Abra Wallet: Vodnik za pregled aplikacij za naložbe v kriptovalute

pregled denarnice abra

Denarnica Abra je mobilna aplikacija in denarnica, ki uporabnikom omogoča, da z ene priročne platforme vlagajo v kriptovalute, delnice in ETF-je. Vse, kar morate danes vedeti o Abraju, izveste v našem pregledu.

Kaj je Abra?

Abra je mobilna aplikacija, ki uporabnikom omogoča, da na poti kupijo kriptovalute, delnice, ETF in druga sredstva s katero koli napravo Android ali iOS. Kripto denarnica Abra, ki je bila ustanovljena leta 2014, zdaj podpira več kot 200 kriptovalut in 50+ fiat valut. Mobilna aplikacija je bila pohvaljena zaradi enostavnega uporabniškega vmesnika, močne podpore kriptovalute in poenostavljenega pristopa k vlaganju.

Kaj je Abra

Danes se Abra opisuje kot “prvo svetovno aplikacijo za naložbe na svetu, zasnovano za prihodnost financ.” Zahvaljujoč Abraju lahko uporabniki v več kot 150 državah vlagajo v kriptovalute, nato pa te kriptovalute kupujejo, prodajajo ali zadržujejo, dokler jim je všeč.

kako deluje denarnica abra

Abra deluje kot običajna kripto denarnica: svoj Bitcoin (BTC) lahko v denarnici držite dolgoročno, v tem primeru se vaši zasebni ključi hranijo v vaši napravi v aplikaciji Abra. Abra (podjetje) nikoli ne dobi vaših zasebnih ključev, vi pa imate popoln nadzor nad svojimi bitcoini, dokler držite svoje zasebne ključe.

vodnik za kripto denarnico abra

Tako kot druge kripto denarnice vam tudi pri Abraju pri namestitvi prikaže besedno zvezo za obnovitev. to besedno zvezo za obnovitev s 13 besedami lahko kadar koli obnovite s svojimi kripto skladi iz katere koli naprave. Če izgubite dostop do mobilne naprave, v kateri je nameščena aplikacija Abra, lahko s to besedno zvezo obnovite dostop.

Abra funkcije

200+ kriptovalut: Abra podpira 200 kriptovalut po vsem svetu. Razpoložljivost kriptovalut pa se po vsem svetu razlikuje (uporabniki ZDA na primer lahko dostopajo le do 90+ kriptovalut). Ogledate si lahko celoten seznam kriptovalut, ki jih podpira Abra tukaj.

ugodnosti abra denarnice

40+ Fiat valute: Denarnica Abra bitcoin podpira USD, GBP, EUR, JPY, SGD, CAD, HKD, AUD in 40+ drugih fiat valut. Ogledate si lahko celoten seznam podprtih fiat valut tukaj.

„Brezplačni“ prenosi valut: Prenos denarja med valutami z uporabo Abra je uradno brezplačen (za nobeno trgovino ne plačate nobene fiksne provizije ali pavšalne provizije). Vendar Abra še vedno zasluži z namazom (namaz se razkrije v aplikaciji pred zamenjavo).

Mobilna aplikacija: Abra je brezplačna mobilna aplikacija za iOS ali Android. Na voljo ni nobena namizna ali spletna različica.

Enostaven za uporabo: Kot vsaka dobra aplikacija ima tudi Abra poenostavljen vmesnik, ki omogoča kripto trgovanje in vlaganje vetriča. Aplikacija je bila večkrat pohvaljena zaradi preprostega uporabniškega vmesnika.

Možnosti nakazila in izplačila Stablecoin: Abra je pred kratkim začel podpirati nove možnosti depozitov in dvigov stabilcoin, vključno s Tether, Paxos, TrueUSD in DAI stablecoin depoziti in dvigi.

Na voljo tradicionalna sredstva: Tako kot Robinhood in druge aplikacije tudi Abra omogoča, da kupujete in prodajate kriptovalute iz iste aplikacije, kjer trgujete z delnicami, obveznicami, ETF-ji in drugimi tradicionalnimi sredstvi.

Sestavite portfelj: Abra lahko uporabite za oblikovanje naložbenega portfelja.

Položite sredstva prek kreditne kartice ali bančnih nakazil: Abra vam omogoča polog denarja preko MasterCard, Visa, American Express ali bančnih nakazil. Tudi če nimate nobene kripto, lahko svojo prvo kriptovaluto kupite z Abra.

Kripto vloge in dvigi: Abra podpira tudi pologe in dvige v kripto. Sredstva lahko premaknete v Abraino denarnico ali prenesete kriptovalute v drugo denarnico.

