Bakkt koraka proti poletnemu zagonu potrošniške aplikacije, medtem ko zapira 300 milijonov USD serije B

300 milijonov dolarjev

Medtem ko kripto trgi ostajajo v gibanju, ko se svet ukvarja s trenutnimi učinki COVID-19, obstaja eno podjetje, ki prevaža, nefazirano. Bakkt, priljubljeni ponudnik storitev digitalnega premoženja, je napovedal uspešno dokončanje njihove serije B.

Na tem dogodku je podjetje od različnih vlagateljev prineslo skupno 300 milijonov dolarjev. To pomeni, da je njihov skupni zbrani znesek do danes skoraj 500 milijonov dolarjev med vsakim povišanjem.

Udeleženci

V procesu zbiranja tako zajetne vsote je Bakkt videl sodelovanje številnih podjetij v njihovi seriji B. Sledi seznam podjetij, ki so videla / videli obljubo Bakkta in se odločila, da bodo svoje cilje uskladila z mlado obleko..

 • CMT Digital
 • Pantera Capital
 • Goldfinch Partners
 • M12
 • Medcelinska izmenjava (ICE)
 • PayU
 • Bostonska svetovalna skupina

Če ta imena pozvonijo, je to morda deloma posledica njihovega sodelovanja v Bakktovi začetni seriji A. Z drugo naložbo več podjetij se zdi, da je Bakkt uspel narediti dober vtis na vse vpletene, saj so skozi svojo življenjsko dobo krmarili po burnem trgu.

Potrošniška aplikacija

Potrošniška aplikacija Bakkt, ki naj bi se začela poleti 2020, je več kot le še ena denarnica za shranjevanje digitalnih sredstev. Aplikacija s seboj prinaša več funkcij, ki ji omogočajo, da se loči od paketa in premami splošno sprejemanje.

Bakkt je izjavil, da bo aplikacija temeljila na 4 glavnih značilnostih, ki uporabniku omogočajo:

 1. Združite različna sredstva, ki segajo od kripto, do gotovine, točk zvestobe in celo nagrad v igri
 2. Vsako od teh sredstev nemoteno pretvorite v Bitcoin, gotovino in drugo
 3. V aplikaciji varno trgujte s šifriranimi sredstvi
 4. Plačila prek aplikacije ali z uporabo kartice Bakkt.

Za mnoge so njihove denarnice polne kartic zvestobe; Karte, ki imajo neizkoriščene točke zvestobe. Niste prepričani, na kaj naj uporabim te zračne milje? Preprosto jih povežite z aplikacijo Bakkt in jih uporabite na kakršen koli način, ki se vam zdi primeren v zgornjih funkcijah.

V bistvu je tisto, kar aplikacija Bakkt počne, povečati učinkovitost in prilagodljivost programov zvestobe in digitalnih sredstev, hkrati pa zagotoviti možnost njihovega unovčenja in uporabe.

Komentar

Po objavi današnjih novic si je izvršni direktor družbe Bakkt Mike Blandina vzel čas in se navdušil. Naslednja izjava se je dotaknila obsega tega, kar je podjetje doseglo v dveh letih od lansiranja.

Mike Blandina države,

»Navdušen sem nad našimi možnostmi, da sprostimo skoraj milijon dolarjev digitalnega premoženja, ko se bo poletje zagnala aplikacija Bakkt. Z dokončanjem financiranja serije B in nedavnim prevzemom Bridge2 Solutions, je Bakkt zdaj ekipa s 350 zaposlenimi in upravlja programe odkupa zvestobe za 7 od 10 najboljših finančnih institucij in več kot 4500 programov zvestobe in spodbud, vključno z dvema največjima ZDA. letalski prevozniki. Imamo edinstveno priložnost, da izkoristimo tehnologijo, infrastrukturo in partnerje v naših podjetjih, da na trg predstavimo nove izdelke in s tem razširimo dostop do svetovnega gospodarstva. “

CPO do izvršnega direktorja

Kljub temu, da je bil Bakkt lansiran pred dvema letoma in je doslej že štel za uspeh, je Bakkt že videl zamenjavo straže na vrhu podjetja. Ta sprememba je bila nedavno napredovanje Mikea Blandine iz direktorja v izvršnega direktorja.

Pomembno pa je opozoriti, da izstop Kelly Loeffler ni bil posledica neustreznosti v delovanju, temveč priložnost, ki je ni bilo mogoče izpustiti – sedež v ameriškem senatu.

Ta priložnost za Mikea Blandino ni bila le sreča. Po napredovanju je matično podjetje Bakkt, ICE, opazilo njegove bogate izkušnje kot veliko blaginjo.

Izjavil je izvršni direktor ICE Jeffrey Sprecher,

“Kot izvršni direktor bo Mike začrtal strateško usmeritev podjetja Bakkt, plačilne produkte in trge ter nadzor nad regulativno in finančno uspešnostjo podjetja … Njegove več kot 25-letne izkušnje s plačili za izdelke, inženiring, strategijo in poslovanje bodo še naprej služile nas dobro. “

Svetilnik upanja

Ko se je Bakkt prvič lansiral leta 2018, je bilo to v temnem času v svetu kripto / verige blokov. Celotna industrija je bila sredi tistega, kar je postalo znano kot “kripto zima”. Njihov vstop v sektor je bil veliko napovedan in je predstavljal svetilnik upanja za stvari, ki prihajajo v mesecih pred uvedbo.

Hitro naprej do leta 2020 in Bakkt znova pričakuje upanje za prihodnost s svojo težko pričakovano potrošniško aplikacijo. To upanje je morda potrebno bolj kot kdaj koli prej, saj negotovost obdaja ne le kripto in blockchain prizadevanja, ampak celoten delniški trg; Negotovost, ki se zdi, da bo ostala, medtem ko se trgi spopadajo s svetovno pandemijo COVID-19.

Velik napredek večjega podjetja, ki je bil dosežen v mračnih časih zatrtega trga. Upajmo, da bo poletna izdaja potrošniške aplikacije presegla že tako velika pričakovanja.

Bakkt

Bakkt, ustanovljen leta 2018, je hčerinsko podjetje Intercontinental Exchange, ki deluje iz Atlante v državi Georgia. Predvsem si ekipa v Bakktu prizadeva razviti rešitve, ki obkrožajo digitalna sredstva. Te rešitve segajo od terminskih pogodb do prihajajoče potrošniške aplikacije in še več.

Generalni direktor Mike Blandina trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

V drugih novicah

Medtem ko je motiv vsakega podjetja drugačen, Bakkt deli svoje uspešno povišanje z različnimi drugimi, da storijo enako v zadnjih mesecih. Naslednji članki podrobno opisujejo nekaj teh dogodkov, ki so obetavnim podjetjem prinesli milijonske naložbe v razponu od 5 milijonov do 200 milijonov dolarjev..

Horizon Globex pretrese ekipo, medtem ko gosti uspešno serijo A

Med uspešno serijo A je vrednostnih papirjev 17,75 milijona dolarjev

Ripple doseže oceno 10 milijard dolarjev po 200 milijonov dolarjev serije C

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map