Najboljše strojne denarnice za zaščito vašega kripto leta 2021

Učenje, kako obdržati svojo kripto varnost s pomočjo strojne denarnice, je prvi korak, da postanete izkušen vlagatelj v kriptovalute. Naložbe v blockchain projekte so zabavne in donosne, vendar le, če se pravilno izvedejo. Bistveno je, da obstajajo nekatere značilne razlike med kriptovalutami in drugimi naložbami, za katere bi vam koristilo, da jih razumete. Predvsem ste sami odgovorni za varovanje svoje kriptografije.

Ohranjanje varnosti vašega Crypto

Obstaja veliko različnih strategij, ki jih lahko vlagatelj upošteva za zaščito svojih kriptovalut pred krajo leta 2021. Ena najboljših razpoložljivih možnosti je uporaba strojne denarnice. Denarnice s strojno opremo zaradi svoje zasnove zmanjšujejo tveganje spletnih napadov. Te naprave shranjujejo vaše kriptovalute brez povezave v tako imenovanem »hladilniku«. Za izpolnitev te naloge večina naprav uporablja zračno režo, da kovance zadrži brez povezave.

Vse možnosti denarnice strojne opreme niso varne

Res je, da so strojne denarnice veliko bolj varne kot njihovi mobilni ali namizni računalniki, vendar so še vedno dovzetne za človeške napake in pametne prevarante. Pred kratkim so se na trgu začele pojavljati ponarejene in spremenjene strojne denarnice. Te ponarejene naprave vas prevarajo, da verjamete, da so vaši posesti na varnem. Da bi se izognili tem in drugim tveganjem, je priporočljivo, da se držite le najuglednejših proizvajalcev denarnic.

Danes je na voljo veliko različnih možnosti denarnice strojne opreme. Pomembno je, da niso vse denarnice enake glede kakovosti, varnosti in cen. Izbira napačne denarnice vas lahko stane veliko časa. Na srečo vam ne bo treba ugibati. Tu so glavne denarnice za strojno opremo, ki jih je treba upoštevati leta 2021.

Ledger Nano X – najboljša strojna denarnica

Ledger denarnice so prepoznane kot ena najboljših možnosti na trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 in ima pisarne v San Franciscu v Parizu. Trenutno Ledger v različnih pisarnah zaposluje več kot 130 zaposlenih.

Ledger Nano X je na vrhu seznama zaradi priročnega oblikovanja in vsestranske funkcionalnosti. Ta naprava je kot nalašč za vlagatelje na poti. Poleg tega enota podpira veliko različnih kovancev in žetonov. Deluje tudi v tandemu z več Dapps, da izboljša vaš UX.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

The Ledger Nano X vključuje svetel interaktivni OLED HD zaslon, s katerim je enostavno natančno videti, kaj počnete. S to denarnico lahko upravljate z mobilno aplikacijo Live prek Bluetootha, uporabniki pa lahko vsa izgubljena sredstva obnovijo z obnovitvenim listom. Ledger Nano X je na vrhu seznama zaradi naprednih varnostnih funkcij in elegantne zasnove. Edina slabost denarnice je višja cena.

Preberite si naš Ledger Nano X Review oz Kupite Ledger Nano X.

Ledger Nano S

The Ledger Nano S je cenovno ugodnejša različica vodilne strojne denarnice podjetja. Nano S je še vedno impresivna naprava. Tako kot njegov veliki brat tudi Nano S podpira veliko različnih kovancev in žetonov. Uporabniki lahko pri upravljanju denarnice prek MyEtherWallet shranijo kateri koli žeton, združljiv z ERC-20.

Te naprave so združljive s stotinami decentraliziranih aplikacij, zaradi česar so idealna izbira za vse, ki jih zanima interoperabilnost. Vse naprave Ledger so hierarhično deterministične denarnice, kar pomeni, da ima lastnik enote popoln dostop do računa, ki predstavlja kovanec.

The Nano S je zelo prenosljiv. Naprava tehta le 34 g. Naprava je kljub lahki zasnovi razmeroma trpežna. Njegova vzdržljivost izhaja iz ohišja iz brušenega nerjavečega jekla. To ohišje daje denarnici kvaliteten občutek in videz v primerjavi s plastičnimi opcijami.

