Casa Keymaster Wallet: Master The Crypto User Review Guide

pregled denarnice casa

Casa je kripto skrbniška zagonska storitev, katere namen je olajšati zaščito in nadzor vašega bitcoina. Danes pregledujemo vse o sistemu upravljanja osebnih ključkov Casa in kako Casa deluje.

Kaj je Casa?

Casa je kripto skrbniška družba, ki ponuja tri osnovne izdelke in storitve, med drugim Keymaster, Casa Node in Casa Covenant (za dedovanje).

casa bitcoin denarnica

Vsi izdelki in storitve Casa olajšajo zaščito in nadzor vašega bitcoina. Plačate naročnino na Casa, nato pa pridobite dostop do nekaterih izdelkov in storitev glede na vašo naročnino.

Casa veliko izbere iz dejstva, da gre za storitev, ki jo “za hodlerje gradijo hodlerji”. Če imate veliko kripto, ki jo morate zavarovati, je Casa odlična možnost. Ko se je Casa marca 2018 prvič predstavila svetu, se je družba označila za “najvarnejšo denarnico za kriptovalute na svetu”..

Casa je najbolj znana po Keymasterju. Casa opisuje Keymasterja kot “prvi uporabniku prijazen sistem multisig na svetu”. Zahvaljujoč Keymasterju lahko vsak uporabnik ostane varen in ima neposreden nadzor nad svojimi ključi. Keymaster je namenjen gostiteljem, posameznikom, skladom in skupinam z visoko neto vrednostjo. Če imate znatno količino kripto, je morda v vašem interesu, da to kripto zaščitite s Keymasterjem. Keymaster vam omogoča enostavno nastavitev, nadzor in dostop do 2-od-3 denarnic z več znaki in 3 od 5 denarnic z več znaki.

casa keymaster pregled

Drugi ključni izdelki in storitve, ki jih ponuja Casa, vključujejo Casa Node 2, ki vam omogoča, da zaslužite bitcoin, hkrati pa podpira Bitcoin in Lightning omrežja. Gre za Raspberry Pi 4 s 4 GB RAM-a in 1 TB SSD-jem.

vozlišče casa 2

Casa ponuja tudi aplikacijo Sats, ki je Venmu podobna aplikacija, namenjena kripto uporabnikom. Z aplikacijo Sats lahko s SatsTags pošiljate ali prejemate bitcoin, zaslužite bitcoin s SatsBack Rewards ali dostopate do svojega Casa Node od koder koli na svetu.

casa sats app

Obstaja tudi razširitev Casa za Chrome, ki vam omogoča, da plačujete ali prejemate plačila Lightning na spletnih mestih, ne da bi zapustili spletno mesto. Razširitev se poveže z vašim Casa Node in vam omogoča transakcije brez krmarjenja po vmesniku vozlišča.

Leta 2019 je Casa predstavila posebno edinstveno storitev, imenovano Casa Covenant, ki združuje pooblastila z več podpisi in varnostni protokol za dodelitev imetja bitcoinov za poznejše dedovanje. Z uporabo Casa Covenant lahko vsakdo zagotovi, da se njihov bitcoin prenese na bližnje. Casa integrira vaša kripto imetja neposredno v vašo zadnjo voljo. Casa bo vaše dediče celo vodila skozi postopek izterjave vaših sredstev, če bo potrebno.

Če se naročite na Casa, dobite dostop do enega ali več teh izdelkov in storitev. Naročnine se gibljejo od 34 do 420 USD na mesec, čeprav je na voljo tudi brezplačna preskusna različica.

Casa na kratko povzema svoje poslanstvo:

»Casa vam ponuja orodja. Ponovno prevzamete nadzor nad svojim denarjem in podatki. Casa maksimira vašo individualno suverenost. “

Cilj je dati vsakemu imetniku kripto suverenosti z orodji, ki jih potrebujejo za zaščito svojega digitalnega življenja.

