Balet: Neelektronska denarnica za strojno opremo za kriptovalute

pregled baletne kripto denarnice

Baletna denarnica je neelektronska naprava za shranjevanje strojne opreme za kriptovalute z mobilno aplikacijo za varno shranjevanje bitcoinov brez povezave. Večvalutna fizična denarnica Ballet je od Bobbyja Leeja, ustanovitelja in izvršnega direktorja.

Oglejmo si linijo izdelkov Ballet REAL, da ugotovimo, kako deluje 100-odstotna kripto denarnica za hladno shranjevanje brez povezave in ali je prva svetovna neelektronska pozlačena večvalutna denarnica za strojno opremo prava za vas.

Ballet Crypto Wallet: Pogled v baletno mobilno aplikacijo

Vsaka novost je opremljena z dobrim deležem kamnov spotike, ki bodisi upočasnijo ali celo preprečijo, da bi jih ljudje sprva izkoristili. Blockchain in cryptocurrency projekti zagotovo niso izvzeti iz teh ovir, vendar obstajajo aplikacije, ki so se izkazale, da jih lahko premagajo.

Predstavljamo vam Balet s sedežem v Las Vegasu v Nevadi, ki ima 20 članov ekipe po vsem svetu, in je ena najnovejših fizičnih denarnic z mobilno aplikacijo za kriptovalute. Na enem površinskem odčitku izdelka je razmeroma enostavno videti, kako takšen izdelek razbije udarce z eno hitrostjo za drugim. Ponaša se s kripto denarnico, ki ne zahteva namestitve, gesla in KYC, medtem ko ponuja varno fizično shranjevanje kriptoassetov..

Kratek uvod v balet

baletni kripto

Ne moremo natančno reči, da je imelo podjetje že dolgo zgodovino; v bistvu še v povojih. Potem ko je septembra letos na Kickstarterju začel delovati, je izvršni direktor podjetja Bobby Lee povsem jasno povedal, da je treba zaplete, če želimo doseči množično posvojitev kriptos.

»Z odstranitvijo vseh zapletov, povezanih z lastništvom kriptovalut, upamo, da bomo ostalemu svetu omogočili večje sprejetje. Zdaj ga lahko vidite, se ga dotaknete in naložbo vzamete s seboj, kamor koli greste. “

To ne pomeni, da želi Balet svojim uporabnikom ustvariti “svobodo” v slogu Mad Max. Lee in Ballet še zdaleč nimata pametnejšega in učinkovitejšega načina dajanja kripto v roke javnosti. Za večino poznavalcev kriptoskupnosti gospod Bobby Lee ne potrebuje predstavitve, saj je kriptograf in je brat ustvarjalca Litecoina Charlieja Leeja. Bobby je bil soustanovitelj in izvršni direktor družbe BTCC (BTCChina), ki je bila prva kitajska borza bitcoinov in je bila pridobljena januarja 2018, začel z rudarjenjem bitcoinov že leta 2011. Zdaj je kripto denarnica Ballet Leejeva (vzdevek ‘izdelovalec kovancev‘) Najnovejši kriptocentrični zagon, ki poskuša preprosto in elegantno vnesti v možnosti za shranjevanje bitcoinov.

Torej, kako je doslej šlo za njihov Kickstarter? Čisto dobro, če upoštevamo dejstvo, da je trenutno v javni javni različici beta. In s skoraj 13.000 ameriškimi dolarji, ki so jih zbrali ti isti zainteresirani uporabniki, ima nekaj potenciala, ki ga še ni treba raziskati.

Ročna denarnica Ballet na osnovi kovinske kartice bo vnaprej ustvarila uporabnikove javne naslove in zasebne ključe ter natisnila kodo QR, ki bo povezala vsak naslov kripto denarnice skupaj z nizom natisnjene šifrirne kode, ki jo morajo uporabniki opraskati, da jo vidijo. Ustvarjalec baleta je rekel naslednje:

“Ključe smo ustvarili za vas na dveh lokacijah na tisoče milj narazen,” […] “[Po tem] se izdelujemo iz postopka.”

Lee, ki je na dogodku blockchain v Singapurju govoril o novi izdaji baleta, se ti izdelki iz serije REAL osredotočajo na Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Ripple (XRP), je to povedal med svojo predstavitvijo:

“Težko delam od januarja letos,” […] “Šli smo skozi šest ponovitev tega oblikovanja strojne denarnice.”

Varnost in racionalizacija vkrcanja

balet prava kripto denarnica

Za začetek Balet manj poudarja potrebo po celotnem postopku vkrcanja; tako da lahko uporabniki popolnoma zaobidejo KYC in račune.

»Za začetek uporabe mobilne aplikacije preprosto skenirajte QR kodo na denarnici za kriptovalute Ballet. Računi ali registracije KYC niso potrebni. “

To vrne vso avtonomijo in, kar je pomembno, anonimnost nazaj na uporabnika, tako da mu preprosto omogoči, da brezplačno uporablja svojo kartico in mobilno denarnico brez potrebe po omejevalni registraciji..

Bi to na kakršen koli način negativno vplivalo na varnost? Sploh ne, njegova linija trdih denarnic vključuje protokol BIP38, ki omogoča zelo anonimno in varno generiranje ključev. To si je zastavila ekipa kripto denarnice Ballet, da bi pomagala zmanjšati težave z elektronskimi denarnicami strojne opreme.

Kaj torej prinaša BIP38? Pomembno je, da pomeni, da balet ima in uporablja generacijo ključev 2 faktorja. Za tiste, ki tega sicer ne poznajo: 2FKG zahteva, da uporabnik vnese tako zasebni ključ, kot tudi enolično geslo iz svoje denarnice. Varnost je zagotovo na vrhu dnevnega reda Baleta.

