BHEX Exchange: Sprievodca recenziou používateľov produktu The Crypto

Recenzia výmeny BHEX

BHEX je nová burza kryptomien, ktorá ponúka obchodovanie s kryptomenovými futures a ďalšie. Zistite v našej recenzii a užívateľskej príručke všetko, čo potrebujete vedieť o BHEXe a o tom, ako to dnes funguje.

Vlastnosti

  • Kryptoburza založená na Malte bola spustená v decembri 2018
  • Podporené hlavnými krypto inštitúciami ako Huobi a OKEX
  • Jednoduché obchodovanie medzi kryptami a kryptami v minimálne regulovanom prostredí, ktoré je väčšinou určené pre čínskych kryptoobchodníkov

Spôsoby vkladu

  • Krypto

Pros

  • Lacné a ľahké obchodovanie kryptomena
  • Obchodovanie s opciami
  • Futures kontrakty vysporiadané v USDT

Zápory

  • Iba krypto vklady a obchodovanie kryptomena
  • Minimálne predpisy
  • Žiadni obchodníci z USA

Úvod

BHEX je burza kryptomien uvedená na trh v decembri 2018. Burza sa označuje ako „popredná technologická platforma na obchodovanie s kryptomenami“. BHEX je skratka pre Blue Helix Exchange.

Sprievodca kryptomenou BHEX

Dnes BHEX okrem iných obchodných a investičných služieb poskytuje obchodovanie medzi kryptami a kryptami, obchodovanie s permanentnými zmluvami, opčné zmluvy, OTC obchodovanie a správu majetku..

Rovnako ako iné minimálne regulované kryptoburzy, aj spoločnosť BHEX sídli na Malte. Burza ponúka aj veľmi konkurenčné 0,10% poplatky za obchodovanie (pre tvorcu aj príjemcu). Zaplatíte poplatok za výber iba 0,0006 BTC.

Jednou z nevýhod BHEXu je, že spôsoby financovania sú obmedzené iba na kryptomeny. Peniaze do spoločnosti BHEX nemôžete prevádzať napríklad prostredníctvom banky alebo kreditnej karty. Americkí investori navyše nemajú technicky povolený účet (hoci sa zdá, že BHEX neblokuje alebo nepodniká nijaké kroky proti obchodníkom s kryptomenami v USA, ktorí používajú platformu).

Hlavným cieľom spoločnosti BHEX je ponúkať obchodovanie kryptomien na kryptomeny a obchodovanie s futures v minimálne regulovanom prostredí. Prostredníctvom BHEX sú však k dispozícii aj ďalšie produkty a služby, vrátane BHEX DeFi Market (BHDM), BHEX Chain a niekoľkých riešení cloudového systému výmeny SaaS.

Obchodná burza BHEX

Napriek uvedeniu na trh v decembri 2018 sa spoločnosť BHEX rozrástla na jednu z najväčších búrz kryptosveta. Burza má pravidelne viac ako 100 miliónov dolárov v objeme obchodovania každých 24 hodín, čo ju podľa objemu obchodovania umiestňuje okolo 50 najlepších kryptomenových búrz na svete..

Recenzia výmeny Blue Helix

Spoločnosť BHEX tiež tvrdí, že ju podporujú niektoré z najväčších mien kryptopriemyslu. BHEX tvrdí, že má podporu napríklad od 56 inštitucionálnych investorov, a Huobi a OKEX – dve z najväčších svetových búrz kryptomeny – sú uvedení ako investori.

Existuje dobrý dôvod, prečo je BHEX úzko prepojený s Huobi: burzu založil Ju Jianhua, bývalý CTO Huobi. Zvyšok zakladajúceho tímu BHEX tvoria bývalí odborníci v oblasti fintech a IT.

BHEX je obzvlášť populárny medzi čínskymi obchodníkmi, hoci burza je plne k dispozícii v angličtine a ďalších siedmich jazykoch.


