Stratis bo lansiral novo verigo blokov in žetonov “STRAX”, večji poudarek na DeFi

Ko se primeri uporabe blockchainov, kot so digitalni vrednostni papirji, posojilne platforme in drugo, podjetja odkrivajo potrebo po večji prilagodljivosti v svojih blockchains.  Stratis, priljubljeno podjetje, usmerjeno v podjetje “Blockchain as a Service (BaaS)”, je to prepoznalo in pravično napovedal STRAX.

STRAX

Odhajajoči blok verige Stratis in z njim povezani žetoni STRAT bodo zamenjani z žetoni STRAX blockchain in STRAX.

Stratis ugotavlja različne razloge, ki so zahtevali to nadgradnjo / pivot, predvsem pa posvojitev podjetja. Družba ni opisovala, kje bi lahko prišlo do sprejetja. Stratisove države,

“Verjamemo, da naša platforma ponuja čudovito platformo za razvoj in uvajanje pametnih pogodb na osnovi DeFi”

Da bi STRAX uresničil svoj potencial, je Stratis sestavil ekipo, ki je posebej zadolžena za ustvarjanje knjižnice aplikacij DeFi.

Stratisova stalna podpora dogodkom za ustvarjanje kapitala, kot so ponudbe digitalne varnosti, je vključena v ta pivot proti DeFi-ju – podpora ob nedavnem zagonu platforme STO julija 2020.

Druge ključne nadgradnje, ki jih ponuja STRAX, vključujejo, vendar niso omejene na,

 • Interoperabilnost Ethereuma
 • Hladno zalaganje
 • Orakuli
 • Seg-Wit
 • Prenovljeni blok-časi in blok-nagrade

Če želite izvedeti več o tej prihajajoči verigi blokov in o tem, kako bo deloval, si oglejte nedavni uvod v STRAX, ki so ga izvedli sami Stratis, TUKAJ.  Ekipa nakazuje, da bo kmalu objavljen posodobljen načrt.

Primeri uporabe žetonov

Različni blockchains uporabljajo izvorne žetone na različne načine. Nekateri se morda sprašujejo, kakšen namen bodo novo predlagani žetoni STRAX služili tej prihajajoči verigi blokov. Stratis je za primere navedel naslednje primere uporabe.

 • Za prejem žetona na stranski verigi, ki se lahko uporablja za izvajanje pametnih pogodb
 • Kot zavarovanje za upravljanje masternod prek platforme Stratis, zaradi česar lahko naročniki prejmejo pristojbine
 • Za nakup prilagodljivih zasebnih stranskih verig, ki so povezane z verigo blokov Stratis
 • Naročnik jih lahko uporabi za izvajanje lastne začetne ponudbe kovancev s ponudbo varnostnih žetonov
 • Naročeni ste na ICO in STO, ki jih upravljajo nekatere tretje osebe s pomočjo platforme Stratis
 • Plačajte različno blago in storitve z majhnim številom neodvisnih plačilnih procesorjev
 • Iz posredovanih informacij se zdi, kot da bodo žetoni STRAX povlekli svojo težo, ki služijo različnim namenom prihajajoče verige blokov.

  Stanje – v čakanju

  Treba je opozoriti, da medtem ko so novice o STRAX-u zanimive, uvedba te verige blokov v sedanji obliki ni dana. Da bi prišlo do zagona, mora skupnost Stratis glasovati in se dogovoriti o nekaterih predlaganih spremembah. Natančneje, potrebno je glasovanje o tem, ali je skupnost Stratis v redu s povečanjem ponudbe žetonov. Povečanje, ki bi ustvarilo dodatnih 25.000.000 žetonov in bi se uporabljalo za razvoj platforme.


  Splošno se pričakuje, da bo skupnost Stratis glasovala za to spremembo.

  Posebne verige

  Ustvarjanje novega in bolj prilagodljivega verige blokov, ki je bolj primeren za porast digitalnih vrednostnih papirjev in DeFi, ni ideja, ki bi bila izključno za Stratis. Medtem ko najnovejša napoved podjetja vsebuje nekaj edinstvenih pristopov, so v nadaljevanju primeri drugih podjetij, ki so prav tako izdala verige verig “novega videza”.

  Polymesh podjetja Polymath

  Kot podjetje, ki je sinonim za digitalne vrednostne papirje, je Polymath hitro ugotovil, da je veriga blokov, namensko zasnovana za servisiranje tega sektorja, nujna. Kot rezultat je Polymath razvil in je v zgodnjih fazah lansiranja „Polymesh“.

  Pred tem smo si večkrat ogledali, kaj bo vseboval ta verižni blok, s pregledom ponudbe, ki jo najdete TUKAJ.

  Simbol o% 09NEM

  NEM je že vrsto let nosilec sveta blockchain. To je deloma posledica sposobnosti podjetja, da se prilagodi in vrti okoli ovir in razvoja industrije. Podobno kot Stratis in Polymath je tudi ekipa, ki stoji za NEM, opozorila, da je potrebna veriga po meri, ki prinaša večjo prilagodljivost in podporo digitalnim vrednostnim papirjem. Ta veriga blokov je znana kot simbol in naj bi se začela v prihodnjih mesecih.

  Pred kratkim smo zaključili ekskluzivni intervju TUKAJ z NEM Group CIO, Daveom Hogsonom, kjer so razpravljali o poti Symbol in NEM.

  Odziv trga

  Če je bilo v zadnjih nekaj mesecih nekaj jasno razvidno, bo vse, kar je povezano z DeFi, pritegnilo ogromno pozornosti. Najpogosteje je to privedlo do hitrih skokov cen – ne glede na to, ali so upravičene ali ne.

  Ta pogosto opazen dvig cen ni ušel Stratisu, saj je podjetje videlo, da so njegovi obstoječi STRAT žetoni v 48 urah pred časom pisanja poskočili s približno 0,36 USD na 0,56 USD..

  Pred približno enim mesecem, ko je NEM objavil datume za sprejem žetonov Symbol, je družba zabeležila podoben dvig cen žetonov, kot ga trenutno doživlja Stratis. Takrat so žetoni XEM s približno 0,09 USD na 0,16 USD v 72 urah poskočili.

  Stratis

  Podjetje Stratis, ustanovljeno leta 2016, ima sedež v Združenem kraljestvu. Stratis si predvsem prizadeva razviti rešitve, ki temeljijo na verigah verig za podjetja, s ciljem, da tehnologija postane “preprosta”.

  Generalni direktor Chris Trew trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map