CoinMint – Učinkovito, zeleno rudarstvo

Kdo je CoinMint?

CoinMint, ustanovljeno v začetku leta 2015, je podjetje, ki želi industriji rudarjenja kriptovalut poenostaviti.

Leži na več kot 1300 hektarjev zemlje, objekt pa ima 3 km oddaljen namenski jez. To pomeni, da se objekt v glavnem napaja s popolnoma obnovljivo energijo.

So eden največjih svetovnih rudarskih objektov in tudi eden najučinkovitejših. Z uporabo različnih virov energije in najnovejše razpoložljive strojne opreme CoinMint premika meje učinkovitosti rudarjenja.

V čem je problem?

Rudarstvo kriptovalut je težaven in zapleten postopek. Čeprav je dejansko dejanje rudarjenja lahko preprosto, izračuni, ki vključujejo izdatke, niso. Zainteresirani morajo upoštevati opremo, življenjsko dobo strojne opreme, stroške električne energije, ukrepe za hlajenje itd. Ob velikem porastu stopenj razpršitve Bitcoinov v letu 2018 preprosto ni več mogoče biti majhen produktiven rudar.

Kako bo to rešil CoinMint?

CoinMint poskuša težavo rešiti z zagotavljanjem frakcionaliziranega lastništva hašrata, ki ga zagotavlja njihov najsodobnejši rudarski obrat v severnem New Yorku. Ta objekt uporablja hidroelektrične in vetrne vire energije. S tem lahko učinkovito poganjajo naprave ASIC za pridobivanje Bitcoinov. S partnerstvom, ki ga je Samsung vzpostavil za zagotavljanje strojne opreme, je podjetje odpravilo številna vprašanja nabave, ki trenutno pestijo konkurente.

Vlagatelji, ki se zanimajo za rudarstvo, lahko prek svojega rudarskega obrata sodelujejo, pri tem pa se izognejo naslednjim oviram, povezanim s postopkom

  •          Pridobivanje in vzdrževanje strojne opreme
  •          Teči stroški
  •          Zahteva po moči & dostava
  •          Lokacija objekta
  •          Potrebni hladilni ukrepi

To je le nekaj primerov težav, ki jih CoinMint odstrani z ramen potencialnih rudarjev in jih postavi sam.

CoinMint prepozna tržno zanimanje za rudarstvo. Prepoznajo tudi spreminjajoče se razpoloženje trga do varnostnih žetonov in prednosti, ki jih ponujajo. V tem primeru se CoinMint zdi popolna rešitev za vlagatelje, da sodelujejo pri njihovem delovanju.

S ponudbo lastnega varnostnega žetona lahko vlagatelji lastijo delni delež stranskih proizvodov objektov – stopnjo razpršitve. Prihodki od rudarskega procesa bodo razčlenjeni kot taki.

  •          75% se med imetniki žetonov deli sorazmerno
  •          25% CoinMint zadrži za vzdrževanje poslovanja in kot nadomestilo za uspešnost

Da bodo naložbe bolj zanimive, bodo vlagatelji imeli koristi od DNEVNIH izplačil dividend. Zaradi te edinstvene strukture dividend se ločijo od tradicionalnih naložb, pri katerih vlagatelji običajno dobijo dividende, ki niso krajše od četrtletja.

Ekipa?

Tisti, ki stojijo za projektom CoinMint, so prepoznali potrebo po ločitvi od paketa. V Severni Ameriki obstajajo različne rudarske opreme, vendar nobena ne ponuja naložb, strukturiranih podobno kot priložnost, ki jo ponuja CoinMint. Tu je nekaj misli na CoinMint, ki stojijo za idejo.

Ashton Soniat – predsednik

Prieur Leary – tehnični direktor

Steve Wang – podpredsednik financ

Kyle Carlton – generalni svetovalec

Kathleen Schneider – nadzornica

Kaj je naslednje?

Pridobivanje kriptovalut ni panoga, v kateri bi lahko postavili temelje in se nato sprostili. Donosnost zahteva nenehno nadgradnjo uporabljene strojne opreme. To pomeni, da je treba dosledne prihodke podjetja dosledno reciklirati v nadgradnje in vzdrževanje strojne opreme. To je edini način, da ostanete pred konkurenti in ostanete dobra naložba za tiste, ki so podjetju zagotovili sredstva.

Poleg nenehnih nadgradenj, ki jih zahteva narava panoge, pričakujemo, da bomo v bližnji prihodnosti na sekundarnih trgih videli tudi žetone CoinMint. Ker je veliko platform razvitih za olajšanje trgovanja z vrednostnimi papirji na sekundarnem trgu, bodo tisti, ki so vloženi v CoinMint, deležni likvidnosti, ki je še ni bilo.

Začetno distribucijo njihovega žetona, skladnega z ERC-20, znanega kot CBM, omogoča platforma za vrednostne papirje Securitize.

Če želite izvedeti podrobnosti o projektu, si oglejte našo stran s seznami žetonov CoinMint.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map