Rahakott denarnica: obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

Pregled Rahakotta

Rahakott je anonimna denarnica za kriptovalute z vgrajenim mešalnikom. Kako deluje danes, ugotovite v našem vodniku in pregledu Rahakott.

Kaj je Rahakott?

Rahakott, ki ga najdete na spletnem mestu Rahakott.io, je brezplačna denarnica za kriptovalute z več edinstvenimi lastnostmi, ki jo ločujejo od drugih denarnic..

Kaj je Rahakott

Najprej in najpomembneje je, da ima Rahakott mešalno funkcijo. Več kriptovalut lahko zmešate skupaj, nato pa mešana sredstva pošljete na enega ali več ciljnih naslovov. Kot pri drugih mešalnikih lahko tudi vi zakrijete vir svojih sredstev in denar dvignete kot “čisto” valuto.

Kripto denarnica, ki se osredotoča na anonimnost, ne zahteva telefonske številke ali celo e-pošte. Denarnico lahko ustvarite v 20 sekundah, samo tako, da obiščete Rahakott.io. Vse, kar morate storiti za ustvarjanje denarnice, je shraniti mnemografsko besedno zvezo. Ta stavek je ključ do vaše denarnice.

Pregled denarnice Rahakott

Rahakott podpira šest glavnih kriptovalut, vključno z BTC, BCH, LTC, XMR, ZEC, ETH in DASH. Vse te kovance lahko shranite in zmešate v svoji denarnici Rahakott.

Pomembno je omeniti, da Rahakott vaše kovance shranjuje na svojih strežnikih. Vsi vaši zasebni ključi so šifrirani in shranjeni na strežnikih podjetja Rahakott. To ni denarnica na strani odjemalca in tehnično ne nadzorujete svojih zasebnih ključev. Rahakott trdi, da tudi njihovi razvijalci ne morejo dostopati do kovancev strank. Kot pri drugih mešalnih storitvah morate tudi vi zaupati, da bo Rahakott vaše kovance pomešal, kot je bilo predvideno, namesto da bi jih vzel.

Za Rahakotta niso vse sonce in mavrice. Nekatera kripto spletna mesta so Rahakotta označila kot prevaro. Coindoo.com na primer trdi, da je “prejel številne pritožbe glede Rahakotta” in se je odločil, da bo spletno mesto označil kot prevaro..

Kolikor pa lahko ugotovimo, Rahakott deluje kot druge mešalne storitve: deponirate kriptovalute, jih zmešate in nato dvignete sredstva v denarnico. Kot pri vseh mešalnikih tudi vi tvegate s trgovanjem s kovanci v neurejenem okolju, vendar ne najdemo nobenega konkretnega dokaza, da je Rahakott prevara. Zdi se, da gre za zakonito storitev in od leta 2017 deluje nemoteno.

Značilnosti Rahakotta

Lastnosti denarnice Rahakott

Vgrajeni mešalnik: Rahakott trdi, da njihov vgrajeni mešalnik “skorajda ne more slediti vašim transakcijam.” Tako kot pri drugih mešalnikih lahko tudi iz več virov vzamete več kriptovalut, nato pa jih zmešate in dvignete fiat valuto. Isto kriptovaluto (na primer BTC) lahko vzamete tudi iz več virov, ta BTC zmešate in nato dvignete kot fiat valuto.

Tor podpora: Rahakott podpira protokol Tor za dodatno anonimnost. Rahakott podpira tudi druge predore.

E-pošta ali telefonska številka ni potrebna: Za prijavo na Rahakott vam ni treba navesti nobenih osebnih podatkov – na primer telefonske številke ali e-poštnega naslova.

Podpora 2FA: Rahakott podpira dvofaktorsko overjanje (2FA).

Obnovitev mnemoničnih stavkov: Rahakott bo pri prvi izdelavi denarnice nastavil mnemonični stavek.

Podatki, šifrirani na strežnikih Rahakott: Rahakott trdi, da so podatki varno šifrirani na njihovih strežnikih, tako da “jih niti razvijalci ne morejo doseči”.

6 podprtih kriptovalut: Rahakott vam omogoča hrambo in mešanje šestih kriptovalut, vključno z BTC, BCH, LTC, ZEC, DASH in ETH.

20-sekundna namestitev: Rahakott iz svojega 20-sekundnega postopka namestitve naredi veliko. Denarnico lahko ustvarite v samo 20 sekundah tako, da obiščete Rahakott.io. Preverjanje, e-poštni naslov, telefonska številka ali celo geslo sploh niso potrebni.

