Coinomi Wallet: Obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

Coinomi

Coinomi je blockchain denarnica, ki jo uporabljajo milijoni ljudi po vsem svetu. Izvedite vse, kar morate vedeti o priljubljeni, dolgoletni kripto denarnici danes v našem pregledu.

Kaj je Coinomi?

Coinomi, ki ga najdete na spletnem mestu Coinomi.com, je blockchain denarnica, ki vam omogoča varno shranjevanje, upravljanje in izmenjavo 1500+ sredstev blockchain. Denarnica podpira Bitcoin in tisoče drugih digitalnih valut.

Coinomi je na voljo za Mac OS, Windows, Linux, Android in iOS. Ne glede na to, ali želite zaščititi kripto na namizju ali mobilni napravi, boste našli različico Coinomi, ki vam ustreza.

Denarnica Coinomi

Od decembra 2019 Coinomi podpira več kot 125 verig blokov, kar je več kot katera koli druga denarna denarnica, ki ni skrbniška v tej panogi. Skupaj lahko v eno denarnico Coinomi varno shranite na tisoče žetonov. Coinomi ima tudi možnost SegWit, denarnico pa lahko denominirate v 168 fiat valutah.

Coinomi je bilo ustanovljeno leta 2014, zaradi česar je tudi najstarejša denarnica z več blokovnimi verigami, ki je na voljo. Še bolj impresivno je, da nobena denarnica Coinomi ni bila nikoli vdrta ali kako drugače ogrožena. Coinomi ima popoln rekord po 5+ letih v kripto industriji (čeprav je bila februarja 2019 v namizni denarnici Coinomi odkrita manjša ranljivost).

Tako kot mnoge druge kripto denarnice tudi Coinomi omogoča, da zamenjate kovance znotraj denarnice z uporabo obstoječih menjalnih storitev. Coinomi ima vgrajeno podporo za ShapeShift in Changelly. Ne glede na to, katero od 1500+ podprtih kripto sredstev imate v svoji denarnici, bi morali imeti možnost, da ta sredstva takoj zamenjate, da prilagodite svoj portfelj.

Po uradni spletni strani Coinomijevo ekipo sestavljajo “strokovnjaki za blockchain tehnologijo z dokazanimi izkušnjami na področju fintecha, kriptovalut in podjetništva”. Ekipa se je združila okoli koncepta “ustvarjanja varnih rešitev za blockchain aplikacije.” Danes je ekipa Coinomi razporejena po vsem svetu. Podjetje nima stalnega sedeža ali pisarn, vsa delovna mesta pa so oddaljena.

Značilnosti Coinomi

Pregled Coinomi

1500+ kriptovalut: Coinomi podpira več kot 1500 kriptovalut. katero koli od teh 1.500 kriptovalut lahko varno shranite v svoji denarnici Coinomi.

125+ Blockchains: Coinomi podpira skupno 125 različnih verig blokov. Ne glede na to, katero vrsto kovanca imate v lasti ali katero verigo blokov ta kovanec uporablja, bi morali imeti možnost, da ga shranite s pomočjo Coinomi.

Na voljo za namizne računalnike: Coinomi je na voljo za Windows, Mac OS in Linux.

Na voljo za mobilne naprave: Coinomi je na voljo za iOS in Android prek posamezne trgovine z aplikacijami. A.apk je na voljo tudi za prenos preko Coinomi.com.

Nikoli ni vdrl od začetka leta 2014: Coinomi je bil prvič predstavljen leta 2014. Denarnica od lansiranja ni bila nikoli vdrta ali ogrožena – trditev, ki jo lahko predloži nekaj drugih denarnic.

25+ jezikov: Coinomi je v celoti preveden in na voljo v več kot 25 jezikih.

Podpora za Changelly in Shapeshift: Coinomi ima vgrajeno podporo za Changelly in ShapeShift, kar pomeni, da lahko kateri koli svoj kovanec v denarnici takoj zamenjate, ne da bi ga položili in dvignili z menjalnice.

SegWit: Podjetje Coinomi ima podporo za ločene priče (SegWit). To pomeni, da lahko uživate v hitrejših transakcijah s kriptovalutami, ki podpirajo SegWit (BTC in LTC).

