Vodnik za začetnike po OmiseGO (OMG)

OmiseGO je neodvisna podružnica podjetja Omise, ponudnik spletnih plačilnih storitev, ki deluje v jugovzhodni Aziji. OmiseGO uporablja moč blokovne verige Ethereum za zagotavljanje finančnih transakcij tako v kripto kot v fiatu.

Žeton OmiseGO (OMG) se uporablja za pogon dejavnosti na platformi.

Kako OmiseGO premaguje pomanjkljivosti platforme Ethereum

Z nižjimi hitrostmi transakcij OmiseGO ne bi mogel uporabljati verige Ethereum, kakršna je. Da bi premagal to oviro, je OmiseGO svojo platformo zgradil kot rešitev za merjenje Ethereuma.

Po poročanju OmiseGO, “OMG je odgovor na temeljni problem usklajevanja med plačilnimi obdelovalci, prehodi in finančnimi institucijami.” Platforma omogoča medsebojne finančne transakcije, ki niso omejene na nakazila, financiranje dobavne verige ali financiranje med podjetji..

Del rešitve pomanjkljivosti Ethereuma je bil uporaba drugačnega konsenznega algoritma, Proof of Stake, ki bi lahko dosegel večje hitrosti transakcij na sekundo.

Geneza OmiseGO

Njegova matična družba Omise je začela poslovati leta 2013, OmiseGO pa se je rodil leta 2017 po začetni ponudbi kovancev (ICO), ki je zbrala 25 milijonov dolarjev. Jun Hasegawa in Donnie Harinsut sta ustanovila OmiseGO. Med svetovalci platforme je tudi Vitalik Buterin, ustanovitelj podjetja Ethereum.

Platforma zaposluje a Dokazilo o vložku (PoS) soglasni algoritem namesto soglasnega algoritma Ethereum ‘Proof of Work (PoW). Algoritem PoS uporablja validatorje v omrežju, ki stavijo na žeton OMG. Validatorji so nagrajeni žetoni OMG.

Zlonamerni preizkuševalci so tiho kaznovani tako, da jim vrnejo podatke. Stroga kazen vključuje rezanje celotnega vložka.

Žeton OMG

Poleg uporabe žetona OMG za plačilo provizij za transakcije na verigi blokov OmiseGO, žeton OMG služi za vložke, tako da imetnikom daje pravico zagnati vozlišče za preverjanje. Vozlišča za preverjanje uporabljajo svoj OMG imetje kot varščino. Zneski, ki se opravijo na platformi, povečajo vrednost žetona.

Temeljne osnove platforme OmiseGO

OmiseGO ima štiri različne vidike, ki mu omogočajo, da je celovit globalni finančni prehod. To so:

 1. Komplet za razvoj programske opreme za denarnice (SDK)

  Ta vidik platforme OmiseGO vsebuje standardizirane elemente, ki jih uporabljajo ponudniki storitev digitalne denarnice. Ekipa OmiseGO to plast še vedno razvija, tako da lahko platformo uporablja širok razpon razvijalcev aplikacij.

 2. Mehanizem razširljivosti omrežja

  Ta mehanizem dodaja še eno plast razširljivosti s poudarkom na Ethereumu. Mehanizem razširljivosti omrežja uporablja plazemsko arhitekturo. Arhitektura vključuje algoritem Proof of Stake za izboljšanje okvira korenske / podrejene verige z Ethereumom kot korensko verigo in OmiseGO kot podrejeno verigo.

 3. Komplet za razvoj programske opreme OmiseGO za digitalne denarnice

  Ta vidik platforme omogoča povezovanje platforme z debetnimi in / ali kreditnimi karticami, da se olajša „možnost dopolnitve in izplačila prek bankomatov ali na okencu.“ Ta postopek denarno prikaže na aplikacijo za denarnico in ki se lahko kasneje uporabi za nakup drugih tokeniziranih sredstev na platformi OmiseGO.

 4. Decentralizirana borza OmiseGO (ODEX)

  ODEX ponuja platformo, kjer lahko digitalna sredstva zamenjajo lastnika. Deležniki OMG potrjujejo transakcije na decentralizirani borzi. Poleg tega bo decentralizirana izmenjava spremenila žetone na verigah Ethereum in Bitcoin med drugimi Bitcoin podobnimi platformami.

Načrt OmiseGO

OmiseGO’s ima razburljivi projekti v pripravi, vključno s plazmo Cash, ki je plazemska konstrukcija, katere cilj je spremeniti zamenljiva sredstva v edinstvene kovance na platformi Ethereum.

Začetno izvajanje plazme je v teku. To bo uvedlo dokaz o pooblastilu (PoA) z OmiseGO kot operaterjem.

Prihodnji razvoj vključuje Hybrid Proof of Stake, kjer bodo validatorji in OmiseGO (operater) potrdili bloke v plazemski verigi. Drug razvoj v prihodnosti je uvedba popolnega dokaza o vložku, ki bo dal vsa pooblastila za potrjevanje založnikom OMG.

Nauči se več

Bi radi izvedeli več o projektu OMG? Preberite tri razloge, zakaj se lahko cena OMG kmalu dvigne.

Za tiste, ki jih zanima naložba, začnite s trenutno tehnično analizo OMG. (Pred vlaganjem vedno opravite lastno raziskavo). Če vas zanima nakup OMG, se lahko naučite, kako kupiti OMG na Binance, našem predlagana izmenjava za vlagatelje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map