Brezplačna uporaba: Brezplačno ga lahko uporabite in se prijavite za Rahakott. Pri prenosu sredstev v denarnico Rahakott in iz nje na zunanji naslov ali z njega boste plačali majhno provizijo (0,0005 BTC). Prenosi med naslovi Rahakotta pa so brezplačni.

Enkratno geslo ali dolgoročno geslo: Ko prvič nastavite svojo denarnico Rahakott, boste lahko izbrali enkratno ali dolgoročno geslo. Enkratno geslo je vrsta dvofaktorskega preverjanja pristnosti (2FA), pri katerem se na vašo mobilno napravo pošlje koda za odobritev enkratnega dostopa do vašega računa. Medtem pa vam dolgoročno geslo omogoča večkratni dostop do denarnice.

Geslo ni potrebno: Možno je tudi nastaviti Rahakotta brez kakršnega koli gesla. V tem primeru se lahko v denarnico prijavite samo s svojim javnim naslovom.

Enostaven uporabniški vmesnik: Rahakott ima preprosto preprost vmesnik, ki ga bodo poznali vsi, ki so že uporabljali kripto denarnico. V svojo denarnico se prijavite na Rahakott.io. Stanje lahko vidite v BTC, USD ali EUR. Ogledate si lahko tudi naslov javne denarnice in kodo QR.

Podpora za hierarhično deterministično (HD) denarnico: Rahakott vam za dodatno varnost omogoča ustvarjanje več novih naslovov za vsako transakcijo. Vaše HD denarnice je mogoče vgraditi pod vašo glavno denarnico. Te denarnice lahko po potrebi preimenujete ali odstranite.

Podpora za več jezikov: Rahakott je na voljo v angleščini, kitajščini, japonščini in ruščini.

Prilagodljive pristojbine: Provizijo lahko prilagodite od 1,00% do 2,195%. Če plačate višjo pristojbino, bo vaša zahteva za mešanje obdelana hitreje in mešanje bo učinkovitejše.

Prilagodljivi časi mešanja: Če želite čim bolj zamegliti mešanje kovancev, lahko prilagodite čas mešanja (tj. Izberite, kdaj bodo kovanci dostavljeni na vaš ciljni naslov). Med drugimi časovnimi okviri lahko izberete sredstva, ki jih želite dostaviti v 1 uri, na primer v 1 tednu ali 1 mesecu.

Denarnice za več uporabnikov: Rahakott zdaj ponuja več uporabniške denarnice za poslovne in poslovne uporabnike. Te denarnice omogočajo več uporabnikom znotraj ene organizacije enostaven dostop do skupne denarnice. Za skrbnika izberete nekoga, ki lahko prenese dostop in vloge v vmesniku denarnice drugim uporabnikom – na primer upravitelju, trgovcu in revizorju. Skrbnik lahko nastavi različne stopnje varnosti za različne zaposlene. Nekateri zaposleni na primer ne bodo mogli dostopati do ključev API.

Izmenjava P2P: Rahakott ima izmenjavo P2P z možnostmi “hiter nakup” in “hitra prodaja”. V času pisanja (decembra 2019) na trgu P2P ni nobene ponudbe, objavljene iz katere koli države.

Zmešajte velik ali majhen znesek: Od decembra 2019 Rahakott podpira najmanjšo količino mešanja 0,001 BTC in največjo količino mešanja 563 BTC. Ne glede na to, ali imate majhno ali večjo količino bitcoina za mešanje, bi ga morali z lahkoto zmešati z Rahakottom.

Mešanje na več ciljnih naslovov: Pri prilagajanju nastavitev mešanja vam Rahakott omogoča pošiljanje sredstev na več ciljnih naslovov. 50% BTC lahko pošljete na primer na en naslov, 50% pa na drug naslov. Časi so tudi prilagodljivi, tako da bi lahko polovica sredstev danes prispela v eno denarnico, druga polovica pa čez 6 dni.

Podpora za API: Rahakott ima API, ki razvijalcem omogoča dostop do protokola Rahakott. Vse metode API se prikličejo z uporabo metode HTTP POST in jih je treba odobriti s ključem API, ki ga najdete v razdelku ‘nastavitve’ vaše Rahakottove denarnice.

Kako deluje Rahakott?

Kako deluje Rahakott

Rahakott deluje kot druge spletne denarnice. Denarnico ustvarite v spletu, nato pa nanjo položite sredstva z zunanjih kripto naslovov. Rahakott zaračuna majhno provizijo za vsako polog ali dvig na zunanji naslov ali z njega (0,0005 BTC).

