korak: Počakajte na potrditev

Morda boste morali počakati nekaj časa, da se transakcija izvede, odvisno od stopnje aktivnosti v omrežju. Bodite potrpežljivi in ​​se prepričajte, da je bil vaš polog porabljen, preden napredujete.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC, ETH, BNB ali USDT

Zdaj ste položili depozit, čas je, da greste v odsek za menjavo Binance.

V zgornjem meniju izberite »Exchange« in nato »Basic«. To bo odprlo zaslon za trgovanje.

Na desni strani bo polje, ki prikazuje pare BTC, ETH, BNB in ​​USDT. Izberite kovanec, ki ste ga položili prej, in poiščite ICX. Kliknite par (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB ali ICX / USDT).

ICX binance

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Tudi v svoji osnovni borzi Binance ponuja številne načine, kako uporabnikom pomagati pri nizkem in visokem prodajanju. To vključuje obsežno zgodovino cen in naročil za izbrani par ter omejena naročila. Omejena naročila vam omogočajo, da izberete določeno ceno, po kateri želite kupiti ali prodati. Ko bo ICX torej dosegel ceno, ki ste jo vnesli, bo Binance samodejno sklenil posel za vas. Lahko pa se odločite za nakup po trenutni tržni ceni – to bi moralo biti v redu za začetnike.

Z naprednimi orodji, ki jih ponuja Binance, lahko uporabniki izboljšajo svoje trgovinske dejavnosti in najdejo boljše cene za digitalne valute, ki jih želijo kupiti ali prodati. V tem primeru bodo lahko vlagatelji z uporabo omejenih naročil znižali svoje provizije za trgovanje in izbrali tudi boljše cene.

binarnost icx 2

6. korak: Izberite količino ICX, ki jo želite kupiti

Zdaj izberite, koliko želite kupiti. Izberete lahko določeno količino ICX ali porabite 25%, 50%, 75% ali 100% kovancev v svoji denarnici BTC / ETH / BNB ali USDT.

7. korak: Nakup ICON!

Za dokončanje naročila kliknite »Kupi ICX«. Ko je potrditev omrežja končana, ste končali!

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico ICON

Najboljša praksa v kriptovalutah je, da kovance vedno hranite v varni denarnici, ki jo nadzirate. To pomeni, da kovance premaknete z borze, ko končate trgovanje.

Strojne denarnice so običajno najboljši način za shranjevanje kriptovalut. Omogočili bi vam, da so vaša sredstva vedno zaščitena in brez napadov ali vdorov. Kljub temu imeti eno od teh denarnic ni zastonj.

Ker se je iz nadomestnega mesta ERC-20 šele pred kratkim preusmeril v žeton na verigi blokov ICON, še ni široke palete denarnic, ki podpirajo ICX. Najbolj varna možnost je uporaba strojne denarnice, kot sta Ledger Nano S ali Trezor (oba podpirata ICX). ICONex je tudi brezplačna denarnica ICX z več platformami, ki so jo razvili sami.

Če želite dvigniti svoje kovance iz Binancea, izberite “Sredstva” in nato “Dvigi”.

V spustnem meniju izberite “ICX”.

binarnost icx 3

To vas bo pozvalo k naslovu denarnice, na katerega boste dvigovali kovance. Sem dodajte svojo denarnico ICX, kliknite »Pošlji«. Počakajte nekaj trenutkov, da Binance potrdi, da je umik končan.

binarnost icx 4

Skratka, Binance ima veliko likvidnost za altcoin, kar je dobro za zasebne dejavnosti odkrivanja in trgovanja. Poleg tega je na tej platformi mogoče pridobiti tudi digitalna sredstva s kreditno kartico. Kljub temu pa vsi trgovalni pari niso na voljo za nakupe s kreditnimi karticami. V prihodnosti bi tej možnosti lahko dodali ICON.

Torej to je to! Zdaj veste, kako začeti vlagati v ICX, žeton hiperpovezanega decentraliziranega omrežja prihodnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map