1X se začne kot prva licenčna borza zasebnih vrednostnih papirjev v Singapurju

1exchange (1X) Zažene

Zdaj je začela delovati ena od prvih reguliranih in licenciranih zasebnih borz vrednostnih papirjev 1exchange (1X).

1exchange je singapursko podjetje, ki je svojo borzo zgradilo v omrežju Ethereum. Ta platforma je zlasti pridobila podporo glavnih igralcev, kot so Singapurska borza (SGX), CapBridge, ConsenSys in drugi.

Uvedba te platforme omogoča malim in srednjim podjetjem lažji dostop do kapitala, hkrati pa vlagateljem zagotavlja večjo likvidnost in donosnost njihovih deležev.

Najprej iz vrat

Ko je platforma zaživela, vlagateljem ni bilo treba dolgo čakati, da bi našli prvo podprto sredstvo na platformi. To bi bilo Aggregate Asset Management (AAM) – družba za upravljanje skladov s sedežem v Singapurju.

To je prvi od mnogih predvidenih vrednostnih papirjev, s katerimi se bo v bližnji prihodnosti trgovalo na platformi. Podjetja, ki kotirajo z vrednostnimi papirji na platformi, so upravičena uvrstiti do 30% lastniških delnic. Za AAM to predstavlja 5,6 milijona USD, ki so na voljo za trgovanje na 1 Exchange.

Komentar

Predstavniki različnih podjetij, ki so sodelovala v tem prizadevanju, so si na nedavni slovesnosti ob predstavitvi v Singapurju vzeli čas in komentirali razvoj. Sledi nekaj, kar je nekaj teh posameznikov reklo glede dogodka.

Mohamed Ismail, Višji podpredsednik & Izjavili so se glavni trgi lastniškega kapitala, SGX,

»Zavedamo se, da bodo podjetja v zgodnejši fazi rasti morda potrebovala dostop do kapitala, preden bodo pripravljena na javni seznam. Podprli smo 1 Exchange, da smo v srednjih poznih fazah rasti ustvarili krepak ekosistem kapitalskega toka za podjetja, kar je povečalo živahnost kapitalskih trgov v Singapurju. Z 1exchange imajo podjetja, kot je Aggregate Asset Management, zdaj več možnosti zbiranja sredstev, pa tudi način, kako delničarjem in drugim zainteresiranim vlagateljem zagotoviti trg za te lastniške delnice, s katerimi se trguje. Z veseljem podpiramo to vrsto zasebnih kotacij in se veselimo, da bomo podjetjem pomagali pri pripravi na morebiten javni uvrstitev, ko bodo pripravljena. “

Kevin Tok, Izjavil je soustanovitelj podjetja Aggregate Asset Management,

»Ko smo ustanovili svoje podjetje, smo bili med prvimi upravitelji skladov, ki niso zaračunavali provizije za upravljanje. Danes znova prebijamo novo pot in se vpisujemo v zgodovino kot prvo zasebno podjetje v Singapurju na borzi 1exchange. Ta zasebni kotacija za nas začne naslednje poglavje rasti in veselimo se, da bomo našim imetnikom delnic in delničarjem prinesli večjo vrednost. “

Choo Haiping, Izjavil izvršni direktor podjetja 1X,


“1X je hvaležen za podporo številnih zainteresiranih strani, vključno z regulatorji, SGX, našimi partnerji v finančni industriji ter podjetji in vlagatelji, ki še naprej verjamejo v naše poslanstvo ustvarjanja dinamičnega in živahnega trga zasebnega kapitala s pomočjo trgovalnih zasebnih delnic. “

1izmenjava

1exchange (1X) je singapursko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2018. Po prejemu licence „priznanega upravljavca trga“ od Monetarne uprave Singapurja (MAS) je 1exchange lahko razvil in ponudil svoje storitve. Zaradi tega je bila družba prva in trenutno edina borza vrednostnih papirjev v državi.

Generalni direktor Choo Haiping trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

ConsenSys

ConsenSys je podjetje s programsko opremo s sedežem iz New Yorka, ki je bilo ustanovljeno leta 2014. ConsenSys predvsem zagotavlja podjetjem rešitve, zgrajene v omrežju Ethereum. ConsenSys je med celotnim razvojnim procesom te izmenjave podatkov zagotovil tehnično pomoč, ki jo je potrebovala 1 Exchange.

Singapurska borza

Singapurska borza (SGX) je vodilna borza, ki je igrala aktivno vlogo pri razvoju različnih podjetij, ki se ukvarjajo z digitalnimi vrednostnimi papirji. SGX ni le vlagatelj v 1 Exchange, ampak je tudi strateški partner pri njihovem poslovanju.

V drugih novicah

Čeprav je 1exchange morda prva tovrstna v Singapurju, obstajajo številna druga podjetja, ki si prizadevajo za uvedbo podobnih izdelkov v drugih delih sveta. Tu je nekaj primerov izmenjav, ki so se bodisi začele bodisi se bodo začele v bližnji prihodnosti.

Gemini Exchange zaprosi za licenco posrednika

BnkToTheFuture za uporabo Altcoin.io za izmenjavo varnostnih žetonov

STX.Swiss – Decentralizirana borza varnostnih žetonov

Serija intervjujev – Graham Rodford, izvršni direktor podjetja Archax

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map