Dave Hendricks, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Vertalo – Interview Series

Dave Hendricks je izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Vertalo, ki je platforma registra in omejevanja deležnikov za ponudbe varnostnih žetonov, skladnih s SEC. Povezujejo posrednike, izdajatelje, borze in ATS.

AT:  Bi lahko delili z nami, kaj počne Vertalo?

DH: Vertalo želi pomagati več izdajateljem, tokenizirati več premoženja z nižjimi stroški in manjšim tveganjem. In z manjšimi stroški. Glavna ponudba podjetja Vertalo je tabela kriptokriptov, z drugimi besedami knjiga imetnikov žetonov. Mednarodne organizacije ICO niso skrbele za zgornje meje, ampak za investitorje lastniških vrednostnih papirjev.

Vlagatelje lahko dodate v tabelo z zgornjimi mejami, ki jo je izdelal Vertalo, pred, med ali po zbiranju sredstev ali ICO. Postopek registracije Vertalove denarnice je povezovalni postopek med izdajatelji – ki želijo vedeti, kdo je lastnik njihovega podjetja – in vlagatelji, ki želijo vedeti, koliko imajo podjetje. Vertalo je lepilo za preveč zmeden ekosistem STO. Vertalo pomaga izdajateljem pri upravljanju njihove vlagateljeve skupnosti, Vertalo pa pomaga vlagateljem pri upravljanju njihovih deležev – vse s preprostim grafičnim vmesnikom, ki je precej boljši od etherscan.

AT:  Je to na javnem ali zasebnem blockchainu? Če sta oba, bi lahko podrobneje pojasnili, katere informacije so javne kot zasebne?

DH: Razvoj izdaje večine varnostnih žetonov temelji na Ethereumu, večina pametnih pogodb pa je napisanih v Solidity, zato je Vertalo začelo svoje delo v skladu s skupnostjo, vendar je bil Vertalo zasnovan tako, da je verižno agnostičen. Če želi izdajatelj zapisati svoj žeton s pomočjo Hyperledger, Hashgraph, NEO ali Stellar, lahko to stori, Vertalova zgornja meja in funkcije za registracijo vlagateljev pa bodo delovale enako. Opažamo prednosti blok-verig brez dovoljenj in dovoljenj za varnostne žetone.

AT:  Ali sami izvajate akreditacijo KYC / AML?

DH: Vertalo sodeluje z glavnimi akreditiranimi / kvalificiranimi in KYC / AML storitvami, saj obstaja več kot 200 različnih jurisdikcij in želimo se osredotočiti na to, kar delamo najbolje. Z več od teh ponudnikov razvijamo naročninsko storitev za poenostavitev sekundarnega trgovanja (kjer je KYC-AML tako pomemben). Več o tem kasneje v prvem četrtletju.

AT:  Lahko opišete, kako platforma izdajateljem omogoča upravljanje vlagateljeve skupnosti?

DH: Vertalova tabela združuje značilnosti tradicionalne knjige z omrežno povezljivostjo. Tabela zgornjih mej Vertalo predstavlja odnos med obema stranema, določen s konsenzom. Izdajatelji uporabljajo postopek pametne pogodbe za registracijo vertalo, da povabijo in dodajo vlagatelja v zgornjo tabelo. Ta postopek registracije ustvari knjigo, ki je več kot seznam imetnikov, olajša komunikacijo med izdajateljem in vlagateljem, tako da je mogoče žetone, dividende in dokumente prenašati med strankama.

AT:  Obstaja veliko možnosti, ki niso blockchain za upravljanje tabele omejitev. Kakšne so prednosti uporabe verige blokov in natančneje Vertala?

DH: Trgovanje z žetoni poteka v realnem času. Če nekdo trguje z varnostnim žetonom, je treba knjigo vlagateljev po zakonu posodobiti z novim naslovom / imetnikom žetona. Torej knjiga tabel z omejitvami, ki temelji na blockchainu, deluje s hitrostjo blockchain, hitreje kot papir in z boljšim vodenjem evidenc. Kdo bi brez knjige, ki temelji na blockchain, za varnost, ki temelji na blockchain, urejal pravne zahteve za vodenje seznama delničarjev? Izdajateljev ICO to ni skrbelo, zato te tehnologije niso ustvarili. Mednarodne organizacije ICO so samo skrbele za izmenjave. Izdajatelji STO morajo ohranjati skladnost z zakonodajo o vrednostnih papirjih.

