Vodnik: Kako kupiti NEM (XEM) na Binance

Blockchain in distribuirane glavne knjige imajo pomemben potencial, ki v večini še ni odkrit. Ethereum, EOS, Cardano in drugi so dosegli velik tehnološki napredek, vendar noben še ni uspel doseči širokega komercialnega priznanja.

V dobi, ko je skoraj vsaka platforma vilica drugega, NEM ali Gibanje novega gospodarstva, je projekt s povsem svežo kodno bazo in namenom, da blockchain vnese v resnični svet. Poleg tega ima mreža kriptovalut XEM pomemben prostor za rast in ponuja zanimivo možnost za potencialne vlagatelje.

Ta vodnik vas bo popeljal skozi postopek postopnega nakupa prvih XEM žetonov na najboljši svetovni borzi, Binance.

Kaj je NEM?

Platforma NEM je podobna prej omenjenim platformam, kot sta Ethereum in EOS, saj želi razvijalcem zagotoviti podlago za izdelavo funkcionalnih aplikacij in programov, ki jih poganja tehnologija veriženja blokov. Toda mnoge od teh platform so zamolčane in ponujajo omejene možnosti interakcije z drugimi omrežji ali starejšimi sistemi.

Kjer je NEM drugačen, je njegova prilagodljivost. Namesto da bi potrebovali programe in aplikacije, prilagojene omrežju NEM, se omrežje prek prehodov API poveže z obstoječimi aplikacijami, strežniki, podatkovnimi bazami in še več. Predstavlja potencial za veliko bolj zanimive primere uporabe v resničnem svetu kot druge platforme.

NEM uvaja tudi drugačen mehanizem soglasja, znan kot „Dokaz o pomembnosti“. To deluje kot nekakšen sistem vložkov, pri katerem je treba vložene žetone “podeliti” (zadržati določeno časovno obdobje), da lahko tvorijo omrežno vozlišče. Od takrat naprej vozlišča zaslužijo žetonske nagrade, ki so okrepljene z oceno “pomembnosti” vozlišča. Kar pomeni, da več dejavnosti kot ima uporabnik v omrežju NEM, učinkoviteje lahko zasluži z upravljanjem vozlišča.

Za več informacij o platformi NEM in vseh funkcijah, ki jih ponujajo, si oglejte njihovo uradno spletno stran.

Zdaj pa poglejmo, kako dobiti svoje prve žetone XEM.

1. korak: Registrirajte se naprej Binance

Če tega še niste storili, boste morali v Binanceu registrirati račun. Postopek je hiter in enostaven ter odprt za uporabnike na skoraj vseh področjih sveta.

binance register 5

2. korak: Preverite svoj račun

Binance bo od vas zahteval, da pred začetkom trgovanja predložite več uradnih dokumentov, da preverite svoj račun. Poleg tega nastavite dvofaktorsko overjanje, da zaščitite svoj račun.

Ta postopek običajno ne bo trajal dolgo, v nekaterih primerih pa lahko traja tudi do 24 ur.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Številne velike borze še ne ponujajo neposrednih nakupov XEM s Fiatovimi valutami (na primer USD, EUR). Torej, če želite dobiti XEM žetone, je najboljši način kupiti Bitcoin ali Ethereum in trgovati za XEM na račun, kot je Binance. Če nobenega od teh kovancev nimate, lahko kupujete s kreditno kartico Coinmama ali Changelly.

Ko boste pripravili BTC ali ETH, ga boste morali poslati v denarnico na Binance. Če želite to narediti, pojdite v meni na vrhu strani in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«.

Nato v spustnem meniju izberite kovanec, ki ga želite položiti. Ko boste to storili, boste imeli naslov denarnice, na katerega boste poslali svoje kovance. Poskrbite, da pošljete samo določeno vrsto kovanca (npr. BTC v denarnico BTC). Kakršna koli druga vrsta poslanega kovanca se lahko izgubi.

polog 5

4. korak: Počakajte na potrditev

Transakcije se običajno poravnajo zelo hitro, vendar lahko traja nekaj ur, odvisno od obsega aktivnosti v omrežju.

Pred nadaljevanjem se prepričajte, da je bila vaša transakcija uspešno zaključena.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko je vaš polog končan, je čas, da se odpravite na odsek za menjavo Binance.

V zgornjem meniju izberite »Exchange«, nato »Basic«.

Na zaslonu za izmenjavo pojdite na iskalno polje na desni strani. Izberite BTC ali ETH (kovanec, ki ste ga položili prej), in v iskalno polje vnesite »XEM«. Izberite par XEM, ki se pojavi (XEM / BTC ali XEM / ETH).

xem binance 1

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja veliko podatkov, na primer grafe v realnem času in zgodovino naročil, ki vam pomagajo spremljati uspešnost kovanca in kupiti v najboljšem času.

xem binance 2

Poleg tega lahko nastavite omejitve za nakup ali prodajo. To pomeni, da lahko določite ceno (v BTC ali ETH), po kateri želite kupiti XEM. Ko cena doseže to točko, bo borza samodejno opravila vaš posel.

6. korak: Izberite znesek XEM za nakup

Izberite ceno, po kateri želite kupiti XEM, ali izberite »Market« za nakup po trenutni tržni ceni. Tržna cena je na splošno najboljša možnost za začetnike.

binance xem 3

Zdaj izberite, koliko XEM kupiti. Izberete lahko določen znesek v XEM ali 25%, 50%, 75% ali 100% BTC / ETH kovancev v vaši denarnici Binance.

7. korak: Nakup XEM!

Kliknite gumb »Nakup XEM« in vaša trgovina bo sklenjena! Ponovno lahko traja nekaj časa, da se potrdi, odvisno od omrežne aktivnosti.

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico NEM

Najboljša praksa v kripto je, da kovance vedno hranite v varni denarnici, zunaj borze, kadar ne trgujete. To je zato, da imate popoln nadzor nad svojimi skladi in njihovo varnostjo. Ne boste pustili v rokah borze, da bodo vaši kovanci na varnem.

Potrebovali boste spletno, namizno, mobilno ali strojno denarnico, ki podpira XEM in NEM blockchain. Uradna denarnica NEM je najboljša možnost, ki omogoča popolno uporabo funkcij blokovne verige NEM. Na voljo so prenosi za mobilne naprave in namizja tukaj. Za uporabnike, ki so pripravljeni doplačati za najboljšo raven varnosti, Trezorjeva denarnica ponuja tudi popolno podporo za NEM in žeton XEM.

Če želite dvigniti svoje žetone iz Binancea, pojdite še enkrat na možnost “Skladi” in nato izberite “Dvigi”.

V spustnem meniju izberite XEM. Nato dodajte naslov denarnice iz denarnice NEM. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, in pritisnite »Pošlji«.

binance xem 4

… in to je vse! Zdaj veste, kako kupiti XEM žetone in začnite sodelovati v razburljivi platformi NEM blockchain.

Andrew je pisatelj in prodajalec digitalnih televizijskih programov z Nove Zelandije, ki zdaj živi iz jugovzhodne Azije. Andrew se skupaj s svojim delom na številnih področjih prostora e-trgovine močno zanima za kriptovalute, zlasti altcoinov in projekte, osredotočene na splošno sprejemanje kripto valut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map