Vodnik: Kako kupiti NEO (NEO) pri podjetju Binance

Pametne pogodbene platforme imajo lahko največ možnosti za spreminjanje iger od vseh projektov na kriptosferi. Blockchain mnogi poimenujejo kot “novi internet” in vsi vedo, koliko je internet spremenil svet.

Ethereum je že dolgo vodilni na trgu za platforme za razvoj verig blokov. Toda začeli so opažati veliko konkurenco pri projektih, kot so EOS, Cardano in NEO. Slednji, NEO, ima med vsemi najbolj strastno in predano skupnost (vključno z Ethereumom). Zaradi tega upravičuje razmislek katerega koli navdušenca nad kripto.

Kaj je NEO?

Kot smo že omenili, je NEO platforma za razvoj pametnih pogodb. NEO se je začel leta 2014, prvotno pod imenom Antshares, kasneje pa se je leta 2017 preimenoval v NEO. Skupnost, ki jo vodi svet NEO, poskuša ustvariti okvir za digitalno gospodarstvo. Njihova platforma podpira koncepte, kot sta digitalna identiteta in industrijska uporaba verige blokov, pa tudi ICO in decentralizirane aplikacije. Najdete lahko seznam dApps, ki se razvijajo na verigi blokov NEO tukaj.

Velika razlika med NEO in drugimi pametnimi pogodbenimi platformami je model žetona. Žeton NEO ni namenjen uporabi za transakcije in ni deljiv (kar pomeni, da ne morete poslati 0,5 ali 0,25 NEO. To mora biti celoten žeton). Namesto tega platforma uporablja GAS kot valuto za pristojbine in storitve na platformi NEO. Če v denarnici držite NEO, boste stalno plačevali žetone GAS s provizijami za transakcije. Kako narediti NEO pameten način za zaslužek pasivnega dohodka.

Ker se Ethereum leta 2018 spopada z resnimi težavami, je morda čas, da NEO zasije. Povedali vam bomo, kako lahko vlagate v NEO in ste danes del ene najbolj aktivnih skupnosti v kripto.

Hkrati se NEO šteje za “kitajski Ethereum”, ker se nahaja na Kitajskem in ima številna partnerstva z lokalnimi podjetji. To je tudi eden od razlogov, zakaj se to omrežje verig blokov šteje za centralizirano.

Trenutno je NEO 18. največja digitalna valuta na trgu s tržno kapitalizacijo 708 milijonov USD in ceno na kovanec 10,05 USD.

1. korak: Registrirajte se na Binance

Binance je ena največjih borz kriptovalut na trgu. Po podatkih CoinMarketCap je ta platforma digitalne valute druga največja z obsegom trgovanja v zadnjih 24 urah 927 milijonov dolarjev. 

Ena glavnih prednosti nakupa NEO na borzi Binance je, da ima platforma eno najvišjih likvidnosti za altcoin. Na primer, v zadnjih 24 urah trgovalni par NEO / USDT registrirana 2,24 milijona dolarjev obsega trgovanja na Binance, kar ustreza 0,24% celotnega obsega trgovanja na Binance. 

Drugi trgovalni pari, ki jih lahko najdete na Binance, vključujejo NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC in NEO / BNB. Vsi NEO pari predstavljajo 0,42% celotnega obsega trgovanja na Binanceu. 

Binance ima tudi novo storitev, ki uporabnikom in vlagateljem omogoča nakup nekaterih digitalnih valut s pomočjo kreditne kartice. Čeprav NEO trenutno ni vključen v to storitev, bo morda v prihodnosti mogoče dodati to digitalno sredstvo.

Bomo pogledali Binance za ta vodnik. Kljub temu, da ste že dolgo med 20 največjimi kriptovalutami, je le malo krajev, ki vam omogočajo, da NEO kupujete neposredno s Fiatovimi valutami, kot sta USD ali EUR. Vaša najboljša možnost je torej, da najprej kupite Bitcoin ali Ethereum in ga zamenjate za NEO na zaupanja vredni borzi, kot je Binance.

Vaš prvi korak je, da, če tega še niste storili, registrirate račun na Binance.


binance register

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali predložiti več dokumentov KYC (poznajte svojo stranko), da potrdite svojo identiteto. Poleg tega nastavite varno dvofaktorsko overjanje, da zaščitite svoj račun.

3. korak: Pošljite BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ali BNB na svoj račun Binance

Ko je vaše preverjanje odobreno, pošljite Bitcoin ali Ethereum na svoj račun Binance. Če še nimate enega od teh kovancev, lahko ljudje s skoraj kjer koli sveta kupijo s kreditno kartico pri Coinmama ali Changelly.