V eno samo denarnico Rahakott lahko položite šest različnih kriptovalut, vključno z BTC, BCH, LTC, DASH, ETH in ZEC.

Ko so te kriptovalute v vaši denarnici Rahakott, lahko vidite svoje celotno stanje v USD ali EUR. Rahakott vam bo povedal, koliko bi bile vredne vse vaše kriptovalute, če bi jih pomešali in prodali za USD ali EUR.

Če želite svoje kriptovalute mešati skupaj, lahko to storite z nekaj kliki. Vaše kriptovalute bodo izražene kot ena fiatna valuta (USD ali EUR), čeprav boste znesek dvignili kot BTC, BCH, LTC, DASH, ETH ali ZEC.

Vaši zasebni ključi so shranjeni (šifrirani) na strežnikih podjetja Rahakott. Rahakott trdi, da tudi njihovi razvijalci ne morejo dostopati do zasebnih ključev. Tako kot v vsaki situaciji, ko so vaši zasebni ključi shranjeni v zunanji napravi, boste tudi pri premikanju velike količine denarja še posebej previdni. V idealnem primeru boste Rahakott uporabili za deponiranje kriptovalut, njihovo mešanje in dvigovanje.

Če se odločite za dolgoročno shranjevanje kriptovalut na Rahakottu, lahko do denarnice kadar koli dostopate z geslom. Rahakott vam omogoča nastavitev enkratnega gesla; v tem primeru boste morali pred prijavo v telefonu dokončati preverjanje 2FA. Lahko pa nastavite dolgoročno geslo, v tem primeru pa eno geslo omogoča prijavo v Rahakott za vedno.

Rahakott podpira tudi protokol Tor za največjo zasebnost. Če želite kriptovalute prenesti v Rahakott prek Tor, jih zmešajte, nato umaknite, potem lahko to storite s popolno, šifrirano zasebnostjo.

Rahakott cene in pristojbine

Rahakott je brezplačna denarnica in mešalnik za kriptovalute. Vsakdo lahko obišče Rahakott.io in brezplačno nastavi denarnico.

Ko kriptovaluto pomešate skupaj, boste plačali pristojbino za storitev. Ta storitev se giblje od 1,00% do 2,195%. Višje kot plačilo storitve plačate, hitreje bo vaša zahteva obdelana in boljša bo mešalna naprava.

Rahakott ne zaračunava pristojbin pri prenosu denarja iz ene Rahakottove denarnice v drugo. Vendar bo pri prenosu denarja na ali z naslova zunanje denarnice zaračunana provizija v višini 0,0005 BTC.

Rahakott bo dodal tudi pristojbine za omrežne storitve, ki se razlikujejo glede na kriptovaluto, ki jo uporabljate.

Obstajajo tudi določeni najnižji zneski za nakazilo, čeprav so zelo majhni (na primer najmanjši znesek 0,0001 BTC za prenos ali 0,001 LTC).

Kako uporabljati Rahakott

Rahakott je enostaven za uporabo. Denarnico lahko dejansko nastavite in uporabite v manj kot 20 sekundah. Tu je osnovno vodilo:

1. korak) Ustvarjanje denarnice

Obiščite Rahakott.io, nato v zgornjem desnem kotu kliknite »Ustvari denarnico«.

ustvarjanje Rahakottove denarnice

Dokončajte preverjanje Captcha z vnosom številk.

Kripto denarnica Rahakott

Nato boste videli svojo mnemografsko besedno zvezo. Zapišite teh 24 besed in jih hranite na varnem mestu. S to besedno zvezo lahko kadar koli obnovite dostop do denarnice.

Rahakott kripto shramba

Na naslednji strani bo Rahakott še enkrat preveril vašo mnemografsko besedno zvezo tako, da bo zapisal prvo in zadnjo besedo iz te fraze..

Varnost Rahakotta

Ne pozabite: če izgubite besedno zvezo, se ne boste mogli prijaviti v svojo denarnico in pridobiti dostopa do svojih sredstev. Poskrbite, da je vaša fraza napisana na varnem mestu.

2. korak) Izbira kriptovalut

Nato vam Rahakott omogoča izbiro denarnic za kriptovalute, ki jih boste uporabljali. Izbirate lahko med eno od šestih podprtih kriptovalut, vključno z BTC, LTC, DASH, BCH, ZEC in ETH.