Casa Features

ugodnosti kripto denarnice casa

Ključne značilnosti Casainih izdelkov in storitev vključujejo:

Idealno za vse z veliko kripto: Naročnine na Casa se gibljejo od 34 do 420 USD na mesec (zaračuna se letno). Storitev je namenjena tistim, ki imajo za zaščito veliko količino kripto, vključno z visoko vrednimi posamezniki, gojitelji, kiti, skladi ali startupi.

Na voljo so brezplačne in plačljive naročnine: S preskusno naročnino lahko brezplačno preizkusite Casa’s Keymaster in aplikacijo Sats. Naročnine za zlato, platino in diamant (34 do 420 USD na mesec) so na voljo tudi glede na vaše potrebe.

Poveljnik: Keymaster je storitev za upravljanje kripto ključev, namenjena vsem, ki imajo veliko količino kripto-podatkov, vključno z hodlerji, posamezniki z visoko neto vrednostjo, skladi in drugimi. Z Keymasterjem še vedno držite svoje bitcoin ključe, čeprav so veliko bolj varni.

Casa Node 2: Casa ponuja tudi Casa Node 2, bitcoin in Lightning vozlišče, ki vam omogoča, da zaslužite bitcoin, hkrati pa podpira tako Bitcoin kot Lightning omrežja. To je Raspberry Pi 4.

Aplikacija Sats: Casa je zgradila aplikacijo Sats, ki vam omogoča pošiljanje in prejemanje bitcoinov s pomočjo SatsTags. Bitcoin lahko zaslužite tudi s SatsBack Rewards ali uporabite svoje Casa Node kjer koli na svetu.

casa strele plačila

Podaljšanje Sats: Casa ponuja razširitev brskalnika, ki vam omogoča enostavno izvajanje in prejemanje plačil v omrežju Bitcoin in Lightning prek interneta s svojim vozliščem Casa. Geslo lahko vnesete prek končnice, da se v enem koraku povežete s svojim vozliščem Casa. Prav tako lahko hitro izvedete in prejmete plačila, ne da bi zapustili spletno mesto.

Več podpisov, več naprav in več lokacij: Casa’s KeyShield je vrhunska varnostna nastavitev za več znakov. Svoja sredstva lahko zavarujete z več podpisi na več napravah na več lokacijah.

Povečajte fizično varnost: Mogoče je nastavitev z več podpisi zaščitena s semensko besedno zvezo, vendar je tako varna kot vaša osebna varnost. Nekdo z veliko količino kripto je izpostavljen fizičnim napadom. Morda ste si na primer zapomnili besedno zvezo o semenu, toda nekdo jo lahko z mučenjem izvleče iz nje. S Casa ni treba izpostavljati sebe (ali svojega kripto bogastva) fizičnim grožnjam, ker ni ene same točke neuspeha.

Izdelano za Hodlers, Hodlers: Casa je že večkrat omenil, da so jo “zgradili za hodlerje, ki so jih naredili hodlerji”. Če imate veliko kripto, ki jo želite zaščititi dlje časa, je Casa idealna možnost.

Ena naročnina za več storitev: Casa ima več stopenj naročnine in z vsako naročnino dobite dostop do več izdelkov in storitev Casa.

Najlažje in najbolj varne nastavitve za več signalov: Pametno je zaščititi velika sredstva z nastavitvami z več podpisi. Vendar pa obstaja tudi določena stopnja tveganja: kaj se zgodi, če izgubite eno ali dve napravi za podpisovanje? Kaj se zgodi, če ena oseba, ki nadzoruje podpise, postane prevara? Casa vam pomaga, da se izognete težavam in izterjate sredstva s svojimi storitvami Keymaster in Key Shield. Te storitve omogočajo lažje in varnejše upravljanje nastavitev z več znaki.

Naročnine vključujejo denarnice s strojno opremo: Naročnina na Casa vključuje 1 denarnico za strojno opremo (za naročnike Gold) ali 3 denarnice za strojno opremo (za člane Platinum in Diamond). Ta denarnica strojne opreme bo delovala kot ena naprava za podpisovanje v nastavitvah Key Shield multi-sig.

Namenska 24-urna služba za stranke: Casa nudi namensko službo za stranke, vključno z osebnimi svetovalci strank, sestanki nastavitve 1 na 1 in drugimi možnostmi prilagojene podpore.