Če želite položiti BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ali BNB, kliknite »Sredstva« in nato »Depozit«. V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga želite poslati. S tem boste dobili naslov denarnice, na katerega boste poslali sredstva. Prepričajte se, da so vsi kovanci, ki jih pošljete na ta naslov, samo v tej valuti – če sredstva pošljete na napačen naslov, se lahko kovanci izgubijo.

depozit

4. korak: Počakajte na potrditev

Odvisno od obremenitve omrežja boste morda morali počakati kratek čas, da bo potrjen polog. Preden se odmaknete s strani, se prepričajte, ali je polog nastal.

5. korak: Poiščite par BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ali BNB

Ko deponirate svoj Bitcoin ali Ethereum, je čas, da se preselite na borzo. V zgornji vrstici za krmarjenje kliknite »Exchange« in nato »Basic«.

Ko ste na borzi, poiščite par NEO za kovanec, ki ste ga položili prej. Če želite to narediti, pojdite v iskalno vrstico v zgornjem desnem kotu in poiščite NEO. Tako se bodo pojavili pari za Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether ali Binance Coin, domačo kriptovaluto Binance.

neo binance

Kliknite želeni par in prikazal se bo trgovalni zaslon za NEO.

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja številna orodja in podatke, s pomočjo katerih lahko kupujete nizko in prodajate visoko. Na trgovalnem zaslonu si boste lahko ogledali zgodovino cen in naročil za izbrani par. Prav tako lahko nastavite omejitve za nakup ali prodajo. To pomeni, da lahko nastavite ceno, po kateri želite kupiti ali prodati, in ko bo NEO dosegla točko, bo Binance opravil vaš posel.

Z različnimi orodji, ki so na voljo na napredni borzi, ki jo ponuja Binance, bodo lahko uporabniki imeli boljši nadzor nad sredstvi, s katerimi upravljajo. Binance je borza, ustvarjena za začetnike in tudi za profesionalne trgovce, ki potrebujejo številna druga orodja za boljše odločanje med trgovanjem. 

neo binance 2

6. korak: Izberite, koliko NEO želite kupiti

Izberite ceno, po kateri želite kupiti, ali pa kliknite zavihek “Market” in kupite po ceni, ki je trenutno.

Odločite se lahko za nakup določene količine NEO ali za porabo 25%, 50%, 75% ali 100% kovancev, ki ste jih položili prej.

7. korak: Nakup NEO!

Za dokončanje naročila kliknite »Kupi NEO«.

8. korak: Premaknite kovance v varno NEO denarnico

Ko ne trgujete, je najbolje, da kovance hranite v svoji varni denarnici, ločeno od borze. To je še bolj pomembno za NEO, saj želite denarnico, ki lahko generira PLIN iz vaših NEO imetnikov.

Za največjo varnost lahko svoj NEO držite v Ledger Nano S denarnica strojne opreme. Druga možnost je NEON namizna denarnica je priljubljena denarnica z možnostjo shranjevanja NEO in GAS.

Ko je vaše naročilo zaključeno in se vaši NEO žetoni pojavijo v vaši denarnici Binance, pojdite na »Skladi« in nato »Dvigi«. V spustnem meniju izberite NEO. Vnesite naslov za umik (naslov iz vaše denarnice NEO) in znesek NEO, ki ga želite premakniti.

Čeprav borza Binance ponuja račun za poslovanje z virtualnimi valutami, je najbolje, da sredstva dvignete v drugo denarnico. Najbolj varen način držanja NEO kovancev je tako, da jih položite v strojno opremo ali denarnico brez povezave.

The najboljša strojna denarnica za NEO je naprava Ledger Nano S. Binance je pred nekaj meseci prizadel kramp, ki je povzročil izgubo več kot 7000 BTC iz njihovih denarnic. Uporaba strojne denarnice je najboljše za dolgoročne vlagatelje. 

neo binance 3

Kliknite »Pošlji«, da zaključite postopek.

Zaključek

Nakup NEO na platformi Binance je eden najhitrejših načinov pridobivanja digitalnega sredstva. Na ta način boste z diverzifikacijo portfelja pridobili izpostavljenost ekosistemu NEO in celotnemu kripto prostoru. 

Obstajajo tudi druge izmenjave, ki bi vam omogočile dostop do ekosistema NEO. Vsaka od teh platform ima svoje značilnosti. Bodite pozorni na borzo, ki ponuja najboljše rešitve za vaše potrebe. 

Zdaj veste, kako začeti vlagati v NEO, lahko se pridružite eni najbolj strastnih skupnosti v kripto danes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map