INX prevzame in združi z OpenFinance, ustvarja regulirano platformo za trgovanje z digitalnimi vrednostnimi papirji in kriptovalutami

Likvidnost je pogosto zastavljena obljuba in privlačnost digitalnih vrednostnih papirjev. Da bi olajšali ta potencial, so potrebni sekundarni trgi, ki omogočajo platformo, na kateri lahko vlagatelji enostavno kupujejo / prodajajo takšna sredstva. Ena izmed najbolj znanih tovrstnih platform v tem sektorju, OpenFinance, je pravkar bila pridobiti pri INX Limited.

S tem bo INX lahko takoj povečal svojo uporabniško bazo in vlagateljem ponudil močno ponudbo – in upam, boljšo likvidnost med uvrščenimi digitalnimi vrednostnimi papirji.

Komentar

Medtem ko finančni podatki o prevzemu niso objavljeni, bo posel vsako podjetje konsolidiral platforme – kar pomeni, da bo INX podedoval licenco, ki jo trenutno ima OpenFinance.

Ko so predstavniki vsake družbe objavili to prevzem / združitev, so si vzeli čas za komentar.

Sramežljiva Datika, predsednica INX-a, navaja,

»Digitalni vrednostni papirji predstavljajo nov razvoj na tradicionalnih kapitalskih trgih. Uvrstitev na seznam in trgovanje z digitalnimi sredstvi ima ogromne koristi v primerjavi s tradicionalnimi delnicami … Openfinance je pionir tega prostora in si prislužil spoštovanje Wall Streeta, blockchain skupnosti in ameriških regulatorjev. S ponosom dodajamo neverjetne dosežke portfelju INX – vlagateljem ponujamo večji dostop do likvidnosti. “

Jim Stonebridge, izvršni direktor OpenFinance, navaja,

»INX in Openfinance delita isto vizijo zagotavljanja varnega in urejenega ekosistema za uvrstitev na seznam in trgovanje z digitalnimi sredstvi. Prepričani smo, da bo regulativni nadzor skupaj z likvidnostjo digitalna sredstva postavil kot finančni instrument za podjetja in vlagatelje, ki želijo dostopati do kapitala in ga zbirati. Konsolidacija dveh vodilnih platform bo katalizator, potreben za premik te industrije naprej. “

Pretekle stiske

Tovrstni prevzem / združitev je lahko le najboljši rezultat za OpenFinance. V zadnjih mesecih je družba javno vpila, kar kaže, da potrebuje finančno pomoč. Takrat je platforma nakazala, da bo začela umikati s kotacije digitalnih vrednostnih papirjev, ki gostujejo na njeni platformi, razen če se bodo izdajatelji “pospešili” in plačali provizije za kotacijo..

Brez prevzema s strani INX-a bi lahko danes v tem članku zelo dobro razpravljali o polkanju nekaterih storitev na OpenFinance. Na srečo temu ni tako in prihodnost je zdaj videti svetlejša za vsako platformo, ki napreduje, saj sektor digitalnih vrednostnih papirjev še naprej dozoreva.

Pretekli uspehi

Leto 2020 je bilo za večino neurejenih, vključno z OpenFinanceom. INX je ta trend podprl, saj je podjetje v zadnjih nekaj mesecih doživelo različne uspehe; med katerimi je glavni tekoči IPO podjetja.

Ta dogodek za ustvarjanje kapitala, ki traja, je bil doslej uspešen. Pred kratkim smo v primeru dogodka pokrili pomemben kazalnik, saj je INX presegel svoj najnižji prag dviga – v tem procesu se je investitorjem odprla sposobnost, da začnejo uporabljati kriptovalute kot način financiranja.

Del privlačnosti tega dogodka ni samo zmožnost uporabe kripto kot nakupnega sredstva, temveč tudi strukturiranje žetona INX. Ti digitalni vrednostni papirji, znani kot INX Security Token F-1, uporabljajo pametne pogodbe kot vgrajeno sredstvo za zagotavljanje skladnosti z zakoni KYC / AML in lastništva.

Tekmovalec dohodno?

INX in OpenFinance nista edina, ki sta prepoznala potrebo po sekundarnih trgih v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev. Pionir v industriji, Securitize, je nedavno objavil novico, ko je pridobil lastnega posrednika / trgovca – DTM in Velocity Platform.

Ne glede na to, ali gre za posel INX ali Securitize, bo vsak od njih imel koristi od hitrega postopka za razvoj sekundarnega trga. S takšnimi platformami, ki zahtevajo licenco, za katero je potrebno dolgo obdobje, lahko nakup že licenciranega podjetja prihrani mesece čakanja.

INX

INX, ustanovljen leta 2017, ima sedež v Gibraltarju. Predvsem si ekipa pri INX-u prizadeva razviti celovito platformo za trgovanje, ki podpira ne samo kriptovalute, temveč tudi varnostne žetone in izvedene finančne instrumente..

Poslovanje podjetja nadzorujejo naslednji posamezniki.

Sramežljiva Datika – soustanoviteljica & Predsednik

Alan Silbert – izvršni direktor

OpenFinance

OpenFinance Network, ustanovljen leta 2017, ima sedež v Chicagu v državi Illinois. OFN deluje predvsem kot registrirana trgovalna platforma tako za tokenizirane kot za netokenizirane vrednostne papirje.

direktor, Jim Stonebridge, trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map