Mobilna denarnica: Abra ne shranjuje vaših kriptovalut na lastnih strežnikih ali znotraj lastne borze; namesto tega se vse kriptovalute hranijo v vaši denarnici Abra na vaši napravi. Mobilna denarnica Abra je enodelna investicijska aplikacija, en delna denarnica.

Na voljo v več kot 150 državah: Abra je na voljo v več kot 150 državah prek trgovine Google Play ali Apple App Store.

Ni na voljo v treh državah: Abra je na voljo v več kot 150 državah, vključno z ZDA. Vendar pa aplikacija ni na voljo uporabnikom v New Yorku, Connecticutu ali na Havajih.

Denarni prenosi brez trenja: Abra omogoča uporabnikom, da pošiljajo denar kamor koli in kadar koli v brez trenja in v prostem okolju. Abraini peer-to-peer denarni prenosi vam omogočajo takojšnje pošiljanje in prejemanje fiatov ali kriptovalut kjer koli na svetu.

10-dnevni kripto tečaj: Abra je ustvaril kripto tečaj po e-pošti. Abrain 10-dnevni tečaj zajema vse, od ključnih industrijskih izrazov do ustvarjanja kripto denarnice do najboljših varnostnih praks. Če ste kripto šele novi in ​​želite izvedeti več, potem lahko Abra vsako jutro v vaš e-poštni predal dostavi brezplačno lekcijo.

Idealno za uporabnike v ZDA, Evropi in na Filipinih: Sedež podjetja Abra je v Silicijevi dolini, pisarna pa v Manili. Abra je sprva zaživel v ZDA in na Filipinih, preden se je razširil na 150+ držav. Danes ima Abra še vedno močno podporo bankam v ZDA in na Filipinih (vključno z dvigi blagajn za uporabnike na Filipinih). Samo uporabniki v ZDA, Evropi in na Filipinih, na primer, lahko z bančnimi nakazili položijo denar v Abra.

Držite zasebne ključe: Tako kot vse dobre kripto denarnice, tudi Abra omogoča, da imate svoje zasebne ključe. Abra nima dostopa do vaših zasebnih ključev in vaša kriptovaluta je v celoti pod vašim nadzorom.

Stavek za obnovitev: Denarnica Abra bo nastavila besedno zvezo za obnovitev, ko se prvič prijavite v denarnico. Stavek za obnovitev s 13 besedami lahko kadar koli uporabite za obnovitev denarnice Abra v drugi napravi.

Nakup Crypto z gotovino: Uporabniki na Filipinih lahko za nakup kripto z gotovino obiščejo določene lokacije 7-Eleven (katere koli 7-Eleven z ECPay) ali eno od pooblaščenih prodajalcev Abra..

Kako deluje Abra?

Abra je kombinacija naložbene aplikacije (na primer Robinhood) in aplikacije za kripto denarnico (na primer Mycelium). Z aplikacijo lahko upravljate svoj portfelj in kupujete na stotine različnih kriptovalut. Med drugim lahko kupite tudi običajne delnice, obveznice in ETF.

Kako deluje Abra

Za večino uporabnikov Abra deluje tako kot običajna aplikacija za naložbe ali denarnico. Vendar pa je v zakulisju ena bistvena razlika v tem, kako deluje Abra: vsa vaša sredstva so dejansko privzeto držana kot bitcoin. Če se odločite, da določene dele svojega računa označite kot različne valute, potem so ti deli namesto cene Bitcoinov pritrjeni na to ceno. Abra uporablja ta sistem, ker ljudem omogoča hitrejši in cenejši dostop do denarja, hkrati pa jim daje več nadzora. Abraju omogoča tudi avtomatizacijo katerega koli sistema s pametnimi pogodbami. Abraine pametne pogodbe samodejno obravnavajo spremembe cen bitcoinov v aplikaciji.

Pomembna je izbira, ali boste račun za denarnico Abra denominirali v BTC ali USD. Evo zakaj:

Oseba A ima na svojem računu Abra 1 BTC v vrednosti 10.000 USD. Če cena bitcoina pade za 50%, ima oseba A še vedno v lasti 1 BTC, vendar je ta 1 BTC zdaj vreden 2.500 USD. Če se cena bitcoinov dvigne za 50%, ima oseba A še vedno v lasti 1 BTC, vendar je ta 1 BTC zdaj vreden 15.000 USD.