Preberite Naš pregled Ledger Nano S oz Kupite Ledger Nano S

Trezor Model T

Trezor Model T je še ena vrhunska denarnica v tem sektorju. Trezor Model T uporabnikom ponuja univerzalni trezor za vsa njihova digitalna sredstva. Za razliko od Ledgerjevih naprav ima Trezor popolno odprtokodno kodo. Odprtokodne kode so bolj odporne kot zasebne kode, ker jih tako strokovno pregledajo kot revidirajo raziskovalci varnosti.

Trezorjeva linija denarnic je predvsem ustvarjanje SatoshiLabs. Zlasti to češko podjetje je bilo prvo podjetje, ki je izdalo Bitcoin denarnico za strojno opremo. Kot taka ima Trezor dragocene izkušnje v tem sektorju. Ta izkušnja je razvidna iz nabora funkcij Trezor Model T.

Model T podpira več kot 1000 kovancev. Poleg tega sistem zasebne ključe Bitcoina shranjuje brez povezave v drug nabor čipov. Naprava je izredno lahka, tehta približno 22 gramov, ohišje pa je izdelano iz trpežne kovine. Uporabniki modela T uživajo v popolnih možnostih za obnovitev in briljantnem vmesniku. Uporabniki morajo vnesti štirimestno PIN kodo z vsemi potrditvami transakcij.

Preberite naš Trezor Model T Review ali Kupite Trezor Model T

Trezor Model One

The Trezor Model One je cenovno ugodnejša različica modela Trezor T. To je poenostavljena različica, brez številnih zvonov in piščal dražjega kolega. To je odličen način, da skočite v svet kriptovalut, ne da bi se morali razmetavati po dražjih cenah Trezor Model T.  Zaradi varnosti in preprostosti te naprave je priljubljena za člane skupnosti kriptovalut.

Preberite si naš Trezor Model One Review oz Kupite Trezor Model T

KeepKey

KeepKey je še ena elegantna alternativa na trgu. Ta elegantno oblikovana denarnica se je začela prodajati leta 2015. Denarnico je kupila ena izmed najbolj priljubljenih trgovskih platform na trgu ShapeShift. Ta integracija je uporabnikom denarnice KeepKey omogočila varno trgovanje s svojimi kriptovalutami neposredno iz svojih naprav.

Denarnica KeepKey je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Linux in Mac. Enota ima velik digitalni zaslon, ki zagotavlja jasnost vsakega poslanega in prejetega digitalnega sredstva. Na zaslonu je nadzor transakcij vetrič. Najboljše od vsega je, da je treba vsa pošiljanja odobriti s pritiskom na fizični gumb na napravi.

KeepKey uporabniki imajo tudi dodatno zaščito s kodo PIN pred nepooblaščeno uporabo. Naprava natančno vključuje dodatno zaščito z geslom. Uporabnikom so na voljo tudi prilagodljive hitrosti transakcij. Impresivno vam KeepKey omogoča ustvarjanje in spremljanje neomejenih naslovov denarnic v eni napravi. S 100 dolarji je KeepKey tudi nekoliko ugodnejši od konkurence. Na ta način se KeepKey počasi uveljavlja na svojih uveljavljenih tekmecih na trgu.

Kliknite tukaj, da kupite KeepKey.

Najboljše možnosti denarnice za strojno opremo za leto 2021

Kripto sektor je v zadnjih enajstih letih znatno zrasel. Kljub vsej tej rasti ostaja varovanje vaše kriptovalute glavna prednostna naloga. Poleg tega se ni veliko spremenilo v procesih in strategijah, uporabljenih za izpolnitev te naloge. Denarnice s strojno opremo še vedno obstajajo in naj bi ostale najboljši način, da kriptovalute ne boste v rokah hekerjev in drugih prevarantov na trgu. Držite se uglednih denarnic za strojno opremo, naštetih v tem pregledu, in zagotovo boste opazovali svoj satošijev sklad do navideznega stropa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map