Vse, kar morate vedeti o Pundi X Cryptocurrency | Vodnik za začetnike v letu 2018

Pundi X (NPXS) je razmeroma nova kriptovaluta, ki se ponaša z enim najbolj pohvalnih ciljev na tem področju – poenostavitvijo uporabe kriptovalut. To želi storiti tako, da svojim uporabnikom omogoči preprost način nakupa blaga in storitev z uporabo kriptovalut.

vode

Uvod

Kot celota decentralizirana platforma temelji na treh tehnoloških delih, ki se med seboj igrajo: platforma Pundi X, njene mobilne denarnice in sistem za plačevanje s karticami. Cilj Pundi X je distribucija različnih pametnih naprav PoS (prodajno mesto) trgovcem na drobno, ki bodo nato lahko sprejemali plačila v obliki žetonov Pundi X. Kupci lahko bodisi plačajo blago s kriptovaluto, ki je že shranjena v denarnici, bodisi kupijo kriptovaluto. Žetoni bodo imeli pomembno vlogo tudi pri izpolnjevanju pogojev za različne popuste, pa tudi pri dobavi plina za transakcije in oglase.

Podjetje je to naravnost postavilo v projekt bel papir da se želi uveljaviti kot Walmart ali 7-Eleven blockchains. Pundi X tudi trdi, da je njihov sistem boljši od Bitcoin bankomatov. Najprej so naprave manjše od Bitcoin bankomatov in s tem povezani stroški bodo nižji. Dejstvo, da so naprave prenosne in da ponujajo večjo uporabnost kot Bitcoin bankomati, bo prav tako pomembno.

Skupina, ki stoji za projektom, se je zavezala, da bo v naslednjih treh letih distribuirala več kot 100.000 naprav v upanju, da bo platforma postala največja decentralizirana kriptovaluta brez povezave.

Distribucija novih naprav PoS je potekala v Indoneziji, največji državi jugovzhodne Azije. Skupina načrtuje razširitev svojih storitev v druge azijske države, kot sta Tajska in Malezija.

Vsaka naprava PoS bo povezana z verigo Ethereum in NEM prek komponent, imenovanih XPlugins. To pomeni, da se lahko razvijalci verig blokov iz vsega sveta povežejo z napravami in finančnimi poslovalnicami omrežja Pundi X.

PundiX

Mobilna denarnica

Mobilna denarnica je del tega, zakaj je Pundi X tako enostaven za uporabo. Ta denarnica zagotavlja, da uporabnikom ni treba upravljati svojih javnih in zasebnih ključev kot v primeru toliko kriptovalut. Namesto tega lahko uporabniki uporabljajo sistem gesel, ki je dokaj podoben tistemu, ki je običajno povezan z bančnimi postopki.

Plačilo s pametno kartico

Pametna kartica je še en razlog, zakaj je ta sistem tako uporabniku prijazen. Eden glavnih razlogov, zakaj je ta kartica tako uporabna, je dejstvo, da jo je mogoče uporabljati brez potrebe po mobilni aplikaciji. Vendar pa lahko deluje v povezavi z mobilno aplikacijo. Uporabnikom omogoča plačilo s sredstvi iz kripto denarnic ali tradicionalnih mobilnih denarnic.

Pundi X s pomočjo te pametne kartice vsem ponuja možnost nakupa izdelkov s pomočjo kriptovalut. Po poročilu je “večino kriptovalut mogoče uporabiti samo za nakup drugih kriptovalut (in to) za večino ljudi zmanjša njihov pomen na skoraj nič.”

Platforma

Platforma Pundi X je sestavljena iz vsega, od protokolov programske opreme do vseh strojnih naprav, ki sodelujejo pri delovanju ekosistema Pundi X. Sem spadajo vse naprave PoS ter vsi vključeni SDK-ji in API-ji.

Žeton

Ekipa

Pundi X vodi a ekipo kripto pametnih posameznikov iz Shenzhena, Kitajske, Džakarte in Indonezije. Raziskovalna in razvojna skupina trenutno deluje iz Shenzhena s 14 zaposlenimi, vodstvena in operativna skupina pa ima sedež v Džakarti in Indoneziji..

Eno najpomembnejših imen, povezanih s projektom, je Constantin Papadimitriou, svetovalec predsednika Pundi X. Papadimitriou je strokovnjak za finančne tehnologije in tudi ustanovitelj dveh tovrstnih največjih indonezijskih podjetij, Infinetworks in E2Pay.

Druga imena, ki sestavljajo vodstveno osebje, so Zi Ban, izvršni direktor Pundi X, Huang Pu, CTO / COO in Danny Lim Wei Xiang, finančni direktor.

ekipo

Analiza trga

Od svoje predstavitve je Pundi X počasi v porastu. Denarnica projekta je ustvarila več kot 100.000 prenosov več kot 500 trgovcev. Najbolj zanimivo dejstvo pri tem projektu ni, da si prizadeva za rast, ampak zagotavlja tudi rast celotnega kripto trga.

Trenutno je cena žetona nekje okoli 0,004378 ameriških dolarjev, zaradi česar bi moral biti ta projekt zelo dobra dolgoročna naložba, še posebej, ker bo vse več indonezijskih trgovcev sprejelo POS naprave.

Glede na načrt, Leto 2018 je napovedano za zelo pomembno leto za Pundi X, saj si podjetje želi ustanoviti nove pisarne v Londonu ter Tokiu, Seulu ter Severni in Južni Ameriki.

Trgovanje z NPXS

Trenutno lahko z Pundi X trgujete na nekaterih najbolj priljubljenih kripto borzah, kot je Binance, IDEX, Najenostavnejši, CoinBene, Hotbit, Gate.io, in Tidex. Več informacij je na voljo v razdelku Trgi na CoinMarketCap.

Prisotnost na družbenih omrežjih

Projekt je prisoten na vseh pomembnejših platformah za družabna omrežja in video, kot so Facebook, Twitter, Povezano, Reddit, Telegram, in YouTube. Za splošnejše informacije o projektu lahko uporabniki preverijo uradno Pogosta vprašanja.

Zaključek

Pundi X je nedvomno zelo obetaven projekt, ki lahko zelo postane eno največjih mrež za prodajo kriptovalut brez povezave na svetu. Naloga, ki jo je izbral Pundi X, približati kriptovaluto vsakdanu, ni nič manj hvalevredna in ambiciozna.

Če še vedno niste prepričani o potencialu projekta, je morda vredno pogledati partnerstva, ki jih je uspelo zagotoviti podjetju. Nekatera najpomembnejša sodelovanja so z NEM, E2Pay.co.id, fintech Indonezija, Konzorcij Xpos, Ahain, Aditus, LoyalCoin, SFA, Seveda, in STELLAR. To so zelo dobri primeri, kako želi podjetje s prispevki tretjih povečati stopnjo angažiranosti in posvojitev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map