Oseba B ima na svojem računu Abra 1 BTC v vrednosti 10.000 USD, le da se odloči, da bo svoj račun denominiral v USD. Če cena bitcoinov pade za 50%, ima oseba B zdaj v lasti 2 BTC, vendar bodo vseeno vredni 10.000 USD (skupaj). Če se cena bitcoina zviša za 50%, ima oseba B zdaj v lasti 0,66 BTC, vendar bo vseeno vredna 10.000 USD.

Izberete lahko, kako denominirati svoj račun, nato pa z lahkoto zamenjate apoene, čeprav so vaša sredstva Abra vedno v BTC. Vse je bitcoin, vendar lahko izberete, kako ga denominirati v eni od sto podprtih valut v aplikaciji Abra.

abra denarnica vodič

Kar zadeva dejansko uporabo Abra, se prijavite za Abra, položite sredstva z bančnim nakazilom ali kreditno kartico, nato pa zgradite svoj portfelj z nakupom različnih sredstev. Denar lahko v Abraju hranite dolgoročno, v tem primeru sredstva ostanejo zaščitena v vaši napravi. Lahko pa svoj denar prenesete v drugo denarnico.

Tu je osnovni postopek, ki ga boste uporabili pri interakciji z Abra:

Korak 1) Prenesite aplikacijo za iOS ali Android

2. korak) Denarnico financirajte z MasterCard, Visa, American Express ali z bančnim nakazilom

3. korak) Zgradite svoj portfelj in izberite stotine podprtih kriptovalut skupaj z delnicami, ETF-ji in drugimi tradicionalnimi naložbenimi sredstvi

4. korak) Zamenjajte naložbe, jih zadržite ali se dvignite na zunanjo denarnico

Za ogled in upravljanje portfelja imejte Abra na svoji mobilni napravi. Zamenjajte kriptovalute glede na gibanje cen in položaje. Če kdaj izgubite dostop do mobilne naprave iOS ali Android, lahko s svojo besedo za obnovitev s 13 besedami obnovite dostop do svojih imetj Abra..

kupi bitcoin z abro

Abra in cene

Abra lahko brezplačno prenesete za iOS ali Android.

Večina vplačil in dvigov Abra je brezplačnih, čeprav boste pri dvigu kriptovalut plačali omrežnino. Za vsa depozita s kreditnimi karticami American Express s sedežem v ZDA se zaračuna 4-odstotna provizija. Abra uporablja Simplex za pologe Visa in MasterCard, podobne provizije pa boste plačevali prek Simplexa.

abra pristojbine

Zamenjava denarja med valutami (fiat valutami ali kriptovalutami) je brezplačna. Vendar pa Abra ustvari dohodek s širjenjem. Ta razpon se prikaže v aplikaciji, preden dokončate prenos valute.

funkcije denarnice abra

Dodajanje sredstev prek ameriške ali PH banke (z uporabo ACH) je brezplačno, prav tako pa tudi dvig prek ameriške ali PH banke (Abra za dvige bank nikoli ne zaračuna provizije).

izmenjava denarnice abra

Če uporabljate Abra’s možnosti nakazila in dviga prek Tellerja, lahko plačate pristojbine do 2%.

Ogledate si lahko celotne informacije o Abraini strukturi honorarjev tukaj.

Kako uporabljati Abra

Kako uporabljati Abra

Tu je korak za korakom vodnik za prvo nastavitev in uporabo Abra:

1. korak) Prenesite Abra

Prenesite Abra brezplačno za iOS ali Android. Abra je na voljo v več kot 150 državah po vsem svetu (čeprav ni na voljo prebivalcem New Yorka, Connecticut-a in Havajev).

Korak 2) Nastavite denarnico in položite sredstva

Denarnico Abra lahko financirate preko bančno nakazilo (če ste v ZDA, Evropi ali na Filipinih) ali mimo kreditno kartico od koder koli (MasterCard, Visa ali American Express).

Lahko tudi naredite depozit kriptovalut z uporabo katere koli od 200+ podprtih kriptovalut.

Bančna nakazila so na voljo tudi uporabnikom ameriških bank.

Uporabniki na Filipinih lahko pretvorite denar v kripto z obiskom enega od Abrainih pooblaščenih prodajalcev ali katerega koli trgovca 7-Eleven ECPay.

Ko so Abra dodana sredstva, lahko začnete vlagati v katero koli Abraino podprto naložbeno sredstvo.

Omejitve za bančne vloge in dvige so določene na 4.000 USD na dan, 8.000 USD na teden ali 16.000 USD na mesec.