Storitve podpisovanja v sili in obnovitve ključev: V nastavitvi Shield Key s potrebnimi podpisi 3 od 5 bo Casa imela enega od ključev. Casa ponuja podpisovanje v sili in obnovo ključa.

Nadomestne naprave, dobavljene čez noč: Naročnikom platine in diamanta lahko nadomestne naprave pošljejo čez noč. Če na primer izgubite dostop do ključa strojne opreme v nastavitvah multi-sig in ga morate zamenjati, vam bo Casa čim prej poslala novo denarnico strojne opreme..

Podpira več denarnic s strojno opremo: Naročnine na Casa privzeto vključujejo Trezor One. Namestitve pa podpirajo tudi modele Trezor Model T, Ledger Nano S in Ledger Nano X.

Podpira iOS in Android: Casa deluje tako z napravami Apple kot Android.

Pojdite brez semen: Imeti semensko besedno zvezo je super za obnovitev, hkrati pa predstavlja ogromno luknjo v varnostnih nastavitvah. Če kdo dobi dostop do te besedne zveze, to ogrozi vaša sredstva. Casa ima postavitev brez semen, ki odpravlja potrebo po varnostnih kopijah papirja.

Torbe Casa Faraday: Naročniki Casa Diamond in Platinum za dodatno zaščito prejmejo torbe Faraday. Morda boste želeli denarnico za strojno opremo in drugo elektroniko položiti v torbo Faraday, na primer, da ne boste mogli poslati nobenega signala.

Dogodki in ugodnosti za člane: Casa ima posebne prireditve za člane Diamond in Platinum. Ti člani dobijo tudi različne ugodnosti in druge ugodnosti za člane.

Kako deluje Casa?

Casa ponuja tri osnovne izdelke in storitve. Tu je osnovna razlaga, kako vsak deluje:

Kako deluje Casa Keymaster?

Keymaster vam omogoča zaščito bitcoinov s pomočjo peščice različnih nastavitev z več podpisi. Dražje naročnine na Casa prihajajo z več možnostmi denarnice z več znaki.

kako uporabljati casa keymaster -

Vodilni izdelek Keymaster je Casa’s Shield Key, ki ponuja 3 od 5 zaščite z več podpisi. Cilj je zagotoviti uporabnikom “popoln mir v zvezi z varnostjo [njihove] kriptovalute”, pojasnjuje uradna spletna stran. Zasnovan je tudi tako, da je enostaven za uporabo s katerim koli strokovnjakom.

S sistemom multi-sig 3 od 5 je vaš kripto zaščiten s 5 različnimi ključi na 5 različnih napravah na 5 različnih lokacijah. Če nekdo dobi dostop do 1 ali 2 ključa ali naprav, potem vaši kripto skladi niso ogroženi. Cilj je zaščititi uporabnike pred hekerji in osebnimi napadi.

S Casa Key Shieldom vam ni treba zapisovati semenske fraze. Če izgubite enega od ključev strojne opreme, ga lahko enostavno nadomestite in z ostalimi napravami pošljete sredstva na novo ustvarjeni nabor ključev. Nimate varnostnega tveganja, povezanega z zapisovanjem semenske fraze, ker lahko vaše strojne naprave delujejo kot obnovitvene naprave.

varnostni vodnik casa

Člani Casa’s Diamond in Platinum dobijo dostop do posebne ekipe 24-urnih predstavnikov službe za pomoč strankam, ki uporabnike vodi skozi celoten postopek namestitve. Casa ponuja začetne strojne naprave in nadomestne naprave v primeru izgube, zato uporabniki ne skrbijo ničesar.

Poleg tega bo Casa imela enega od 5 ključev v vašem zaščitnem ključu za nujne primere. Casa nikakor ne more dostopati do vaših sredstev, ker imajo le en ključ. Če pa kdaj izgubite dva ključa hkrati, lahko s pomočjo Casa’s Emergency Key pomagate pri prenosu sredstev na nov, celoten nabor ključev..