Rad pove, kako je Ballet drugačen v primerjavi z Ledgerjem, Trezorjem in KeepKeyjem, ker je enostaven za namestitev, ponuja preproste postopke varnostnega kopiranja, boljšo možnost, da ne izgubite sredstev zaradi pozabljenih gesel, zasebnih ključev in varnostnih kopij. Prednosti programa Ballet vključujejo tudi težave z napajanjem ali baterijo, težave z nadgradnjo vdelane programske opreme ali težave z združljivostjo strojne opreme / povezljivostjo. Baletna denarnica je namenjena tudi konkurenci OpenDime in Tangem, saj ne vsebuje nobenih računalniških čipov ali elektronskih vezij.

Zdi se, da je trend ponovnega pridobivanja na uradni spletni strani kripto denarnice Ballet ta, da se razlikuje od vseh vrst vročih, hladnih in papirnatih denarnic, kot so Cardwallet, bitaddress.org, Xapo, TenX, Cobo in Mobi. Rešitev za skrbništvo hladilnika zunaj spleta ponuja tudi različne stopnje funkcij BitPay, BRD Wallet, imToken, Trust Wallet in Blockstream Green Wallet.

Mobilna aplikacija: Nadzirajte svoj kripto

aplikacija za baletno denarnico

To je bolj očitno z dejstvom, da Ballet trdi, da zagotavlja popolno anonimnost uporabnika, preprosto tako, da ne zadržuje informacij o uporabnikih, vključno z njihovimi zasebnimi ključi.

»Mobilna aplikacija nikoli ne obdrži ali shrani zasebnih ključev za denarnico za kriptovalute Ballet. Prav tako nikoli ne sledi in ne shranjuje nobenih osebnih ali finančnih podatkov zunaj vaše mobilne naprave. “

Čeprav se to samo po sebi sliši odlično, še posebej, če razmišljate o velikem številu rešitev za digitalno denarnico, bodisi shranite ključne podatke bodisi jih posredujte tretji osebi. Vse, kar predstavlja manjše tveganje za varnost uporabnikov, je dobrodošlo. Kako pa točno to uspe?

To je verjetno z uporabo denarnic, ki niso skrbniške, kot standard. Vendar je njegova paleta trdih denarnic preprosta za uporabo, pri čemer se lahko uporabniki razkrijejo, da razkrijejo svoj zasebni ključ in edinstveno geslo. S tem lahko Ballet kot standard dovoli denarnice, ki niso skrbniške.

To je precej zanimiv atribut mobilne denarnice, da se lahko uporabniki odločijo za uporabo trde in mobilne denarnice ali eno brez druge. Toda ljudje bi izgubili nekaj impresivnih funkcij iz mobilne denarnice, ki uporabnikom omogoča, da sredstva razdelijo na določene sklade, ne glede na to, iz katere vrste kriptos so sestavljeni.

Tu je seznam 23 različnih kovancev, ki jih podpira kripto denarnica Ballet, in žetonov ERC20, ki temeljijo na Ethereumu:

kovanci za balet-kripto-denarnico

In še bolj impresivno pri baletni denarnici za kripto vlagatelje je, kako mobilna aplikacija uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje kriptovalut, preverjanje tržnih cen in aktiviranje dodatnih dragocenih kovancev.

balet-denarnica-ugodnosti

Balet: Kripto denarnice, ki so varne in se širijo v raznolikosti

baletna denarnica za strojno opremo za kriptovalute

Poleg tega, da daje poseben poudarek varnosti, vsestranskosti in uporabnosti za svoje (potencialne) uporabnike, želijo denarnice Balet REAL Bitcoin iz nerjavečega jekla zagotoviti veliko več raznolikosti tudi za svoje bodoče uporabnike..

To lahko zlahka vidimo s številom ‘sprejetih’ kriptoslog, ki jih lahko uporabniki shranijo z uporabo Baleta, ki je v tem trenutku sestavljen iz 23 različnih kriptoslov. Po navedbah družbe naj bi se tudi ta hitro širil, saj bo v bližnji prihodnosti za več kot ducat drugih digitalnih sredstev napovedano vključitev zemljišč. Začetni stroški prednaročila kripto denarnice Ballet, ki ponuja napredno varnost hladilnika, bodo prišli s ceno v višini 29 USD, kar je veliko manj kot Trezor, Ledger in KeepKey.

Za te nove dodatke ni časovnega okvira, vendar je videti toliko raznolikosti v teh zgodnjih fazah vseeno impresivno.

Ko želi sleng v svoji skupnosti postati “resnično tvoja banka” in se uresničiti, mora uporabnik bitcoinov (čeprav kupuje, trguje, zasluži ali vlaga) dati prednost dostopni varnosti vsakega satošija (najmanjša obračunska enota). v bitcoinih) za vsako ceno. Ko se bo doba pametne skrbniške rešitve začela uveljavljati, bo dodaten napredek pri uporabi ustreznih varnostnih ukrepov neprecenljiv, če bo cena bitcoinov še naprej rasla. Izogniti se prevaram z bitkoini ni vedno enostavno, saj je zgodovina kripto hacka polna številnih nesrečnih primerov. Ne glede na to, ali kupite in preizkusite serijo REAL denarnic, bi morali imetniki kripto zelo dobro razmisliti o izvajanju najboljših možnih zaščitnih praks in Ballet meni, da imajo nov način za pospeševanje sprejemanja financiranja blockchain prek neelektronske denarnice za kripto strojno opremo..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map