Vodnik: Kako kupiti Tron (TRX) na Binance

Tron je decentraliziran protokol na verigi blokov, ki omogoča brezplačno vsebino po vsem svetu v tehnologiji porazdeljenega shranjevanja. Protokol bo uporabnikom omogočil objavo, shranjevanje in lastništvo podatkov v neodvisni obliki. Ustvarjalcem vsebin omogoča, da sproščajo, širijo, krožijo in se ukvarjajo z digitalnimi sredstvi ter tvorijo decentraliziran ekosistem za zabavo.

Kupite Tron na Binance danes!

Justin Sun, ki je izvršni direktor, se nagiba k temu TRON kot novo porazdeljeno gospodarstvo v digitalni zabavi, ki vključuje pretakanje videoposnetkov, spletne igre na srečo v družbena omrežja, kjer uporabniki nadzorujejo gospodarstvo. Pokliče se kriptovaluta, ki deluje na verigi blokov TRON TRONIX (TRX).

Tron trenutno zaseda 13. mesto na kriptografskih kartah s tržno kapitalizacijo nekaj več kot 1,3 milijarde in že od začetka decembra neprestano raste..

Zunaj borz, na katerih se trguje s kriptovaluto TRONIX, lahko TRX shranite na tukaj navedenih denarnicah, ki uporabnikom ponujajo popoln nadzor nad njihovimi kovanci..

Uporabniki lahko za nakup TRON-a obiščejo kripto borzo, ki kripto omogoča nakupe TRX-a. Lahko pa obiščejo borzo, ki omogoča kripto izmenjavo in trguje z drugo kripto za kovanec, običajno BTC ali ETH.

Nakup Tron z uporabo Crypto

Bi radi zamenjali nekaj svojih Bitcoinov ali Ether kriptovalut za TRONIX? Izmenjava Binance bi bila tista menjava, ki mi pride na misel.

Sledite naslednjim korakom za nakup Binance.

Korak 1:

Nakup Tron

Ustvariti Binance račun, če trenutno niste registrirani na platformi. Kratek obrazec vas vodi skozi postopek registracije. Potreben je le veljaven e-poštni naslov in varno geslo. Po registraciji boste morali svojo registracijo potrditi s klikom na povezavo, poslano na e-poštno sporočilo, ki ste ga registrirali. S tem je vaša registracija zaključena in vam omogoča dostop do uporabe platforme.

2. korak:

Financirajte svoje Binance račun. Na tej točki morate na platformo poslati nekaj bitcoinov ali eterjev. Vrednost TRX, ki ste jo pripravljeni dobiti, natančno pove, koliko BTC boste poslali na platformo.

To storite tako, da kliknete povezavo »Sklad« in nato možnost »Depoziti«, nato na prikazanem seznamu kriptovalut poiščete Bitcoin / Eter.


Nakup Tron

Poiščite BTC na seznamu kriptovalut, ki jih ponuja Binance, in za vašo uporabo bo ustvarjen edinstven naslov. Kopirajte ustvarjeni naslov in vanj pošljite nekaj bitcoinov iz svoje zunanje denarnice ali zamenjajte, kjer imate deponirane kripto. Počakajte nekaj minut, kovanci pa se bodo odražali v denarnici, ki ste jo poslali.

3. korak:

Zamenjajte svoje Bitcoin ali druge altcoine za TRON. Če želite to narediti, morate klikniti povezavo “IZMENJAVA” poleg logotipa Binance. Na tej strani bi morali najti TRX / BTC, če ste financirali z Bitcoini, ali TRX / ETH, če ste financirali z etri. To bi moralo naložiti grafikon para, na katerega ste kliknili.

Nakup Tron

V razdelku Nakup TRX pod grafikonom, polje Cena prikazuje natančno del bitcoinov, ki ga plačate za vsak TRX, ki ga želite kupiti. V polje za količino vnesite količino, ki ste jo pripravljeni kupiti. Gumbi za odstotek pomagajo pri izpolnjevanju polja z zneskom, koliko vaše financirane kriptovalute, položene na platformi, ki bi jo želeli uporabiti za nakup Bitcoinov. Če uporabljate vsa sredstva, uporabite gumb 100%. Kliknite gumb KUPI TRX in počakajte, da se vaš TRONIX kovanec pripiše v njegovo denarnico na Binance izmenjava.

Nakup Tron

Upoštevajte, da so vam visoke provizije v Bitcoin omrežju povzročile veliko denarja za nakup drugih kriptovalut. Preselitev sredstev je stalo veliko Binance in tudi provizije za transakcije na borzi za Bitcoin so prav tako visoke. Boljši pristop bi bil, če bi Ether kupoval vaš TRONIX kovanec na borzi Binance.

Dvignite TRX v denarnico

Iz očitnih razlogov; vdori in celo zaprtje, ni priporočljivo, da svoje novo pridobljene kovance shranjujete na kripto borzah. Da ne omenjam manjših težav, kot je redno vzdrževanje, ki se včasih izkaže za težavno. Zato zagotovite, da TRX dvignete v varno in varno denarnico, ki vam omogoča nadzor nad vašimi kovanci.

Je Tron dobra naložba?

V zadnjem letu se je podjetju Tron uspelo preseliti v lastno verigo blokov in je prevzel tudi BitTorrent, saj si prizadeva za prevlado v zabavni industriji. To skupaj z drugimi pozitivnimi dogodki, ki so se zgodili v obliki partnerstev, obljublja, da bo cena Trona še višja.

Kupite Tron na Binance danes!

Čeprav je cena TRX v zadnjih dneh zabeležila ceno TRX v rdeči coni, je kovanec od začetka leta še vedno ugleden ROI. Ta trend naj bi se nadaljeval, ko se bomo pomikali proti zadnjemu četrtletju leta, saj strokovnjaki napovedujejo, da se bo kripto trg verjetno zbral.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map