Pokračujte v čítaní, aby ste odhalili kľúčové vlastnosti BHEXu a jeho fungovanie.

Burza kryptomien Blue Helix

Kľúčové vlastnosti

Medzi kľúčové vlastnosti BHEX patrí:

Lacné poplatky za obchodovanie: Spoločnosť BHEX účtuje poplatok za výrobu 0,10% a poplatok za príjemcu 0,10%. Je to lacnejšie ako priemerná burza s kryptomenami, aj keď je to podobné ako s poplatkami platenými na menej regulovaných burzách (0,10% až 0,15% je priemyselným štandardom pre neregulované burzy s kryptomenami)..

Lacné poplatky za výber: BHEX neúčtuje poplatky za vklad a budete platiť poplatky za výber iba vo výške 0,0006 BTC. Minimálne sumy pre výber platia pre všetky výbery z kryptomeny (napríklad 0,01 BTC alebo 50 USDT).

Natívny token: BHEX má svoj vlastný natívny obslužný token nazývaný BHEX Token (BHT). Tento token je token ERC20, ktorý sa dá použiť na zníženie poplatkov za obchodovanie na BHEX.

Podporené 56 inštitucionálnymi investormi: Spoločnosť BHEX bola uvedená na trh v decembri 2018, ale už sa stala jednou z najväčších kryptoburz v priemysle. Jedným z dôvodov tohto úspechu je inštitucionálna podpora. Spoločnosť BHEX podporuje 56 inštitucionálnych investorov vrátane kryptobúrz s modrým čipom ako Huobi a OKEX.

Opatrovníctvo & Zúčtovanie: Základná vrstva BHEX-u je poháňaná decentralizovanou úschovou a klíringovou technológiou Bluehelixu. Táto technológia využíva technológiu blockchain a kryptografiu na napájanie mechanizmu konsenzu komunity. Laicky povedané, BHEX presúva peniaze pomocou blockchainu kvôli zvýšenej bezpečnosti.

Obchodovanie s prehliadačmi: Väčšina používateľov bude s BHEX komunikovať prostredníctvom webovej platformy BHEX.com, ktorá je k dispozícii pre akékoľvek zariadenie pripojené k internetu.

Desktopový softvér: Ak nechcete používať platformu prehliadača BHEX, môžete si tiež stiahnuť desktopový softvér BHEX pre Windows a Mac OS.

Mobilné aplikácie: Spoločnosť BHEX ponúka mobilné aplikácie pre iOS a Android.

Obchodovanie s opciami: Obchodovanie s opciami predstavuje významnú časť objemu na BHEX.

Kryptoobchodná platforma BHEX

Večné zmluvy: Rovnako ako BitMEX a ďalšie platformy obchodovania s futures ponúka BHEX trvalé zmluvné swapy vrátane swapov na marže USDT a swapov na marže s mincami.

Návod na obsluhu BHEX Blue Helix

OTC obchodovanie Fiat: BHEX má OTC trh, kde môže ktokoľvek zverejňovať obchody, aby sa nedostali do širšej knihy výmenných objednávok. Ponuky USDT a BTC sú dostupné na OTC trhu, pričom väčšina obchodov je denominovaná v čínskych jüanoch (CNY). Jednou z najväčších výhod používania BHEX OTC deskripcie je, že za žiadne OTC obchody nebudete platiť žiadne poplatky za obchodovanie.

Možnosti obchodovania na burze Blue Helix

Populárne v Číne: BHEX je obzvlášť populárny v Číne a čínski obchodníci tvoria podstatnú časť objemu obchodov na BHEX.

Podpora viacerých jazykov: BHEX je k dispozícii v siedmich rôznych jazykoch vrátane angličtiny, ruštiny, turečtiny, vietnamčiny, kórejčiny, japončiny a čínštiny.

