MagicSeed: Varnostno kopiranje sefrazne denarnice za kripto strojno opremo

magicseed pregled

MagicSeed je naprava za šifriranje varnostne denarnice denarne opreme za kriptovalute, ki vsakemu uporabniku bitcoinov in cryptoasset pomaga, da si zlahka zapomni svoje besede kot “kdo je lastnik semena, ima kovanec.

Predstavljamo MagicSeed: Izčrpen pregledni vodnik

V preteklosti smo se poglobili v svet trdih denarnic (Trezor, Ledger, KeepKey) za tiste, ki iščejo bolj trden in varen način shranjevanja svojih digitalnih sredstev. Toda za tiste, ki bolj zanesljivo obiskujejo strani za množično financiranje, kot je IndieGoGo, boste verjetno opazili novo ime na seznamu, ki je primerljivo s CryptoSteel, CryptoTag in BillFodl, ki se ponaša s številnimi prednostmi, vključno s tem, da je 100% brez povezave (brez povezave ali vdorov). ), brez pomnilnika (brez shranjevanja podatkov ali kraje), enostaven za namestitev (5 minut ali manj in obnovitev semenske fraze v manj kot 1 minuti), hipersafe algoritem za šifriranje na ravni banke in ga je mogoče uporabiti za večvalutne namene.

Ta je seveda MagicSeed, ki je svojo kampanjo množičnega financiranja pred kratkim začel s svojim zelo zanimivim videzom. Kaj je torej točno? V čem izstopa? In ali ima resnično fizične podatke, potrebne za njegovo postavitev ob bolj uveljavljena imena, kot sta Trezor ali Ledger?

No, ugotovimo.

O izdelku

o čarobnem semenu

Zdi se, da je edinstvena prodajna točka, ki jo ima podjetje na splošno, njegova sposobnost, da poenostavi vašo besedno zvezo. Če ne veste, kaj je to: je sestavljeno iz 24 naključnih besed, ki se uporabljajo za dostop do vaše digitalne denarnice ali denarnice brez povezave. Brez zapomnitve teh besed izgubite dostop do svojega premoženja, kar je lahko grozljiv udarec.

Kako se torej MagicSeed loči? Prvič, denarnica digitalno shrani te besedne zveze, ki jih uporabniki zlahka izberejo s pomočjo številčnice za denarnice. Ko so vsi [pravilno] izbrani, lahko izberete skrivno ključno besedno zvezo, ki si jo boste zlahka zapomnili.

Od tam denarnica ustvari kodo QR, ki ji sledi tajni ključ, s katerim nato dostopate do prvotnega semena.

To vpliva na to, kako deluje, kako pa je videti v primerjavi s svojimi kolegi? Prvič, vizualno izstopa, a to ni tako dobro. Vse skupaj, in to je že od zgodnjih utrinkov, izgleda okorno in zelo neprijazno do žepa. Ne pozabite, da obstajajo le štirje preprosti koraki za nastavitev naprave za varnostno kopiranje MagicSeed.

magicseed-crypto-seedphrase-backup

1) izberite besedno zvezo

2) izberite svoj skrivni ključ (nekaj, česar se boste zlahka spomnili)

3) MagicSeed ustvari kodo QR, povezano z vašim skrivnim ključem

4) Z uporabo QR kode in SecretKey se vrnete na prvotno seme

Tu je kul pogled na napravo MagicSeed in kako varno shranjuje vaše kripto imetja:

Zakaj tako? Če pogledamo iz video posnetkov in slik, je velik v primerjavi z Ledgerjevim Nano in Trezorjem, ki sta veliko bolj prenosljiva.

Rdeča zastava Watch

magicseed tveganja

Niso vse kampanje množičnega financiranja enakovredne, zato bi bilo vredno bolj sistematično pogledati MagicSeed, da se prepričamo, da ni nič sumljivega.

Martin Bryant iz The Next Web je razpravljal o zadevi Red Flags, ko gre za te kampanje zbiranja sredstev na platformah za množično financiranje, kot je IndieGoGo, in to je vredno obdržati v mislih, saj je vedno pomembno, da se izognemo prevaram z bitkoini. Beseda modremu pravi, da če in ko se cena bitcoinov spet dvigne (kot mnogi kripto strokovnjaki napovedujejo o BTC / USD), bo vrednost kovancev, ki jih hranite v svojih bitcoin denarnicah, še bolj vabljiva za hekerje in spletkarje. Vedno naredite vse, da zaščitite in prepričate svoje kriptovalute.

Torej je tu treba kaj razmisliti o rdeči zastavi? Prvič, obstaja izrazita prenasičenost informacij. Toda ali bo to zato, da bodo potencialne vlagatelje zaslepilo z informacijami, ali pa so že imeli na voljo to dokumentacijo, bomo še videli.

Glavni člani so zlahka vidni, velika količina njihovih kontaktnih podatkov je na voljo za njihove račune v družabnih omrežjih in za njihovo domensko ime. Poleg tega so dobro vidni tudi starejši člani osebja, kar je vedno dobro.

Po navedbah na strani IndieGoGo podjetja naj bi podjetje zbralo več kot 43.000 funtov kapitala s predvidenim datumom dobave za podpornike julija 2020. Glede na dejstvo, da se je ta kampanja začela šele v začetku oktobra z že zbranih 6.200 funtov, stvari iščejo sprva vsaj optimističen.

MagicSeed ima stran na Facebooku, Youtube in Twitterju in pravi, da bodo julija 2020 začeli pošiljati naprave za varnostno kopiranje semenskih fraz za kripto strojno denarnico..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map