Hladno vstavljanje: Coinomi vam omogoča, da svoj kripto delate za vas s hladnim vložkom. Prek Coinomi lahko hladno podate sredstva, ki jih podpirate, in si prislužite nagrade, tudi ko ste brez povezave.

Provizije za dinamične transakcije in provizije za rudarje: Coinomi dinamično izračunava provizije za transakcije, kar pomeni, da uporabniki pri transakcijah ves čas dobijo najboljšo vrednost za denar. Uporabniki lahko tudi določijo in uporabljajo svoje provizije. Če na primer potrebujete potrjeno in poslano transakcijo, boste morda pripravljeni plačati višjo provizijo za rudar. Če vas ne moti čakanje od 30 do 60 minut, lahko plačate nižjo pristojbino za rudar.

Podpora strankam 24/7/365: Presenetljivo je, da je Coinomi znatno vložil v storitve za stranke. Coinomi ponuja storitve za stranke 24 ur na dan, 365 dni v letu. Karto lahko vložite pri Coinomi in kadar koli podnevi ali ponoči prejmete hiter odgovor. Le malo drugih denarnic ponuja tovrstne storitve.

DApp brskalnik: Coinomi ponuja brskalnik z decentralizirano aplikacijo (DApp), ki vam omogoča varno uporabo decentraliziranih aplikacij Ethereum in drugih blockchain DApps neposredno iz vaše denarnice Coinomi.

Nakup darilnih kartic: Coinomi je tudi ena redkih aplikacij za denarnico, ki omogoča nakup darilnih kartic neposredno v aplikaciji. Svoja kripto sredstva lahko porabite na darilni kartici Target ali Walmart, na primer ne da bi zapustili aplikacijo Coinomi, in jih nato porabite na kateri koli maloprodajni lokaciji. Darilne kartice Coinomi dobite v partnerstvu z Bidali.

Zaupanja vredno vozlišče: Coinomi vam omogoča, da pridobite popolno finančno suverenost s povezovanjem s svojim celotnim bitcoin vozliščem.

Kripto DNS: Izogibajte se nejasnim naslovom, nagnjenim k napakam, tako da izkoristite funkcijo Coinomi Crypto DNS, tako da lahko svoje najpogosteje uporabljene naslove zamenjate s človeško berljivimi vzdevki v različnih storitvah in verigah blokov. Če želite, da je na primer vaša denarnica za izmenjavo navedena kot »Binance BTC«, lahko to storite prek Coinomi.

Interoperabilen z drugimi denarnicami: Coinomi je interoperabilen z vsemi denarnicami FIA ali denarnicami z naslovi Unstoppable Domain, kar vam omogoča ustvarjanje blokadno-agnostičnih zahtev za plačilo za uporabnike s katero koli vrsto kripto denarnice.

Uporabniku prijazno: Kot večina denarnic z več platformami je Coinomi zelo uporabniku prijazen. Enostavno je prvič nastaviti denarnico, jo uporabljati in z njo opravljati transakcije, ne glede na to, ali ste kripto strokovnjak ali novinec.

KYC ali preverjanje identitete ni potrebno: Kot večina denarnic tudi Coinomi ne zahteva, da se pred uporabo denarnice prijavite ali preverite katere koli podatke. Če želite narediti korak naprej, bodo strežniki Coinomi anonimizirali vaše zahteve, tako da bodo vaš IP naslov skrili pred radovednimi očmi..

Ničelne pristojbine: Tako kot pri večini denarnic tudi Coinomi za pošiljanje in prejemanje transakcij ne zaračuna pristojbin (plačate omrežnine samo za katero koli kripto valuto, ki jo uporabljate).

Večinoma odprtokodna: Coinomi je bila sprva odprtokodna denarnica ob zagonu. Danes je Coinomi GitHub stran je še naprej dostopna vsem in uporabnikom omogoča ogled ključne kode za denarnico. Vendar nekateri deli denarnice niso popolnoma odprti.

Kako deluje Coinomi?

