Baker za listinjenje indeksov po meri s katalizatorjem

Bakrov katalizator

V zadnjih nekaj letih se je v digitalnih vrednostnih papirjih jasno pokazalo nekaj. To bi bila potreba po razvoju storitev, ki bi “premostile vrzel” med tradicionalnimi trgi in trgi prihodnosti. Preprosto ustvarjanje novih storitev in ponudb ne bo nujno spodbudilo posvojitve. Zdi se, da je lažji prehod za tiste, ki so že zajeti na finančnih trgih, bolj preudarna pot.

S tem v mislih je Copper napovedal ustanovitev in zagon nove storitve, imenovane „Copper Catalyst“.

Preprosto povedano, Copper opisuje Catalyst kot možnost, ki “omogoča kripto skladiščem, da hitro in stroškovno učinkovito ustvarjajo in izdajajo vrednostne papirje na digitalnih sredstvih”.

Kaj to naredi? In kako?

Catalyst institucionalnim vlagateljem omogoča dostop / izpostavljenost kriptovalutam – hkrati pa odpravlja potrebo po samopomnilniku. To se naredi z uporabo aktivno upravljanih potrdil (AMC). Kot rezultat, Copper z uporabo AMC-jev omogoča, da se indeksi kriptovalut obravnavajo kot vrednostni papirji, ki jih je mogoče odstraniti.

Še večjo privlačnost Catalysta prinaša uporaba švicarskih ISIN-jev, kar pomeni, da bodo vrednostni papirji v celoti sposobni za plačilo (zlahka jih bomo pretvorili v denar). Posledično bo dostop omogočen prek različnih reguliranih evropskih borz.

Do danes je Catalyst edina tovrstna storitev. Glede na njegov uspeh se bodo zagotovo pojavili konkurenti, ki se bodo pojavili v prihodnosti.

ISIN

ISIN je okrajšava od “International Securities Identification Number”. Te številke so priložene določenim izdajam zalog in zagotavljajo informacije o osnovnem izdelku.

Zamislite si ISIN kot podoben VIN (identifikacijsko številko vozila) na vašem avtomobilu. Ko ga dešifrirate, bo VIN zagotovil informacije, kot so datum izdelave, možnosti in drugo. Podobno bo pri dekodiranju ISIN zagotovil informacije, kot so identifikator zaloge, država izdaje itd.

ISIN se uporablja predvsem za identifikacijo osnovnega izdelka, kar zmanjšuje tveganje za različne oblike goljufij.

Prihranek stroškov

Poleg tega, da ponuja zgoraj omenjene zmogljivosti, Copper opaža še en velik napredek pri Catalystu – prihranek stroškov.

Prihranek stroškov pripisujejo predvsem „začetni in tekoči skladnosti s predpisi“. S ponudbo različnih storitev, ki obkrožajo KYC / AML, upravljanje trgovine in še več, baker predvideva, da bodo stranke prihranile tako čas kot denar. Na primer ponujajo naslednje primerjave med uporabo zbirke Catalyst in neodvisnim pridobivanjem storitev.

Katalizator

  • 25 tisoč funtov
  • Dokončanje v dneh

Neodvisno

  • £ 100.000+
  • Dokončanje v mesecih

Komentar

Ob napovedi uvedbe Catalysta si je predsednik uprave Copper, Dmitrij Tokarev vzel čas za komentar. Navaja,

»Industrija kripto skladov je v zadnjem desetletju pokazala izjemno obetavno rast z impresivnimi strategijami in odličnimi donosi za vlagatelje. Vendar ni skrivnost, da je obstajala jasna ovira za njihov prehod v naložbene tokove: pomanjkanje izvedljivih možnosti listinjenja. Zaradi nebesnih stroškov in obsežnih vprašanj skladnosti z večino razpoložljivih struktur obstaja prepad med tradicionalnimi finančnimi trgi in naslednjo generacijo skladov: prepad, ki ga bo Copper Catalyst premostil. “

Rastoča suita

Z uvedbo Catalysta ima Copper zdaj zaokrožen nabor storitev. Sledi le nekaj primerov.

Ko se ta nabor izdelkov zaokroža, lahko Copper postane vodilni v sektorju, ki ima veliko potenciala.

Serija A

Razvoj in zagon Catalysta je obetaven znak. Kaže, da Copper ne zapravlja njihove nedavno dokončane serije A.

Pred kratkim smo pokrivali uspeh tega kroga financiranja, saj je Copper z različnimi podjetji lahko ustvaril 8 milijonov dolarjev naložb. Če želite izvedeti več o tem krogu in tistih, ki so sodelovali, si oglejte naslednji članek.

Skrbniški strokovnjaki “Copper” s serijo A z naložbami zaslužijo 8 milijonov USD

baker

Copper, ustanovljen leta 2018, ima sedež v Londonu v Veliki Britaniji. Predvsem si ekipa Copper prizadeva razviti obsežen nabor storitev, prilagojenih digitalnim sredstvom.

Generalni direktor Dmitrij Tokarev trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Pretekli pogledi

Medtem ko so se njihove storitve razširile precej dlje kot samo skrbništvo, je to zagotovo področje posebnosti podjetja. V zadnjem letu smo se dotaknili različnih primerov posvojitve, vključno s primerom SWARM, ko so se na Copper obrnili k skrbniškim varnostnim žetonom.

Baker za zagotavljanje skrbniških storitev žetonov za SWARM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map