Trezor Model One Review – varna denarnica za strojno opremo Bitcoin (Crypto)

Trezor je eno izmed najbolj zaupanja vrednih podjetij na svetu, ko gre za denarnice za bitcoin strojno opremo. Njihov najbolj priljubljen izdelek je Trezor Model One ki je cenovno dostopna strojna denarnica z najsodobnejšo varnostjo. (Če proračun ni upoštevan, vam priporočamo, da se odločite za Trezor Model T ki je nadgrajena in premium različica Trezor One.)

Trezor One je dobro oblikovan zgornji del strojne denarnice in deluje brez napora. V tem pregledu bomo analizirali zasnovo, funkcionalnost in predvsem varnost.

Kaj je Trezor Model One?

Trezor One je najbolj priljubljena in cenovno dostopna strojna denarnica za kriptovalute, ki jo trenutno ponuja Trezor. Denarnica strojne opreme je zasnovana predvsem za zaščito vaših sredstev pred slabimi igralci, ki poskušajo ukrasti vašo kriptovaluto.

Ima več varnostnih funkcij, najpomembnejše pa je, da zasebne ključe shranjuje v izoliranem okolju, da se zagotovi, da tudi če je vaša naprava povezana z računalnikom, ki je okužen z zlonamerno programsko opremo, sredstva ne bodo ogrožena.

Poleg tega Trezor Password Manager pomaga pri upravljanju spletnih poverilnic, uporaba Trezorja kot varnostnega žetona pa vam omogoča zaščito spletnih računov z U2F.

Ta naprava je cenovno ugodna možnost, da varnost ostane dostopna vsem, ki imajo kriptovalute.

Trezor Model One podpira več kot 1.000 kriptovalut, to vključuje glavne žetone, kot je Bitcoin, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple in še veliko več.

Trezor Model One: prvi vtis

Trezor One je na voljo v preprostem paketu. Škatla je zavita v plastično folijo in zaščitena z nedovoljenimi hologrami, da se prepreči nedovoljeno spreminjanje. Če se zdi, da je hologram poškodovan, lahko napravo preprosto vrnete proizvajalcu. 

Škatla vsebuje samo napravo, kabel USB, vrvico, vodnik za začetek, obnovitveno kartico in štiri nalepke.

Prednost te naprave je, kako lahka in preprosta je. (Če želite čudovite anestetike kot Trezor Model T ki je nadgrajena in premium različica Trezor One, ki bi lahko bila boljša možnost.) Naprava je narejena iz lahke, a zelo trpežne plastike. Ima majhen zaslon, dva gumba in vrata USB. 

Trezor Model One Review - varna denarnica za strojno opremo Bitcoin (Crypto)

Upravljanje Trezor Model One


Če ste začetnik in niste tehnični, vas ni treba skrbeti. Navodila, ki so navedena v paketu, so preprosta in vas vodijo o tem, kako lahko nastavite model Trezor One.

Vedno si morate zapomniti, da zapišete seme za predelavo in ga shranite na varno mesto. Priporočam, da kamor koli ga shranite, shranite dve varnostni kopiji obnovitvenega semena. Osebno se odločim za varnostno kopiranje v elektronski in papirni obliki. Za tiste, ki se ne zavedajo, je tisto, kar potrebujete za dostop do sredstev v primeru, da je naprava poškodovana ali izgubljena.

Drugi pomemben vidik tega je, da v napravi vedno uporabljate kodo PIN in geslo.

Uporaba naprave je enostavnejša, kot bi sprva domnevali. Potrdite vsako odhodno transakcijo ali ustvarjanje naslova, da zagotovite, da sredstva ne bodo poslana napačnemu prejemniku ali da niste pravilno vnesli podrobnosti o denarnici. To je tudi varnostna funkcija, če lahko vaš računalnik ogrozi, lahko zagotovite, da se sredstva pošiljajo predvidenemu prejemniku.

Trezor Model One: Varnostne funkcije

Trezor varnost jemlje zelo resno, saj se njihov celoten poslovni model na to opira in šokantno je, da lahko tovrstno varnost dobite po tej ceni. Strojna in vdelana programska oprema sta popolnoma odprtokodni in na voljo v GitHubu. Razlog za to je, da varnostnim strokovnjakom omogoča pregled in preverjanje varnosti naprave.

Drug varnostni element je, da naprava ne prispe s predhodno nameščeno vdelano programsko opremo – ki je nameščena med postopkom nastavitve. Je zaščiten s PIN-om in vam omogoča, da svojo napravo označite in prilagodite začetni zaslon, da bo edinstven za vas.

Kot smo že omenili, vse zahteva potrditev v napravi, kar vključuje preverjanje naslova denarnice in pošiljanje sredstev. Zasebni ključi so shranjeni v zaključenem izoliranem okolju, kar zmanjša verjetnost ogroženosti zasebnih ključev. Če ste paranoični, je zaradi naprave, ki ne zahteva vnosa s tipkovnice, toliko bolj varen pred zlonamernimi hekerji.

Povzetek

The Trezor Model One je odličen način za skok v svet kriptovalut, ne da bi se morali razmetavati po dražjih cenah Trezor Model T.  Zaradi varnosti in preprostosti te naprave je priljubljena za člane skupnosti kriptovalut. 

Kliknite tukaj, da naročite Trezor Model One

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map