Na splošno je Casa’s Keymaster idealen za postavitve za več oseb – na primer družine, ekipe, zagonska podjetja ali sklade. Če želite med več strankami zavarovati veliko kripto, potem Keymaster deluje odlično.

Casa ponuja tudi osnovno 2 od 3 varnostnih nastavitev z več znaki. Deluje podobno kot Casa’s Key Shield. Trije ključi vključujejo vaš telefon, denarnico za strojno opremo in ključ za obnovitev Casa, pri čemer je za vsako transakcijo potreben podpis dveh od treh ključev. Casa-jeva 2 od 3 multi-sig nastavitev se oglašuje kot vstopni hladilni sistem.

Kako deluje Casa Covenant?

Casa Covenant je sistem za dedovanje bitcoinov, ki ohranja vaš bitcoin varen tudi po vaši smrti. Lahko zaščitite svoje najdražje in zagotovite, da bodo prejeli vaš bitcoin kot del vaše zadnje volje.

Pri uporabi bitcoinov brez Casa je dedovanje težko. Če sami upravljate s svojimi ključi, potem potrebujete načrt za prenos svojega bogastva na koncu svojega življenja. Številni bitcoinci so umrli s svojimi sredstvi, ki so bila za vedno zaklenjena, preprosto zato, ker nobenemu ljubljenemu niso prepustili navodil.

protokol dedovanja Bitcoin casa

Casa Covenant sodeluje z obstoječim nepremičninskim odvetnikom, kar pomeni, da se lahko izognete dodatnemu delu in tvegate, da bo vaš bitcoin prenesen ločeno od drugih sredstev.

Ključna lastnost Casa Covenant je funkcija multi-sig, ki zagotavlja, da se vaša sredstva prenašajo samo, kadar ni – in ne prej. Imate popoln nadzor nad postopkom. Casa bo skozi celoten postopek vodila tudi vašo družino ali odvetnika in po prehodu celo podpirala dediče.

Navaden sistem za upravljanje ključev Casa vam omogoča, da nastavite 2-od 3 ali 3 od 5 multi-sig denarnico. Casa Covenant pa uporablja neobvezno nastavitev 3 od 6. Za veljavnost transakcije potrebujete podpis treh od 6 imetnikov ključev. Dodatni ključ (6. ključ) se bo aktiviral med postopkom nastavitve storitve Covenant in ga ima uporabnikov zagovornik nepremičnine. Če stranka umre, potem je ključ nepremičninskega odvetnika, ključ za izterjavo Casa in ključ sefa uporabljen za izterjavo sredstev.

Casa Covenant je na voljo vsem članom Casa Diamond. Cena Casa Diamond je 420 USD na mesec (obračuna se vsako leto), zato je ta storitev namenjena predvsem posameznikom z visoko neto vrednostjo namesto običajnim uporabnikom bitcoinov.

Ko je Casa leta 2019 lansirala Covenant, je podjetje storitev opisalo kot “prvi te vrste” sistem. Na voljo so tudi druge storitve za dedovanje bitcoinov, čeprav jih je Casa bolje vključila v obstoječi sistem dedovanja, oporoke in oporoke kot njegovi konkurenti – čeprav je očitno tudi cena veliko višja.

Kako deluje Casa Node 2?

Casa Node 2 vam omogoča, da zaslužite bitcoin, medtem ko podpira Bitcoin in Lightning omrežja. Kot del vsake plačane naročnine na Casa dobite eno Casa Node 2.

vozlišče casa bitcoin

Casa Node 2 je Raspberry Pi 4 s 4 GB RAM-a in 1TB SSD-jem. Vozlišče nadzirate s pomočjo Casa-jevega NodeOS-a (ki ima zdaj temni način).

S kombiniranjem Casa Node 2 z aplikacijo Sats lahko zaslužite bitcoin in strelo uporabljate od koder koli. Poleg tega lahko vozite Node Heartbeats na Node 2, da vsak teden zaslužite bitcoin samo za vodenje zdravega vozlišča in podporo omrežja Bitcoin.

vozlišče mreže strele casa

S Casa Node 2 lahko zaženete tudi strežnik BTCPay za enostavno sprejemanje plačil e-trgovine v bitcoinih. Casa namerava v bližnji prihodnosti objaviti še druge funkcije Node.

