Jaxx Wallet: Obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

Jaxx

Jaxx je denarnica za kriptovalute, ki vam omogoča varno upravljanje več kot 85 kriptovalut. V našem pregledu izveste vse, kar morate vedeti o Jaxxu in kako deluje danes.

Kaj je Jaxx?

Jaxx je večplastna blockchain denarnica, polna koristnih funkcij. Jaxx vam omogoča izmenjavo kovancev, ogled celotnega portfelja, sledenje trgom in spremljanje novic o kriptovalutah znotraj ene aplikacije.

Denarnica Jaxx

Od decembra 2019 Jaxx podpira 80+ kriptovalut, kar vam omogoča ogled stanja, zgodovino transakcij in podrobne informacije o kovancih za katero koli od podprtih kriptovalut..

Tako kot druge kripto denarnice ima tudi Jaxx vgrajeno podporo ShapeShift, kar pomeni, da lahko kriptovalute v denarnici takoj zamenjate, ne da bi jih prenesli na borzo. Takoj kupite in prodajte digitalna sredstva, kot so BTC, ETH ali LTC, med drugimi kriptovalutami, z uporabo ShapeShift.

Jaxx je na voljo za namizne naprave (za Windows, Mac OS X ali Linux), za brskalnike (prek razširitve za Chrome) ali za mobilne aplikacije (za Android ali iOS).

Jaxxov pregled

Tehnično gledano je Jaxx sestavljen iz dveh ločenih platform, vključno z Jaxx Classic in Jaxx Liberty. Jaxx Liberty je posodobljena različica denarnice in to je denarnica, ki jo danes uporablja velika večina uporabnikov Jaxxa. Gre za vodilno različico Jaxxa. Jaxx Classic je starejša različica denarnice Jaxx, ki ni bila posodobljena od februarja 2019 in ne bo posodobljena v prihodnosti, čeprav jo nekateri uporabniki še naprej uporabljajo.

Nadaljujte z branjem, če želite odkriti najboljše lastnosti Jaxxa, kako uporabljati Jaxx in še več.

Jaxxove lastnosti

Jaxx koristi

85+ podprtih kriptovalut: Jaxx podpira 85+ kriptovalut, vključno z vsemi glavnimi kriptovalutami. BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI in QTUM je le nekaj kriptovalut, ki jih podpira Jaxx.

24-urna podpora strankam: Jaxx je skupaj s Coinomi ena redkih denarnic, ki nudi 24-urne storitve za stranke. Večina kripto denarnic ponuja le osnovne storitve za stranke in zagotovo ne nudijo 24-urne storitve za stranke.

Lokalno shranjeni zasebni ključi: Tako kot večina kripto denarnic na strani odjemalca tudi Jaxx zasebne ključe shranjuje v vaši napravi. Lokalno shranjeni zasebni ključi so vaši in samo vaši. Jaxx nima dostopa do vaših zasebnih ključev in Jaxx ne more dostopati do vaših zasebnih ključev ali jih posegati na kakršen koli način.

Zaščita z geslom: Jaxx vam omogoča nastavitev gesla pri prvi nastavitvi denarnice. Jaxx lahko prilagodite tudi tako, da vas vsakič, ko pošljete transakcijo, zaženete ShapeShift ali izvedete druge ključne funkcije, zahteva geslo..

12-besedna besedna zveza za varnostne kopije: Obnovite svojo denarnico Jaxx kadar koli, tako da v katero koli napravo vnesete svojo 12-besedno besedno zvezo. Ta začetni stavek vam omogoča dostop do sredstev Jaxx iz katere koli naprave – recimo, če izgubite dostop do naprave, v kateri je bil Jaxx prvotno nameščen. Pazite na to besedno zvezo z 12 besedami. Če izgubite dostop do te besedne zveze, vaše denarnice Jaxx ni mogoče obnoviti.

Nikoli vdrl: Jaxx ni bil nikoli vdrt zaradi ranljivosti na koncu Jaxxa. Vendar Jaxx priznava, da so nekateri uporabniki izgubili sredstva v Jaxxu zaradi “varnostnih napak samih”, kot so nezaščitena omrežja Wi-Fi ali računalniki, okuženi z zlonamerno programsko opremo.

Pošiljanje in prejemanje transakcij: Kot vsaka kripto denarnica tudi Jaxx omogoča pošiljanje in prejemanje transakcij s katero koli od podprtih kriptovalut. Preprosto izberite kriptovaluto, ki jo želite poslati ali prejeti, nato opravite transakcijo.

Izmenjava s ShapeShift: Jaxx ima vgrajeno podporo za ShapeShift, kar pomeni, da lahko takoj prenesete katero koli svoje kripto premoženje Jaxx, ne da bi zapustili aplikacijo. Kot pri vsaki integraciji ShapeShift boste tudi vi plačali majhno provizijo (0,25% do 0,50% na posel) in se boste morali pred sklepom posla registrirati za ShapeShift.