Razvoj tabel omejitev, ki temeljijo na verigah blokov, je tudi prvi in ​​temeljni korak k večji likvidnosti zasebnega premoženja, ker so tabele zgornjih mej najbolj primerne za lastniške pravice vlagateljev. Razlog, da izdajatelji in vlagatelji označujejo svojo ponudbo, je, da na koncu dosežejo večjo likvidnost, tako da svojim delničarjem omogočijo prodajo na borzah in ATS v skladu s pravili izdajateljev.

Nobena tradicionalna kapitalska platforma tabel z omejitvami se ne poveže z borzami, celo pridobitev potrdila o delnicah s tradicionalne platforme tabel kapic je celodnevni napor. In ko prejmete del papirja s tradicionalne platforme za mize, ga ni več mogoče prodati, saj morate dobiti dovoljenje upravnega odbora, potem pa je malo trgov za kaj drugega kot Uber ali Lyft itd…

Tokenizirane ponudbe se izdajo na podlagi napovedi, da bodo žetoni / delnice po odpravi omejitve “zamenljivi”. S povezovanjem tabele zgornjih mej na osnovi verige Vertalo z borzami in ATS imetnikom žetonov omogočimo, da dosežejo likvidnost, ki je glavna značilnost ponudbe varnostnih žetonov, hkrati pa upoštevajo osnovno zakonodajo o vrednostnih papirjih.

AT:  Kako register Vertalo zmanjšuje stroške trgovcev s posredniki?

DH: Posredniki imajo fiduciarne zahteve za preverjanje KYC in AML. Funkcija registra vlagateljev podjetja Vertalo, ki povezuje e-poštne naslove, ki jih potrdi KYC, z denarnicami v verigah blokov, je bila zasnovana v povezavi z večjimi trgovci z borznimi posredniki, da bi jim pomagala izpolnjevati osnovne zahteve AML. Vertalo je svojo platformo zgradil tako, da jo trgovci posredniki označijo z belo, tako da jim ni treba sami graditi ali upravljati tega procesa.

AT:  Vlagateljem, ki se registrirajo pri družbi Vertalo, ponujate priložnost, da svoj profil vlagateljev takoj posredujejo posrednikom in izdajateljem. Kako se vlagatelji prijavijo za to?

DH: Ta funkcija bo zgrajena pozneje letos. Naš poudarek je na izbiri in lopatah za naše poslovne stranke.

AT:   Eno od orodij, ki jih ponujate, je preverjanje lastništva denarnice? Kako se to izvaja?

DH: Postopek registracije denarnice Vertalo uporablja pametno pogodbo za zagon postopka, ki je podoben postopku, s katerim banka preveri vaše lastništvo računa z nakazilom naključnih zneskov na račun. Registriranemu imetniku računa pošljemo e-pošto s povezavo za začetek postopka. Če se lahko prijavite v ta račun in preverite zneske, je to začetek dokazanega lastništva. Pravzaprav je nekoliko bolj zapleteno, vendar je za pravega lastnika denarnice zelo gladek postopek. Za ta postopek uporabljamo poseben uporabniški žeton (ne, ne morete ga trgovati ali prenesti) in pametne pogodbe.

AT:   Ali obstajajo pomembni projekti, ki trenutno uporabljajo platformo Vertalo?

DH: Bili smo naša prva stranka. Mislim, da je Vertalo marca 2018 izdal tretji ali četrti pravi, v ZDA skladen varnostni žeton. Zato smo to zgradili. Sodelujemo s PrimeTrust, Issuance, Entoro in napovedali bomo nekaj večjih izdaj nepremičnin, skladov in dolgov, ki se bodo začela februarja in marca. Do konca prvega četrtletja bi moralo biti več kot 10 projektov ali posrednikov, ki bi uporabljali tehnologijo za poenostavitev izdaje žetonov, odnosov z vlagatelji in upravljanja tabel..

AT:   Ali želite še kaj povedati o Vertalu??

DH: Izdajatelji bi morali ustvariti odličen izdelek, najti odlično odvetniško pisarno, najti odličnega posrednika in poklicati Vertalo.  Vse dele lahko sestavimo za vas in vam tako pomagamo prihraniti ogromno pri celotnih stroških tokenizacije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map