DropBit Wallet App: Obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

dropbit denarnica

Za mnoge ljudi je pošiljanje, prejemanje in uporaba bitcoinov lahko nekoliko dolgočasno. Najprej potrebujete denarnico, nato se morate odločiti, ali želite vročo ali hladno denarnico. In potem je treba skrbeti, ali ima prejemnik denarnico … in še in še gre. Mnogo skrbi je povezanih z imetjem in porabo bitcoinov.

Aplikacija DropBit podjetja CoinNinja je bila zasnovana za odpravo teh težav, s čimer je bilo pošiljanje in prejemanje bitcoinov tako enostavno kot pošiljanje SMS-a ali tvita. Za trenutek pomislite na to: vse, kar morate storiti, je, da povlečete aplikacijo, pošljete ali prejmete bitcoin, ne da bi šli skozi stres, da sami nastavite novo denarnico.

Pošiljanje bitcoinov v tej aplikaciji je zelo enostavno in hitro. Ni čudno, da ga pogosto imenujejo Venmo bitcoin denarnic.

Kako deluje denarnica DropBit?

kako deluje dropbit aplikacija

Tako kot druge priljubljene kripto denarnice, kot so Trezor, Ledger in KeepKey, je postopek precej preprost. Vse, kar morate storiti, je, da aplikacijo namestite na svoj telefon, jo odprete, na seznamu stikov izberete prejemnika in mu pošljete poljubno količino bitcoinov. Če nimajo nobene denarnice, da bi prejeli bitcoin, aplikacija naredi vse težko.

Najprej jih obvestite, da jim želite poslati nekaj bitcoinov. Vse, kar morajo storiti, je samo, da v 24 urah po prejemu obvestila na svoje telefone namestijo aplikacijo DropBit. Ko bo to končano, bo aplikacija preverila njihove telefonske številke. S tem želimo zagotoviti, da sredstva, ki jih nameravaš poslati, dobi samo predvideni prejemnik.

Takoj ko je preverjen, je pošiljatelj obveščen, da je prejemnikova denarnica na voljo in da lahko sprejme bitcoin. Vse, kar pošiljatelj nato zažene, je, da zažene svojo aplikacijo DropBit, bitcoin pa se samodejno položi v denarnico prejemnika.

Ta aplikacija v bistvu odstrani stresen in dolgočasen postopek pošiljanja in prejemanja bitcoinov s splošno znanimi kanali. Pomislite na to kot na Venmo, Paypal ali Stripe. Ti odpravijo toliko nevšečnosti, zato je pošiljanje in prejemanje sredstev neverjetno enostavno.

To aplikacija DropBit počne za bitcoin.

Funkcije in prednosti aplikacije DropBit

funkcije dropbit aplikacije

Enostavnost prenosa

S preprostim besedilom ali tvitom lahko pošiljate in prejemate sredstva. Tako je. Vse, kar morate storiti, je, da povežete svoj twitter račun in preko teh kanalov boste lahko pošiljali ali prejemali sredstva. Trenutno na trgu ni nobene aplikacije, ki bi to počela.

Plačila brez denarnice in strelovod

Zasebni ključi vaše bitcoin denarnice so popolnoma v vaši pristojnosti. Vedno ostane v aplikaciji, zahvaljujoč šifriranju vojaškega razreda, zaradi katerega je težko vdreti. Aplikacija DropBit nikoli ne dostopa do teh tipk.

So v vaši lasti. Kar se tiče bitcoinov, ki jih pošljete, aplikacija nima dostopa do vaših kovancev. Olajša le povezavo med denarnicami. Torej vam nikoli ne bo treba skrbeti, ali bo vaš denar v tranzitu izginil ali ukraden.

Izvorna denarnica Lightning je v veliki meri skrbniška. Na ta način lahko hitro in hitro plačujete, ne da bi morali nastaviti kanale, vozlišča ali katero koli od teh okornih stvari.

Ne shranjuje stikov

Čeprav aplikacija zahteva stike pošiljatelja in prejemnika, teh podatkov nikoli ne mine ali shrani. Torej, če vas ne zanima, ali bo aplikacija dostopala do vaših stikov, ne bodite.

Tehnologija je zasnovana tako, da čeprav potrebujete telefonske številke ali podrobnosti o twitterju, strežnik dejansko ne vidi številk ali podrobnosti. Tehnična vrsta strežnika varuje pred tem, hkrati pa še vedno preverja, ali je prejemnik registriran uporabnik ali ne.

Preglednost, zasebnost in obnovitev

Če boste kdaj morali obnoviti svojo denarnico, lahko v aplikacijo vedno uvozite 12-besedno besedno zvezo. Prav tako boste lahko kadar koli videli razčlenitev svojih transakcij.

Aplikacija ima HD denarnico. To pomeni, da aplikacija vsakič, ko pošljete in / ali prejmete sredstva, samodejno ustvari nove javne naslove, s čimer oteži sledenje vašim transakcijam vsem, ki bi lahko iskali.

Dobra stvar je, da vam ni treba skrbeti za sledenje teh naslovov. Samodejno so povezani z vašim glavnim naslovom denarnice. Vendar to ne bo prikazano v vaših transakcijah. Zaradi tega je fantastična aplikacija za tiste, ki iščejo dodatno plast zasebnosti pri svojih spletnih transakcijah.

coinninja vodnik po dropbit aplikaciji

Lightning Wallet za hitra plačila

Aplikacija ima tudi denarnice s strelo. To je običajno ločeno od vaše glavne denarnice DropBit in zahteva, da se financira. Iz Lightning denarnice lahko nato opravite majhna plačila ali transakcije.

Ker so te transakcije zunaj verige, kar pomeni, da so hitre, jih pred potrditvijo ni treba dodati v blok. Posledično imajo ti ničelne naboje in se običajno končajo skoraj takoj.

To je odličen način, da se izognete običajno dolgim ​​čakalnim časom, povezanim z bitcoin transakcijami. Ko menite, da so zneski, ki jih pošiljate, zelo majhni v primerjavi z običajnim čakalnim časom v bitcoin omrežju / verigi blokov, boste ugotovili, da je to boljša možnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map