Spremljajte Blockchain News: Jaxx ima modul z vsemi funkcijami, ki vam omogoča, da dnevno prejemate novice in posodobitve v blokchainu iz številnih zaupanja vrednih virov. Če želite biti hkrati na tekočem z najnovejšimi kripto novicami, hkrati pa sledite svojemu portfelju, vam Jaxx to omogoča.

Sledenje tržnim podatkom: Jaxx ima tudi popoln sistem za sledenje kripto trga, ki vam omogoča, da spremljate top 100 kripto sredstev po tržni omejitvi, primerjate spremembe cen, vidite spremembe na trgu in sledite trendom. Za sledenje spremembam na trgu vam ni treba zapustiti aplikacije za kripto denarnico.

Blockchain Explorer: Jaxx ima vgrajen raziskovalec verig blokov. Preverite lahko stanje in podatke o transakcijah v več verigah blokov. Oglejte si na primer katero koli zgodovinsko transakcijo bitcoinov ali transakcijo Ethereum.

Na voljo za več naprav: Jaxx je na voljo za Android, iOS, Windows, Mac, Linux in Chrome (prek razširitve). Ne glede na to, ali iščete kripto denarnico za mobilne naprave, namizne računalnike ali brskalnike, bo Jaxx morda lahko delal za vas.

Uporabniku prijazno: Kot vsaka dobra kripto denarnica je tudi Jaxx uporabniku prijazen. Vsakdo ga lahko uporablja, ne glede na to, ali je nov v kriptovaluti ali ima izkušnje.

Brez pristojbin: Tako kot večina kripto denarnic tudi Jaxx ne zaračuna nobene provizije. Jaxx vam omogoča, da deponirate ali dvignete kripto v svojo denarnico ali iz nje brez dodatnih stroškov. Kot pri vsaki denarnici boste morali plačati vse ustrezne omrežnine.

Št. 2FA: Jaxx razlikuje od drugih kripto denarnic, ker ni dvofaktorske avtentikacije (2FA). Druge denarnice vam omogočajo dodajanje sekundarne naprave (na primer številke mobilnega telefona ali mobilne aplikacije) kot „drugega dejavnika“ za odobritev dodatnih transakcij. Jaxx nima te funkcije.

Ustvarite QR kode za določene zneske: Želite nekomu poslati sliko, na kateri piše “daj mi 0,1 BTC”? Z Jaxxom lahko ustvarite QR kode, ki temeljijo na znesku. Izberete lahko znesek, ki ga želite prejeti, nato pa ustvarite kodo QR, ki bo ta znesek dostavila na vaš naslov denarnice. Le malo drugih denarnic ponuja to funkcijo.

Kako deluje Jaxx?

Kako deluje Jaxx

Jaxx deluje na podoben način kot katera koli denarnica za kriptovalute. Aplikacijo namestite v namizno napravo, mobilno napravo ali brskalnik. Nato denarnica shrani vaše zasebne ključe v vaši napravi. Jaxx vaših zasebnih ključev ne pošlje oddaljenemu strežniku niti na kakršen koli način ne nadzoruje vaših zasebnih ključev.

Jaxx je popolnoma brezplačen za uporabo. Pošiljanje ali prejemanje katere koli od 85+ podprtih kriptovalut v Jaxx ali iz njega ne stane ničesar, čeprav boste vedno plačali omrežnine za katero koli kriptovaluto, s katero trgujete.

Jaxx zaradi napake na strani Jaxxa še nikoli ni bil vdrt ali ogrožen. Vendar je en uporabnik Jaxxa konec leta 2017 vdrl in izgubil 400.000 dolarjev na ETH, ko je Jaxx namestil na iPhone, ki je bil pokvarjen. Hack je sledil dejstvu, da je uporabnik uporabljal ogrožen iPhone. To ni imelo nobene zveze z Jaxxom ali njegovo kodo.

Kot že omenjeno, Jaxx nima na voljo dvofaktorske avtentikacije (2FA). Denarnice Jaxx ne morete povezati s telefonsko številko ali mobilno aplikacijo, da deluje kot druga obrambna plast. Če nekdo ukrade vašo napravo, vnese vaše geslo za Jaxx in pridobi vstop v vašo denarnico Jaxx, ima ta oseba popoln nadzor nad vašimi sredstvi.

Jaxx nima 2FA, vendar lahko spremenite svoje varnostne nastavitve, tako da Jaxx zahteva geslo vsakič, ko izvedete neko dejanje – na primer sklenete posel prek ShapeShift ali pošljete transakcijo. Dokler je vaše geslo varno, nihče ne bo mogel dostopati do vaših sredstev Jaxx, tudi če ima dostop do vašega računa.