Bitcoin denarnica Rahakott

Korak 3) Namestitev 2FA

Rahakott vam omogoča nastavitev dvofaktorske avtentikacije (2FA), čeprav ni potrebna.

namestitev Rahakott

Vaš ‘drugi dejavnik’ je lahko enkratno geslo ali običajno dolgoročno geslo.

Če uporabljate enkratno geslo, boste potrebovali mobilni telefon z aplikacijo 2FA (na primer Authy ali Google Authenticator). Aplikacija generira novo geslo vsakih nekaj sekund in s tem geslom se lahko prijavite.

Standardno dolgoročno geslo je ves čas veljavno, razen če ga spremenite ali prekličete. Geslo nastavite enkrat, nato pa z njim kadar koli dostopate do denarnice Rahakott.

Lahko tudi izberete, da ne nastavite gesla, v tem primeru se lahko vsak, ki ima naslov vaše denarnice, prijavi v svojo denarnico Rahakott..

4. korak) Depozitna sredstva

Vaša denarnica je uradno vzpostavljena, sredstva pa lahko zdaj položite v svojo denarnico. Rahakott ima za vsako kriptovaluto najnižji znesek depozita (na primer 0,0001 BTC za bitcoin). Na svoj Rahakottov naslov pošljite sredstva iz zunanje Bitcoin denarnice, sredstva pa se bodo prikazala v vaši denarnici.

depozit v Rahakottu

5. korak) Zmešajte

Ugodnosti denarnice Rahakott

Za njegov mešalnik uporabljate Rahakott. Stran mešalnika je preprosta. Lahko prilagodite vse naslednje nastavitve:

Izberite svoje ciljne naslove: Mešana sredstva lahko na primer pošljete na enega ali več ciljnih naslovov.

Izberite svoj delež distribucije: Na en naslov lahko pošljete na primer 5% sredstev, na drug naslov 10%, na tretji naslov pa 85%.

Prilagodite svojo zamudo: Če vsa vaša sredstva istočasno prispejo na vse vaše naslove, je lahko videti sumljivo (še posebej, če poskušate skriti vir svojih sredstev). Rahakott vam omogoča, da prilagodite svojo zamudo od 1 ure do 1 meseca.

Zasebnost denarnice Rahakott

Izberite svojo pristojbino za storitev: Z višjo pristojbino za storitev (bližje 2,195%) bodo vaša sredstva hitreje in z boljšim mešanjem obdelana, cenejša storitev (bližje 1,00%) pa s počasnejšim mešanjem in manj mešanja..

Rahakottove pristojbine

Prilagodite svoj znesek: Rahakott vam trenutno omogoča mešanje od 0,001 BTC do 561,832 BTC. Med temi zneski izberite katero koli količino BTC, ki jo želite zmešati.

Ko prilagodite vse te nastavitve, lahko vnesete svoje geslo in nato kliknete ‘Mix Coins’, da dokončate postopek mešanja.

6. korak) Prilagajanje nastavitev in brisanje denarnice

Rahakott vam omogoča prilagajanje nastavitev iz denarnice > Meni z nastavitvami. Izberete lahko, katero borzo želite uporabiti, na primer svoj jezik ali svojo valuto.

Nastavitve denarnice Rahakott

Denarnico lahko tudi popolnoma izbrišete – recimo, če ste zaključili postopek mešanja in želite odstraniti vse vezi z Rahakottom.

Rahakottov račun

O Rahakottu

Prvo različico Rahakotta so 12. novembra 2017 izdali Akke Svenson (soustanovitelj), Maksim Shreyder (soustanovitelj) in skupina razvijalcev.

Svenson je diplomiral na univerzi Stanford in Kraljevskem tehnološkem inštitutu na Švedskem. Pred gradnjo Rahakotta je Svenson delal v več fintech podjetjih v ZDA in Evropi.

Shreyder je diplomiral na Moskovskem inštitutu za fiziko in tehnologijo in Univerzi v Londonu.

Končna beseda

Rahakott je denarnica in mešalnik za kriptovalute, ki zapolnjuje edinstveno nišo v kripto prostoru. Sredstva lahko v Rahakott položite iz podprtih kriptovalut, nato pa ta sredstva zmešate in dvignete kot fiatno valuto USD ali EUR. To je denarnica in mešalnik, vgrajeni v eno priročno storitev.

Prvič nastavite denarnico Rahakott v 20 sekundah, vsa sredstva pa so na strežniku Rahakottove strežnike šifrirana. Iz tega razloga ni priporočljivo, da dolgoročno shranjujete velike količine kripto. Zdi se, da je Rahakott kot kratkoročni mešalnik idealen način za zakrivanje svojih kripto sredstev..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map