Žiadni investori z USA: BHEX nie je k dispozícii americkým investorom. Ako už bolo spomenuté vyššie, BHEX je väčšinou populárny medzi čínskymi obchodníkmi s kryptomenami a americkým používateľom je oficiálne obmedzené obchodovanie na platforme..

Bonusové sporiace účty zarábajúce úroky: Spoločnosť BHEX ponúka tri samostatné sporiace účty, ktoré sa nazývajú „bonusové účty“. Od decembra 2019 ponúka BHEX bitcoinové (BTC), ETH a USDT bonusové účty s ročnými výnosmi 5,00%. Ak chcete zarobiť na svojich kryptomenách, BHEX vám to umožní.

Meny a páry BHEX

K decembru 2019 uvádza BHEX na svojom spotovom obchodnom trhu asi 50 kryptomien a párov. Ako možno čakáte, páry s najvyšším objemom obchodov zahŕňajú kombináciu BTC, ETH, XRP, LTC, EOS, BCH, ETC a TRON.

BHEX tiež uvádza množstvo menej známych kryptomien alebo párov s nižším objemom, medzi inými Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) a Lambda (LAMB)..

Metódy vkladu a výberu podporované spoločnosťou BHEX

BHEX podporuje iba vklady a výbery pomocou kryptomeny. Ak ste v kryptomene nováčikom, budete si musieť predtým, ako vstúpite do služby BHEX, kúpiť kryptomenu inde (pomocou debetných kariet, kreditných kariet alebo bankových prevodov)..

BHEX prijíma vklady vo všetkých podporovaných kryptomenách vrátane hlavných kryptomien ako BTC, ETH a XRP a tiež veľa menej známych opcií.

Proces registrácie a prihlásenia BHEX

Rovnako ako u väčšiny minimálne regulovaných búrz účtov má BHEX rýchly a ľahký regulačný proces. Môžete začať obchodovať bez nutnosti overenia. Ak však chcete zvýšiť limity svojho účtu alebo obchodovať na OTC pobočke, budete musieť dokončiť overenie KYC poskytnutím svojho identifikačného preukazu s celým menom a identifikačného čísla.

Ako bežný (mimo OTC) obchodník môžete obchodovať na BHEXe bez absolvovania overenia KYC / AML. Všetko, čo musíte urobiť, je overiť e-mailovú adresu alebo telefónne číslo na dokončenie registrácie. Svoje limity pre výber môžete zvýšiť dokončením autentifikácie KYC, aj keď to nie je potrebné.

BHEX obchodovanie

BHEX má štandardné obchodné rozhranie, ktoré bude známe každému, kto už predtým používal kryptomenovú burzu. Ako už bolo spomenuté vyššie, na BHEX môžete obchodovať pomocou svojho webového prehliadača alebo prostredníctvom desktopovej alebo mobilnej aplikácie BHEX.

Poplatky BHEX

Obchodné poplatky spoločnosti BHEX sú konkurenčné s väčšinou ostatných menej regulovaných búrz. Za každý obchod (tvorca alebo príjemca) zaplatíte poplatok 0,10%, zatiaľ čo poplatky za obchodovanie s opciami sú pre každú stranu stanovené na 0,5%. Tu sú najdôležitejšie poplatky BHEX, o ktorých potrebujete vedieť:

  • Poplatky za obchodovanie (tvorca): 0,10%
  • Poplatky za obchodovanie (príjemca): 0,10%
  • Poplatky za obchodovanie s opciami (tvorca): 0,5%
  • Poplatky za obchodovanie s opciami (príjemca): 0,5%
  • Poplatok za OTC obchodovanie s Fiatom: zadarmo
  • Poplatky za zmluvné obchodovanie (tvorca): 0,02%
  • Poplatky za zmluvné obchodovanie (príjemca): 0,05%
  • Poplatky za vklad: zadarmo
  • Poplatky za výber: 0,0006 BTC

Spoločnosť BHEX má určité minimálne poplatky za výber. Napríklad na výber bitcoinu potrebujete na svojom účte najmenej 0,01 BTC alebo na výber USD Tether 50 USDT.