Nazadnje, Jaxx ima začetno besedno zvezo, ki jo boste videli pri namestitvi. To besedno zvezo lahko kadar koli obnovite v denarnici. V katero koli napravo lahko vnesete 12-besedno besedno zvezo, da kadar koli izterjate sredstva. Če na primer izgubite dostop do mobilne naprave ali namizja, na katerem je nameščen Jaxx, lahko Jaxx namestite na ločeno napravo in vnesete začetno besedno zvezo, da v celoti obnovite dostop do svojih sredstev. Hkrati je ključnega pomena, da ohranite to besedno zvezo zasebno. Vsakdo lahko z vašo semensko besedno zvezo izterja tudi vaša sredstva, zato je pomembno, da nihče ne pozna semenske fraze, razen vas.

Jaxx ima tudi edinstvene funkcije, ki jih pri mnogih drugih aplikacijah denarnice ne vidimo. Obstaja na primer Jaxx blockchain explorer, ki vam omogoča ogled zgodovine verig blokov v več verigah blokov. Na primer, lahko preverite zgodovino blockchain transakcij.

Jaxx Cene

Jaxx Cene

Jaxx je brezplačen za uporabo na vseh platformah in operacijskih sistemih.

Pri prenosu kripto na svoj račun ali z njega plačujete omrežnino, čeprav za polog ali dvig sredstev na svojo denarnico Jaxx ali z njega ne boste plačali dodatnih stroškov. Kot večina kripto denarnic je tudi Jaxx brezplačen za uporabo.

Kako uporabljati Jaxx

Tukaj je opisano, kako prvič nastaviti in uporabiti Jaxx.

Korak 1) Prenesite Jaxx

Jaxx je na voljo za Android, iOS, Mac OS X, Windows, Linux ali Google Chrome (kot razširitev).

Kako uporabljati Jaxx

Obiščite Jaxx.io/downloads za prenos različice, ki jo želite uporabiti.

Kripto denarnica Jaxx

Preden prenesete Jaxx, vam bo spletno mesto zagotovilo “kontrolno vsoto”. Ta kontrolna vsota vam omogoča, da preverite, ali je datoteka, ki jo prenašate, pristna. Če se tukaj prikazana kontrolna vsota ujema s kontrolno vsoto, ki ste jo dobili pri namestitvi Jaxxa, potem uporabljate pristno različico.

Korak 2) Namestite Jaxx

Zaženite datoteko Jaxx.exe, da začnete namestitev.

namestite Jaxx bitcoin denarnico

Korak 3) Odprite Jaxx

Jaxx je nameščen v vaši napravi. Ko prvič zaženete Jaxx, boste pozvani, ali želite ustvariti novo denarnico ali seznaniti / obnoviti obstoječo denarnico..

odprta denarnica za kriptovalute jaxx

Kliknite »Ustvari novo denarnico«, sprejmite pogoje storitve, nato odprite Jaxx in si oglejte podrobnosti o svoji denarnici Bitcoin ali drugih kripto denarnicah.

denarnica jaxx liberty

Vidite lahko na primer naslov osebne denarnice, stanje v ameriških dolarjih in QR kodo za sprejemanje transakcij. Privzeto je vmesnik denarnice Jaxx videti tako:

z uporabo denarnice Jaxx

Kot lahko vidite, je denarnica le del tega, kar ponuja Jaxx. Jaxx ponuja tudi posodobitve novic, sledenje portfelju, sledenje trgu in še več.

trgovanje z bitcoini na jaxxu

4. korak) Dodajte nove denarnice

S pomočjo Jaxxa lahko skupaj shranite več kot 85 kriptovalut.

shranite kriptovaluto na jaxx

Če želite dodati nove denarnice za katero koli od teh 85+ podprtih kriptovalut, poiščite zavihek ‘Denarnice’ v zgornjem levem kotu Jaxxa. Dotaknite se puščic levo ali desno, da se pomikate po seznamu najbolj priljubljenih kriptovalut. Jaxx je privzeto postavil denarnice za BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, ETC, ZEC, DOGE, RBTC, GNT, JXX in REP.

jaxx uporabniški priročnik

Če želite dodati novo denarnico, ki tukaj ni navedena, kliknite »Denarnice«, nato v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite »Uredi«. Videli boste seznam kriptovalut, ki jih je mogoče vklopiti ali izklopiti. Vklopite katero koli kriptovaluto in prikazala se bo v vaši denarnici.

kripto denarnica jaxx

V meniju ‘Denarnice’ kliknite katero koli svojo denarnico, da si ogledate informacije o kovancih, vključno s kodo QR, skupno stanje in naslovom javne denarnice. Zdaj lahko v to denarnico pošljete sredstva, da se zasebni ključi shranijo v vaši napravi.

