Blockchain Initiatives Lift Off – PayPal gre v živo, Fusang podpira izdajo obveznic v višini 3 USD, Vertalo pa tokenizira nepremičnine

V preteklem tednu so bili priča različni pozitivni koraki za podjetja, ki se ukvarjajo s tehnologijami veriženja blokov. Medtem ko je v preteklosti sektor videl dober delež neizpolnjenih obljub, to hitro postaja preteklost, saj ni vsaka pobuda zasnovana na hiši iz kart.

Sledi nekaj najnovejših poudarkov podjetij, ki so sledila svojim načrtom in na različne načine izvajajo verigo blokov.

Kitajska gradbena banka

V zadnjih dveh letih smo videli različne primere bank, ki so izdajale obsežne obveznice. The Najnovejši prihaja iz druge največje svetovne banke – China Construction Bank. Obveznice, s katerimi se običajno trguje, so optimalno primerne za prenos in preverjanje pristnosti v verigi blokov. Medtem ko imajo banke pogosto pogosto oddelke za veriženje blokov, običajno niso specializirane za verigo blokov; kar pomeni, da se je v tem primeru Kitajska gradbena banka obrnila na priljubljenega ponudnika blokchain rešitev, Fusang Exchange.

Na tem dogodku bo borza Fusang v imenu Kitajske gradbene banke olajšala prodajo obveznic, ki temeljijo na blockchainu, vrednih 3 milijarde USD. Kupci teh obveznic naj bi izkoristili 0,75-odstotni donos ob zapadlosti. Preko borze Fusang bodo kupci lahko dostopali do obveznic in jih trgovali z bitcoinoma in USD.

Generalni direktor Fusang Exchange Henry Chong je o privlačnosti digitalnih obveznic spregovoril,

»Izdajateljem ni treba več delovati v razdrobljenem okolju z več procesnimi tokovi, saj FUSANG-ova celovita platforma na enem mestu poenostavlja njihove potrebe, od izdaje do uvrstitve na seznam. Poleg tega lahko globalni vlagatelji zdaj uživajo dostop do naložbe, ki je bila prej rezervirana samo za največje institucije, skupaj z nizkimi in preglednimi provizijami. “

Poleg obveznic, kot je ta, Fusang Exchange vlagateljem omogoča dostop do digitalnih vrednostnih papirjev, kot so nedavno navedeni SPICE Tokens.

MountX in Vertalo Real Estate (VRE)

Uradno potekajo prizadevanja za tokenizacijo, ki sta jih avgusta 2020 napovedala družba MountX in Vertalo Real Estate. Duo je sporočil, da sta bili uspešno tokenizirani dve apartmaji, katerih skupna vrednost znaša 250.000 USD.

Za tiste, ki se sprašujejo, kakšne koristi ima ta pobuda, dvojica med drugim navaja naslednje točke.

  • Delniški register delničarjev
  • Knjigovodstvo s tremi vpisi
  • Integracija API-ja s posredniki / skrbniki
  • Likvidnost prek sekundarnih trgov

Generalni direktor Vertala Dave Hendricks je o pomembnosti teh prizadevanj za tokenizacijo dejal,

»MountX je zgled z napredkom pri uporabi tehnologije digitalnih sredstev, ki služi severnoameriški in latinskoameriški industriji nepremičninske tehnologije. Ključ tega prizadevanja je nadzor stroškov. Če bo tokenizacija delovala za premoženje z nižjimi cenami, je ključnega pomena izkoristiti verigo, kot je Tezos, kjer nepredvidljive provizije in visoki stroški plina v času sekundarnega trgovanja ne zmanjšajo dobička vlagateljev. Veseli in hvaležni smo, da imamo priložnost na tako mednarodni sceni s tako izvrstno ekipo, ki jo vodi Enrique Suarez, soustanovitelj in izvršni direktor MountX-a, Enrique Suarez, implementirati revolucionarne in kapitalsko učinkovite tehnologije in tehnike. “

Opozoriti je treba, da so ta prizadevanja del veliko večje pobude, ki si bo to združitev podjetij prizadevala za tokenizacijo najmanj 15 nepremičnin v prihodnjih mesecih – vključno z oglasi v Mehiki in Kanadi.

PayPal

Prejšnji mesec je PayPal zažgal kripto trge s svojo napovedjo o bližnji podpori digitalnih sredstev. Hitro naprej le tri tedne in storitev plačilnih procesorjev je uradno izstopila iz beta testiranja in odšel v živo za splošno javnost.

“Z veseljem sporočamo, da lahko vsi imetniki računov PayPal v ZDA zdaj kupujejo, hranijo in prodajajo kriptovalute neposredno s PayPal.”

Medtem ko je storitev trenutno omejena na prebivalce Združenih držav, naj bi se storitev v novem letu močno razširila. Ta razširitev ne bo veljala le geografsko, ampak tudi za podprta sredstva, saj se pričakuje, da bodo druge vrhunske kriptovalute in morebitni CBDC našli pot na platformo..

Zaenkrat bodo uporabniki, ki imajo dostop do platforme, lahko dnevno trgovali in porabili do 20.000 USD BTC, ETH, LTC in BCH – storitev, ki jo omogoča prvovrstno licenciranje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map