BitBond in Klickown tokenizirata nemške nepremičnine

Digitalizirane nepremičnine

V zadnjem času je nekaj nemških podjetij, ki se neposredno ukvarjajo z digitalnimi vrednostnimi papirji napovedal prihajajoča naložbena priložnost.

Bitbond in Klickown sta svetu sporočila, da bosta že januarja 2020 omogočila tokenizacijo nepremičnin. Par je nakazal, da bo v prihodnosti prišlo do različnih sodelovanj, pri čemer bo to preprosto “odskočna točka”.

Točnejše točke

Na prireditvi se bo odvijala prodaja in distribucija dolžniških instrumentov v obliki digitalnih obveznic, podprtih z nemškimi nepremičninami.

Naslednje točke opisujejo nekaj podrobnejših podrobnosti, ki se nanašajo na priložnost.

  • Izdano na verigi blokov Stellar
  • Regulirano prek BaFin
  • 10 € minimalne naložbe
  • 4-7% letni donos
  • 3-10 letno obdobje z izplačilom glavnice ob zorenju
  • Najdena stanovanjska nepremičnina v Lünenburgu

Zvezdna izbira

Zanimiva opomba njihove objave je odločitev za uporabo verige blokov Stellar. V zadnjih mesecih je sektor digitalnih vrednostnih papirjev pokazal nagnjenost k uporabi Stellarja za svoje poslovanje. Naslednja članka sta le dva primera tega, ki dokazujeta posvojitev znotraj in zunaj meja Nemčije.

Tokeniziranje londonskih penthouseov in grških otoških vil

Stellar, ki ga je Wevest izbral za platformo za ponudbo varnostnih žetonov

Komentar

Ko so predstavniki obeh družb, Bitbond in Klickown, objavili svoj prihajajoči projekt, so si vzeli čas za komentar.

Izjavil je Radoslav Albrecht, izvršni direktor Bitbonda,

»Po uspešnem STO in odobritvi prospekta za vrednostne papirje za prvo tokenizirano obveznico BaFin smo bistveno izboljšali Bitbond … Od ponudnikov finančnih storitev in izdajateljev vidimo ogromno povpraševanje po digitalizaciji postopka izdaje obveznic. S svojo tehnologijo omogočamo tokenizirana dokazila o lastništvu vrednostnih papirjev, hkrati pa zmanjšujemo število posrednikov … Zelo smo veseli sodelovanja s tako izkušeno ekipo nepremičninskih in finančnih strokovnjakov. «

Wladimir Huber, Izvršni direktor podjetja Klickown, je izjavil,

»Na primer lahko gremo brez klasičnih sestavnih delov nepremičninskega vprašanja, kot so globalna potrdila ali drage bančne vloge. Namesto tega se zanašamo na preglednost in prilagodljivost. Zahvaljujoč tem ogromnim prihrankom pri stroških lahko vlagateljem ponudimo večje donose. Vlagatelji KlickOwn vlagajo popolnoma digitalno in preprosto z nami. Po izbiri sanjske nepremičnine niso odvisni od uspešnosti upravitelja sklada, kot je to pri nepremičninskih skladih, na primer koristi kot lastniki nepremičnin. Celotno upravljanje premoženja, torej upravljanje premoženja in upravljanje premoženja, prevzame KlickOwn. “

Govorim z Radoslavom

Imeli smo srečo, da je pred kratkim objavil ekskluzivni članek, ki ga je na naši spletni strani objavil direktor podjetja Bitbond, Radoslav Albrecht.

V tem članku je razpravljal o poti, ki jo je Bitbond prehodil na poti do dokončanja prvega reguliranega STO v državi. Z doseganjem tega so v bistvu ustvarili načrt industrijskih dob in ne – in ga z veseljem delijo.

Kako pridobiti STO, ki so ga odobrili nemški regulatorji

Nemška udeležba

Nedavno so študijo zaključili udeleženci v industriji, Blockstate in Frankfurt School Blockchain Center. Poudarek tega je bil ugotoviti stanje digitalnih vrednostnih papirjev na podlagi geografije.

Na koncu smo ugotovili, da ima Evropa vodilno vlogo z najvišjo stopnjo sodelovanja in sprejemanja industrije. Ko gledamo tiste, ki živijo v Evropi, je bila ena država sama spredaj – Nemčija; isti narod, ki ga BitBond in KlickOwn pokličeta domov.

EU prevzema vodilno vlogo pred ZDA v sektorju varnostnih žetonov

BitBond

Bitbond, ustanovljen leta 2013, še naprej deluje v Nemčiji. Trdo delo ekipe, ki stoji za podjetjem, je Bitbondu omogočilo uspešno dokončanje prvega reguliranega STO v Nemčiji.

Generalni direktor Radoslav Albrecht trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

KlickOwn

KlickOwn, ustanovljeno leta 2019, je mlado podjetje s sedežem v Hamburgu v Nemčiji. Operacije se osredotočajo na svoj cilj – razvoj decentraliziranega trga nepremičnin z vključevanjem sredstev iz resničnega sveta in tehnologij veriženja blokov..

Izvršni direktor Wladimir Huber trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map