Korak 3) Preverjanje vaše obnovitvene fraze

Ko prvič namestite aplikacijo, bo Abra prikazal vašo besedno zvezo za obnovitev. Ta besedna zveza za obnovitev s 13 besedami je edinstvena za vaš telefon in nihče drug nima kopije te fraze. Ta besedna zveza, znana tudi kot seme denarnice ali rezervna fraza, se lahko uporablja za izterjavo sredstev kadar koli in kjer koli.

Obstajajo trije načini za pridobitev fraze za obnovitev Abra:

Ko prvič namestite aplikacijo

Ko Abra pošlje opomnik, da preveri vašo opozorilno besedno zvezo

Ko v glavnem meniju aplikacije pritisnete gumb ‘Varnostno kopiranje’

Uporabite katero koli od teh možnosti, da si ogledate 13-besedno besedno zvezo za obnovitev. Zapišite kopijo stavka za obnovitev in jo hranite na varnem mestu. Če kdo vidi ali najde vašo besedno zvezo za obnovitev, lahko takoj dostopa do celotnega vašega imetja kriptovalut.

Ko kopirate besedno zvezo za obnovitev, lahko kliknete »Potrdi besedno zvezo«, da potrdite frazo za obnovitev. Če besedno zvezo vnesete pravilno, boste prejeli potrditveno obvestilo. Zdaj je vaša denarnica uradno zaščitena.

Korak 4) Upravljanje premoženja in nakup

Ko je vaša denarnica financirana, lahko upravljate svoj portfelj in kupujete sredstva.

V zgornjem desnem kotu aplikacije kliknite »Dodaj«, da v svoj portfelj dodate sredstva – vključno s kriptovalutami, delnicami, ETF-ji in še več. Dotaknite se sredstva, ki ga želite dodati v svoj portfelj. To sredstvo se bo prikazalo na vašem domačem zaslonu. Na začetnem zaslonu tapnite gumb za izmenjavo in izberite vir financiranja.

Če želite trgovati s sredstvi, izberite sredstvo, s katerim želite trgovati. Če je na domači strani ne vidite, tapnite »prikaži vsa sredstva.

Preglejte trgovino in preverite stopnjo. Nato potrdite trgovino.

5. korak) Umik naložb

Iz svoje denarnice Abra lahko deponirate in dvignete na različne načine, tudi prek bank, blagajn ali katere koli kriptovalute..

Podrobna navodila o nakupu in prodaji različnih kriptovalut, dvigu prek različnih možnosti depozita in izvajanju drugih funkcij najdete v uradni vadnici Abra tukaj.

O Abra

o abra denarnici

Abra je leta 2014 ustanovil Bill Barhydt, serijski podjetnik z 20-letnimi izkušnjami v plačilni industriji. Sedež podjetja Abra je v Silicijevi dolini, dodatna pisarna pa je v Manili na Filipinih.

Abra je pozornost velikih investitorjev pritegnil kmalu po zagonu. Leta 2015 je Abra napovedal naložbe serije A s strani partnerjev, kot so First Round Capital, Ratan Tata in American Express Ventures. Beta različica Abra za iOS in Android se je začela kasneje istega leta.

Abra je sprva deloval kot navadna investicijska aplikacija, ki je uporabnikom omogočala deponiranje fiatnih valut in nakup delnic, obveznic in ETF-jev. V začetku leta 2017 pa se je Abra odločil, da bo podprl bitcoin. Do konca leta je Abra podpiral ETH in 50+ fiat valut. Leta 2018 je Abra v aplikacijo dodal 20 novih kriptovalut.

Danes ima Abra sedež v Mountain Viewu v Kaliforniji. Vse informacije o ekipi in kontaktni podatki so na voljo na spletu na Abra.com.

Končna beseda

Abra je globalna naložbena aplikacija, ki je na voljo v več kot 150 državah. Aplikacija vam omogoča polog denarja s kreditnimi karticami, bančnimi nakazili ali gotovino, nato pa s tem denarjem kupite 200+ kriptovalut, 40+ fiat valut, delnice, ETF in druga sredstva.

Abra deluje kot portfeljska aplikacija in denarnica za bitcoin. Sredstva na vašem računu Abra so lahko denominirana v kateri koli valuti, čeprav so vsa uradno v bitcoinih. Aplikacija Abra hrani vaše zasebne ključe v vaši napravi in ​​ti zasebni ključi nikoli ne zapustijo vaše naprave. Bitcoin lahko kadar koli obnovite s 13-besedno besedno zvezo za obnovitev, ustvarjeno ob nastavitvi aplikacije.

Na koncu Abra omogoča vlaganje v kripto hitro, enostavno in cenovno dostopno za uporabnike po vsem svetu – in funkcionalnost aplikacije še naprej raste vsako leto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map