Kako deluje Coinomi

Coinomi deluje kot večina drugih denarnic na strani odjemalca. Programsko opremo denarnice naložite na namizje ali mobilno napravo. Nato tej denarnici pošljete zasebne ključe.

Vsi zasebni ključi so shranjeni v vaši napravi. Od leta 2019 Coinomi podpira 125+ verig blokov in 1500+ digitalnih valut. To pomeni, da ne glede na to, katero kriptovaluto imate v lasti, jo lahko shranite s pomočjo Coinomi – poleg nekaterih najbolj nejasnih kriptovalut na svetu.

Kot smo že omenili, Coinomi od lansiranja leta 2014 še nikoli ni kršil ali ogrozil denarnice. Zaradi močnega šifriranja in kriptografije Coinomi je denarnica ohranila 100-odstotni varnostni rekord.

Edini večji varnostni incident s Coinomi se je zgodil 27. februarja 2019, ko je bila v namizni denarnici Coinomi izpostavljena kritična varnostna ranljivost. Varnostna ranljivost je bila sorazmerno majhna in posledično ni prišlo do ogrožanja nobenega sredstva: če ste v denarnico Coinomi v računalnik, ki je povezan z internetom, uvozili semensko besedno zvezo, je Google to besedno zvezo poslal zunanji službi za preverjanje črkovanja..

Kljub temu zelo majhnemu varnostnemu utripu Coinomi ostaja ena najvarnejših denarnic za kriptovalute na svetu, ki jim najbolj zaupajo. Sredstva v denarnici lahko varno hranite v skoraj vsaki napravi. Sredstva lahko v denarnici nakažete tudi s pomočjo ShapeShift in Changelly.

Cenimo tudi dejstvo, da vam Coinomi omogoča, da nastavite provizije za transakcije. Kot večina denarnic vam tudi Coinomi omogoča, da za svoje transakcije nastavite pristojbino po meri glede na želeno hitrost. Če želite hitrejši čas potrditve in ste pripravljeni zanj plačati, lahko svojo pristojbino kot tako prilagodite v denarnici Coinomi.

Cene Coinomi

kaj je Coinomi

Coinomi je popolnoma brezplačen za katero koli namizno ali mobilno platformo.

Pri prenosu sredstev na denarnico Coinomi ali iz nje ne boste plačali nobenih provizij Coinomi. Ne glede na to, katero omrežje kriptovalut uporabljate, boste plačali omrežnine.

Če želite zamenjati kriptovalute v svoji denarnici Coinomi prek Changelly ali ShapeShift, boste plačali provizije za trgovanje od 0,25% do 0,50% za vsako trgovanje..

Kako uporabljati Coinomi

Coinomi je na voljo za vse glavne namizne in mobilne operacijske sisteme. Tu je kratka razlaga, kako prvič nastaviti in uporabljati Coinomi.

Korak 1) Prenesite Coinomi

Prenesite Coinomi za katero koli mobilno ali namizno platformo s spletnega mesta Coinomi.com/downloads

Kako uporabljati Coinomi

Coinomi je brezplačen prenos za Android (prek trgovine Google Play ali.apk), iOS (prek App Store), Windows, Mac OS ali Linux.

prenesi Coinomi

Korak 2) Namestite Coinomi

Namestite Coinomi in sprejmite licenčno pogodbo.

Namestite Coinomi

Korak 3) Zaženite Coinomi

Ko prvič zaženete Coinomi, boste imeli možnost ustvariti novo denarnico ali obnoviti obstoječo.

z uporabo Coinomi

Če obnovite obstoječo denarnico, boste v Coinomi vnesli 24-besedno besedno zvezo za obnovitev, da si povrnete dostop do svojih sredstev.

Pregled denarnice Coinomi

Če ustvarjate novo denarnico, boste na naslednjem zaslonu videli besedno zvezo s 24 besedami. Zapišite to besedno zvezo in jo hranite na varnem. Če izgubite besedno zvezo za obnovitev, denarnice ni mogoče obnoviti, če izgubite dostop do naprave. Če nekdo pridobi dostop do vaše obnovitvene fraze, lahko dostopa do vaše denarnice. Naj bo varno.