Poplatky BHEX

Všetky informácie o obchodných poplatkoch spoločnosti BHEX si môžete pozrieť na ich oficiálnych webových stránkach tu.

Problémy so zabezpečením BHEX a prestoje

Program BHEX bol uvedený na trh v decembri 2018. Mladá burza od uvedenia na trh nemala žiadne zásadné verejne zverejnené bezpečnostné problémy ani prestoje..

Jednoduchosť použitia

BHEX je jednoduchý na použitie. Spoločnosť BHEX však prijíma iba krypto vklady, a preto to nie je najlepšia voľba pre niekoho, kto je v kryptomene úplne nový. Pred použitím BHEX budete musieť už držať kryptomenu.

Dôvera a ochrana osobných údajov

Spoločnosť BHEX má obmedzenú transparentnosť, pokiaľ ide o jej operácie, riadiaci tím alebo fungovanie burzy. Vieme, že burzu zahájil bývalý technický riaditeľ spoločnosti Huobi Ju Jianhua, ale o ďalších „IT a fintech profesionáloch“ zapojených do burzy toho veľa nevieme. The stránka „O nás“ na burze je iba jeden odsek nejasného kvetnatého textu popisujúceho fungovanie výmeny.

Zákaznícky servis

Spoločnosť BHEX má prekvapivo dobré služby zákazníkom. Spoločnosť ponúka zákaznícke služby živého chatu priamo cez BHEX.com. Formálnu požiadavku na zákaznícke služby môžete odoslať aj na stránke Zendesk spoločnosti BHEX. Pokiaľ vieme, BHEX ponúka zákaznícke služby v angličtine aj čínštine.

Užívateľská príručka k BHEX: Ako nastaviť a používať BHEX

1. Zaregistrujte sa

Existujú dva spôsoby registrácie pre BHEX: potvrdením telefónneho čísla alebo potvrdením e-mailovej adresy.

ako používať burzu BHEX

Začnite tým, že pôjdete do www.BHEX.com a kliknutím na „Registrovať“.

Kliknutím na „Telefón“ sa zaregistrujete potvrdením svojho telefónneho čísla alebo kliknutím na „E-mail“ sa zaregistrujete e-mailom.

Nastavenie výmeny kryptomeny BHEX

Zadajte svoju e-mailovú adresu alebo telefónne číslo a potom vyberte heslo pre server BHEX. Vaše heslo musí mať 8 až 20 znakov s číslami a veľkými aj malými písmenami.

zaregistruj sa na BHEX

Kliknutím na „Získať kód“ dostanete verifikačný kód na svoje telefónne číslo alebo e-mailovú adresu.

2. Overenie

BHEX zaregistrovať účet

Spoločnosť BHEX zašle overovací kód na vaše telefónne číslo alebo e-mailovú adresu. Tento overovací kód bude aktívny 10 minút.

Zabezpečenie výmeny BHEX

Zadajte kód, ktorý ste dostali, na registračnú stránku BHEX a potom skontrolujte, či súhlasíte s pravidlami ochrany súkromia BHEX.

V tomto okamihu môžete tiež zadať kód sprostredkovania.

Dokončite proces registrácie a váš účet je pripravený na použitie.

3. Overenie dvoma faktormi

Dvojfaktorová autentifikácia (2FA) je na serveri BHEX voliteľná. Spoločnosť BHEX však odporúča nastaviť 2FA na ochranu vášho účtu.

BHEX podporuje 2FA prostredníctvom aplikácie Google Authenticator, e-mailovej adresy alebo telefónneho čísla. Nastavenia účtu môžete prispôsobiť tak, aby overovali prihlásenie pomocou ktorejkoľvek z týchto metód.