5. korak) Pošiljanje kovancev nekomu drugemu

Če želite kovance poslati nekomu drugemu z Jaxxom, preprosto odprite denarnico, na zavihku ‘Denarnice’ izberite kriptovaluto, ki jo želite poslati, nato kliknite ‘Pošlji’.

pošiljanje kovanca na

V polje, ki se prikaže, vnesite naslov prejemnice denarnice. Nato vnesite znesek, ki ga želite poslati. Lahko tudi kliknete ikono QR kode in nato fotografirate črtno kodo sprejemnika.

pošlji bitcoin na denarnico jaxx

Jaxx prikaže trenutno provizijo za bitcoin transakcije na dnu strani.

Ko potrdite vse podrobnosti in še enkrat preverite naslov denarnice, kliknite »Pošlji«.

6. korak) Prejemanje sredstev

Če želite običajno prejemati sredstva prek Jaxxa, uporabite svojo kodo QR ali naslov javne denarnice.

Če prejemate bitcoin, uporabite svojo kodo QR Bitcoin ali javni naslov. Odprite Jaxx, pod »Denarnice« kliknite svojo denarnico, ki jo prejmete, in nato »Prejmi«. Jaxx bo prikazal vašo QR kodo in javni naslov.

pomoč za denarnico jaxx

Druga možnost je, da v glavnem oknu Jaxx kliknete na ‘Receive Cryptocurrency’. Izberite kriptovaluto, ki jo želite prejeti, nato pa za prejem sredstev uporabite naslov javne denarnice ali QR kodo.

jaxx uporabniški priročnik za denarnico

Korak 7) Menjava kovancev prek ShapeShift

Če imate v svoji denarnici Jaxx kovance in jih želite prenesti v različne kriptovalute, lahko to storite brez nakazila sredstev na borzo. Jaxx ima vgrajeno podporo za ShapeShfit.

denarnica myjaxx s premikom oblike

Odprite Jaxx, nato na levi strani poiščite gumb ‘Exchange Now’.

izmenjava denarnice jaxx

Vnesite kriptovaluto, ki jo želite poslati ShapeShift, nato izberite kriptovaluto, ki jo želite prejeti. Vnesite znesek, ki ga pošiljate, in kliknite »Nadaljuj«.

jaxx in premik oblike

Korak 8) Druge funkcije Jaxxa

Jaxx ima na voljo celoten nabor orodij, ki so na voljo trgovcem s kripto. Na dnu kliknite »Portfelj«, če želite na primer spremljati uspešnost katerega koli kovanca v kripto denarnici.

funkcije denarnice jaxx

Ali pa kliknite »Trgi«, da dobite kratke informacije o gibanju kripto trga v zadnjih 24 urah ali 7 dneh.

trg jaxx

Jaxx je tudi ena redkih kripto denarnic z vgrajeno funkcijo ‘News’. Kliknite ‘Novice’, da si ogledate najnovejše zgodbe iz celotnega kripto prostora.

ugodnosti kripto denarnice jaxx

Nazadnje ima Jaxx raziskovalec blokov, ki vam omogoča preverjanje transakcij in ogled zgodovinskih podatkov za desetine različnih verig blokov in kriptovalut. Vgrajeni so raziskovalci blokov za BTC, BCH, ETC, DASH, LTC, ZEC, DOGE in druge večje kriptovalute. Vnesite naslov, TXID ali razpršitev bloka, če si želite ogledati to transakcijo v verigi blokov.

jaxxov pregled svobode

O Jaxxu

Jaxx razvija Decentral Inc., podjetje za razvoj programske opreme in “inovacijsko vozlišče” s sedežem v Kanadi. Podjetje izdeluje tako Jaxx Classic kot Jaxx Liberty.

Decentral Inc. je ustanovil Anthony Di Iorio, ki je leta 2013 ustanovil in soustanovil tudi Ethereum. Di Iorio je leta 2014 ustanovil Decentral Inc..

Danes Jaxx uporabljajo milijoni ljudi po vsem svetu. Sedež podjetja je v središču Toronta.

Končna beseda

Jaxx je ena najbolj priljubljenih denarnic za kriptovalute na svetu. Denarnica ima skoraj popolno varnostno zgodovino od lansiranja leta 2014. Danes lahko z Jaxxom shranite več kot 85 kriptovalut. Jaxx je na voljo za mobilne naprave ali namizja, vsi zasebni ključi pa so shranjeni na strani odjemalca za največjo varnost.

Če želite izvedeti več o Jaxxu ali preizkusiti Jaxx danes, obiščite spletno stran Jaxx.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map