Vodnik: Kako kupiti NEO na Bittrexu

Če ste tukaj, verjetno želite kupiti Neo na borzi Bittrex. Mnogi NEO mnogi poimenujejo kot “kitajski ethereum”. In ker se Ethereum bori na nedavnem medvedjem trgu, se lahko NEO potegne in postane prva pametna pogodbena platforma na področju verige blokov. Ali vsaj najbolj dragocena kriptovaluta pametne pogodbe.

Kljub odmevnemu in besnemu oboževalcu NEO ni tako široko dostopen kot drugi kovanci z velikimi kapicami. Mogoče pa je, če veste, kam iti. Ta vodnik vas bo popeljal skozi postopni postopek nakupa NEO Bittrex Exchange.

Kaj je NEO?

NEO je pametna pogodbena platforma, podobno kot Ethereum, EOS ali Cardano. Njihova ideja je ljudem omogočiti, da gradijo decentralizirane aplikacije in podpirajo področja, kot so digitalna identiteta in industrijska uporaba verige blokov. Na stranski bazi razvijalcev NEO je že bilo zgrajenih več uspešnih ICO in blockchain projektov, zgrajenih na omrežju NEO..

Največja razlika med NEO in drugimi platformami je njegov žetonski model. Za začetek žeton NEO ni deljiv. To pomeni, da lahko trgujete samo s celimi žetoni – žetonov na primer ni mogoče razdeliti na 0,5 ali 0,25 NEO, tako kot z žetoni, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Za omogočanje mikrotransakcij na platformi NEO ima sekundarni žeton GAS, ki se uporablja za plačilo stvari, kot so uporabnine (kot je ETH na Ethereumu). Ljudje, ki imajo NEO, bodo stalno zaslužili GAS, sorazmerno z njihovimi NEO imetji, tako da bo naložba NEO tudi način, kako zaslužiti pasivni kripto dohodek..

Namesto ponudbe žetonov, ki se vedno povečuje, tako kot pri rudarjenjih valutah, kot je Bitcoin, ima NEO fiksno ponudbo 100 milijonov žetonov. Ko bo omrežje naraščalo in bo videlo večjo uporabo, bo žeton zaradi pomanjkanja naravno naraščal.

Zdaj pa poglejmo, kako začeti vlagati v NEO.

1. korak: Registrirajte se na Bittrex

Če še niste, se boste morali prijaviti za račun Bittrex. Za začetek kliknite »Prijavi se« na njihovi domači strani.

bittrex 1

2. korak: Preverite svoj račun

Preden lahko začnete trgovati, Bittrex zahteva, da preverite svoj račun.

Ustvariti boste morali profil, vključno z imenom, datumom rojstva in naslovom prebivališča. Predložiti boste morali tudi eno obliko identifikacije (potni list, vozniško dovoljenje ali državno izkaznico) in trenutni selfi.

Postopek je običajno zelo kratek in lahko traja le nekaj minut, da ga lahko uspešno preverite. Čeprav spletno mesto pravi, da lahko v nekaterih primerih traja do 24 ur.

3. korak: položite Bitcoin ali Ethereum

Le malokje vam omogoča nakup NEO za Fiatove valute, kot sta USD ali EUR, in to vključuje Bittrex. Torej boste morali najprej kupiti Bitcoin ali Ethereum, nato pa trgovati za NEO na Bittrexu.

Če nimate nobenega od teh kovancev, lahko ljudje iz večine krajev na svetu kupujejo s kreditno ali debetno kartico Coinmama, Changelly ali Coinbase.

Ko imate Bitcoin ali Ethereum, boste morali kovance prenesti na svoj račun Bittrex. Če želite to narediti, v zgornji vrstici za krmarjenje kliknite »Denarnice«.

Na naslednji strani bodo prikazana vsa vaša stanja denarnice na Bittrexu. Poiščite kovanec, ki ga želite položiti (na primer BTC). Kliknite zeleno ikono poleg imena kovanca, da opravite polog.

bittrex 2

Če to vrsto kovancev deponirate prvič, boste morali ustvariti naslov denarnice. Kliknite »Nov naslov« in počakajte nekaj trenutkov, ko Bittrex ustvari novo denarnico za vas. Ko je končan, kopirajte naslov denarnice kot naslov za pošiljanje Bitcoin / Ethereum.

bittrex 3

Odvisno od omrežne obremenitve boste morda morali počakati nekaj trenutkov, da si ogledate kovance v svoji denarnici Bittrex.

4. korak: Poiščite par BTC ali ETH za NEO na izmenjavi Bittrex

Ko je vaš polog končan, lahko trgujete za NEO na borzi Bittrex.