4. Overenie KYC / AML

Ak chcete zvýšiť svoje limity pre výber alebo sa zapojiť do fiat OTC obchodovania, budete musieť overiť svoju totožnosť dokončením procesu overovania KYC / AML spoločnosti BHEX.

BHEX KYC a AML

Vyberte svoju štátnu príslušnosť a zadajte svoje priezvisko, meno, pohlavie a typ identifikačného čísla (vodičský preukaz, pas, občiansky preukaz alebo iné)..

Zabezpečenie výmeny BHEX

Potom nahrajte fotografiu, na ktorej ste držiteľom platného preukazu totožnosti. Obrázok musí byť „vysoko kvalitný a ničím nerušený“ a nesmie byť väčší ako 10 MB. Prijateľné formáty include.jpg, .png a.jpeg.

Kontrola žiadosti a jej overenie trvá spoločnosti BHEX zvyčajne 24 hodín.

Užívateľský bezpečnostný protokol BHEX

5. Spôsob platby

BHEX prijíma iba vklady v kryptomene. Prostriedky môžete vkladať pomocou akejkoľvek kryptomeny akceptovanej na BHEX.

Navštívte stránku svojho účtu a pozrite si dostupné peňaženky. Zobrazte peňaženku pre kryptomenu, ktorú chcete použiť, a potom do tejto peňaženky pošlite prostriedky. Peniaze sa čoskoro objavia na vašom účte a potom budú k dispozícii na obchodovanie.

Spoločnosť BHEX neúčtuje žiadne poplatky za vklad.

6. Obchodovanie s kryptomenou

Po uložení finančných prostriedkov na účet BHEX môžete začať obchodovať.

ako obchodovať s kryptomenou na BHEXe

Základnú obchodnú platformu BHEX nájdete na bhex.com/exchange. Z okna v boku vyberte požadovaný pár kryptomeny. Potom zadajte sumu, ktorú chcete kúpiť alebo predať.

Limitné objednávky a trhové objednávky sú k dispozícii pre všetky páry.

Pokročilejšie typy objednávok, vrátane termínových obchodov a trvalých zmlúv, sú tiež k dispozícii prostredníctvom BHEX. Kliknutím na položku „Perpetual Contract“ na hornom paneli ponuky zobrazíte swapy na marže USDT alebo swapy na marže na mince. Alebo kliknite na „Možnosti“, aby ste kúpili a predali možnosti prostredníctvom stránky BHEX.com/option.

Môžete tiež navštíviť fiat OTC pobočku BHEX, kde môžete zaúčtovať alebo vykonať jednu z dostupných obchodov. Prostredníctvom tohto obchodného oddelenia sú k dispozícii iba obchody USDT a BTC. Na rozdiel od bežnej burzy BHEX sa pri uskutočňovaní alebo prijímaní obchodov prostredníctvom OTC platformy BHEX fiat neúčtujú žiadne poplatky za obchodovanie..

7. Odstúpenie

Spoločnosť BHEX má určité minimálne sumy za výber a malé poplatky za výber.

Platby mincami BHEX

Ak napríklad vyberáte BTC, budete musieť mať na svojom účte minimálne 0,02 BTC a zaplatiť poplatok 0,0006 BTC. Ak vyberáte USDT, potrebujete na svojom účte minimálne 50 USDT.

Záverečné slovo

BHEX je nová kryptomenová burza (uvedená na trh v decembri 2018), ktorá slúži hlavne pre čínsky kryptotrh. Burza vzrástla na prekvapivo vysoký objem od svojho uvedenia na trh pred rokom, v súčasnosti podľa objemu obchodovania patrí medzi 50 najlepších kryptoburz na svete.

BHEX podporuje širokú škálu obchodov medzi kryptami a kryptami bez potreby overenia KYC / AML. Môžete tiež obchodovať s permanentnými swapovými zmluvami alebo opčnými zmluvami.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o spoločnosti BHEX alebo sa zaregistrovať ešte dnes, navštívte stránku BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map