Casa Cene

Z vsako naročnino dobite dostop do enega ali več Casainih izdelkov in storitev. Naročnine se gibljejo od srebra (brezplačno) do diamanta (420 USD na mesec). Vse cene spodaj predvidevajo letni obračun.

storitve denarnice casa

Srebro (brezplačno)

 • Brezplačno preizkusite Keymaster in aplikacijo Sats
 • Bitcoin shranjujte v telefonu s pomočjo Keymasterja in aplikacije Sats

Zlato (34 USD na mesec, zaračunano letno)

 • Začetni komplet za uporabo in zaščito bitcoinov
 • 2 od 3 varnostnih ključev z več podpisi)
 • 1 x denarnica za strojno opremo (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Torba Casa Faraday
 • Neposredna e-poštna podpora iz Casa
 • Z aplikacijo Sats si prislužite nagrade s svojim Casa Node

Platina (150 USD mesečno na račun)

 • Rešitev kripto skrbništva s popolno storitvijo za posamezne varnostne potrebe
 • Ščit ključev (3 od 5 naborov tipk z več podpisi)
 • 3 x strojne denarnice
 • Namenska 24-urna služba za stranke
 • Osebni svetovalec za stranke in nastavitvena seja 1 na 1
 • Storitev za izterjavo ključev Casa in podpisovanje v sili
 • Nadomestne naprave, dobavljene čez noč
 • Popoln paket opreme Casa, vključno s torbami Casa Node 2 in Faraday
 • Izključite dogodke, ugodnosti in ugodnosti za člane

Diamant (420 USD na mesec, zaračunano letno)

 • Ponudba popolnih storitev za vrhunsko kripto varnost
 • Ščit ključev (3 od 5 naborov tipk z več podpisi)
 • 3 x denarnice za strojno opremo
 • Podpora za več uporabnikov družinam in skupinam
 • Načrtovanje dedovanja Casa za prenos generacijskega premoženja
 • Namenska 24-urna služba za stranke
 • Storitev za izterjavo ključev Casa in podpisovanje v sili
 • Osebni svetovalec za stranke in nastavitvena seja 1 na 1
 • Nadomestne naprave, dobavljene čez noč
 • Popolni paketi opreme Casa, vključno z dvema Casa Nodes in Faraday Torbami
 • Ekskluzivni dogodki, ugodnosti in ugodnosti za člane

O Casa

Casa vodi ustanovitelj in izvršni direktor Jeremy Welch. Druga ključna člana ekipe sta Kelly Lyons (predsednica) in Jameson Lopp (CTO).

kripto ekipa casa

Sedež Casa je v New Yorku. Podjetje objavila marca 2018 prek objave Medium, ki svojo storitev opisuje kot “najvarnejšo denarnico za kriptovalute na svetu”.

Casa je do danes zbrala več kot 3,5 milijona dolarjev.

Končna beseda

Glavna storitev Casa je Keymaster, ki je vrhunska multi-sig nastavitev. Keymaster omogoča enostavno, varno in varno upravljanje nastavitev 2-of-3 ali 3-of-5 multi-sig. Casa vas bo vodila skozi postopek namestitve, nadzorovala en ključ kot varnostno kopijo in odpravila potrebo po semenski frazi. Na tej poti Casa ponuja tudi možnosti varnostnega kopiranja, nočno dostavo strojne denarnice in druge ugodnosti, ki jih ne bi prejeli, če bi izvajali lastno nastavitev več sigov.

V zadnjem času je Casa predstavila tudi svoje Casa Node 2, bitcoin in Lightning vozlišče, ter storitev dedovanja Casa Covenant, ki olajša prenos kripto bogastva svojim dedičem.

Zaradi vseh teh razlogov Casa (s cenami od 34 do 420 dolarjev na mesec) pomaga uporabnikom na več načinov zavarovati svoja kripto imetja s paketom unikatnih orodij.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map