Kliknite “Markets”, da odprete zaslon za izmenjavo.

bittrex 5

Kovanci s pari USD bodo navedeni na vrhu. Pomaknite se do razdelka »Bitcoin Markets« (ali »Ethereum Markets«, če trgujete z Ethereumom). V iskalno vrstico vnesite »NEO« in prikazal se bo par za NEO.

bittrex neo

Kliknite BTC / NEO ali ETH / NEO, da se prikaže zaslon za naročilo NEO.

5. korak: Izberite, koliko NEO želite kupiti

Na zaslonu za trgovanje se pomaknite navzdol do mesta, kjer je prikazana možnost nakupa ali prodaje NEO na Bittrexu. Prepričajte se, da je izbrana možnost »Kupi«.

bittrex neo 2

Na voljo boste imeli več možnosti naročila. Privzeta možnost je “Limit” – vnesete, koliko NEO želite kupiti, za koliko, in Bittrex bo poskušal opraviti to trgovanje. Lahko pa izberete tudi “pogojno” naročilo. To pomeni, da izberete, koliko NEO želite kupiti, in Bittrexu naročite, naj trguje le, če je cena nižja od / višja od cene, ki jo določite..

Za omejeno naročilo:

  • Nastavite znesek NEO, ki ga želite kupiti
  • Nastavite svojo »ponudbeno ceno« – stroške v BTC / ETH, po katerih želite kupiti (izberite »Nazadnje«, da upoštevate najnovejšo ceno)
  • Preverite znesek BTC / ETH, ki ga bo stalo vaše naročilo (ali imate dovolj sredstev za kritje naročila)
  • Izberite, kako dolgo naj Bittrex poskuša narediti vaše naročilo. Trgovali bodo lahko le, če nekdo drug trguje v drugo smer (tj. NEO-BTC ali NEO-ETH). Privzeta možnost pomeni, da bo Bittrex še naprej poskušal najti trgovinskega partnerja, dokler vaše skupno naročilo ne bo zaključeno ali pa ga boste preklicali. V nasprotnem primeru lahko naročite preklic naročila, če ga ni mogoče takoj dokončati.

Pogojni ukazi delujejo na enak način. Edina razlika je, da izberete svoje stanje (večje ali enako ali manj ali enako).

Upoštevajte, da ima Bittrex provizijo za dvig 0,025 NEO. Ker je NEO nedelljiva kriptovaluta, boste lahko vzeli samo celo število. Če imate na primer 100 NEO, bo s provizijo za transakcijo postal 99,975 NEO, ki je ne boste mogli odstraniti.

Upoštevajoč to dodajte znesku NEO, ki ga želite kupiti, dodati 0,025, da boste lahko kasneje dvignili celoten znesek v denarnici..

6. korak: Nakup NEO!

Ko končate s pogoji trgovanja, kliknite »Nakup NEO«. In končali ste! Bittrex vas bo obvestil, ko bo vaša trgovina uspešno zaključena.

7. korak: Dvignite svoje NEO žetone v varno NEO denarnico (in začnite zaslužiti GAS!)

Najboljša praksa v kripto je, da kovance vedno hranite v varni denarnici, na borzi, kadar ne trgujete. To je še bolj pomembno za NEO, saj vam omogoča, da zaslužite GAS (brezplačen denar !!!) samo z držanjem NEO.

Če želite dvigniti svoje kovance, potrebujete denarnico, ki podpira NEO (in GAS). Najbolj varna možnost je strojna denarnica, kot je Ledger Nano S. Cenejša možnost je NEON denarnica, namizna denarnica za Windows, Mac in Linux, ki jo je izdelala skupina razvijalcev NEO City of Zion.

Če želite dvigniti Bittrex, kliknite »Denarnice«. Zdaj poiščite NEO – denarnica naj prikaže novo stanje z novo kupljenimi kovanci NEO. Kliknite rdeči simbol za umik.

bittrex neo 3

Na naslednjem zaslonu vnesite količino NEO, ki jo želite odstraniti (ne pozabite, da so to lahko samo cele enote), in ciljni naslov (iz denarnice NEO). Preverite, ali je naslov pravilen, in za dokončanje kliknite »Umik NEO«.

bittrex neo umakni

Torej to je to! Zdaj veste, kako kupiti NEO na Bittrexu, eni najbolj priljubljenih borz kriptovalut. Glej tukaj za naš vodnik o nakupu NEO pri Izmenjava Binance.

Andrew je pisatelj in prodajalec digitalnih televizijskih programov z Nove Zelandije, ki zdaj živi iz jugovzhodne Azije. Andrew se skupaj s svojim delom na številnih področjih prostora e-trgovine močno zanima za kriptovalute, zlasti altcoinov in projekte, osredotočene na splošno sprejemanje kripto valut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map