Obnovitev denarnice Coinomi

Ko sprejmete besedno zvezo za obnovitev in jo zapišete, jo boste morali vnesti na naslednjem zaslonu. Coinomi preverja, ali ste zapisali besedno zvezo za obnovitev.

Nato nastavite geslo. Coinomi zahteva geslo z najmanj 10 znaki.

Izberite kovance, ki jih želite uporabljati s Coinomi. Coinomi bo ustvaril denarnico za vsak izbrani kovanec. V prihodnosti lahko dodate več kovancev.

Kovanci Coinomi

Sprejmite pogoje storitve in nato zaženite Coinomi.

Kripto denarnica Coinomi

Korak 4) Držite, shranite ali zamenjajte kriptovalute

Vaša denarnica Coinomi je bila nastavljena. Za vsak kovanec, ki ste ga izbrali med postopkom namestitve, boste imeli denarnice. Dodate lahko tudi nove denarnice za vse nove kovance.

Pregled kriptovalut Coinomi

Na tej točki lahko kovance prenesete v svojo denarnico Coinomi, da imate zasebne ključe v svoji napravi. Če imate na primer trenutno 1 BTC na borzi, vendar želite zasebne ključe hraniti sami, lahko tega 1 BTC prenesete v svojo denarnico Cocoini bitcoin.

Bitcoin denarnica Coinomi

Če želite poslati ali prejeti sredstva na svojo denarnico Coinomi ali z nje, na levi strani kliknite možnost »Denarnica«.

Izmenjava koinomov

Če želite zamenjati kovance znotraj Coinomi, lahko to storite s klikom na gumb ‘Exchange’ v aplikaciji. Coinomi ima vgrajeno podporo za ShapeShift in Changelly. Z eno od teh platform bi morali trgovati s katero koli od 1.500 shranjenih kriptovalut in plačati provizijo za trgovanje od 0,25% do 0,50%.

To je to! Zdaj ste uradni uporabnik Coinomi. Kovance lahko trajno shranjujete z uporabo Coinomi, uporabljate Coinomi kot svojo dnevno denarnico ali odklopite napravo od interneta, da ustvarite nastavitev Coinomi za hladilno shrambo.

O Coinomiju

Coinomi je leta 2014 ustanovil George Kimionis (Ustanovitelj in izvršni direktor). Kimionis je želel ustvariti varno denarnico za blockchain aplikacije.

Danes ima Coinomi približno 10 zaposlenih, razporejenih po vsem svetu. Coinomi ne navaja nobenega fizičnega sedeža ali pisarne. Na uradni spletni strani Coinomi je naštetih več prostih delovnih mest. Vsi položaji so oddaljeni. Odločite se lahko za plačilo v fiat valuti ali eni od 200+ kriptovalut.

Coinomi na spletu ne objavlja nobenih telefonskih številk ali e-poštnih naslovov. Če želite stopiti v stik s Coinomi, boste morali rešiti Podporni center Coinomi.

Končna beseda

Coinomi je denarnica za kriptovalute, ki ni bila nikoli vdrana. Od lansiranja leta 2014 nobena denarnica Coinomi ni bila nikoli vdrta ali ogrožena. Danes Coinomi podpira na tisoče kriptovalut in 125+ verig blokov, zaradi česar je idealna denarnica za vse, ki imajo katero koli vrsto kriptovalut..

Druga prednost Coinomija je, da je denarnica na voljo za mobilne naprave (Android in iOS) in namizje (Windows, Mac OS in Linux). Cenimo tudi 24/7/365 službo za stranke, ki je raven storitve za stranke, ki jo ponuja nekaj drugih kripto denarnic, ki so danes na voljo.

Edina resnična “pomanjkljivost” Coinomija je, da denarnica ni več popolnoma odprta koda. Čeprav so ključne komponente na voljo v celoti odprtokodne, nekatere druge komponente ostajajo zaprte.

Ne glede na to, katere kriptovalute imate ali kje želite te kriptovalute zavarovati, je Coinomi ena izmed najbolj priljubljenih denarnic v kripto svetu danes. Obiščite Coinomi.com danes, da naložite denarnico za kateri koli mobilni ali namizni operacijski sistem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map