Blockport načrti za širitev – napoveduje ponudbo varnostnih žetonov

Napoveduje STO

Ravno danes je blockchain, ki temelji na kripto izmenjavi, Blockport, objavil namero, da bo gostil prihajajočo ponudbo varnostnih žetonov.

Ta ponudba naj bi se začela marca in bo potekala na platformi Tokeny. Cilj ekipe je zbrati najmanj 30 milijonov EUR. Ta podvig bo potekal v več fazah, prva faza naj bi prinesla prvih 5 USD želenih 30 milijonov EUR.

Načrti za sklade vključujejo nadaljnjo rast podjetja. Natančneje, ekipa v Blockportu se želi razširiti v ZDA in širše. Poleg tega družba navaja, da namerava zaprositi za ustrezno licenco, ki bo dovoljevala fiat-kripto storitve.

Blockport

Blockport ima sedež v Amsterdamu. Podjetje je leta 2017 ustanovila trio posameznikov, ki razmišljajo naprej.

Sebastiaan Lichter – ustanovitelj & Šef izdelka

Kai Bennink – ustanovitelj & Vodja strategije

Zowie Langdon – ustanoviteljica & Šef tehnologije

Danes si Blockport prizadeva zagotoviti najobsežnejšo platformo za kripto trgovanje tako za začetnike kot profesionalce. Njihov edinstven pristop vključuje funkcije, kot je trgovanje s kopiranjem in še več.

Treba je opozoriti, da je Blockport prej gostil tudi uspešno ICO. Teh žetonov, znanih kot Blockport Token (BPT), ne smemo zamenjati s prihajajočo prodajo digitalnih vrednostnih papirjev. BPT je ključnega pomena za vsakodnevno skupnost, ki uporablja platformo, vendar v Blockportu ne predstavlja lastniškega kapitala. Digitalni vrednostni papirji, ki bodo izdani, vendar znani kot Blockport Securities (BPS), se bodo prodali v skladu z Uredbo D in bodo predstavljali lastniške deleže v podjetju..

Komentar

Sebastiaan Lichter si je vzel čas in spregovoril z nami na Securities.io glede prihajajočega STO. Povedal je naslednje.

Zakaj je bil Tokeny izbran za gostitelja prihajajočega STO?

»S podjetjem Tokeny sodelujemo, saj je ena izmed vodilnih platform za izdajo v tej panogi in ena redkih, ki je več podjetjem pomagala pri uspešni izdaji varnostnih žetonov. Poleg tehnične strani je Tokeny močan pravni partner in nam zagotavlja pravo znanje, da lahko ponudimo STO v več jurisdikcijah. ” Sebastiaan Lichter je dodal: „Poleg tega Tokeny vidimo kot zaupanja vrednega partnerja, ki je član ABBL (Luksemburško združenje bankirjev), opazovalnega foruma EU Blockchain, EEA (Enterprise Ethereum Alliance) in Bitcoin Foundation. Njihova platforma je omogočila več kot 18 prodaj žetonov na petih celinah, uporablja pa jo več kot 50000 vlagateljev. “

Zakaj se je Blockport odločil za zbiranje sredstev prek STO, ne pa na bolj običajne načine??

»V skladu z naraščajočim trendom k digitalnim tržnicam bomo tokenizirali del delnic našega podjetja – javnosti omogočili, da prek STO postane delničar podjetja Blockport. Tokenizacija omogoča lažji dostop, predvsem pa vlagateljem olajša nakup, prodajo ali trgovanje v poznejši fazi. Poleg tega varnostni žetoni vlagateljem zagotavljajo likvidnost, izdajateljem omogočajo dostop do funkcij skladnosti in regulativni nadzorni nadzor. ” Lichter je zaključil z izjavo: „Blockport je bil vedno platforma, usmerjena v množico in skupnost, in zdaj uporabljamo najnovejše tehnologije za izdajo delnic na način, ki zmanjšuje ovire za vstop. Ta strategija tokenizacije nam omogoča, da lastništvo Blockporta porazdelimo med deležnike v našem ekosistemu, ki delijo našo vizijo – in nam pomaga tudi, da se bolje prilagodimo povpraševanju, ki smo ga prejeli po modelu delitve dobička v ekosistemu Blockport. “

Tokeny

Tokeny ima sedež v Luksemburgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2017 in se identificira znotraj sektorja FinTech. Predvsem si Tokeny prizadeva razviti in ponuditi celovito platformo, ki podjetjem olajša postopek tokenizacije.

V drugih novicah

Tokeny je postal priljubljeno podjetje v našem viru novic. V zadnjih mesecih smo večkrat podrobno opisali njihov razvoj. Z Blockportom, ki gosti prihajajoči STO, ni dvoma, da bodo ponavljajoči se obiskovalci tudi v naših naslovih. Tukaj je nekaj člankov, ki smo jih napisali o razvoju dogodkov v zvezi z Tokenyjem:

Tokeny je izdal TREX – javni okvir za varnostne žetone

Izdaja in Tokeny sodelujeta s pozornostjo na medsebojni povezanosti

Tokeny sodeluje z Blocktrade

*NADGRADNJA*

Od objave tega članka se je zgodilo več dogodkov glede uvedbe STO.

Od 11. aprila 2019 je seznam dovoljenih za Blockport Securities (BPS) odprt.

Izdaja žetonov bo 15. aprila 2019.

Ti digitalni vrednostni papirji predstavljajo potrdila / potrdila depozitarjev, ki imetnikom zagotavljajo pravice do sorazmernega deleža prihodnjih dividend.

Pri žetonih, izdanih v Združenih državah, se to zgodi v skladu s pravilom D, pravilom 506 (c) Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map